Sari la conținut

Donald Trump sau Hilary Clinton

44 membri au votat

1. 1. Votati presedintele SUA

• Donald Trump
      26
    • Hilary Clinton
      18

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prietene, nu ai de unde să știi câtă istorie și cât de bine o cunosc, dar te asigur că nu din google, după cum pare a fi cazul tău, dacă ne raportăm la desele trimiteri pe care le-ai făcut! Ai dat iar cu bâta-n baltă, tocmai pentru că nu datele mă interesează să le memorez, ci evenimentele, contextele, urmările, semnificația etc. Apoi, nu știu ce statistică ai consultat tu (referitor la cei 90%), dar reușești să jignești pe mulți. Dar bine că ai venit tu, înțeleptule și cultule, să ne luminezi cu strălucirea minții tale! 

În rest, nu are rost să-ți mai răspund! Lansezi aceleași inepții ce preamăresc agresivitatea, aceleași argumente false, aceeași infatuare nu prea justificată, pe care încerci să le poleiești cu poleială de ciocolată ieftină. A continua dialogul cu tine, mi se pare pierdere de timp.

P.S. M-ai silit să fiu dur, sorry! Ce semeni, aia culegi.

O seară bună, își doresc!

Unde e jignirea în postarea asta? Poate ar trebui să consulți un DEX, pentru a vedea diferența între malițiozitate și jignire!

Acum, chiar am terminat!

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Deci SUA nu e democrație! :slap2 Spune-le lor că nu sunt o democrație și ori te internează la o instituție specializată, ori te împușcă vreunul mai nervos, cu armă procurată legal. :laugh2

Alegerea președintelui american, e oarecum asemănătoare cu alegerea președintelui dintr-o țară europeană de tip republică parlamentară. Diferența majoră nu este modul în care este ales, ci prerogativele pe care la are după ce a fost ales și confirmat.

Cu asta m-am lămurit definitiv!

Și cu asta, lămurit fiind, am încheiat! 

P.S. La chestia aia cu ricoșeele necontrolate, tocmai asta ziceam! :slap2  Că nu pot fi calculate/estimate și există riscul ca tocmai tu, să omori pe cineva. Nu știu dacă nu poți să înțelegi texte destul de simple și clare, sau ești prea exaltat și prin urmare neatent. 

Oaaaaaauuuuuu :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Nu mai sari asa in sus, ca ma refeream la forma de guvernamant, care este republica. :laugh2  :laugh2

Fa-ti un bine si intereseaza-te despre electori si cum se alege/voteaza in SUA un presedinte, inainte de a incerca sa explici ceva despre statul american si mai ales inainte de a face misto-uri destul de ieftinele. Ti-ar fi de folos vreodata poate, cine stie peste ce americani poti da :laugh2 .

Eu am inteles ce vrei sa zici referitor la ricosee, si ti-am zis ca nu cred ca un purtator de arma atacat de alt purtator de arma in orice spatiu, in loc sa riposteze, sta sa se gandeasca la ricosee. Ca daca ar fi asa, in cazul luarilor de ostatici, nu i-ar mai salva nici trupele speciale, nici dracu.

Calmeaza-te si mai documenteaza-te despre electori, o sa imi dai dreptate.

Postat

Unde e jignirea în postarea asta? Poate ar trebui să consulți un DEX, pentru a vedea diferența între malițiozitate și jignire!

Acum, chiar am terminat!

Hai nu zau ?

Uite fix acu ma duc sa consult DEX-ul, saracu de mine  :laugh2

Si eu cu ce te-am jignit mai exact ?

Postat

Deci SUA nu e democrație! :slap2 Spune-le lor că nu sunt o democrație și ori te internează la o instituție specializată, ori te împușcă vreunul mai nervos, cu armă procurată legal. :laugh2

Alegerea președintelui american, e oarecum asemănătoare cu alegerea președintelui dintr-o țară europeană de tip republică parlamentară. Diferența majoră nu este modul în care este ales, ci prerogativele pe care la are după ce a fost ales și confirmat.

Cu asta m-am lămurit definitiv!

Și cu asta, lămurit fiind, am încheiat! 

P.S. La chestia aia cu ricoșeele necontrolate, tocmai asta ziceam! :slap2  Că nu pot fi calculate/estimate și există riscul ca tocmai tu, să omori pe cineva. Nu știu dacă nu poți să înțelegi texte destul de simple și clare, sau ești prea exaltat și prin urmare neatent. 

Prietene,( pentru ca metabolismul accelerat de dupa antrenament nu-mi da voie sa dorm)  inainte sa te ia flama iar si sa te apuci de inrosit si ingrosat niste fraze scose din context pe care ai vrea tu sa le folosesti contra mea, afla exista diferente intre democratie ca sistem de guvernare, si republica - ca forma de guvernare. Una n-o exclude pe alta, dar calitatea democratiilor (definite clasic ca avand clasa politica aleasa prin vot si poporul suveran difera foarte mult de la stat la stat.) 

Cred ca stii mai bine decat multi de aici ca si Romania pe timpurile comunismului era tot o democratie, ca doar bolsevicii/comunistii castigau alegerile tot timpul si poporul era suveran. Si acum in Romania tot democratie avem, dar de o extrem de proasta calitate, ca in vremurile bune ale secerii si ciocanului. Daca mai punem la socoteala ca Romania cica ar fi si o republica semi-prezidentiala ( forma de guvernare despre care multi experti in politica spun ca nu exista ) ..... iese democratie pe hartie dar o varza in realitate.

Intradevar sunt unele asemanari intre sistemul prin care nemtii isi aleg presedintele, cu cel al americanilor, nu prea sunt la cu sistemul german de alegere, poate stii tu mai multe si vrei sa ne impartasesti.

Imi place tot mai mult cum imi scoti tu niste fraze din context, le colorezi in rosu, si le folosesti ca sa incerci sa ma discreditezi, imi aduce aminte de niste tactici de manipulare/atac folosite de comunisti pe vremuri care faceau rechizitoriul dusmanilor de clasa, tehnici de care se mai folosesc si rusii acum. Greu pier unele naravuri ....

Mai lasa vechile obiceiuri si nu te mai preocupa cu ce sa crezi despre mine, sau cu mine in general, ca nu suntem in fata vreunui juriu sau la vreun tribunal, incat sa influentezi opinia cuiva prin niste mistouri si pareri despre mine, sau poate tu iti inchipui ca suntem si ca esti chiar judecatorul :laugh2  :laugh2  :laugh2 ( s-au cam dus vremurile tribunalelor  poporului) 

Prietene, nu ai de unde să știi câtă istorie și cât de bine o cunosc, dar te asigur că nu din google, după cum pare a fi cazul tău, dacă ne raportăm la desele trimiteri pe care le-ai făcut! Ai dat iar cu bâta-n baltă, tocmai pentru că nu datele mă interesează să le memorez, ci evenimentele, contextele, urmările, semnificația etc. Apoi, nu știu ce statistică ai consultat tu (referitor la cei 90%), dar reușești să jignești pe mulți. Dar bine că ai venit tu, înțeleptule și cultule, să ne luminezi cu strălucirea minții tale! 

În rest, nu are rost să-ți mai răspund! Lansezi aceleași inepții ce preamăresc agresivitatea, aceleași argumente false, aceeași infatuare nu prea justificată, pe care încerci să le poleiești cu poleială de ciocolată ieftină. A continua dialogul cu tine, mi se pare pierdere de timp.

P.S. M-ai silit să fiu dur, sorry! Ce semeni, aia culegi.

O seară bună, își doresc!

Mi-am facut o idee finala despre cum cunosti tu istoria, adica cum se invata pe timpuri. Ceea ce nu e un lucru rau neaparat, daca ai face conexiuni intre cauzele unor evenimente istorice diferite, din spatii geografice diferite. Adica sa gasesti conexiuni si tipare intre contexte istorice.

Daca reusesc sa jignesc pe multi, aia multi mi-au cam spus-o deja, le-am acceptat parerea si i-am invitat sa nu mai citeasca ce scriu daca sunt asa usor jignibili si asa de sensibili.

La fel iti zic pentru penultima oara si tie. Frumos, elegant (cat de cat).

Sa nu cumva sa crezi ca mi se rupe prea tare de simtamintele tale. Si nici n-am pretentii sa-mi fie menajate simtamitele mele, cum ai tu sau altii cand te plangi ca jignesc lumea. Vaaaai de ce orori pot fi in stare :Gost  

Dar ma amuza tacticile tale prin care incerci sa ma combati pe mine, si nu argumentele mele care-s destul de logice si factuale. Intai ceva mistouri, dupa care ceva fraze scoase din context, dupa care ai devenit "dur" si ai dat niste "idei fixe", "ineptii" si cam atat ai putut. Aveam niste pretentii mai mari :laugh2  :laugh2  :laugh2

Malitiozitatea ( mama lui de DEX si de superioritate inchipuita a unora) de care ai dat dovada la adresa mea in numele jignitilor probabil, pe mine m-a lamurit si mi-a confirmat micimea si meschinaria al caracterului tau (virtual cel putin) ascunse desubtul unui posibil bagaj generos de cunostinte generale, si a unor experiente de viata perfect normale la varsta ta (m-am spart de ras la faza cu montatul kalashnikovului , ar fi mandru de tine chiar si Mihail :laugh2  :laugh2 ).

Agresivitatea si infatuarea mea (care sunt doar niste inchipuiri de-a tale si inca a vreo doi sensibilosi), apelativele gen "cultule" si  "luminatule" ma duce cu gandul ca ai un complex de inferioritate in subconstient pe care incerci sa il maschezi, atacand parerile care nu-ti convin, la inceput cu niste argumente slabe dpdv al logicii (gen ce zici de ricosee), cat si istorice (aici nu ma mai chinui sa iti arat ). Sau poate doar un ego virtual scapat de sub control. 

Oricum mi-ai parut interesant la inceputurile mele pe forum, asa ca ti-am facut un mic profil psihologic virtual, ca sa nu cumva sa crezi ca pe mine nu ma intereseaza persoana ta virtuala, asa cum observ ca te-a interesat pe tine persoana mea virtuala din moment ce mi-ai pus niste etichete. M-am inselat amarnic in impresia mea de la inceput, dar ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa imi dau seama cam ce si cum esti ...... virtual bineinteles.

Te-am jignit maestre ? Sper ca n-o sa fii iar dur  :laugh2 . Eee lasa ca iti trece rapid, doar esti barbat ce plm (sa nu mai zic ca ai facut si armata) !!!!

Multa bafta si succes iti doresc in continuare. :hihat

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

De Winnetou ce se mai aude?

E nevorbit!

• Like 3
Postat

Prietene,( pentru ca metabolismul accelerat de dupa antrenament nu-mi da voie sa dorm)  inainte sa te ia flama iar si sa te apuci de inrosit si ingrosat niste fraze scose din context pe care ai vrea tu sa le folosesti contra mea, afla exista diferente intre democratie ca sistem de guvernare, si republica - ca forma de guvernare. Una n-o exclude pe alta, dar calitatea democratiilor (definite clasic ca avand clasa politica aleasa prin vot si poporul suveran difera foarte mult de la stat la stat.) 

Cred ca stii mai bine decat multi de aici ca si Romania pe timpurile comunismului era tot o democratie, ca doar bolsevicii/comunistii castigau alegerile tot timpul si poporul era suveran. Si acum in Romania tot democratie avem, dar de o extrem de proasta calitate, ca in vremurile bune ale secerii si ciocanului. Daca mai punem la socoteala ca Romania cica ar fi si o republica semi-prezidentiala ( forma de guvernare despre care multi experti in politica spun ca nu exista ) ..... iese democratie pe hartie dar o varza in realitate.

Intradevar sunt unele asemanari intre sistemul prin care nemtii isi aleg presedintele, cu cel al americanilor, nu prea sunt la cu sistemul german de alegere, poate stii tu mai multe si vrei sa ne impartasesti.

Imi place tot mai mult cum imi scoti tu niste fraze din context, le colorezi in rosu, si le folosesti ca sa incerci sa ma discreditezi, imi aduce aminte de niste tactici de manipulare/atac folosite de comunisti pe vremuri care faceau rechizitoriul dusmanilor de clasa, tehnici de care se mai folosesc si rusii acum. Greu pier unele naravuri ....

Mai lasa vechile obiceiuri si nu te mai preocupa cu ce sa crezi despre mine, sau cu mine in general, ca nu suntem in fata vreunui juriu sau la vreun tribunal, incat sa influentezi opinia cuiva prin niste mistouri si pareri despre mine, sau poate tu iti inchipui ca suntem si ca esti chiar judecatorul :laugh2  :laugh2  :laugh2 ( s-au cam dus vremurile tribunalelor  poporului) 

Mi-am facut o idee finala despre cum cunosti tu istoria, adica cum se invata pe timpuri. Ceea ce nu e un lucru rau neaparat, daca ai face conexiuni intre cauzele unor evenimente istorice diferite, din spatii geografice diferite. Adica sa gasesti conexiuni si tipare intre contexte istorice.

Daca reusesc sa jignesc pe multi, aia multi mi-au cam spus-o deja, le-am acceptat parerea si i-am invitat sa nu mai citeasca ce scriu daca sunt asa usor jignibili si asa de sensibili.

Sa nu cumva sa crezi ca mi se rupe prea tare de simtamintele tale. Si nici n-am pretentii sa-mi fie menajate simtamitele mele, cum ai tu sau altii cand te plangi ca jignesc lumea. Vaaaai de ce orori pot fi in stare :Gost  

Dar ma amuza tacticile tale prin care incerci sa ma combati pe mine, si nu argumentele mele care-s destul de logice si factuale. Intai ceva mistouri, dupa care ceva fraze scoase din context, dupa care ai devenit "dur" si ai dat niste "idei fixe", "ineptii" si cam atat ai putut. Aveam niste pretentii mai mari :laugh2  :laugh2  :laugh2

Malitiozitatea ( mama lui de DEX si de superioritate inchipuita a unora) de care ai dat dovada la adresa mea in numele jignitilor probabil, pe mine m-a lamurit si mi-a confirmat micimea si meschinaria al caracterului tau (virtual cel putin) ascunse desubtul unui posibil bagaj generos de cunostinte generale, si a unor experiente de viata perfect normale la varsta ta (m-am spart de ras la faza cu montatul kalashnikovului , ar fi mandru de tine chiar si Mihail :laugh2  :laugh2 ).

Agresivitatea si infatuarea mea (care sunt doar niste inchipuiri de-a tale si inca a vreo doi sensibilosi), apelativele gen "cultule" si  "luminatule" ma duce cu gandul ca ai un complex de inferioritate in subconstient pe care incerci sa il maschezi, atacand parerile care nu-ti convin, la inceput cu niste argumente slabe dpdv al logicii (gen ce zici de ricosee), cat si istorice (aici nu ma mai chinui sa iti arat ). Sau poate doar un ego virtual scapat de sub control. 

Oricum mi-ai parut interesant la inceputurile mele pe forum, asa ca ti-am facut un mic profil psihologic virtual, ca sa nu cumva sa crezi ca pe mine nu ma intereseaza persoana ta virtuala, asa cum observ ca te-a interesat pe tine persoana mea virtuala din moment ce mi-ai pus niste etichete. M-am inselat amarnic in impresia mea de la inceput, dar ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa imi dau seama cam ce si cum esti ...... virtual bineinteles.

Te-am jignit maestre ? Sper ca n-o sa fii iar dur  :laugh2 . Eee lasa ca iti trece rapid, doar esti barbat ce plm (sa nu mai zic ca ai facut si armata) !!!!

Pentru că ți-ai dat osteneala să scrii atât de mult, fie și din politețe, mă simt obligat să-ți recompensez munculița. Lunga-ți postare, e din seria "cine se scuză se acuză". Și oricum, e semnul evident al agitației ce te-a cuprins, pentru că adevărul doare și pentru că ți-ai dat seama că ai dat chix.

Băiete, nu am scos nimic din context, am scos în evidență propriile-ți cuvinte. Nu e vina mea că îți lipește claritatea în expunere, datorită probabil flamei care te-a luat, aprinzându-te mai mult decât este cazul. Aceeași scuză cu scosul din context, o văd des la politicienii noștri, când sunt prinși cu fel de fel de dume. E mai simplu, decât fie să recunoști ce ai zis și să explici auditoriului, sau să recunoști că nu ai fost în stare să fii clar în expunere și a lansat ceva echivoc și interpretabil.

Dacă nu ar veni de la o loază semidoctă cu arfe ( de parcă nu ar fi destul, dacă nu ești și fudul), ar trebui să mă simt flatat că ți-ai coborât ochii și luminata-ți minte, asupra modestei mele făpturi și mi-ai făcut un profil psihologic.  :laugh2  În ce te privește, nu e nevoie să mă chinui să-ți fac un profil psihologic, ești mult prea ... transparent. Fie și pentru faptul că atunci când te-ai simțit încolțit, ai început cu "măi copii, calmați-vă ..".etc.

Este modestă apărarea ta și ai apelat la tactica cea mai simplistă, mai penibilă și puerilă, aceea de a apela la trimiteri spre comunism, având în vedere faptul că am vârsta la care l-am prins. Nu te-am combătut pe tine, ci ideile infantile și periculoase în același timp, dar nu poți combate ideile, fără a combate implicit omul pe care le lansează, lucru pe care de altfel, l-ai făcut și tu.

Băiete, ești subțire, infantil și arogant. Ar trebui să fii mai prudent și să nu te lansezi în discuții care evident te depășesc. Altfel, suportă consecințele!

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sistemul de vot american e total diferit de cel european

E o minciuna crasa.

Gen "Votati, idiotilor, sa aveti impresia ca parerea voastra conteaza!"

"Ups, de data asta nu au votat cum trebuie, who gives a fuck! Trump presedinte, stie cum sa ia banii fraErilor!"  :laugh2

Dupa un presedinte negru vine un rasist crescut de un nazist pe un teritoriu cu cel mai mare amestec de rase si putere peste rase in afara SU. Asta da gluma proasta!  :no2

Conflictele urmatoare sunt o certitudine, nu o probabilitate.

(Nu citesc cand te intintizi pe o pagina intreaga) :)

Postat

Pentru că ți-ai dat osteneala să scrii atât de mult, fie și din politețe, mă simt obligat să-ți recompensez munculița. Lunga-ți postare, e din seria "cine se scuză se acuză". Și oricum, e semnul evident al agitației ce te-a cuprins, pentru că adevărul doare și pentru că ți-ai dat seama că ai dat chix.

Băiete, nu am scos nimic din context, am scos în evidență propriile-ți cuvinte. Nu e vina mea că îți lipește claritatea în expunere, datorită probabil flamei care te-a luat, aprinzându-te mai mult decât este cazul. Aceeași scuză cu scosul din context, o văd des la politicienii noștri, când sunt prinși cu fel de fel de dume. E mai simplu, decât fie să recunoști ce ai zis și să explici auditoriului, sau să recunoști că nu ai fost în stare să fii clar în expunere și a lansat ceva echivoc și interpretabil.

Dacă nu ar veni de la o loază semidoctă cu arfe ( de parcă nu ar fi destul, dacă nu ești și fudul), ar trebui să mă simt flatat că ți-ai coborât ochii și luminata-ți minte, asupra modestei mele făpturi și mi-ai făcut un profil psihologic.  :laugh2  În ce te privește, nu e nevoie să mă chinui să-ți fac un profil psihologic, ești mult prea ... transparent. Fie și pentru faptul că atunci când te-ai simțit încolțit, ai început cu "măi copii, calmați-vă ..".etc.

Este modestă apărarea ta și ai apelat la tactica cea mai simplistă, mai penibilă și puerilă, aceea de a apela la trimiteri spre comunism, având în vedere faptul că am vârsta la care l-am prins. Nu te-am combătut pe tine, ci ideile infantile și periculoase în același timp, dar nu poți combate ideile, fără a combate implicit omul pe care le lansează, lucru pe care de altfel, l-ai făcut și tu.

Băiete, ești subțire, infantil și arogant. Ar trebui să fii mai prudent și să nu te lansezi în discuții care evident te depășesc. Altfel, suportă consecințele!

Continua  sa ne arati cat de redus mintal poti deveni,  dar cum o arzi pe aici ca un snob filifizon semi-intelectual, care are vorbeste mult si nu spune nimic.

Mosulica cu tipologii de astea ca tine care nu au habar cum sa contribuie la o discutie cu ceva constructiv, dar au impresia ca sunt cei mai interesanti interlocutori de pe Terra, am avut de-a face cat nu as fi vrut. Tu faci parte din tipologia aia de om. Problema la voi e ca nu puteti sa acceptati diferenta de opinie sau gandire, nu e facut creierul vostru pt asa ceva. 

Deci tovarase, ar fi bine sa intelegi ca lunga mea postare a fost din mila pentru tine (nu poti tu sa-mi starnesti decat mila sau rasete), si sa-ti dai seama ca nu poti tu, sau alt imfumurat la senectute sa ma reduca la tacere, oricat de superior v-ati crede. Daca nu esti in stare sa ai o logica elementara, e problema ta (cum e cu ricoseul mosule  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ? ). 

Daca creierul tau nu se poate impaca cu o opinie contrarie cu a ta, iar e problema ta mosu'... o fi de la varsta sau de la comunism, nu mai ai cum sa intelegi sau sa accepti o gandire diferita de a ta, dar o ataci pentru ca picon. 

Bagi fraze in bold, le inrosesti, te referi doar la ele, dar tu aberezi ca defapt nu scoti din context nimic. Devii penibil in aburerile tale. 

Ca dovada suprema a reducerii tale, incepi sa folosesti exact cuvinte folosite prima data de mine gen "flama", si o dai si tu acu' cu asemanari intre mine si clasa politica neocomunista. Pai cine sa stie mai bine retorica si trasturile lor decat unu ca tine, care probabil a si facut parte din masinaria bolsevica, la cat de semi-versat esti. Fii mai original si ataca cu armele tale.

Aaaa nici asta nu poti.

Mosule va luam la misto finut cand va ziceam sa va calmati, si anticipam ca o sa va flamati mai tare, cum tu imi confirmi acum  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Ma doare la pix daca va calmati sau nu, sunteti niste nume pt mine si nimic mai mult, care imi starniti rasul. Deal with it grandpa

Bai atotstiutorule care esti, ti-am combatut eu tie vreo postare cu malitiozitatea plm-ele de care ai inceput sa dai tu dovada la adresa mea treptat, de parca te-a numit pe tine cineva avocatul alora jigniti de mine si ti-a dat menirea sa ma discreditezi ??? Sau tu ai inceput ? Macar ai dracu putina coloana vertebrala si nu mai face pe victima, ca incepi sa ai discurs de femeie jignita si plangacioasa.

Cica ar trebui sa fiu mai prudent si sa nu ma lansez in discutii care ma depasesc zice picon  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Baaaa asta e avertisment pentru toti de la picon : aveti grija ce si cum discutati ca vine piconu si va pune la punct, depasitilor care sunteti.

Mosule tocmai  ai demonstrat ca ai retorica de comunist de ala harsit care nu accepta diferenta/opozitia de idei sau argumente, cat vrei sa te mai faci de cacat pe topicul asta ??? Daca eu cu vreo 30 de ore de nesomn ti-o dau peste nasuc fara efort prea mare la orice fraza  pe care o scrii la adresa mea, ce tot insisti sa te scremi pe aici ? 

Ca altfel o sa suport consecintele. Care consecinte tovarase prim secretar de partid ? O sa fiu bagat in beciul lui Pisicut, unde ma va tortura cu manele si sarmale pana cand voi innebuni si ma voi bana singur ? Ia elaboreaza tu putin cam la ce consecinte te referi, daca ai vreun strop de sange in instalatia ta batrana  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . 

Pana iti compui abureala iti dau  eu un sfat mai pragmatic si mai optim pentru viata reala, un sfat de la strabunic la bunic :laugh2  :laugh2 .

Aici e mediu virtual si ne balacarim mai usor, ne impcam dupa aia.... dar sa ai grija cu atitudinea ta de razboinicu luminii si avocat al altora, sa nu dai peste vreun samurai mai prapadit in aparenta, care sa te puna in cur, la figurat vorbind desigur. Ca la propriu, nu-si pune nimeni mintea cu tine.

Asa ca nici eu nu prea am chef sa continui sa te fac in asa fel incat tu singur sa imi dai de inteles cati ani ai, daca ai stagiul militar, sau daca ai facut parte din aparatul comunist. Am si eu o limita. :laugh2  :laugh2

Intelege ca nu ne putem intelege, si nu ma mai fa sa-mi pierd timpul cu tine, te rog frumos.

Va salut sa traiti tovarase  :hihat

Postat

E o minciuna crasa.

Gen "Votati, idiotilor, sa aveti impresia ca parerea voastra conteaza!"

"Ups, de data asta nu au votat cum trebuie, who gives a fuck! Trump presedinte, stie cum sa ia banii fraErilor!"  :laugh2

Dupa un presedinte negru vine un rasist crescut de un nazist pe un teritoriu cu cel mai mare amestec de rase si putere peste rase in afara SU. Asta da gluma proasta!  :no2

Conflictele urmatoare sunt o certitudine, nu o probabilitate.

(Nu citesc cand te intintizi pe o pagina intreaga) :)

Ok, e parerea ta si o respect. 

Ca sa imi apar parerea mea, daca stii engleza uita-te aici.

Ar trebui sa-ti scriu mult sa iti explic situatia segregarii din State, si e ok sa n-ai chef de mine, mi se intampla si mie  :laugh2

PS: Nu lua titlul video-lui personal, nu se refera la o persoana anume, se refera la niste turci prosti din state care se dau jurnalisti  :)

PPS: Tatal lui Trump nu a fost nazist, iar simplul fapt ca omu are zeci-sute de negri care lucreaza in compania lui, nu prea zice ca e rasist. E valabil si pentru mexicani. Una e tampeniile ce le-a debitat in campanie la adresa mexicanilor si a zidurilor pentru mexicani, altul e adevarul.

Stai relax ca n-o sa inceapa nici un razboi atat de mare cum mancau cacat jurnalistii. 

• Oras:Ucea
Postat

Ce pula mea vrea ăsta? S-a prins cineva?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ce pula mea vrea ăsta? S-a prins cineva?

Ai citit tot?  :slap2

Ce zice, e de bine?

Postat

Ok, e parerea ta si o respect. 

Ca sa imi apar parerea mea, daca stii engleza uita-te aici.

Ar trebui sa-ti scriu mult sa iti explic situatia segregarii din State, si e ok sa n-ai chef de mine, mi se intampla si mie  :laugh2

PS: Nu lua titlul video-lui personal, nu se refera la o persoana anume, se refera la niste turci prosti din state care se dau jurnalisti  :)

PPS: Tatal lui Trump nu a fost nazist, iar simplul fapt ca omu are zeci-sute de negri care lucreaza in compania lui, nu prea zice ca e rasist. E valabil si pentru mexicani. Una e tampeniile ce le-a debitat in campanie la adresa mexicanilor si a zidurilor pentru mexicani, altul e adevarul.

Stai relax ca n-o sa inceapa nici un razboi atat de mare cum mancau cacat jurnalistii. 

What a piece of...  :slap2  :laugh2

Am rezistat ceva peste un minut sa ma uit la asta.  :laugh2

Cum sa sustii ca poporul a votat acum pentru Trump din cauza ca Obama l-a luat pe la spate?!... Obama a fost reales! Si care e legatura? Nu a mai candidat de data asta.  :laugh2

O scuza nereusita!  :rax2

America a fost si ramane partial rasista.

Peseu: Negrul, ca tot se discuta de culoare, a venit exact la prabusirea bursei. Era inevitabil sa fie probleme financiare, nu el le-a creat.

E mult mai placut ca om, carismatic, singurul cu simtul umorului dezvoltat in discursuri, dar decent, nu caricatura asta de Trump cu un comportament de cioban ca Becali.  :laugh2  :rax2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Daca rezistai la tot video intelegeai de ce a fost ales trump. Daca america ar fi prin absurd rasista cum zici tu, asta nu ar insemna ca si Trump e obligatoriu rasist

Fiindca m-am saturat de topicul asta iti dau un text scris de unu mai destept ca mine.

Citeste pana la final si nu te iti mai da cu parerea dupa doua randuri

"Hai să mai lămurim un lucru: victoria lui Donald Trump nu spune altceva decât că majoritatea democratică a americanilor nu doreşte nici eliminarea Creştinismului din societate, nici "căsătorii" homosexuale, nici "discriminare pozitivă" pentru **spam editat**ităţi, nici imigraţie necontrolată strict, nici corectitudine politică, nici ca SUA să poarte războaie care nu sunt ale sale prin toată lumea.

Victoria lui Donald Trump este votul (disperat) al unei Americi care se încăpăţânează să nu capituleze în faţa unei monstruozităţi ideologice: fascisto-bolşevismul progresist.

Acest fascism progresist este ideologia ce tinde să devină dominantă şi în Uniunea Europeană.
El pretinde atotputernicia Statului, care poate redefini realităţi: cum ar fi viaţa, moartea, familia, căsătoria, normalitatea.
El pretinde oamenilor, ca în 1984 al lui Orwell, să îşi controleze limbajul şi gândirea, după norme corecte ideologic, impuse. 
El neagă democraţia, pretinzând că voinţele majoritare ar fi tot timpul periculoase şi trebuiesc controlate. A transformart toleranţa din îngăduinţa majoritarului faţă de **spam editat**itar în îngăduinţa **spam editat**itarului faţă de majoritar.
El afirmă că nu există ierarhii culturale şi valorice, încercând să ne impună bulversarea valorilor ca stare de fapt.
El descreştinează programatic societatea, pentru că ştie că Biserica este principalul său duşman.
Această ideologie nu a câştigat niciodată alegeri pe cont propriu. Uniunea Europeană, o structură supra-statală gândită pe baza acestei monstruozităţi ideologice, e remarcabilă prin capacitatea sa de a evita orice formă de validare prin vot.
A dobândit în schimb puterea prin dobândirea "hegemoniei culturale" (aşa cum un gânditor bolşevic, Antonio Gramsci, sugerase). A pus controlul pe Universităţi, a pus controlul pe mass-media mainstream, pe organizaţii non-guvernamentale care s-au erijat în societate civilă. S-a infiltrat în partide şi în aparatele de stat, fiecare victorie a sa fiind o victorie împotriva democraţiei şi libertăţii.

Ca şi în cazul comunismului , nazismului sau fascismului, cei ce aparţin acestei ideologii sunt credincioşi adevăraţi, "true belivers", cele dintâi victime ale propriei lor ideologii.
Tocmai sinceritatea lor în credinţa că această ideologie ar putea aduce idealul iluminist al păcii eterne, al unei lumi pacificate, morale şi împlinite, este energia care îi motivează să îşi aducă contribuţia la distrugerea lumii noastre.

Şi tocmai credinţa lor îi face periculoşi.

Trump nu e o soluţie la această mare problemă. Trump este o reacţie.
Soluţia este realismul evanghelic, realismul social şi realismul politic. Acestea ne spun că această lume nu are cum să devină vreun paradis, că libertatea înseamnă responsabilitate individuală, că egalitatea este imposibilă, că justiţia socială este utopică, că atunci când două civilizaţii se întâlnesc, ciocnirea este inevitabilă, că există o ierarhie a binelui şi frumosului, că democraţia nu e despre moralitate ci despre binele comun şi că prin binele comun trebuie să acceptăm să înţelgem binele unei majorităţi, ideal cât mai extinse."

Si daca tot nu intelege nimeni cum a fost posibil sa iasa presedinte, sa fiti sanatosi, pa si pusi

Postat

Ai citit tot?  :slap2

Ce zice, e de bine?

Am adormit...

Pula mea, platitudini fără număr, prostie nelimitată, nici la un șef de KKK nu prea există.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Daca rezistai la tot video intelegeai de ce a fost ales trump. Daca america ar fi prin absurd rasista cum zici tu, asta nu ar insemna ca si Trump e obligatoriu rasist

Fiindca m-am saturat de topicul asta iti dau un text scris de unu mai destept ca mine.

In sfarsit te-ai saturat.  :laugh2

Fapt: tatal lui Donald a fost dat in judecata ca nu primea negri in locuintele sale.

The end.

Postat

Lăsa-ți-l pe ghost ăsta, suferă de atenție! Nu vedeți câta-i kilometrul de postări face? Încearcă și el să pară inteligent și interesant pe un forum de curvasareală! Și când vede că e contrazis, o dă pe invective și amenințări voalate ( a scris mai sus că a venit în creierii nopții de la antrenament, adică... ). Hai să nu ne mai pierdem timpul cu el și să-i dăm importanța pe care nu o merită!

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Mi-a plăcut o chestie, mai subtilă, așea: "îmi place sā știu petrolul în mâinile americanilor"... Băăă, ejnebun...? Am avut o epifanie. Cred că primii pătrunși de acest adevăr au fost ăia care au murit pe capete în urma intervenției divine a armatei americane eliberatoare. I-au eliberat de petrol și alte d-ale gurii...

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Lăsa-ți-l pe ghost ăsta, suferă de atenție! Nu vedeți câta-i kilometrul de postări face? Încearcă și el să pară inteligent și interesant pe un forum de curvasareală! Și când vede că e contrazis, o dă pe invective și amenințări voalate ( a scris mai sus că a venit în creierii nopții de la antrenament, adică... ). Hai să nu ne mai pierdem timpul cu el și să-i dăm importanța pe care nu o merită!

Mosulica esti studiu de caz de penibilitate, lasitate si minciuna. 

Tu imi zici mie sa am grija in ce discutii ma bag, ca altfel suprot consecintele in postarea trecuta, dar tot eu te amenint voalat??? Macar eu nu pot demonta si monta un ak-47 in 59 de secunde ca tine :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cam cat te mai poti smiorcai penibil si minti ca ultimul .... nume virtual ? :laugh2  :laugh2

Ia zi mosulica cum e cu consecintele de care vorbeai, nebunule si amenintatorul lui peste, dezvolti sau ai tras si tu un part mic ???? 

Parca vad ca iti aduci si gireada de troli sa fie treaba haraso.

Esti prea tare :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pa si pusi mosulica, ai imbatranit urat de tot.

Postat

In sfarsit te-ai saturat.  :laugh2

Fapt: tatal lui Donald a fost dat in judecata ca nu primea negri in locuintele sale.

The end.

:laugh2  

Nu stiam asta, si a fost condamnat pentru ceva ? Ca destul de multi negri prin america se ocupa de droguri, hotii, si tot felul de nasoale, cam ca tiganii de la noi. Asa ca arata-ne si tu un context, ca asa cum ai spus tu ideea ta, nici eu n-as primi pe un negru care imi poate face probleme in casa, sau in casele construite de mine, in loc sa primesc un mexican sau alb mai cumintel din fire.

Asta insemana ca sunt rasist, stiu stiu, dar negrii fac cele mai multe tampenii statistic vorbind. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Primele semne ale unei trebi care incepe sa miroasa (nu sa puta, deocamdata): exista (cica) o serie de "Faithless Electors" care si-ar putea schimba votul in favoarea lu' Mme Hilara pe 20 decembrie cand se voteaza in Consiliul Electorilor. Cica o singura data s-a mai intamplat asta, in anii ce au pre-mers Razboiul Civil...

• Like 1
Postat

Pai nu prea avem cum sa stim exact ce au vrut sa spuna conchistadorii cand au zis "dovada". Stim totusi ce au inteles indienii si ce au facut.

Referitor la filme hollywoodiene, iti recomand Apolycapto .... asta asa ca sa vezi si reversul medaliei. 

Banuiesc ca istoria tine cu invingatorii, este ?

Asta e un sofism cat casa - ce dovezi crezi ca asteptau spaniolii pe la 1500? poze cu smartphone-ul? pasapoartele cu chip ale celor omorati? scanarile din satelit ale gropilor comune?

In cam aceleasi vremuri, dar pe alte coordonate geografice, printisorii primeau pe tipsii de argint capetele contracandidatilor la tron (nu cumva la cateva zile dupa batalia de la Selimbar niste secui i-au adus lui Mihai Viteazul capul lui Andrei Bathory?)

Da, am vazut (si) Apocalypto si:

1. Cruzimea indienilor prezentata in film nu era cu nimic diferita de cea a europenilor din acele timpuri - sunt convins ca ai auzit de Inchizitie, trasul pe roata, trasul in teapa (macar de asta :laugh2 ), taiatul pe jumate' cu fierastraiul, arderea pe rug, jupuitul de piele pe viu, etc. Sa nu comparam ce faceau indienii atunci raportat la cum gandim acum, cu 400-500 de ani mai tarziu

2. Cruzimea indienilor nu justifica genocidul si exterminarea; faptul ca din punct de vedere tehnologic erau in epoca de piatra nu inseamna ca erau inferiori europenilor dpdv uman.

​De fapt, in ultimii 10.000 de ani (de la ultima era glaciara) oamenii au ramas la fel, doar tehnologia s-a schimbat. Nativii americani exterminati erau si ei buni sau rai, curajosi sau lasi, leali sau ticalosi, inteligenti sau idioti in aceleasi proportii ca exterminatorii lor emigrati din Europa.

Uite un exemplu ipotetic SF (bine, s-au facut deja filme pe subiectul asta, dar eu vreau doar sa subliniez ideea): sa presupunem ca exista o civilizatie extraterestra muuuult avansata tehnologic fata de noi, care ar ajunge in apropierea noastra si ar zice "-Ia uite-i ba si p'astia, se fura si se omoara intre ei, distrug mediul inconjurator, ia hai sa-i rarim si sa le luam planeta". In acest caz, am avea dreptul sa recurgem la orice metoda posibila, dincolo de morala, pentru a evita extinctia?

PS Istoria e scrisa de invingatori.

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ceva la tema (RIP Leonard Cohen)

• Like 1
Postat

Mosulica esti studiu de caz de penibilitate, lasitate si minciuna. 

Tu imi zici mie sa am grija in ce discutii ma bag, ca altfel suprot consecintele in postarea trecuta, dar tot eu te amenint voalat??? Macar eu nu pot demonta si monta un ak-47 in 59 de secunde ca tine :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cam cat te mai poti smiorcai penibil si minti ca ultimul .... nume virtual ? :laugh2  :laugh2

Ia zi mosulica cum e cu consecintele de care vorbeai, nebunule si amenintatorul lui peste, dezvolti sau ai tras si tu un part mic ???? 

Parca vad ca iti aduci si gireada de troli sa fie treaba haraso.

Esti prea tare :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pa si pusi mosulica, ai imbatranit urat de tot.

Pulete, consecințele sunt astea pe care le vezi: te iau toți la pulă! Ai vazut prea multe filme (americane) și ești prea tensoinat. Hai, nu mai fii nervos, atâta poți!

Acum, gata! Am pierdut prea mult timp cu tine!

Postat

Asta e un sofism cat casa - ce dovezi crezi ca asteptau spaniolii pe la 1500? poze cu smartphone-ul? pasapoartele cu chip ale celor omorati? scanarile din satelit ale gropilor comune?

In cam aceleasi vremuri, dar pe alte coordonate geografice, printisorii primeau pe tipsii de argint capetele contracandidatilor la tron (nu cumva la cateva zile dupa batalia de la Selimbar niste secui i-au adus lui Mihai Viteazul capul lui Andrei Bathory?)

Da, am vazut (si) Apocalypto si:

1. Cruzimea indienilor prezentata in film nu era cu nimic diferita de cea a europenilor din acele timpuri - sunt convins ca ai auzit de Inchizitie, trasul pe roata, trasul in teapa (macar de asta :laugh2 ), taiatul pe jumate' cu fierastraiul, arderea pe rug, jupuitul de piele pe viu, etc. Sa nu comparam ce faceau indienii atunci raportat la cum gandim acum, cu 400-500 de ani mai tarziu

2. Cruzimea indienilor nu justifica genocidul si exterminarea; faptul ca din punct de vedere tehnologic erau in epoca de piatra nu inseamna ca erau inferiori europenilor dpdv uman.

​De fapt, in ultimii 10.000 de ani (de la ultima era glaciara) oamenii au ramas la fel, doar tehnologia s-a schimbat. Nativii americani exterminati erau si ei buni sau rai, curajosi sau lasi, leali sau ticalosi, inteligenti sau idioti in aceleasi proportii ca exterminatorii lor emigrati din Europa.

Uite un exemplu ipotetic SF (bine, s-au facut deja filme pe subiectul asta, dar eu vreau doar sa subliniez ideea): sa presupunem ca exista o civilizatie extraterestra muuuult avansata tehnologic fata de noi, care ar ajunge in apropierea noastra si ar zice "-Ia uite-i ba si p'astia, se fura si se omoara intre ei, distrug mediul inconjurator, ia hai sa-i rarim si sa le luam planeta". In acest caz, am avea dreptul sa recurgem la orice metoda posibila, dincolo de morala, pentru a evita extinctia?

PS Istoria e scrisa de invingatori.

:laugh2  :laugh2

Da e posibil sa para sofism ce-am scris in prima instanta.

Poate sa spaniolii vroiau doar o ureche, sau un deget era mai putin crud decat scalpul, si mai era practicat prin Africa, la alte "civilizatii" .... am un simt al umorului cam negru.

Cruzimea din timpurile alea era generalizata, asa ca iti dau dreptate aici, unii kilareau cu arcu, altii cu pusca.

1. Perfect de acord cu tine, gasim un punct comun in cruzimea vremurilor alea, indiferent de continentul in care se petrecea. 

2. Perfect de acord cu tine si privind referitor la faptul ca cruzimea indienilor nu justifica exterminarea lor, dar noi gandim altfel 500 de ani mai tarziu. Conflictul eu nu l-am vazut neaparat intre indian si colonist, cat intre civilizatia colonista si cea indiana. Stim amandoi ca civilizati forte a calcat pe cadavrul civilizatiei mai putin avansate. Nu e ok, dar asa se intampla cand intre doua culturi/civilizatii nu exista puncte comune, sau disponibilitate la compromis. Eu nu tineam neaparat partea colonistilor, daor prezentam foarte pe scurt contextul colonizarii SUA, in America de Sud a fost genocid fara doar si poate.

In exemplul tau normal ca avem dreptul sa ne aparam, dar daca diferenta dintre extraterestri si noi e ca cea dintre colonisti si indieni, vom fi exterminati. Asta daca nu se ajunge la un compromis intre oameni si alieni. 

Il dam pe Trump lor drept tribut in caz de ceva.

PS: Deci vorbim pe o istorie deja cam "fabricata" de unii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...