Sari la conținut

Donald Trump sau Hilary Clinton

44 membri au votat

1. 1. Votati presedintele SUA

• Donald Trump
      26
    • Hilary Clinton
      18

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Pulete, consecințele sunt astea pe care le vezi: te iau toți la pulă! Ai vazut prea multe filme (americane) și ești prea tensoinat. Hai, nu mai fii nervos, atâta poți!

Acum, gata! Am pierdut prea mult timp cu tine!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Mosulica tu si inca 2 va considerati "toti" pe forumu asta ?

Ce vise umede de imparatu frantei aveti in voi   :laugh2  :laugh2 . Ti-as da puncte dar n-am momentan.

Hai ca m-am distrat destul cu tine, te-ai redus singurel de la postarile tale prefacute si semidocte dar macar politicoase si suportabile, la starea ta primara si originala unde injuri ca la usa cortului in 3-4 fraze, eu doar ti-am dat niste imbolduri, sa vad in ce directie o iei.  :clap2  Nu mai lua totul asa de personal in viitor, face rau la nervi. De dat la buci esti satul, sportul nu prea mai merge de la o varsta, incearca yoga si meditatia :wink2

Mi-a facut placere sa te cunosc seniorule, te salut :hihat

De-amu fiecare in ograda lui .... o sa ma plictisesc  :no2

• Oras:Bucuresti
Postat

Primele semne ale unei trebi care incepe sa miroasa (nu sa puta, deocamdata): exista (cica) o serie de "Faithless Electors" care si-ar putea schimba votul in favoarea lu' Mme Hilara pe 20 decembrie cand se voteaza in Consiliul Electorilor. Cica o singura data s-a mai intamplat asta, in anii ce au pre-mers Razboiul Civil...

Electorii aia nu sunt obligati de vreo lege sa voteze precum au votat cei care i-au ales in acel Colegiu. Teoretic, ei pot sa voteze orice cetatean SUA care indeplineste conditiile legale pentru a fi eligibil drept presedinte. Practic, asa ceva nu se intampla.

• Like 7
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Mosulica tu si inca 2 va considerati "toti" pe forumu asta ?

Ce vise umede de imparatu frantei aveti in voi   :laugh2  :laugh2 . Ti-as da puncte dar n-am momentan.

Hai ca m-am distrat destul cu tine, te-ai redus singurel de la postarile tale prefacute si semidocte dar macar politicoase si suportabile, la starea ta primara si originala unde injuri ca la usa cortului in 3-4 fraze, eu doar ti-am dat niste imbolduri, sa vad in ce directie o iei.  :clap2  Nu mai lua totul asa de personal in viitor, face rau la nervi. De dat la buci esti satul, sportul nu prea mai merge de la o varsta, incearca yoga si meditatia :wink2

Mi-a facut placere sa te cunosc seniorule, te salut :hihat

De-amu fiecare in ograda lui .... o sa ma plictisesc  :no2

Bine mă, rămâi cu bine în gåmfa ta găunoasă și lasă-ne! Fă-ți un bine!
Postat

Electorii aia nu sunt obligati de vreo lege sa voteze precum au votat cei care i-au ales in acel Colegiu. Teoretic, ei pot sa voteze orice cetatean SUA care indeplineste conditiile legale pentru a fi eligibil drept presedinte. Practic, asa ceva nu se intampla.

Primele semne ale unei trebi care incepe sa miroasa (nu sa puta, deocamdata): exista (cica) o serie de "Faithless Electors" care si-ar putea schimba votul in favoarea lu' Mme Hilara pe 20 decembrie cand se voteaza in Consiliul Electorilor. Cica o singura data s-a mai intamplat asta, in anii ce au pre-mers Razboiul Civil...

Ar fi o treaba sa-si schimbe toti electorii decizia asupra sustinerii pentru presedinte, si in decembrie sa ia Hillary.  :laugh2

Aduce Trump minerii si rezolva treaba.

• Like 2
Postat

Bine mă, rămâi cu bine în gåmfa ta găunoasă și lasă-ne! Fă-ți un bine!

Imi fac eu bine stai relax. Pe restul ii las seniorule...... nu ca i-as fi avut undeva in prima instanta.

Tu mi-ai devenit simpatic, cu greu renunt la tine cand vad ca nu te poti abtine efectiv :laugh2  :laugh2

Goodbye grandpa 

Postat

:laugh2  

Nu stiam asta, si a fost condamnat pentru ceva ? Ca destul de multi negri prin america se ocupa de droguri, hotii, si tot felul de nasoale, cam ca tiganii de la noi. Asa ca arata-ne si tu un context, ca asa cum ai spus tu ideea ta, nici eu n-as primi pe un negru care imi poate face probleme in casa, sau in casele construite de mine, in loc sa primesc un mexican sau alb mai cumintel din fire.

Asta insemana ca sunt rasist, stiu stiu, dar negrii fac cele mai multe tampenii statistic vorbind. 

Ce misto ar fi sa fii o perioada negru, sa te zbati si desi ti se refuza sa obtii diploma de colegiu cu acces la aceleasi carti ca si cei albi, iar cand vrei sa inchiriezi un apartament de la tataia Trump sa ti se spuna ca nu sunt locuri libere pentru negri!

Au fost marginalizati, provocati, inraiti... E de la sine inteles de ce criminalitatea e mai mare in randul lor.

Oricum, multi sunt prea usor de cumparat, vezi cazul OJ Simpson.

Trump e o curvisteana scumpa, dar pentru pretul corect iti face si anilingus.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ar fi o treaba sa-si schimbe toti electorii decizia asupra sustinerii pentru presedinte, si in decembrie sa ia Hillary.  :laugh2

Aduce Trump minerii si rezolva treaba.

:no2 :no2 Nu cred ca ar fi atat de simplu... Oricum, nu cred ca vrea nimeni un razboi civil in America, asa ca nu cred ca sunt atat de nebuni sa se "suceasca", indiferent de cat de mult sunt amenintati/mituiti, etc.

Pe de alta parte, o parte din presa din State ar fi dat o stire cum ca Guccifer ar fi fost omorat in celula noaptea trecuta (probabil otravit). Autoritatile s-au grabit sa dezminta stirea, insa inca exista o incertitudine daca mai este sau nu viu.... :thinking :thinking Mi se pare mie sau evenimentele incep sa se deruleze in directia periculoasa ???

LE: Guccifer este celebru (printre altele) pentru spargerea mailurilor lui Hillary Clinton...

• Like 4
Postat

:no2 :no2 Nu cred ca ar fi atat de simplu... Oricum, nu cred ca vrea nimeni un razboi civil in America, asa ca nu cred ca sunt atat de nebuni sa se "suceasca", indiferent de cat de mult sunt amenintati/mituiti, etc.

Pe de alta parte, o parte din presa din State ar fi dat o stire cum ca Guccifer ar fi fost omorat in celula noaptea trecuta (probabil otravit). Autoritatile s-au grabit sa dezminta stirea, insa inca exista o incertitudine daca mai este sau nu viu.... :thinking :thinking Mi se pare mie sau evenimentele incep sa se deruleze in directia periculoasa ???

LE: Guccifer este celebru (printre altele) pentru spargerea mailurilor lui Hillary Clinton...

Vrajeala politica. :)

• Minus 4
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ce misto ar fi sa fii o perioada negru, sa te zbati si desi ti se refuza sa obtii diploma de colegiu cu acces la aceleasi carti ca si cei albi, iar cand vrei sa inchiriezi un apartament de la tataia Trump sa ti se spuna ca nu sunt locuri libere pentru negri!

Au fost marginalizati, provocati, inraiti... E de la sine inteles de ce criminalitatea e mai mare in randul lor.

Trump e o curvisteana scumpa, dar pentru pretul corect iti face si anilingus.  :laugh2

Daca-l prinzi, fute-l in cur si pentru mine, pls!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Daca ai sti cat de multi vor razboi civil in SUA, si cati ar profita ..... 

Sper ca Trump sa nu mearga la parade in masina decapotabila, ca altu dinaintea lui

Nu m-ar mira sa-l fi matrasit pe Guccifer, le-a stricat multe socoteli, unor oameni foarte periculosi din umbra pizdei feministe, corupte si ucigase de Clinton....

Om vedea .... poate s-or calma si pokemonii aia a lor care protesteaza total de-am pulea, si se comporta ca niste copchii de 10 ani care nu au primit jucaria care vroiau de la Mosu' . Sau il importa pe Miron Cosma de la noi

Postat

Bine colega, nu e vina lor ca au cel mai mare procent de familii fara tata, ca sunt o **spam editat**itate de 13% din populatia americanilor responsabila de aproape 77% din infractiunile din SUA. 

De vina nu sunt ei, de vina sunt albii rai care i-au marginalizat, inrait si provocat/ le-au preparat si dozele de cocaina prin care multi dintre ei si-au distrus comunitatile in anii '90 ....

Nu e de la sine inteles ca albii ar fi de vina pentru infractiunile lor, si infractiunile lor sunt din cauza familiilor destramate in care cresc, majoritatea fara un tata in familie.

Tot asa cum ii scuzi tu pe negri, poti spune ca romanii sunt de vina pentru comportamentul tiganilor, ca ii marginalizam, provocam si ii inraim.... nu ca tiganii nu muncesc si le plac banii facuti usor din infractiuni .... nu generalizez la toti, ca am intalnit si tigani educati, fara cazier.... mai rar totusi.  

Sa fim seriosi.

Poti sa ma faci ultimul rasist, si marele dragon al KKK-ului  :laugh2

PS: Fiecare om, indiferent de culoare, poate sa isi faca o viata super ok in State, daca munceste si isi vede de treaba lui.... 

• Like 3
Postat

Bine colega, nu e vina lor ca au cel mai mare procent de familii fara tata, ca sunt o **spam editat**itate de 13% din populatia americanilor responsabila de aproape 77% din infractiunile din SUA. 

De vina nu sunt ei, de vina sunt albii rai care i-au marginalizat, inrait si provocat/ le-au preparat si dozele de cocaina prin care multi dintre ei si-au distrus comunitatile in anii '90 ....

Nu e de la sine inteles ca albii ar fi de vina pentru infractiunile lor, si infractiunile lor sunt din cauza familiilor destramate in care cresc, majoritatea fara un tata in familie.

Tot asa cum ii scuzi tu pe negri, poti spune ca romanii sunt de vina pentru comportamentul tiganilor, ca ii marginalizam, provocam si ii inraim.... nu ca tiganii nu muncesc si le plac banii facuti usor din infractiuni .... nu generalizez la toti, ca am intalnit si tigani educati, fara cazier.... mai rar totusi.  

Sa fim seriosi.

Poti sa ma faci ultimul rasist, si marele dragon al KKK-ului  :laugh2

PS: Fiecare om, indiferent de culoare, poate sa isi faca o viata super ok in State, daca munceste si isi vede de treaba lui.... 

Nu mai vorbi prostii. Verifica procentele alea inainte.  :rax2

Si nu, tiganii nu sunt ca negrii, nu i-a adus nimeni cu fortza, au fost nomazi.

Ma apuc sa fac ardei umpluti, vezi cine are chef s-o tina langa.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

E bine că n-au "românii" cazier...vezi 80% din ăia care populează palatul parlamentului ;)

Ä‚sta fiind un exemplu de vârf...în rest, rromii, de regulă, fac găinarii-mici combinații, nicidecum devalizări de bănci, subminări ale economiei etc....Românule😑

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Nu mai vorbi prostii. Verifica procentele alea inainte.  :rax2

Si nu, tiganii nu sunt ca negrii, nu i-a adus nimeni cu fortza, au fost nomazi.

Ma apuc sa fac ardei umpluti, vezi cine are chef s-o tina langa.  :laugh2

Eu mi le-am verificat, verifica-le si tu.

http://www.dailywire.com/news/7441/7-statistics-you-need-know-about-black-black-crime-aaron-bandler

https://infogr.am/Black-34991937313

Pofta buna

Postat

E bine că n-au "românii" cazier...vezi 80% din ăia care populează palatul parlamentului ;)

Ăsta fiind un exemplu de vârf...în rest, rromii, de regulă, fac găinarii-mici combinații, nicidecum devalizări de bănci, subminări ale economiei etc....Românule

Ai dreptate.

Eu nu ii apar pe romani, au si ei uscaturile lor, mai putine proportional poate decat tiganii, dar care fura la un cu totul alt nivel fata de tiganii cu probleme. Aia din parlament au combinat o tara timp de 25 de ani.... dar nu sunt o scuza pentru aia multi care fura mai putin. Politicienii au fost o cauza pentru care unii s-au apucat de furat din saracie, sau au plecat din Romania ca n-aveau de munca, ca sa zic simplist.

Dar nu mi se pare ok sa ii scuzam pe unii mai multi si mai bronzati ca fura mai putin, fata de aia putini mai albi si mai versati in combinatii care fura mai mult..... Tot cam de furt vorbim, desi furtul unei masini nu afecteaza atata lume ca o devalizare.

Fiecare comunitate cu problemele ei....

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ăsta fiind un exemplu de vârf...în rest, rromii, de regulă, fac găinarii-mici combinații, nicidecum devalizări de bănci, subminări ale economiei etc....Românule

Nu-i roman. E american.

• Like 3
Postat

Nu-i roman. E american.

Lasă-l!

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Clar, Donald Trump.

Este un om bogat,pe care nu-l mai intereseaza banii.Adica nu e acolo ca sa fure.

Poate doreste sa ofere ceva in schimb.

Cat despre politica impusa de el,referitor de...Gay,emigranti etc...Imi place.

Din pacate,nu  sa avem un presedinte ca Trump.

• Like 4
Postat

Tot n-ati terminat? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mai greu cu terminatul cand mai apar unii care se partaie pe aici crezand ca besinile lor de postari miros a trandafiri ?

Cum ne-am mai distra fara ei ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Tot n-ati terminat? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Dupa o anumita varsta termini mai greu.. :)

• Like 3
Postat

Dupa o anumita varsta termini mai greu.. :)

... da' și când termini... :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:thinking :thinking :thinking :thinking :thinking :thinking :thinking :thinking !!!!!!!!!!!

• Like 1

Postat

Mai greu cu terminatul cand mai apar unii care se partaie pe aici crezand ca besinile lor de postari miros a trandafiri ?

Cum ne-am mai distra fara ei ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Corect, ne distrăm copios cu tine! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...