Sari la conținut

Andreea - 0768894234 (Mihai Bravu)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!

Ma numesc Andreea, am 24de ani, 1.70, 63 de kilograme, sani nr 4.

Va invit in locatia mea de pe bd. Mihai Bravu numarul 39 sa va rasfat cum numai eu stiu cu un oral senzual neprotejat, cu finalizare corporala unde vrei tu, normal in orice pozitie, 69, cunnilingus, sex intre sani si desigur daca doresti dus asistat.

Detalii si programari la numarul 0768 894 234

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Nu poti pentru ca esti momentan curvar ucenic. Datele de acolo n u coincid cu datele date de tine aici. Nici varsta,locatia...etc. Numai numarul de telefon e acelasi. Doamna din topicul respectiv a fost vizitat de useri de incredere care au confirmat pozele din topicul respectiv.

Deci tin sa cred ca aici nu ai postat tu date adevarate.

Postat

Din AT de azi

FUND bombat pasiunea pe care o pun in cea ce fac te va face sa revii cu siguranta, te invit alaturi de mine in locatia mea de lux unde iti voi oferi o finalizare cum nu ai visat, te astept, zona Obor, 100 lei 0768.894.234

post-769-0-43342500-1345658510_thumb.jpg

post-769-0-98815100-1345658516_thumb.jpg

post-769-0-67398600-1345658523_thumb.jpg

post-769-0-45240100-1345658530_thumb.jpg

Postat

Tarifele mele sunt 100 ron o finalizare sau 150 o ora.

Celalalt link nu imi apartine, este al unei alte fete care a lucrat inaintea mea pe acest nr de telefon

Vizitator bgc1980
Postat

Andreea, iti recomand o sala de fitness buna?

La revedere!

A.

Postat

Am sa merg si la sala multumesc.dar de moment ma simt bine in pielea mea.

Si foarte bine faci ! Am sa te vizitez cat de curand, revin cu un review

Prea multe tentative de chat sau comentarii stupide. Te-am lasat sa inri in atmosfera dar vad ca nimic... 7 zile off

A.

Postat

CATE fin. poti? Ana, bruneta, inalta, sanii mari, fund bombat, iti ofer sex oral nep., normal in orice pozitie si alte mici fantezii, zona Obor - Mihai Bravu, 19 Oct 20:00

0768.894.234 Bucuresti Pret: 100L ora

Andreea draga ce-ti place sa pui poze false , o fii frumos , chiar vezi vreo comparatie intre pozele tale si ale asteia ? Rusinicaaaa, mai ales ca tu ti-ai deschis threadul asta.

post-16555-0-75393200-1350676977_thumb.jpg

post-16555-0-34102200-1350676982_thumb.jpg

post-16555-0-50899900-1350676987_thumb.jpg

post-16555-0-85594000-1350676992_thumb.jpg

Postat

buna seara. intradevar pozele nu sunt ale mele sunt ale colegei meile care presteaza pe acest nr acum.imi cer scz ca nu am anuntat.

Postat

dar tin sa mentionez ca pozele sunt ale ei 100% reale pt verificare ii puteti face o vizita.va multumesc

Postat

Auzi la ea poze reale,cât tupeu să ai să minţi in halul ăsta,mai minte omul dar nu aşa in faţă,mai pui oamenii şi pe drumuri să verifice că a ta colegă foloseşte poze false,oamenii nu au timp de pierdut aiurea,să-şi pună pozele ei dacă tot o promovezi pe forumul nostru.AndreeaObor ti-aş da o mare :felatie pentru minciună dar ma abţin.

http://vk.com/id48554797

Vizitator oly
Postat

@moderatori,inchideti usa aici ca pentru ca are prea mult tupeu.

Oly.

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

Am sunat ieri seara la nr. asta 0768894234 si... no answer!! Acum, domnisoara Andreea ne spune ca o putem gasi la nr. 0766.314.183. Sa inteleg ca numerele de telefon valabile se schimba de la o ora la alta ?

Nu, multumim. Nu vrem sa te gasim pe niciunul dintre acele numere de telefon.

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

eu ti-am vorbit foarte frumos. Se pare ca personajul neserios esti tu. Cum e posibil sa fii online aici si sa nu raspunzi la nr. din topic ? Ca, mai apoi, sa vinzi gogosi de genul "ma gasiti pe nr. xxx xxx xxx". Nu ti-e rusine obrazului sa-mi dai astfel de replici esuate ? mai bine pune mana si invata limba romana, ca ne zgarii la ochi cu k-urile alea inutile.

verifika daca nu crezi.nu mai da cu parerea aiurea - intamplator, parerea mea conteaza foarte mult aici, asa ca, vezi-ti te rog de treburile tale si nu mai incerca sa induci lumea in eroare cu manevrele tale mizerabile. Y punto!

O personalitate mare spunea candva "Smells like a fish spirit"

Vizitator Cautatorul
Postat

Josep, e mai bine sa posteze, am spus-o si altadata: cu cat se catara maimuta mai sus in copac, cu atat isi arata mai bine curu'...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...