sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 31, 2016 Mamaie esti foarte agitata.E grea si trista bătrânețea,este???
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 1, 2016 Rau am ajuns daca preacredincioasele nu mai sunt respectate de cei care le conduc...
dinupaturica Reputație: 265 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Noiembrie 1, 2016 mi-au placut banii de mic....pe la 19 ani mi-am luat un papuc de la Dacia la mana a 3-a ,am dat 40 mil pe el in vremea aceea si intr-o luna am carat cu el lemne la cojani ,strangand aproape 200 mil /luna nu sunt prost ,dar nici destept ,cum zicea Azur...sunt ca orice om,....nici urat ,dar nici frumos...insa am avut foarte multe gagici,mi-am trait viata din plin acum sunt stabil hemo-dinamic 2
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 1, 2016 Sunt de vreo 4 ani nefutut. Nu are rost sa intru in dezbateri dar femeile din Romania sunt cum sunt. Sunt cele mai curtate femei din lume si sunt f exigente pe fizic: "Sa arate bine baiatul! " . Romanca prefera sa fie tarfa in Italia si eventual sa intretina ceva cocalar aratos care toata ziua manaca seminte si bea decat sa aiba o relatie ok. Am calatorit prin multe tari cand aveam 19-25 ani. In maxim o zi imi gaseam prietena/fata pt futut. Aici? Ce sa vezi! Imi ia 3 luni si dau peste toate nebunelele. Majoritatea barbatilor romani sunt seducareti, sunt retarzi social si probabil si din cauza asta femeile au valoarea pe care o au.Nu ma credeti? Vreti sa-mi umflati capul cu tampenii ca ele se uita la atitudine alfa sau bani sau ca e plina Romania de urati care au fete frumoase. Oricand mergem in club si numaram. Vedem cate fete frumoase vedem cu tipi cu aspect fizic ok...si cate tipe frumoase vedem cu urari sau cu tipi inteligenti si stabili financiar Care sunt cu 10 ani mai invarsta decat ele. Cica e plina Romania de urati care umbla cu frumoase. De unde atatia urati si atatea frumuseti pe aici. In fapt, multe dintr Romance nici nu sunt frumoase.In fine...4 ani am lucrat si am pus femeile la o parte. Daca nu ai valoare sexuala femeile ok la cap te refuza si cazi pe mana bolnavelor la cap. In Romania... unde si grasanele au mii de like-uri pe facebook exista femei nebune care cred ca menirea lor in viata este aceea de-asi bate joc de barbatii neatractivi..de-ai pune ea cu botul pe labe! "Inca nu te pot place! Mai vorbim si poate iti dau nr" ... 2 saptamani mai tarziu 'Bah eu in viata mea nu as da nr unuia ca tine". Deseori chiar ma intreb cum dracu' ajung astia sa se insoare prin Romania. Anyway... i was out! For 4 fucking years. Si ce ma gandesc eu ... hai sa merg la curve. De ce dracu nu as face-o?! Bani am...Pai daca nu ai folosit o 4 ani , cred ca poti deja sa o tragi pe dreapta.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2016 Pai daca nu ai folosit o 4 ani , cred ca poti deja sa o tragi pe dreapta.Protejat.
firelli Reputație: 269 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Forum Oras:Forum Postat Noiembrie 1, 2016 Protejat. corect
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2016 Postat Noiembrie 2, 2016 Cum sa stai 4 ani nefutut?Eu după o zi jumate devin iritat... A doua chestie-poate nu cauți unde trebuie. Și ce trebuie. Dacă îți cauți femeie pentru relație prin cluburi ai șanse foarte mici.La fel și dacă vrei una "bengoasa" 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum