Sari la conținut

Este țigarea electronică o opțiune/varianta pentru a renunța la tutun?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:_
  • Oras:_
Postat

Si daca explodează în timp ce o ai în gură?? Țigarea electronică??

Iti pierzi painea.

Recomand:

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

A încercat cineva? Da rezultate?

AM incercat eu

Ofera doar ajutor pt fixatia orala , dar nu da rezultate

Singurele alternative care le vad eu safe

- tobacco snuss (swe/norv)- il pui la gingie

-

Phillip Morris Launches New Type of Smokeless Cigarette

Posted by: Vranks on November 25, 2014 Under: E-Cig News |

Marlboro-maker Phillip Morris International has finally launched the much talked about IQOS, a smokeless cigarette that has been described as a hybrid between analogs and electronic cigarettes. The new device uses real tobacco refills, but instead of burning it to produce hazardous smoke and tar, it heats it to produce tobacco-flavored vapor.

Partea cu tigara electronica e ca au coilurile in interior care se ard cu timpul , si de la inceput pana la sfarsit nu e aceeasi experienta

99% sunt facute in China (tigara electronica +coilurile) si nu stii cum e calitatea la ei

• Oras:Lost in the wind
Postat

NU

AM incercat eu

Ofera doar ajutor pt fixatia orala , dar nu da rezultate

Singura alternative care le vad eu safe

- tobacco snuss (swe/norv)- il pui la gingie

sau(inca nu e in EU)

-

Phillip Morris Launches New Type of Smokeless Cigarette

Posted by: Vranks on November 25, 2014 Under: E-Cig News |

Marlboro-maker Phillip Morris International has finally launched the much talked about IQOS, a smokeless cigarette that has been described as a hybrid between analogs and electronic cigarettes. The new device uses real tobacco refills, but instead of burning it to produce hazardous smoke and tar, it heats it to produce tobacco-flavored vapor.

Partea cu tigara electronica e ca au coilurile in interior care se ard cu timpul , si de la inceput pana la sfarsit nu e aceeasi experienta

99% sunt facute in China (tigara electronica +coilurile) si nu stii cum e calitatea la ei

Gresit- asa era acum 4-5 ani, ca sa dau doar niste exemple, SUA si Germania au producatori importanti si produsele lor se gasesc si pe piata romaneasca ! Si inca ceva, parerea e putin preconceputa , in sensul ca am vazut niste piese fenomenale facute in China !

Va respect parerea, dar, poate ar fi bine sa specificati ca se aplica in cazul vostru, deoarece nu cred ca se poate generaliza ! :)

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Si daca explodează în timp ce o ai în gură?? Țigarea electronică??

Explodează pula în gură, la ce știi să îi faci, mai degrabă decât o țigară electronică.

La firma mea, din 1000 oameni, vreo 10 sunt hipsteri care vapează din țigări electronice, de la cele mai vai de ele, până la cele mai scumpe și niciunuia nu i-a explodat.

Aluia i-a explodat probabil ca avea modificată cu baterii mai mari și rezistențe care se încing mai tare

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Here
Postat

Mark Twain spunea ca lasatul de fumat e cel mai usor lucru din lume. Ii dau dreptate. M-am lasat de nenumarate ori. :)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Aluia i-a explodat probabil ca avea modificată cu baterii mai mari și rezistențe care se încing mai tare

"I-a umblat la amperaj"

Ca si la telefone , curentul de alimentare rezultat din proiectare este unul prestabilt , dar turbatii ca sa-i tina o saptamana sau 3 zile aduc fel de fel de modificari sau se folosesc de acumulatori externi (sau asa zisi compatibili) fara niciun standard reglementat de catre producator

Postat

"I-a umblat la amperaj"

Ca si la telefone , curentul de alimentare rezultat din proiectare este unul prestabilt , dar turbatii ca sa-i tina o saptamana sau 3 zile aduc fel de fel de modificari sau se folosesc de acumulatori externi (sau asa zisi compatibili) fara niciun standard reglementat de catre producator

Nu am rabdare sa ma uit la filmulet, dar, de obicei chestia asta se intampla cand folosesc moduri artizanale si descarca bateriile mult sub 3,2 V.

Trebuie sa fi nebun sa iti iei o tigara electronica fara protectie descarcare accidentala.

In plus, probabilitatea sa-ti explodeze in gura este infima, deoarece inainte de a exploda se incalzeste asa tare incat nu ai cum s-o ti in mana !

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Numaifumatz! Bai bine futetz!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Numaifumatz! Bai bine futetz!

Dar, dupa cum stie toata lumea , femeile au 3 placeri : o cafea inainte si o tigara dupa !

• Like 1
Postat

Dar, dupa cum stie toata lumea , femeile au 3 placeri : o cafea inainte si o tigara dupa !

La fel si barbatii: pi.da, pi.da, pi.da. ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu am avut succes cu ea fumam 3 pachete pe zi am luat 2 tigari si culmea le tineam toata ziua in gura mai rau decat cu tigarea normala nu a durat mult 2-3 saptamani si ma durea in piep si pauza gata am 5 ani si nu imi mai doresc ,,,,,,mai nou au facut astia draci mii de arome bateriii si minciuni fara nicotina cert nu e buna mai bine fara

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu am rabdare sa ma uit la filmulet, dar, de obicei chestia asta se intampla cand folosesc moduri artizanale si descarca bateriile mult sub 3,2 V.

Trebuie sa fi nebun sa iti iei o tigara electronica fara protectie descarcare accidentala.

In plus, probabilitatea sa-ti explodeze in gura este infima, deoarece inainte de a exploda se incalzeste asa tare incat nu ai cum s-o ti in mana !

in filmulet cred ca era un stift de tigara , nu firma seriasa. La noi peste 90 % trag din stifturi ieftine , ca de obicei  :laugh2

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

A încercat cineva? Da rezultate?

Este ca și cum ai spune ca vibratorul e o soluție pentru a renunța la pulă.:)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...