Sari la conținut

cinestie este vechiul Liviu58

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Liviu iti place de clona mea?

Mai am vreo 10 in cur, vin-o sa ma cauti de clone

stiu ca mai ai

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Da! Da! Să te caute, dar cu limba!  :laugh2

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Așa livuțăăă, bravoo!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! 

Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!  :laugh2

Postat

Așa livuțăăă, bravoo!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! 

Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță!  :laugh2

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine  ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

Așa livuță, bravooo! Hai să ținem topicul cât mai sus pe pagină! Mersi de ajutor bă livuță, guvid bolnav, scârbos și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Așa livuță, bravooo! Hai să ținem topicul cât mai sus pe pagină! Mersi de ajutor bă livuță, guvid bolnav, scârbos și fără puță!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Fara puta ,sai-dai o limbuta :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 9
  • Minus 5
Postat

sa-ti dea muie Guta ( liviu) :laugh2 :laugh2

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce SITE, ce Baieti, ce distrusi, ce situatie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - cineva sa cheme GARDA.

• Like 1

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Nu mai scrie nimic? i a venit infarct in fata calculatorului?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...