cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Nu ești decât unul dintre pupincuriștii lui cinestie/liviu58. Un ratat aflat în cârdășie cu cel mai abject pește prezent pe acest forum.Tu esti capusa forumului ,ii sugi pe toti care nu sunt de acord cu tine 10 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Picoane, azi e marti dimineata! Ce faci? Inca nu te-ai trezit din betie?Scuze! Eram pe mobil și s-a dus degetul aiurea. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Mars pe VERDE prapaditule cu N personalitati :laugh2 Ai sa crapi de ciuda 6 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 CSF? NCSF?Bati apropouri aiurea si cu un non-sens . Nici tu nu stii uneori in ce sens sa ridici panzele . eu zic sa le ridici catre Naufragiat , va potriviti uneori la caractere . Atata timp cat te folosesti de niste texte plagiate nu-mi vei oferi prea multe argumente plauzibile in ceea ce priveste gandirea ta. Sunt doar eforturi (valuri) inutile Plagiate? inseamna ca am citit prea mult ... ma duc la munca de jos sa-mi clatesc creierii Si da, intre tine si naufragiatul, il aleg pe el ... nu de varsta sau venituri e vorba, sunt alte considerente pe care tu nu le vei intelege niciodata Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Da probabil ca am minte de pustan , cand vreau eu si asta datorita faptului ca o data cu avansarea in varsta nu am acumulat prea multe stari de nefericire , stresuri sau suferinte. Cum s-ar zice o minte clara inundata de "tinerete fara batranete" , de imaginatie si de frumuseti adunate in decursul vremii. Ți-a dat mă-ta să sugi până la 20 de ani, măi miky77. Alternativ ai mai supt și de la tac-tu. Când ai terminat cu ăștia doi, ai început să sugi de la liviu58/cinestie si se cunoaște influența ”laptelui” pe care ți l-a administrat guvidul provenit din canalizare. 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Plagiate? inseamna ca am citit prea mult ... ma duc la munca de jos sa-mi clatesc creierii Si da, intre tine si naufragiatul, il aleg pe el ... nu de varsta sau venituri e vorba, sunt alte considerente pe care tu nu le vei intelege niciodata neinteresant altceva ? eu sunt luat demult , asa ca nu-ti face sperante desarte nici nu vreau sa ajung la termenii de comparatie 5 16 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Picoane, azi e marti dimineata! Ce faci? Inca nu te-ai trezit din betie?Anonna, numele lui corect este ”picoaie”... sau picoi... că pulă nu mai are de multă vreme!... Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 neinteresant altceva ? eu sunt luat demult , asa ca nu-ti face sperante desarte nici nu vreau sa ajung la termenii de comparatie Pe miky77 l-a luat demult liviu58/cinestie si l-a crescut în canalizare, dându-i să sugă lapte/lapți de guvidoi. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Azi s-a enervat zevzecul si a incurcat conturile :laugh2 Ce nebunie 6 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 neinteresant altceva ? eu sunt luat demult , asa ca nu-ti face sperante desarte nici nu vreau sa ajung la termenii de comparatie ti-am spus sa nu te impaunezi... nici platita nu ma vad cu tine Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 ti-am spus sa nu te impaunezi... nici platita nu ma vad cu tine a zis cineva ca vine cu bani la tine ? Doamne , unde dai si unde crapa 5 16 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 a zis cineva ca vine cu bani la tine ? Doamne , unde dai si unde crapa Eu cred ca voi va iubiti. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Eu cred ca voi va iubiti. platonic 5 16 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Multumim Pisicut :clapp Asemenea bestii de oameni nu au ce cauta pe forum doar sa provoace , ca mai apoi sa injure ca la usa cortului 7 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 platonic Nici macar Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Nici macar na pe cine mai punctezi acuma ti-a fugit odorul PSu: ia zi mai ai cosmaruri cu mine noaptea ? 6 16 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 na pe cine mai punctezi acuma ti-a fugit odorul PSu: ia zi mai ai cosmaruri cu mine noaptea ? Ca a fugit nu este nicio problema dar a fugit si cu punctele pe care le oferea ea cu larghete :laugh2 10 6 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Multumim Pisicut :clapp Asemenea bestii de oameni nu au ce cauta pe forum doar sa provoace , ca mai apoi sa injure ca la usa cortului Adevarul ca unii sunt extrem de rai. Eu i-as numi hitleristi. Ai o alta opinie, gata esti idiot, tampit si in toate felurile. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 na pe cine mai punctezi acuma ti-a fugit odorul PSu: ia zi mai ai cosmaruri cu mine noaptea ? il punctez pe VSHIPS cu tine?! crezi tu ca esti asa de "scary"? neeeeeeee... esti chiar nesemnificativ.. nu impui nici macar respect Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Ca a fugit nu este nicio problema dar a fugit si cu punctele pe care le oferea ea cu larghete :laugh2 ai impresia ca sufar ca altii? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 il punctez pe VSHIPS cu tine?! crezi tu ca esti asa de "scary"? neeeeeeee... esti chiar nesemnificativ.. nu impui nici macar respect Io zic sa i le dai lui Pipilica , ca si el iti da tie inapoi (dalelalte) Nu-ti cersesc respect , stai linistita . respectul il oferi si ti se intoarce inzecit , asa zic 5 16 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 ai impresia ca sufar ca altii?Ei nu :laugh2 5 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Ei nu :laugh2 ha ha Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 ha hahi hi hi 5 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 hi hi hi ho ho ho Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum