Sari la conținut

#Colectiv😔 Un an de la tragedie! S-a schimbat ceva în sistemul român?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Nu e putin extrem totusi, suna ca si cum ar fi absolviti de orice responsabilitate.

Ai dreptate ca si populatia trebuie sa faca ceva, dar ce sa faca? Cine sa-i invete ce sa faca? Cine stie care ar fi solutia cea mai buna si sa fie si credibil?

Se inainteaza greu. Daca ar veni acum cineva la putere sa schimbe complet totul, ar iesi iar iures pentru ca multi se adapteaza greu la schimbari si sa-i impaci pe toti este imposibil.

As vrea eu sa ma insel, insa, din pacate, fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita.

Solutia? Eu mi-am pierdut iluzia ca Romania se va salva vreodata la nivel colectiv. De aceea, lupt doar pentru destinul propriu. Ca natie am ratat mereu si vom rata mereu, la ce bun sa iti mai faci sange rau?

Fiecare pentru el. O concluzie nascuta dintr-o dureroasa despartire de iubirea patimasa de aceasta glie, ce avut-am candva. O concluzie ce te pazeste de eterna dezamagire ce Romania este.

• Like 6
  • Minus 11
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Esti o jigodie penala care nu mai stie cum sa-si faca publicitate, profitand de drama unor oameni nevinovati cum la fel a facut si alta curva penala anul trecut cand s-a intamplat tragedia. 

Dar-ar foamea si puscaria in pestele care te-a sfatuit sa-ti faci reclama pe cadavre si pe nenorocirea altora.
 E un site de pula-n pizda, nu de morti si raniti, futu-va-n gura de nemernici drogati, disperati dupa publicitate de orice fel si prin orice mijloace !  :@

http://media.publika.md/md/image/201201/oar_full/aswderty_93250700.jpg

Te așteaptă!

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Bun...e bine că se vine cu injurii în loc să se afle oarecum si cauza acestui topic..e află dl marinar...ca în urma acelei tragedii,a murit un om drag mie la spitalul de arși! Mulțumesc pentru injurii!

• Like 5
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Bun...e bine că se vine cu injurii în loc să se afle oarecum si cauza acestui topic..e află dl marinar...ca în urma acelei tragedii,a murit un om drag mie la spitalul de arși! Mulțumesc pentru injurii!

off  :no2  ... 

• Oras:Bucuresti
Postat

As vrea eu sa ma insel, insa, din pacate, fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita.

Solutia? Eu mi-am pierdut iluzia ca Romania se va salva vreodata la nivel colectiv. De aceea, lupt doar pentru destinul propriu. Ca natie am ratat mereu si vom rata mereu, la ce bun sa iti mai faci sange rau?

Fiecare pentru el. O concluzie nascuta dintr-o dureroasa despartire de iubirea patimasa de aceasta glie, ce avut-am candva. O concluzie ce te pazeste de eterna dezamagire ce Romania este.

Ei, asta este un adevar dureros.

Cred ca singura data cand am vazut oameni uniti a fost tocmai legat de acest topic acum un an.

Deci totusi se poate. Majoritatea sunt dezamagiti si dezbinati.

Mi-ar placea sa vad o campanie masiva pentru unirea romanilor si schimbarea gandirii ca traim intr-o jungla.

Poate suna naiv, dar nu ar fi imposibil sa vedem la tv lucruri pozitive si nu show-uri de 2 bani, iar la stiri crime si violuri...

Imi pare rau.  :hug1

Lasa-l in boala lui, si anul trecut au fost niste dementi...

• Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

............................

Te credeam daca veneai de la inceput cu vrajeala cu prietenu, nu acum, ca s-o arzi in victima.
 Nu este cazul s-o dai in politica, cand tu habar n-ai ce partide sunt in parlament, cand tu nu stii nici macar cate judete are Romania, care au fost cei 4 presedinti in ultimii 26 de ani, ori care-i sunt vecinii romaniei.
 Un singur sfat pot sa-ti dau, pula nu pot sa ti-o scot din cap/gat, dar te rog nu te mai droga si deschide topicuri aiurea cand esti pe trip empatic!
 Si spunei pestelui ca poate sa suga si el pula daca nu va ajungeti cu banii sa platiti chiria, nu e cazul de reclama agresiva si de prost gust.

Imi pare rau.  :hug1

Lasa-l in boala lui, si anul trecut au fost niste dementi...

.......................

Amada, daca te-a razbit foamea rau de tot fiind la un pas sa ajungi iar pe strazi, te inseli  daca crezi ca luandu-te la contre cu mine, iti vei recastiga bosorogii impotenti si submisivi pe care ii futeai tu in cur, cand inca mai prezentai oarece urme de luciditate si bun simt.
  Ai probleme psihice grave de tot, te rog nu te mai baga aiurea in seama cu mine ca ma plictisesti.
Postat

nimfomane.com - site de analiza sociala si politica in traditia criticii sociale reprezentata de autori canonici precum deliaro (cunoscuta pentru cercetarile sale inedite in domeniul oralogiei comparate si CIM-ului birocratic) sau n-am.ce.face.acum (pionier in disciplina frecatului mentei pe forum). 

• Like 2
  • Oras:forum
  • Oras:forum
Postat

primul pas in normalizarea poporului roman ar fi inchiderea acestui forum si a administratorului

Postat

Te credeam daca veneai de la inceput cu vrajeala cu prietenu, nu acum, ca s-o arzi in victima.
 Nu este cazul s-o dai in politica, cand tu habar n-ai ce partide sunt in parlament, cand tu nu stii nici macar cate judete are Romania, care au fost cei 4 presedinti in ultimii 26 de ani, ori care-i sunt vecinii romaniei.
 Un singur sfat pot sa-ti dau, pula nu pot sa ti-o scot din cap/gat, dar te rog nu te mai droga si deschide topicuri aiurea cand esti pe trip empatic!
 Si spunei pestelui ca poate sa suga si el pula daca nu va ajungeti cu banii sa platiti chiria, nu e cazul de reclama agresiva si de prost gust.

.......................

Amada, daca te-a razbit foamea rau de tot fiind la un pas sa ajungi iar pe strazi, te inseli  daca crezi ca luandu-te la contre cu mine, iti vei recastiga bosorogii impotenti si submisivi pe care ii futeai tu in cur, cand inca mai prezentai oarece urme de luciditate si bun simt.
  Ai probleme psihice grave de tot, te rog nu te mai baga aiurea in seama cu mine ca ma plictisesti.

Ti s-a parut doar ca incercam sa te distrez.

nimfomane.com - site de analiza sociala si politica in traditia criticii sociale reprezentata de autori canonici precum deliaro (cunoscuta pentru cercetarile sale inedite in domeniul oralogiei comparate si CIM-ului birocratic) sau n-am.ce.face.acum (pionier in disciplina frecatului mentei pe forum). 

:) N-am ce face azi, ordine in casa, cam atat, motivele nu le dau.

• Oras:worldwide
Postat

primul pas in normalizarea poporului roman ar fi inchiderea acestui forum si a administratorului

te asigur ca nimeni nu il inchide pe pisic nicaieri decat daca reusesc eu sa il leg. 

in rest hand off bitches

Postat

te asigur ca nimeni nu il inchide pe pisic nicaieri decat daca reusesc eu sa il leg. 

in rest hand off bitches

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Poate suna naiv, dar nu ar fi imposibil sa vedem la tv lucruri pozitive si nu show-uri de 2 bani, iar la stiri crime si violuri...

Nu prea te uiti pe Trinitas, este?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 6
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am pierdut oameni dragi atunci...

Nici nu stiu ce as putea comenta..

Doar durere...

Schimbari nu vad...

Astept maine sa merg cu lumanarele..

Doar cu atat am ramas...

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am pierdut oameni dragi atunci...

Nici nu stiu ce as putea comenta..

Doar durere...

Schimbari nu vad...

Astept maine sa merg cu lumanarele..

Doar cu atat am ramas...

• Like 1
Postat

Degeaba mergeti bre cu lumanari si regrete, ca mortul de la groapa ... vorba ceea. Singura salvare ar putea fi o actiune concertata in care nimeni nu mai plateste impozite si atunci ... pula bani de furat nenica!

• Like 1
Postat

Degeaba mergeti bre cu lumanari si regrete, ca mortul de la groapa ... vorba ceea. Singura salvare ar putea fi o actiune concertata in care nimeni nu mai plateste impozite si atunci ... pula bani de furat nenica!

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Putem scuipa pe oricine si orice. Sa facem ceva nu ne sta in fire sau nu stim. Aceasta este democratia originala care ni s-a promis la revolutie. O avem! :(

• Like 5
  • Minus 1
Postat

=)) ai garantia asta ... sigur are ceva bunaciuni undeva pe acolo cu state vechi pe la guvern ... deci, ia seama bine ca daca ti se garanteaza de cineva anume, de pe aici nimic din dorintele tale nu vor fi indeplinite ... Parol d'honor, mon cher!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Democratia fara minte (invatatura) este mai periculoasa decat anarhia sau tirania.

pai cam asta e esenta. democratia este dictatura mediocritatii, zicea un nene la un moment dat ;)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

s-a transmis de 2 ori

Postat

chiar am niste prieteni al caror baiat (unicul) le-a decedat ca urmare a ceea ce s-a intamplat in Colectiv :ewpu

Sunt terminati , uneori mi-e frica sa stau de vorba cu ei  :(

• Like 4
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...