Sari la conținut

0744238333 Iza Bruneta fara fite

bigpapa

Postări Recomandate

• Oras:Otopeni
Postat

Bine ai revenit, haide mai repede cu nr de tel, abia aștept sa te vad

• Oras:Centru
Postat

Eu am anuntat, daca vrei sa o iei ca atare bine daca nu iar bine, mi se pare normal sa anunt atata timp cat intreba cineva de mine nu? Am sa pun si anuntul zilele acestea si numarul la felðŸ™

• Like 2
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Mi se pare aberant sa te anunti cu o saptamana inainte

imi placi, esti simpatic...dar pana mea...daca anunta, nu e bine, daca nu anunta, nu e bine. a...pai..
  • Like 2
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

imi placi, esti simpatic...dar pana mea...daca anunta, nu e bine, daca nu anunta, nu e bine. a...pai..

Sa anunțe, dar nu cu 1000 ani înainte, doar politicienii ce mai promit una și nu fac nimic

• Like 1
Postat

Deci... urat este ca a spus citez "am revenit"  pai unde tuti tatuajele tale esti?   trebuia corect sa spuna: am sa revin in cateva zileaproximativ 69 ... era mult mai clar si nu starnea reactii de asteptare, de oftica sau regret. eu reactionez asa de nerabdare. abia astept sa o prind sa o rup pe genunchi. stie sigur cine sunt.... 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Fata știe că este criza, asa ca a anuntat din timp, astfel incat cei care doresc sa petreaca momente intense in compania ei sa aiba răgazul necesar obtinerii sumelor de bani.

Eu n-am uitat-o. E "varză"!

• Like 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

:iagree

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Fata știe că este criza, asa ca a anuntat din timp, astfel incat cei care doresc sa petreaca momente intense in compania ei sa aiba răgazul necesar obtinerii sumelor de bani.

Eu n-am uitat-o. E "varză"!

Sunt în același asentiment cu tine. Când mă gândesc la ea parcă deja simt dinții ei cum mă scrijelesc!
  • Like 1
Postat

Soarta, uneori nu te pui cu ea... dar ce sa faci nu poti fi pe placul tuturor , uni vor asa alti vor asa , daca spui mai fata ma musti sau mai fata te miri ce se rezolva😉

Cand se vorbeste cu vorba frumoasa nu cred ca nu se rezolva , eu sunt genul care ma conformez situatiei dar daca nu spui nu am de unde sa stiu ðŸ˜ðŸ™

• Like 1
Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat

Încerc sa tot sun dar îmi întra căsuța.

Ori are telefonul închis, ori întra aiurea.

Am sa mai încerc spor.

Vizitator marcus_cezar
Postat

Apelo subito e gratis

tel: 0726047819

Postat

vroiam sa-i dau o belita azi am sunat-o pe la 5.30 insa tel inchis o so belesc eu in urmatorele zile

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201126/0730/b4538ab3722d11e759b2923de7bdfd48.jpg

Poti sa aștepți mult si bine o sun de o săptămână si nu răspunde, dupa 3 numere diferite, ma gândeam ca al meu la blocat, telefonul suna dar nu răspunde ea

Vizitator marcus_cezar
Postat

Poti sa aștepți mult si bine o sun de o săptămână si nu răspunde, dupa 3 numere diferite, ma gândeam ca al meu la blocat, telefonul suna dar nu răspunde ea

nu m-am agitat so am fost foarte ocupat sa explorez pizdute  noi insa daca vorm avea oportunitatea dupa data de 6 decembrie sigur ca o so re vizitez

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...