alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 bai nu stiu cine e, cum e, ce e, dar de cand a disparut nu trec 2-3 luni fara sa arunc un ochi pe topicul ei, sa ma uit peste poze si sa imi aduc aminte de vremurile bune de acum 3-4 ani, si de momentele petrecute cu ea, deosebita.sper sa si revina vreodatadaca se gaseste vreunu sa ma intrebe de ce nu am recenzie cu ea, sa se uite atent de cand am contul pe forum Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 asa de dragu vremurilor trecute 5 2 Link spre comentariu
arcadian Reputație: 136 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 o iubesc pe dintoasa asta ... mi e dor de ea grav...!!! Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Iulie 7, 2015 probabil ca este maritata demult o fi gasit ea un arabete care sa o ia de nevasta Link spre comentariu
yonix Reputație: 349 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 Asta e...a fost..a trecut bucurati-va ca ati avut ocazia sa treceti prin patul ei ... femei frumoase in meseria asta sunt destule si apar altele noi tot timpul... Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Iulie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 Probabil ca acum se uita din umbra la acest forum ..totusi cred ca inca il ma urmareste...offf ce vremuri bune erau atunci cand activa....Acum sta acasa face mancare,poate sa schimbe si scutece Link spre comentariu
rospider Reputație: 44 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Ce cacat? Botul asta chimist asta a dat up la post, m-am apucat sa citesc, m-am agitat la poze si de fapt pasarica nu mai e in business Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum