Sari la conținut

#Colectiv😔 Un an de la tragedie! S-a schimbat ceva în sistemul român?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Un an de la #Colectiv

A trecut un an de la tragedia care a marcat Romania. Colectiv este clubul care le-a dat de inteles autoritatilor, dar si patronilor de localuri ca este mult de lucrat in domeniul sigurantei cetatenilor intr-un spatiu inchis. Un concert sustinut de trupa, Goodbye to Gravity a luat viata a 64 de oameni si a ranit alte ceva sute.

Un an de la #Colectiv | Viata dupa Moarte

Intreaga Romanie a fost in doliu, guvernul Ponta a fost trimis acasa de cetatenie.

Vinerea neagra din istoria Romaniei a fost chiar pe 30 octombrie in ziua cand sunt sarbatoriti mortii.post-204201-0-60635000-1477723864_thumb.png

• Like 8
  • Oras:Cluj
Postat

Nu mai e fum de țigară în cluburi şi alte localuri publice. Eu altă schimbare nu am văzut. Am avut ocazia să constat că un guvern tehnocrat nu-i cu nimic mai breaz decât unul politic (chiar dacă premierul pare onest), dimpotrivă, unii miniştri sunt şi penibili, şi penibil de ineficienți.

Emoția ce a pus pe jar o țară întreagă s-a diluat şi va dispărea. Vin alegerile, vom avea un nou parlament, un nou guvern, politic, şi totul va începe de la capăt. Şi sinistrele figuri, şi corupția, şi nesimțirea.

• Like 8
  • Minus 11
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Esti o jigodie penala care nu mai stie cum sa-si faca publicitate, profitand de drama unor oameni nevinovati cum la fel a facut si alta curva penala anul trecut cand s-a intamplat tragedia. 

Dar-ar foamea si puscaria in pestele care te-a sfatuit sa-ti faci reclama pe cadavre si pe nenorocirea altora.
 E un site de pula-n pizda, nu de morti si raniti, futu-va-n gura de nemernici drogati, disperati dupa publicitate de orice fel si prin orice mijloace !  :@
  • Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Nu mai e fum de țigară în cluburi şi alte localuri publice. Eu altă schimbare nu am văzut. Am avut ocazia să constat că un guvern tehnocrat nu-i cu nimic mai breaz decât unul politic (chiar dacă premierul pare onest), dimpotrivă, unii miniştri sunt şi penibili, şi penibil de ineficienți.

Emoția ce a pus pe jar o țară întreagă s-a diluat şi va dispărea. Vin alegerile, vom avea un nou parlament, un nou guvern, politic, şi totul va începe de la capăt. Şi sinistrele figuri, şi corupția, şi nesimțirea.

Guvernul tehnocrat a fost unul de sacrificiu, pentru ca s-a dorit (si asteptat) o schimbare, care nu avea CUM sa vina in doar un an. S-a stiut din capul locului ca va fi un guvern de sacrificiu, care face si el cat poate, tocmai pentru ca nu este sustinut politic. Si nici nu a fost, toti s-au pus contra lui. Nici nu putea sa faca prea multe in doar un an de zile, nu ne puteam astepta sa faca minuni, nu se poate asa ceva, nu acum, nu in Romania de astazi.... Si totusi, a facut cate ceva, pe ici, pe colo a avut o serie de rezultate, **spam editat**e spre medii, in unele sectoare (desfiintarea stampilei, eram ultima tara de pe Terra care mai foloseam stampila, desfiintarea copiilor legalizate, si altele, nu-mi mai vin in cap acum, dimineata). Dar nu se puteau face minuni in doar un an.

Pacat este insa ca romanii au cam dat uitarii ce a insemnat dpdv politico-social momentul "Colectiv". Dupa cum spunea zilele trecute Lucian Mandruta (sau Dragos Patraru, la "Starea Natiei', nu mai stiu exact): romanii vor sa aduca din nou la putere aceiasi nemernici pe care i-au dat jos acum un an !"....

• Like 5
Vizitator
Postat

Esti o jigodie penala care nu mai stie cum sa-si faca publicitate, profitand de drama unor oameni nevinovati cum la fel a facut si alta curva penala anul trecut cand s-a intamplat tragedia. 

Dar-ar foamea si puscaria in pestele care te-a sfatuit sa-ti faci reclama pe cadavre si pe nenorocirea altora.
 E un site de pula-n pizda, nu de morti si raniti, futu-va-n gura de nemernici drogati, disperati dupa publicitate de orice fel si prin orice mijloace !  :@

http://img.memecdn.com/Turns-out-you-ARE-a-retard_o_137340.jpg

• Like 6
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

https://youtu.be/p4im8Il5YsQ

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:City of Rough, province of Sex
  • Oras:City of Rough, province of Sex
Postat

Un an de la #Colectiv

A trecut un an de la tragedia care a marcat Romania. Colectiv este clubul care le-a dat de inteles autoritatilor, dar si patronilor de localuri ca este mult de lucrat in domeniul sigurantei cetatenilor intr-un spatiu inchis. Un concert sustinut de trupa, Goodbye to Gravity a luat viata a 64 de oameni si a ranit alte ceva sute.

Un an de la #Colectiv | Viata dupa Moarte

Intreaga Romanie a fost in doliu, guvernul Ponta a fost trimis acasa de cetatenie.

Vinerea neagra din istoria Romaniei a fost chiar pe 30 octombrie in ziua cand sunt sarbatoriti mortii.

Dacă ai impresia că le-a dat de-nțeles că mai e de lucrat te înșeli. Știau și înainte de tragedie (pentru că da, spre deosebire de știrile de căcat cu unde mai bea cafeaua nu știu ce vedetă de carton sau ce alte căcaturi mai sunt prezentate drept „tragedii”, în Colectiv a avut loc o tragedie), doar că au ales să închidă ochii. Tragedia aia nu a rănit alte câteva sute, a rănit aproape o țară-ntreagă. Majoritatea românilor au fost oarecum afectați de eveniment pentru că, măcar pentru o clipă, au conștientizat unele lucruri: cât de căcat e sistemul, în ce comă profundă e sistemul sanitar, cât de nenorociți sunt majoritatea politicienilor, cât de javre sunt jurnaliștii pentru că scormonesc căcatul în căutarea senzaționalului și cât de puternică e o societate civilă unită care are puterea și curajul să iasă în stradă nu pentru ea însăși ci pentru alții.

Au fost și alte schimbări, de atunci s-au cam înmulțit dosarele penale care-i boscorodesc pe politicieni. Și ceva-mi spune că dispariția lu' Ponta a.k.a. Mickey Mouse are oarece legătură cu asta. Cu toate astea guvernul ăsta de „tehnocrați” am impresia că a făcut mai multe decât au făcut toate adunate de la loviluție încoace.

Și nu, nu vom avea un nou parlament. Vor fi aproape aceiași dar 1) în alte partide (deh, traseismul politic e mai ceva decât damezele pe variantă) sau 2) în același partid. Prea puține fețe noi în peisajul politic.

• Like 3
  • Oras:the buleni
Postat

Pacat este insa ca romanii au cam dat uitarii ce a insemnat dpdv politico-social momentul "Colectiv". Dupa cum spunea zilele trecute Lucian Mandruta (sau Dragos Patraru, la "Starea Natiei', nu mai stiu exact): romanii vor sa aduca din nou la putere aceiasi nemernici pe care i-au dat jos acum un an !"....

dupa cum ziceau niste tovarasi acum ceva vreme: mamaliga nu explodeaza ;)

mai trebuie multi ani pana sa se nasca un spirit civic. e foarte greu ca el sa se nasca - fie si prin cezariana - cu atatia tampiti si semianalfabeti si saraci lipiti care sunt exploatati nemilos de biserica si comunistii reformati, mana in mana.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

guvernul tehnocrat a facut destule lucruri bune intr-un an. cate poti sa faci cand depinzi de canaliile din parlament care, dupa ce s-au cacat pe ei de frica vreo cateva luni, si-au revenit la jigodismul caracteristic - evident, sub acceptul tacit al romanului. avem presedintele care ne reprezinta cel mai bine: tace. 

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Dumnezeu sa ii odihneasca ! :(

http://www.ilumanari.ro/imagini/produse/31/lumanare-de-craciun-suport-buturuga-pictat.2.b.jpg

• Like 6
  • Minus 25
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Tu vorbești serios Popeye?

Aveam alta părere despre tine, dar se pare că uit că niciodată nu vei cunoaște cu adevărat un om.

Poate ca în loc sa o acuzi că a pus-o peștele să își facă reclamă, ar fi trebuit să te gândești de ce s-a ajuns acolo, de ce oile votează penali incapabili să schimbe ceva în jegoasa Românie, sa țină un gras împuțit timp de 8 ani la primăria sectorului 4, de ce oile continuă sa rămână școate de cele întâmplate dar sa își continue viața ca niște roboței bine programați de școala infectă română, mă rog marea performanță a generației mele a fost votarea lui Iohannis, papusa lui Merkel și doborârea guvernului PSD.

În rest, continuam sa trăiam ca sclaveții sistemului și să ne bucurăm că suntem omorâți cu zilele de guvern și parlament

Dar da, e foame de bani, mai nou peștii profită de tragedii naționale pentru a își promova fetele, curând vom vedea topicuri despre inundații, daca e foamea mare, deh,vin mizetia asta de țară lumea moare cu zilele de foame pe străzi datorita conducătoriilor ei, și va mirați de ce e plin pe net de curve

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Tu vorbești serios Popeye?

Aveam alta părere despre tine, dar se pare că uit că niciodată nu vei cunoaște cu adevărat un om.

Poate ca în loc sa o acuzi că a pus-o peștele să își facă reclamă, ar fi trebuit să te gândești de ce s-a ajuns acolo, de ce oile votează penali incapabili să schimbe ceva în jegoasa Românie, sa țină un gras împuțit timp de 8 ani la primăria sectorului 4, de ce oile continuă sa rămână școate de cele întâmplate dar sa își continue viața ca niște roboței bine programați de școala infectă română, mă rog marea performanță a generației mele a fost votarea lui Iohannis, papusa lui Merkel și doborârea guvernului PSD.

În rest, continuam sa trăiam ca sclaveții sistemului și să ne bucurăm că suntem omorâți cu zilele de guvern și parlament

Dar da, e foame de bani, mai nou peștii profită de tragedii naționale pentru a își promova fetele, curând vom vedea topicuri despre inundații, daca e foamea mare, deh,vin mizetia asta de țară lumea moare cu zilele de foame pe străzi datorita conducătoriilor ei, și va mirați de ce e plin pe net de curve

..............................

Daca-ti place muia facuta de ea, este treba ta, si-i poti lua apararea cat vrei...pe mine ma deranjeaza ca incearca ca disperata sa intre pe DG cu subiecte lacrimogene si cu drame reale si urate ca sa-si faca publicitate.
 Nu este nici Deeana, nici Sorina, nici Irina si nici alte fete care mai aveau vorbele la ele si cu care ai fi putut sa discuti coerent. Ea este vai mama ei, habar n-avand sa-si duca o idee pe mai mult de doua fraze.
 Habar n-are cine-i prim ministru sau ministrul justiei si deschide topicuri de politica macro, implicand o tragedie foarte urata si dureroasa.
 Plm, cand te pricepi DOAR la supt pula, vorbesti doar de supt pula, nu deschizi topice care te depasesc complet, doar pentru ca alti prieteni cretini ti-au share-uit o tragedie pe fasbuci, si ca pe tine te-a invatat un peste muist ca poti atrage mai multi gugustiuci dupa DG daca incepi sa faci valuri.
 Vrea sa fie penibila, treaba ei, dar sa se rezume la subiecte la care isi poate da cu parerea, sa nu mai apeleze la coarda sensibila, daca este complet pe dinafara.
 Nu prea poti schimba/salva lumea sa propavaduiesti morala, corectitudinea, onestitatea, sa schimbi mentalitati bolnave si sa intelegi de ce tara asta este afundata intr-un cacat atat de mare, daca tu esti ocupata, mai tot timpul fiind cu pula-n gura, zic.
 Daca chiar iti place si tii la ea, zi-i sa nu se mai drogheze in halul asta, ca o sa-i prajeasca si ultimul neuron functional, si pula empatie si compasiune atunci.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Schimbarea vine cu fiecare din noi e vorba de mentaliltatea unui popor de a nu mai da spaga de a nu mai tolera politicieni corupti analfabeti aroganti spagari. Atat timp cat noi nu ne exercitam puterea de a a alege care o avem o data la 4 ani ca doar demos kratos inseamna puterea poporului in greaca nu? atunci nu se poate schimba nimic. Daca noi stam pasivi si toleram inghitam toate nemerniciile si aberatiile care se intampla in jurul nostru, politicienii isi vor freca miinile fericiti si isi vor ingrasa conturile bancare. Dupa cum ziceam schimbarea vine cu fiecare din noi si trebuie actionat ACUM nu mai tarziu.

RIP pentru cei ce au pierit in Colectiv si insanatosire grabnica celor ce inca se trateaza.

https://www.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo

• Like 3
Postat

Cu cine plm sa faci schimbare a mentalitatii bolnave, cu gainari infractori gen picon si limbisti gudurache gen loxip, care primii ar sari sa roada, linga, suga si ei ciolanul ?   :no2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

..............................

Daca-ti place muia facuta de ea, este treba ta, si-i poti lua apararea cat vrei...pe mine ma deranjeaza ca incearca ca disperata sa intre pe DG cu subiecte lacrimogene si cu drame reale si urate ca sa-si faca publicitate.
 Nu este nici Deeana, nici Sorina, nici Irina si nici alte fete care mai aveau vorbele la ele si cu care ai fi putut sa discuti coerent. Ea este vai mama ei, habar n-avand sa-si duca o idee pe mai mult de doua fraze.
 Habar n-are cine-i prim ministru sau ministrul justiei si deschide topicuri de politica macro, implicand o tragedie foarte urata si dureroasa.
 Plm, cand te pricepi DOAR la supt pula, vorbesti doar de supt pula, nu deschizi topice care te depasesc complet, doar pentru ca alti prieteni cretini ti-au share-uit o tragedie pe fasbuci, si ca pe tine te-a invatat un peste muist ca poti atrage mai multi gugustiuci dupa DG daca incepi sa faci valuri.
 Vrea sa fie penibila, treaba ei, dar sa se rezume la subiecte la care isi poate da cu parerea, sa nu mai apeleze la coarda sensibila, daca este complet pe dinafara.
 Nu prea poti schimba/salva lumea sa propavaduiesti morala, corectitudinea, onestitatea, sa schimbi mentalitati bolnave si sa intelegi de ce tara asta este afundata intr-un cacat atat de mare, daca tu esti ocupata, mai tot timpul fiind cu pula-n gura, zic.
 Daca chiar iti place si tii la ea, zi-i sa nu se mai drogheze in halul asta, ca o sa-i prajeasca si ultimul neuron functional, si pula empatie si compasiune atunci.

Marinare, nu era locul sa ai acelasi comportament scarbos.

Nu mi-a picat bine sa vad iar un topic despre acest subiect, dar sa-i dau in cap fetei cum ca am eu adevarul absolut si stiu cu certitudine ca ea nu stie decat sa suga pula, ba nu are nici un fel de suflet ca a scris despre o tragedie care a socat tara acum un an... e de neconceput si lipsit de logica. Te lauzi ca esti barbat.

Ai acuzat-o ca nu stie despre ce vorbeste, dar nu ai spus nimic despre politica, doar ne-ai subliniat inca o data ca nu te-ai tratat de paranoia.

Valuri placute, nu o sa-ti raspund la "minunatele" tale atacuri.

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Marinare, nu era locul sa ai acelasi comportament scarbos.

Nu mi-a picat bine sa vad iar un topic despre acest subiect, dar sa-i dau in cap fetei cum ca am eu adevarul absolut si stiu cu certitudine ca ea nu stie decat sa suga pula, ba nu are nici un fel de suflet ca a scris despre o tragedie care a socat tara acum un an... e de neconceput si lipsit de logica. Te lauzi ca esti barbat.

Ai acuzat-o ca nu stie despre ce vorbeste, dar nu ai spus nimic despre politica, doar ne-ai subliniat inca o data ca nu te-ai tratat de paranoia.

Valuri placute, nu o sa-ti raspund la "minunatele" tale atacuri.

............................

Nu crezi ca este mai bine iti vezi tu de halucinatiile tale, care te fac sa vorbesti singura noapte de noapte, mai madam normalitate ?  :thinking

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Cu cine plm sa faci schimbare a mentalitatii bolnave, cu gainari infractori gen picon si limbisti gudurache gen loxip, care primii ar sari sa roada, linga, suga si ei ciolanul ?   :no2

Imi pare rau, dar te inseli...

https://cdn.meme.am/instances/44585889.jpg

• Like 1
Postat

E o eroare să blamezi politicienii pentru starea nației, deşi pentru majoritatea e cel mai la îndemână, căci îi scoate pe ei din ecuație. Noi vom vedea mereu paiul din ochiul celuilalt - cu atât mai mult cu cât ăla-i cocoțat sus în ierarhie -, nu bârna din al nostru.

Sigur, politicienii e corupți... Dar ei nu sunt zăvorâți într-un turn de fildeş, ci sunt parte integrantă a acestui trib ratat, sunt oglinda jegului național. Cine-şi înjură colectiv politicienii, se înjură pe sine însuşi.

• Like 5
  • Minus 11
Postat

E o eroare să blamezi politicienii pentru starea nației, deşi pentru majoritatea e cel mai la îndemână, căci îi scoate pe ei din ecuație. Noi vom vedea mereu paiul din ochiul celuilalt - cu atât mai mult cu cât ăla-i cocoțat sus în ierarhie -, nu bârna din al nostru.

Sigur, politicienii e corupți... Dar ei nu sunt zăvorâți într-un turn de fildeş, ci sunt parte integrantă a acestui trib ratat, sunt oglinda jegului național. Cine-şi înjură colectiv politicienii, se înjură pe sine însuşi.

..........................

Pai nea tankistu, ce facem bre, ne contrazicem de la o ora la alta ?  :thinking

Cum pula calului sa schimbam ceva daca avem coerenta si continuitate gen, pisatul boului ?

Clasa politica prezenta chiar este reprezentativa.

Mereu unei natii de hoti , ii va corespunde o clasa politica formata tot din hoti .

LE: Si ma rog de ce n-as avea dreptul de a blama ministerul educatiei pentru ca educatia este varza profesorii la fel de varza si spagari, ministerul justitiei ca are judecatori si procurori corupti, ministerul de interne ca are militieni corupti, ministerul sanatatii ca sistemul medical este varza si ca in procent de 90% medicii sunt spagari ?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu e putin extrem totusi, suna ca si cum ar fi absolviti de orice responsabilitate.

Ai dreptate ca si populatia trebuie sa faca ceva, dar ce sa faca? Cine sa-i invete ce sa faca? Cine stie care ar fi solutia cea mai buna si sa fie si credibil?

Se inainteaza greu. Daca ar veni acum cineva la putere sa schimbe complet totul, ar iesi iar iures pentru ca multi se adapteaza greu la schimbari si sa-i impaci pe toti este imposibil.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Atat timp cat va fi promovat un sistem de valori imoral, nimic nu se va schimba.

Democratia fara minte (invatatura) este mai periculoasa decat anarhia sau tirania.

• Like 8
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...