Sari la conținut

Cu cine intenționați să votați la alegerile parlamentare?

61 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Dacă tot am „votat” la alegerile americanilor, cred că ar fi interesant să vedem cum stau opțiunile și în cazul alegerilor noastre parlamentare: mai știi, poate votul de aici va bate, în corectitudine, orice sondaj oficial de opinie...

Ar fi minunat de am putea argumenta puțin votul: personal cred că voi vota - în măsura în care voi vota - cu ALDE, ca vot negativ, prin excluderea celorlalți (nu pot vota cu PSD din antipatie structurală; cu PNL, spre care înclin ideologic, din cauză că îi suflă prea mult în cur lui Cioloș, iar madam Gorghiu îmi pare lipsită complet de carismă, ba chiar proastă; cu USR întrucât încă nu mă conving; cu PMP că totuși nu sunt idiot etc.)

Am lăsat votul să fie public deoarece chestia cu secretul votului este ideologică și constituțională, noi aici fiind pe un tărâm de curve și curvari, iar pe de altă parte, cel puțin teoretic, nu ne dăm numele reale, deci n-ar trebui să știm persoana anume care a votat.

• Like 8
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Probabil cu USR, pentru ca mi se par mult mai putin "manjiti" ca altii... Ar trebui totusi facut ceva ca sa se stabileasca odata pentru totdeauna parlament unicameral sau parlament cu cel mult 300 de membri, nu se poate sa avem aproape 600 de parlamentari care freaca menta si iau gramezi de bani si mai sunt si manjiti 80%...

Despre UDMR nu stiu ce sa zic, poate fetele/baietii din vestul tarii care sunt si putin unguri/unguroaice (Cassy/Gabitza) ar putea sti mai bine cum stau lucrurile, dar dusmania asta roman-ungur nu cred ca este constructiva si mai mult rau face Romaniei, nu ajuta nici ungurii din Transilvania (sau sasi/secui), dar nici pe noi, romanii....

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Desi simpatizez cu USR  votul meu nu pot da altcuiva decat la UDMR desi si ei au destule hibe, insa in acest moment nu  am alta alternativa.. putine sanse sa se infiinteze un partid mai moderat ca astia, tendinta este deocamdata de formare de partide mai spre extrema, ceea ce mie nu mi se pare in regula

• Like 1
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Desi simpatizez cu USR  votul meu nu pot da altcuiva decat la UDMR desi si ei au destule hibe, insa in acest moment nu  am alta alternativa.. putine sanse sa se infiinteze un partid mai moderat ca astia, tendinta este deocamdata de formare de partide mai spre extrema, ceea ce mie nu mi se pare in regula

Votati cu UDMR din obligatie etnica? :o

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Votati cu UDMR din obligatie etnica? :o

Hehe, ai impresia ca celorlalte partide le pasa de noi catusi de putin? 

De cand cu revolutia speram la ceva schimbare in invatamant.. a venit doar acum, atat a durat.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

@Stalingrad, daca atunci când ai deschis acest topic te-ai gandit la butada ca ”Politica e o curva”, ai gresit; majoritatea fetelor din bransa sunt mult mai corecte decat politica si politicienii.

De asemenea, initiind acest topic, ai deschis o cutie a Pandorei, pregatind un alt ”camp de bataie” pentru hateri.

No offence, te rog! Am o deosebita stima pentru tine!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu îmi voi autoanula votul. Voi pune 2-3 ștampile, votul anulându-se. Înțelesul acestei maniere de a vota, este că sunt cetățean care votează, fiind interesat de soarta țării și a mea implicit, dar că actuala clasă politică nu-mi inspiră niciun pic de încredere și respect și că trebuie înlocuită aproape în totalitate. Gândesc eu, că la o prezență la vot de cca. 70%, din care cel puțin jumătate ar fi voturi autoanulate, ar reprezenta un semnal și ar forța cât de cât clasa politică actuală să facă pasul înapoi și să-i lase pa alții. 

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Iidoarenpuladecumvotamnoi

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Eu îmi voi autoanula votul. Voi pune 2-3 ștampile, votul anulându-se. Înțelesul acestei maniere de a vota, este că sunt cetățean care votează, fiind interesat de soarta țării și a mea implicit, dar că actuala clasă politică nu-mi inspiră niciun pic de încredere și respect și că trebuie înlocuită aproape în totalitate. Gândesc eu, că la o prezență la vot de cca. 70%, din care cel puțin jumătate ar fi voturi autoanulate, ar reprezenta un semnal și ar forța cât de cât clasa politică actuală să facă pasul înapoi și să-i lase pa alții. 

asa ma gandeam si eu sa-mi anulez votul scriind pe buletinul de vot Donald Trump sau Ion Tiriac :)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

intrebarea de o mie de puncte: Care altii? Politica se face de catre politicieni. Noi nu avem clasa politica 'eligibila' pentru ca nu cred ca exista o 'scoala' care sa-i produca. Face pasul inapoi actuala clasa politica si ...vin oportunistii gen PPDD si 'improspateaza'? Stiu ca e cam nihilist ce spun dar si eu imi pun intrebarea asta: daca astia s-ar retrage cine le-ar lua locul? Romania nu are in momentul de fatza 'lideri'. Evident ca imi expun doar parerea mea. Nu am fost niciodata in nici un partid. Am votat din 92 pana azi la toate alegerile. Sunt multumit? evident NU! 

Daca ar fi sa spun acum as avea o dilema:USR sau PNL. Dar nu vot din convingere. E un vot impotriva PSD/ALDE. 

P.S. Nu am pretentii ca ma pricep la politica deci...pls fiti 'blanzi':).

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Mafia PSD va face tot posibilul, ca să câștige, plus toți țiganii și țăranii asistații social, oligofreni și analfabeți din Moldova, Oltenia și Dobrogea vor vota PSD, pentru o punga cu paine și ulei, cea mai bună masă pe care o vor avea amărâții aia rupți în cur din satele zonelor sus-menționate, anul ăsta.

Degeaba votez cu USR

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Stali - poate ar mai fi trebuit sa pui acolo in Poll si Marian Munteanu - Alianta Noastra Romania (AMANR), poate, doar poate ar putea re-improspata ceva dpdv politic in Romania....

Postat

Quasim, acest topic poate în egală măsură să însemne un loc de dezbateri decente sau o latrină. Depinde de cei ce scriu, de respectul lor față de ceilalți şi de ei înşişi.

Lopix, am menționat partidele ce au şanse rezonabile să acceadă în Parlament (plus UDMR-ul, care nu e partid).

Picon, chiar dacă s-ar întâmpla situația expusă de tine, rezultatul n-ar fi cel sperat. La noi primeniri ale claselor politice nu s-au produs niciodată de bună voie, prin convingere calmă, ci în urma unor şocuri violente (război, comunism, revoluție).

PS Mai e un motiv pentru care înclin către ALDE: anul trecut, când forma de viață Guşet a fost propusă pentru portofoliul justiției, iar în comisia parlamentară tăcea ca mortul în păpuşoi, blocată de parcă ar fi tras iarbă pe nas o săptămână, doar un parlamentar de la ALDE (pe care, fortuit, o şi cunosc) a avut curajul şi decența să o scuture puțin.

• Like 4
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Da, ALDE ar fi o alegere buna, insa cel care strica treaba este C.P. Tariceanu, pe care - eu personal - il apreciam, asta pana acum vreo 2-3 ani in urma cand incepuse sa o ia rara (ba sunt contra Base, ba sunt pro Base, ba vai ce bun e USL, vai ca nu mai e bun USL, mai bine e in PNL, stai ca nu mai e bun nici PNL, acum ies din PNL si-mi fac eu partidul meu, dar stai ca totusi poate ma primeste PNL-ul inapoi sa fuzioneze partidul meu cu PNL-ul, ca s-a pus tanti Kovesi cu ochii pe mine ca pe lumanare, etc.). Acum, aceasta persoana, Tariceanu, imi provoaca greata... Nu zic ca nu exista si oameni de nadejde in ALDE, dar tocmai acest Tariceanu il alunga. Numai in ultima saptamana au plecat din partid foarte multi tineri care puteau avea un cuvant de spus in politica in anii ce vin. S-au dus la alte partide unde sigur vor fi ingropati in obscuritate sau vor fi pervertiti... Asta este, din pacate, politica la noi, romanii...

• Like 1
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Pentru ca sunt o fire glumeata, nu pot sa anulez votul stampiland mai multi candidati ! O sa desenez ceva frumos pe el !

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu votez. :)

eu nici atat :)

• Like 4
  • Minus 14
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Partidul Liber Schimbist!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...