Sari la conținut

11 decembrie - campania electorala

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Incepe campania electorala.

Cateva sfaturi:

- Tineti usa inchisa chiar si pe timpul zilei.
- Seara, incercati sa dormiti pe rand, nu toti odata.
- Asigurati ferestrele
- Nu lasati locuinta nesupravegheata.
- Nu parasiti localitatea timp de o luna
- Lipiti cutia postala cu Poxipol
- Bagati in casa presul de la intrare

Succes!

post-218278-0-94932900-1478773705_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce bine a zis-o Radu Banciu ( tare omu asta!)de PNL.Mai ales de Blaga.

Cică PNL partid cinstit cum susține Alinutza... Pai Blaga,care era Șef,Șef!!!L-au luat ca din oala,ca el nesimtitu nu pleca nici în 100 de ani!Omu se plimba cu milioanele de euro în mașină...

Măcar pe Dragnea nu l-au prins încă cu d-astea,dar are și ala petele lui....

• Like 1
Vizitator
Postat

Ce bine a zis-o Radu Banciu ( tare omu asta!)de PNL.Mai ales de Blaga.

Cică PNL partid cinstit cum susține Alinutza... Pai Blaga,care era Șef,Șef!!!L-au luat ca din oala,ca el nesimtitu nu pleca nici în 100 de ani!Omu se plimba cu milioanele de euro în mașină...

Măcar pe Dragnea nu l-au prins încă cu d-astea,dar are și ala petele lui....

Singura greseala a lui Dragnea (pana acum) a fost ca a cazut in haznaua cu harat a Voturilor Multiple la Referendum mai putin din vina lui, trebuie sa recunoastem asta, mai mult tras dupa el de Ponta, care a fost cu ideea in speranta ca-l dau jos pe Base in 2011-2012 cand a fost Referendum-ul, nu mai retin. Da eu nu inteleg de ce nu intra mai tare in Videanu, Berceanu (care acum e in Bahamas, are o vila acolo, am inteles ca nu poate fi extradat de acolo), Olteanu si alti natarai din PDL si de pe unde mai sunt ei acum :rax2 :rax2 :angry :angry

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi Videanu și Olteanu sunt "în lucru"! Pe Olteanu, știu că l-au săltat la aeroport.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Păi Videanu și Olteanu sunt "în lucru"! Pe Olteanu, știu că l-au săltat la aeroport.

Da,da, macar pe el. Pe Udrea o lucreaza bine de tot, acum Blaga, da' restul saltimbancilor de acolo ??? Ce asteapta ? Ca la cat de putini au fost corecti in guvernul ala... Cred ca doar Boc si... Boc. Bine, el saracu nici nu prea a avut ce sa faca, ca facea aproapre tot ce-i baga pe gat Base sa faca... :( Si Roberta Anastase ? Ei nu-i vine randul ???

Postat

Da,da, macar pe el. Pe Udrea o lucreaza bine de tot, acum Blaga, da' restul saltimbancilor de acolo ??? Ce asteapta ? Ca la cat de putini au fost corecti in guvernul ala... Cred ca doar Boc si... Boc. Bine, el saracu nici nu prea a avut ce sa faca, ca facea aproapre tot ce-i baga pe gat Base sa faca... :( Si Roberta Anastase ? Ei nu-i vine randul ???

Să sperăm că va veni și rândul ei! O mai fi bună de pulă?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

:habarnam :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

Pai nea Picoane... Pizda-i pizda pana moare,nu? :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Exista vreun candidat/partid care promite legalizarea prostitutiei in aceasta campanie?

Multumesc.

Ej neboon?

Vrei sa-l afuriseasca Danny?

Mai întâi sa-l ajutam pa Părintele Pipilica s-ajungă Patriarh.

Dupaia merje.

• Oras:nu conteaza
Postat

poate o parte dintre domniile voastre ati urmarit aseara pe Gadea la antena 3....

trebuie sa recunosc ca-mi place perioada preelectorala pentru ca mai auzi cate o nazbataie 

ce am constatat: marea batalie nu se da pe majoritatea ce va alcatui Parlamentul ,ci ,pe desemnarea viitorului premier

in studiou a fos invitat unu Alexandrescu ,zice ca-i profesor,reprezentand USR,iar asta o tragea ca iohann va desemna premierul,netinand cont de o hotarare a Curtii din 2012

fratilor ,eu zic ,ca trebuie sa mergem la vot si sa dam girul PSD-ului ,altfel Dracu ne ia (Doamne iarta-ma!)

USR-ul este un partid al lui Soros,asta-i pus sa faca numai rau tarii noastre 

dand majoritate psd ,iohann nu poate decat sa ia act de vointa poporului 

chiar daca psd-ul a facut mult rau ,cred totusi ca padurea nu trebuie taiata pt cateva uscaturi din partid

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

chiar daca psd-ul a facut mult rau ,cred totusi ca padurea nu trebuie taiata pt cateva uscaturi din partid

Vade retro, Satana!

PSD-ul a facut si va face mult rau Romaniei. Chiar daca s-au mai schimbat generatiile si, prin forta lucrurilor, iliescu si colegii lui de generatie s-au mai retras, am constatat in ultimii ani ca nici ”lupii tineri” nu sunt mai buni, fiind educati de fostii activisti.

Deci nu e vorba de ”cateva uscaturi”, ci de o intreaga gasca de latrai care sustin furtul sub scutul colectivismului.

Postat

Numquam suade mihi vana,@quasim...

tu ai oarecum dreptate,insa,insa ...cu cine sa votam frate pt ca USR ne vinde ,PNL -ul nu mai are nimic din doctrina Bratienilor...si atunci,nu-i normal sa votam raul cel mai mic

oricum ,cine munceste are indiferent de partid

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15095110_753507441463503_6983297206431021802_n.jpg?oh=6165a4926a01732ae44181c85560178d&oe=58C8D03A

Am cotizat 110 Eur la "Cumintenia pamântului" (o iubire veche din copilarie)  si-s furios pe Ciolos ca "n-are cadru ligislativ" s-o cumpere asa ca nu cred ca-l votez (adica pe prietenii lui politici).

La locale am votat USB-ul dar m-a lasat cu gura cascata Nicusor Dan cand nu a vrut sa-si spuna opinia despre legalizarea casatoriilor celor de acelasi sex. Sunt sigur ca dupa alegeri va avea o opinie, asa ca nu votez nici USR-ul.

Singura solutie e cea pe care o propui tu: PSD + ALDE :laugh2  (sau ma intorc la vechile obiceiuri de a vota UDMR-ul). 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...