Sari la conținut

Prima data la curve. Sfaturi. Cum sa rezisiti ca barbat in Romania.

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cateva milioane de barbati romani vor ramane necasatoriti din cauza decaderii demografice dupa 1990 incoace. Suntem tara din lume cu ceea mai mare concurenta pe femei. Si ele stramba din nas si se fac curve. Sau ma rog...

Așa! Și?

Postat

Așa! Și?

Multi de aici din cauza asta merg la curve care-si bat joc in loc sa aiba 2 amante daca asta vor. Ne afecteaza cam pe toti. Si multi nu stiu. Si nu m-ar mira ca multe vrajeli cu "atitudine alfa" si "sparge bani in club sa ai femei" sa fie marca SRI sau a guvernului pt. A nu se ajunge la panica. Guvernului Romaniei ii este extrem de frica sa nu ne ajunga la violuri in masa. Din acest motiv si cazurile cu viol sunt pedepsite atat de dur fata de USA ca de ex

Postat

Multi de aici din cauza asta merg la curve care-si bat joc in loc sa aiba 2 amante daca asta vor. Ne afecteaza cam pe toti. Si multi nu stiu. Si nu m-ar mira ca multe vrajeli cu "atitudine alfa" si "sparge bani in club sa ai femei" sa fie marca SRI sau a guvernului pt. A nu se ajunge la panica. Guvernului Romaniei ii este extrem de frica sa nu ne ajunga la violuri in masa. Din acest motiv si cazurile cu viol sunt pedepsite atat de dur fata de USA ca de ex

Adică, avem un Guvern bun, ca de ex.! 

• Oras:worldwide
Postat

Citat de romanca. Vrajeala dupa vrajeala. Pana si faza "de ce imi ceri mie explicatii". Poi nu ti-am cerut nicaieri, eu vorbeam cu baietii. Le aratam "uite romanca" pt. folosesti expresii cu caracter foarte mioritic.

Bine. Atunci daca nu vorbeai cu mine poate citezi baietii. Eu nu sunt baiat :)

• Like 2
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Bine. Atunci daca nu vorbeai cu mine poate citezi baietii. Eu nu sunt baiat :)

Lasa-l , ca e suparat pe femei ca nu se uita la el :no2

• Like 4
  • Minus 1
Postat

pai si ce stau eu acu sa il invat vrajeala? :)) asta se invata pana in 19 ani, dupa 20 se cizeleaza :)

Postat

E doar un troll fără har și fără haz. Lăsați-l!

Postat

pai si ce stau eu acu sa il invat vrajeala? :)) asta se invata pana in 19 ani, dupa 20 se cizeleaza :)

"Vrajeala"... am impresia ca femeile din Romania nici nu stiu cu cine se fut prin liceu.

Daca tot vb cu clienti din alte tari ia tradu-mi "vrajeala" si "smecher" in alte limbi, gen rusa, germana sau engleza macar.

Nu i-am auzit pe americani "You need VRAJEALA to fuck galllls".

Postat

Adică, avem un Guvern bun, ca de ex.!

Nu. Doar ca fac tot posibilul sa se pastreze calmul. Suntem mult prea multi barbati si mult prea putine femei necasatorite. Cei mai multi vor ramane cu pula in mana ;) Si totul din cauza caderii demografice dupa 1989 combinata cu "eroismul" lui Nicolae Ceausescu de-a le presa pe femeile dinainte de 1989 sa aiba cati mai multi copii. Poate ar trebui sa fac alt topic despre asta "De ce mergi la curve in loc sa ai nevasta"

Etc...

Multe bolnave la cap ar trebui sa-l dezgroape pe Ceausescu si sa i se inchine ca la moastele de la biserica. Din cauza lui sunt ele acuma atat de pupate-n fund.

• Like 1
Postat

Nu. Doar ca fac tot posibilul sa se pastreze calmul. Suntem mult prea multi barbati si mult prea putine femei necasatorite. Cei mai multi vor ramane cu pula in mana ;) Si totul din cauza caderii demografice dupa 1989 combinata cu "eroismul" lui Nicolae Ceausescu de-a le presa pe femeile dinainte de 1989 sa aiba cati mai multi copii. Poate ar trebui sa fac alt topic despre asta "De ce mergi la curve in loc sa ai nevasta"

Etc...

Multe bolnave la cap ar trebui sa-l dezgroape pe Ceausescu si sa i se inchine ca la moastele de la biserica. Din cauza lui sunt ele acuma atat de pupate-n fund.

Bine! 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bine! 

Am zis ca de maine nu mai scriu, deci...

Tataie, mos basina, nu e persoana de care sa-ti bati joc!  :FIREdevil

Ca esti tu un jeg de om, se stie, vezi un om la pamant si faci misto de el?!

Paaaaaaasi! Sa nu ma superi sa ma aliez cu toti dusmanii tai...

Esti nostim.

Nu este nostim. Multi, prea multi barbati o sa ramana neinsurati, aici ai dreptate, doar ca...

Femeile depasesc ca numar barbatii, s-au schimbat dupa revolutie.

Daca inainte li se insufla valoarea familiei si erau ajutate in aceasta privinta... acum...

E mult de spus.

Tu scrie, fie ca-ti mai raspunde cate un mos basina care face misto de tine, are cine sa citeasca si sa te ia serios.

Vad ca-ti place si bautura, nu-i bai, uneori e un avantaj... pentru mine. :)

Stiam ca nu e troleala, am zis 2 ore, depinde pentru ce. :)

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Primul pas este sa platesi...

Al 2-lea pas, este sa te simti bine...

Al 3-lea pas,este sa nu regtreti...

Curvasaraia este un sport scump.

Orienteaza-te spre pescuit.

• Like 3
Postat

Esti nostim.

Nu știu dacă sunt. Încerc doar să înțeleg mai bine ce dorești să transmiți. Intuiesc ceva, dar nu sunt prea sigur. Apoi, nu știu ce vârstă ai, pentru că în funcție de asta, rezolvarea are alte coordonate. Modul cum ai pus problema, deschizând un topic chiar din ziua înscrierii, m-a dus evident, cu gândul la un rebranduit devenit troll, cum sunt prea mulți, din păcate, pe aici. Dacă într-adevăr trăiești un moment dificil, doar tu știi care e cauza și doar tu poți găsi rezolvarea. În orice caz, judeci cam en-gros fetele și femeile din Românica, cam cum îi judecă mulți din generația mea pe tineri, în general. Ceea-ce este urât, este mult mai vizibil, inclusiv acele pițipoance, de care vorbești. Problema e că, din păcate, nu aici, nu pe acest forum,  găsești rezolvarea, sfaturile cele mai bune, de faot niciunde. Repet, doar tu poți face asta. 

Rândurile de mai sus, le-am scris în ideea că nu e trolleală și pentru a nu fi acuzat că iată, fac mișto de un om căzut la pământ. Dacă e totuși trolleală, păcatul tău să fie. 

P.S. Vezi cine a făcut prima dată mișto de tine ... 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu știu dacă sunt. Încerc doar să înțeleg mai bine ce dorești să transmiți. Intuiesc ceva, dar nu sunt prea sigur. Apoi, nu știu ce vârstă ai, pentru că în funcție de asta, rezolvarea are alte coordonate. Modul cum ai pus problema, deschizând un topic chiar din ziua înscrierii, m-a dus evident, cu gândul la un rebranduit devenit troll, cum sunt prea mulți, din păcate, pe aici. Dacă într-adevăr trăiești un moment dificil, doar tu știi care e cauza și doar tu poți găsi rezolvarea. În orice caz, judeci cam en-gros fetele și femeile din Românica, cam cum îi judecă mulți din generația mea pe tineri, în general. Ceea-ce este urât, este mult mai vizibil, inclusiv acele pițipoance, de care vorbești. Problema e că, din păcate, nu aici, nu pe acest forum,  găsești rezolvarea, sfaturile cele mai bune, de faot niciunde. Repet, doar tu poți face asta. 

Rândurile de mai sus, le-am scris în ideea că nu e trolleală și pentru a nu fi acuzat că iată, fac mișto de un om căzut la pământ. Dacă e totuși trolleală, păcatul tău să fie. 

P.S. Vezi cine a făcut prima dată mișto de tine ... 

Ok. Justificarea ta era de asteptat, doar ca daca vezi un novice, ii dai in cap, vezi un suparat / cazut - ii dai in cap!!!

Cine te-a facut regele forumului? Cand? Plm, mi-a scapat incoronarea!

Daca aici apare si un troll cu intrebari esentiale la subiect, raspunzi ca atare sau te abtii, mai apar si persoane care nu stiu ca un subiect s-a dezbatut de N ori! Nu-i dai in cap, tataie, ca si tu stiai o sula cand te-ai inscris pe forum!!! Ai alungat in felul asta, tu cu "prietenii" tai prea multi membri!

Poate intr-o frumoasa zi, cum spun eu, Pisicuts o sa vada ca ai fost o molima cu limba ascutita careia nu i-a pasat unde intra, doar sa-si vada interesul bolnav!

Asta a fost introducerea, daca vrei cartea discutam altfel, as vrea sa am in ea finalul dorit. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

4 ani sa faci laba?!  :slap2

Te primesc eu daca imi platesti 3 ore pentru ca cel putin 2 ore trebuie sa-ti explic unde iti fileaza o lampa. :)

Fara suparare, sper, probabil nu ai avut cu cine sa vorbesti, iar timid si inhibat nu ajuta sa agati fete.  :no2

Cine a făcut prima dată mișto de el? E a cincea postare de pe acest topic.

O seară plăcută! 

Postat

Cine a făcut prima dată mișto de el? E a cincea postare de pe acest topic.

O seară plăcută! 

Eu am facut misto? :)

Ca am folosit "fileaza o lampa"?  :laugh2

Asta sunt eu, vezi in a doua propozitie cand speram ca nu se supara... :)

Tipic, intorci, penibil. (am citit asta de la tine... n-am stat sa numar, faceam colectie numai cu acest cuvant: "penibil".) :)

Postat

Limba este interpretabila, pe langa asta eu sunt o "zuza", bun, daca eu credeam ca e troleala, asta as fi scris, pana mea, ma cunoasteti, cine vrea, cine poate... :)

Pana si asta se poate intrepreta.  :laugh2

E greu sa ma mai surprinzi cu ceva, nu imposibil, altfel ma plictiseam grav!  :laugh2

Bun, vorba vine, maine, daca cel ma freaca psihic de ceva timp nu... presimt... let's give a chance! :) Pana la 12 o sa am un cont lucios de nou cu toti colegii, inclusiv directorii... il tin pana la 13:00 si fiecare cica isi face destinul, nu?

Sa speram, il costa serviciul.

N-as garanta, e cam masochist retardat.(Nu e de ras, mi-a mancat nervii si asta)

Pana si astazi... trantit, nu spus, vezi tonalitatea vocii ca diferenta, ca se duce cu Mihaela la carti! Cand eram cu taratura asta de om, mi-a tras-o cu Mihaela...

Well, Mihaela daca nu da un semn de viata pana la 12-13 e posibil sa-si riste serviciul, sa nu mai vorbim de reputatie... e maritata tarfa... 

Cand crezi ca ai puterea, fii modest. Cand zbieri unei modeste ca mine, mi-e ca te ustura mult timp. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am zis ca de maine nu mai scriu, deci...

Tataie, mos basina, nu e persoana de care sa-ti bati joc! :FIREdevil

Ca esti tu un jeg de om, se stie, vezi un om la pamant si faci misto de el?!

Paaaaaaasi! Sa nu ma superi sa ma aliez cu toti dusmanii tai...

Nu este nostim. Multi, prea multi barbati o sa ramana neinsurati, aici ai dreptate, doar ca...

Femeile depasesc ca numar barbatii, s-au schimbat dupa revolutie.

Daca inainte li se insufla valoarea familiei si erau ajutate in aceasta privinta... acum...

E mult de spus.

Tu scrie, fie ca-ti mai raspunde cate un mos basina care face misto de tine, are cine sa citeasca si sa te ia serios.

Vad ca-ti place si bautura, nu-i bai, uneori e un avantaj... pentru mine. :)

Stiam ca nu e troleala, am zis 2 ore, depinde pentru ce. :)

Uite aici ceva ce multi nu inteleg. Ma gadeam chiar sa scriu un mini ghid si sa-l pun pe net. Barbatii din Romania sunt net dezavantajati. Peste tot in lume sunt dezavantajati dar in Romania cei mai multi dintre noi am ajuns carpe in fata femeilor. Cum au ajuns ele sa valoreze atat de mult? E simplu!

Aud aici porcarii gen "in romania sunt mai multe femei decat barbati". Hai sa va explic aici pe scurt cum e, desi am sa revin cu detalii intr-un topic mai lung.

1. Omul a evoluat in special prin selectie sexuala. Mereu se nasc mai multi baieti decat fete. Peste tot in lume se nasc cu 5 pana la 50% mai multi baieti. In Romania mereu s-au nascut cu 5-7% mai multi barbati. Acei barbati raman necasatoriti. Selectia sexuala a femeilor le va sterge genele.

2. De ce barbatii au curtat femeile desi am avut o societate monogama, bazata pe familie. E simplu! Pentru ca "porcilor" le place sa se casatoreasca cu femei mai tinerele. Sa zicem ca se nasc intr-o zona in fiecare an 1000 de copii. Asta inseamna ca e piata va arata asa: 20 000 femei necasatoritr si 23 000 barbati necasatoriti. Evident + inca un 7% din cauza ca se nasc mai multi porci ca fiinte delicate.

Ce s-a intamplat in Romania?

In perioada pana in 1989 s-au nascut emorm de multi copii ....apoi au venit crizele. Am de an s-au nascut tot mai putini copii.

Care e problema? Porci prefera pizde tinerele. (Defapt femeile prefera porci un pic mai mari ca ele! Ele fac selectia.sexuala si apoi ne blameaza pe noi). Gandeste-te ce inseamna sa ai 1 milion de baieti intr-o zona a tarii intee anii 1985 si 1989 .. si doar 500 000 fete in anii 1990-1995. Per total, din cauza revolutiei pana la 3 milioane de barbati nu isi vor mai gasi perechea. Punct

Ba nene ai date corecte? Eu stiu ca pizdele sunt mai multe!!!

Aha! Cum sa nu! Poate din cauza asta pana si curvele in Romania sunt nesimtite si te trateaza ca alea.din club.

Iti arat datele de la Biroul de Statistica. In Romania femeile nemaritate sunt cam 30% iar barbatii necasatoriti 45%.

Diferenta de 15%? Da mai doar ca de la 30 pana la 45 e cam 50% mai mult!!! Diferenta aia de la revolutie!!!

Zici ooo.. doar 1.5 barbati pe femeie! Nu e rau!! Nu pe dracu pt ca toti vor sa se insoare. Daca impartim populatia in 33% sub medie, 33% medii si 33% peste meie va fi cam asa. Esti barbat mediu? Bravo vei avea o nevasta soala. Uratele vor avea

Postat

Barbati chiar ok.

Doar 50% corencurenta pt futai nu e asa mult? Probabil ca nu ...doar ca e varful icebergului!

1. In statistici sunt pusi si copiii de 3 ani ca de ex. Ar trebui sa reducem copiii sub 15 ani. Te va durea capul cand vei vedea ce bataie pt femei e acolo 20-23 ani.

2. Unele femei au prieten. Si ghici ce. Sa zicem ca sunt 3 baieti si 2 fete. Zici ca doar 30% dintre baieti nu au pereche. Ehh ... daca una are prieten raman nu 1

3 baieti pe fata ce 2 baieti pe fata! Pac acele mici procente de 5% mai multi nascuti baieti si faptul ca porcii prefera pe alea timere se aduna in contul lor.

3. In Romania multe fete au fuck budy. Cam 30% !

Nici nu are rost sa zic cat de gretoase devin unele si cat de selective cu cine se fut. Selective pe fizic si nu personalitatea sau inteligenta noastra

Postat

4. Unul casatorit si cu multi bani ca vrea amanta. Una tanara..si uite asa concurenta creste.

Faci niste calcule simple si in Romania sunt cam 9 baieti singuri pe fata singura!

Am sa fac un site pt ca macar noi cei mai inteligenti sa ne aparam luandu-ne la nevoie chiar femei din alte tari.

O fac in special pt ca nu mai suport credinta Romanilor ca femeile nu ne aleg pe.aspect fizic ce pe "vrajeala". Sa-mi traduca cineva smecher si vrajeala in engleza. Romanii sunt mai izolati. Au intr-o parte Marea Neagra si intr-o parte Carpatii. La ei inca nu a ajuns informatia "looks matters the most!"

Postat

Inca un topic in care ne explica rozkendra cat de multi bani face ea, cum isi arata ea maieul de diva, cum ii domina pe miticii strainezi, cum e ea super selectiva si luxoasa, asta pe fundalul troll-ului care abereaza despre muierile care nu vor sa-i dea pizda din varii motive.

Noroc ca si-a facut pomana pisicul cu ea si i-a dat drumul din nou p-aici, altfel era pe suicide watch nonstop.

Peste intelegerea mea cum de aveti atat de mult timp incat sa bagati exemplare d-astea in seama.

Nea trollica, nu trebuie bre sa-si gaseasca toti retardatii consoarta. Nu e nevoie sa-si transmita orice dobitoc genele mai departe. Lasa-le acolo ca stau bine.

• Like 9
  • Minus 7

Postat

Inca un topic in care ne explica rozkendra cat de multi bani face ea, cum isi arata ea maieul de diva, cum ii domina pe miticii strainezi, cum e ea super selectiva si luxoasa, asta pe fundalul troll-ului care abereaza despre muierile care nu vor sa-i dea pizda din varii motive.

Noroc ca si-a facut pomana pisicul cu ea si i-a dat drumul din nou p-aici, altfel era pe suicide watch nonstop.

Peste intelegerea mea cum de aveti atat de mult timp incat sa bagati exemplare d-astea in seama.

Nea trollica, nu trebuie bre sa-si gaseasca toti retardatii consoarta. Nu e nevoie sa-si transmita orice dobitoc genele mai departe. Lasa-le acolo ca stau bine.

Se petrece chiar sub ochii noatri si ne afecteaza.

Da, e romanca si e invatata de la 12-13 ani sa vorbeasca asa! Scrie deseori ca te ajuta banii sa ai femei. Apoi ca ea il iubeste pe unul. Strainezii care o platesc cu o gramada de bani "supunere finaciara" de ce nu ajung la pizda ei? Ma refer sa vrea tipa sa se inmulteasca cu ei!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...