miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 mikyduță, nu-ți pute bă deloc hamsteru ăla mort pe care-l ai sub nas? se vede că ești învățat cu duhoarea, având în vedere mediul în care trăiești! te-ai pupa singur pe poola sa traiesti in mediul meu , jughinite-ar damblaua sa te jughineasca hamsterul ti-l dau tie daca tot esti pasionat 6 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Buna seara ,Am fost cu Natalia saptamana trecuta si astazi This girl is very pretty and friendlyShe has a nice body and pretty faceOral sex is quite good , not using too much handsCunnilingus is ok without any smell and she shows she was quite receptive to the use of my tongue on her clitSex normal is different position : her on top, missionary and doggyThe best was on missionary , when i feel my dick going deep in her wet and strech pussyFinish in her mouth where she did not losse any drop of my cum ConclusionLocation: 9Aspect : 9 , i like her legs and her nice little assOral : 9GFE : 9 with caress and FKNormal :9 I recommand and i will come backEven more after we meet today , i send her a message 1 hour after because i wanted to return to her and have sex again with her but unfortunatelly she was busy with another client :-(Congratulation to rewiew,so you stay a completion to understand ? But how you pay ? Thx 7 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 7, 2016 Congratulation to rewiew,so you stay a completion to understand ? But how you pay ? ThxPrima dată moaca...doar se știe 6 2
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 7, 2016 Congratulation to rewiew,so you stay a completion to understand ? But how you pay ? ThxOnly cash 2
erottic Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 7, 2016 Am fost si eu la acesta Natalia. Nu inteleg de ce e asa agitatie pe aici cu ea ca nu e nimic deosebit. Probail cineneva incearca sa o promoveze, cinestie, as spune mai multe dar.....:Noteaspect 7igiena 6 nu a facut dus in prezenta mea si a avut sigur client inaintea mea, ca m-a rugat sa mai astept 5 minute sa coboare respectivuloral 8 banalnormal 6 rigida ca o papusa gonflabilaGFE: 6 grabita sa termine. Per total, 250 lei aruncati aiurea 9 1
cubacigar Reputație: 1161 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Noiembrie 8, 2016 n-ati facut Click? ) 4
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Only cash 150 lei , 1 finalizare , ON , NP 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 n-ati facut Click? )Cand esti clona nu ai cum sa faci click 8 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 150 lei , 1 finalizare , ON , NPthx man 7 5
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 8, 2016 Am fost si eu la acesta Natalia. Nu inteleg de ce e asa agitatie pe aici cu ea ca nu e nimic deosebit. Probail cineneva incearca sa o promoveze, cinestie, as spune mai multe dar.....:Noteaspect 7igiena 6 nu a facut dus in prezenta mea si a avut sigur client inaintea mea, ca m-a rugat sa mai astept 5 minute sa coboare respectivuloral 8 banalnormal 6 rigida ca o papusa gonflabilaGFE: 6 grabita sa termine. Per total, 250 lei aruncati aiureaDaca ar fi sa ne ghidam dupa zecile de posturi ale lui cinestie de pe topicul nataliei....e foarte clar cine vrea sa o "promoveze", doar ca acum a schimbat strategia... Daca "liviu58" le promova deschizand topicuri pentru ele...acum a schimbat strategia, deschid ele topicurile. Iar "clientul" pe care-l asteptai sa coboare, sigur era pestisorul.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Daca ar fi sa ne ghidam dupa zecile de posturi ale lui cinestie de pe topicul nataliei....e foarte clar cine vrea sa o "promoveze", doar ca acum a schimbat strategia... Daca "liviu58" le promova deschizand topicuri pentru ele...acum a schimbat strategia, deschid ele topicurile. Iar "clientul" pe care-l asteptai sa coboare, sigur era pestisorul.Incepem din nou sa ne certam ? sau ne oprim aici ? 7 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Incepem din nou sa ne certam ? sau ne oprim aici ?Vom intra pe topicul lui deliaro si-l facem varza daca incepem din nou ,iti spun asta ca sa vezi ca stiu cine esti 7 5
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Vom intra pe topicul lui deliaro si-l facem varza daca incepem din nou ,iti spun asta ca sa vezi ca stiu cine esti Bă spălătorule de vase, marș bă înapoi la tine în acvariu!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Bă spălătorule de vase, marș bă înapoi la tine în acvariu!continuam ? raspunde ca noi suntem pregatiti sa intram pe topic la Deliaro si sa ne certam acolo si un an 7 5
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 continuam ? raspunde ca noi suntem pregatiti sa intram pe topic la Deliaro si sa ne certam acolo si un anCare ”voi”? Tu cu sclavii tăi mikyduță și picon? Plus toate clonele voastre?Care deliaro?
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 8, 2016 Nici eu nu inteleg care deliaro. Eu doar i am raspuns celui care a facut recenzia. cine a avut de spus ceva pe acest topic, a postat o data, de doua ori si gata. Tu ai postat de 50 de ori... Poti sa fii pestele oricui sau promotorul cui vrei tu..e treaba ta. Doar nu mai nega, ca este evident ceea ce faci..
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Iar "clientul" pe care-l asteptai sa coboare, sigur era pestisorul.Astea-s presupuneri de-ale tale si nimic mai mult !
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Astea-s presupuneri de-ale tale si nimic mai mult !Zise sclavul lui livuță și mai luă o gură de... 1
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 8, 2016 Disponibila! Astept programari pana la 22:00 5
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Nice buttI wanna fuck that girl again and again
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 8, 2016 Disponibila!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Zise sclavul lui livuță și mai luă o gură de...ti-ai luat-o fraiere 7 5
cubacigar Reputație: 1161 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Noiembrie 8, 2016 ceaveti ma? mai bine rugati fata sa puna si ea o poza cu tatele ... nu de alta dar nu is convins ca are asa ceva 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 ceaveti ma? mai bine rugati fata sa puna si ea o poza cu tatele ... nu de alta dar nu is convins ca are asa ceva Ba cuba eu nu vreau poze cu tatele eu vreau cu miju ca mie imi place in mij nu intre tate , mai ales csa dacate uiti seamana perfect cu prietena mea Mayabruneta sau cu Ania bruneta 7 4
cubacigar Reputație: 1161 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Noiembrie 8, 2016 n -am vrut sa zic nimic ... dar chiar seamana f mult cu Maya de la spate 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum