Sari la conținut

0761188378 blonda


Postări Recomandate

stiu bagamiash pula... la cat de buna e rugati-va sa nu ajung la ea, ca daca se va intampla cand unu din lingourile de aur din seif si imi fac abonament cu exclusivitate.... si o mai prindeti o pula dupa aia

=))

Nu se supăra nimeni omule! Dacă vrei poți sa o iei acasă. Nu va plânge nimeni.
Link spre comentariu

Foarte interesanta pt sect 6.

Sa stii ca s.ar putea sa fie cea mai interesanta din sect 6. Acum vin de la ea si va spun: fratilor, mergeti cu capu' pe umeri ca altfel o luati randeaua! Plm e foarte tare gagica.

 

Ma tot manca ca mai devreme am refuzat 2 la inter care nu erau de refuzat. Am sunat, i.am spus ca vin si aia a fost. M.a umplut de spume ca m.a pus sa alerg la 2 noaptea cu taxiu dupa preze prin militari, cu greu am gasit un chiosc ca daca.mi spunea veneam eu cu ele draq, daca nici io nu am, atunci cine? Am urcat la etajul indicat si.mi deschide papusa bucata pornaciune bomba nemachiata desculta fix ca.n poze desuchiata cu paru gen dreaduri linse blond spre bleu, ea chiar ea. Botoasa, frumoasa, urla carnea pe ea. Buna rau, intoarce fundu ala si se duce sa mai faca ordine in sufragerie. Apartamentul este unul semidecomandat cu 3 camere, deci se trece prin sufragerie. E genul de apartament lasat de parinti la copii, iar copiii au dat baeram in el, asa arata. Scrumiera plina, nu musai mizerie cat dezordine, boxe, i foane , jocuri, cd uri , haine, papuci, geci etc.pe canapea. I.am aratat pachetul de preze si pana l.a dezfacut m.am dus la dus. A fumat o tigara, am vb una alta, am trecut la treaba. Ce sa mai, e greu, cur tate pizda de exceptie. Are in sfarcuri piercuri trase cu ac si branula, bot frumos, totul tzipla. Oralul este ok, facut cu destul de mare stangacie dar lent si strange corespunzator, cimul e taxat si in militari tot cu 50 extra, am pus.o capra putin si.am futut.o.n cur cu limba ca.n filmele de pe beeg.com, apoi limbi in pasa. E lacrima plus ca soldurile ii sunt foarte proeminente, de fapt fundul e mare fata de abdomen. Are niste curbe de invidiat. Beton tipa. Carne super tare, puula mea 19 ani. Pizda stramta, finalizare in preze pe la spate, super priveliste. N.as vrea sa dau note, a fost o ideea spontana sa merg la ea si sunt luat din nou prin surprindere. Si ieri am avut alta experienta super cu alta fata. Asa ca nu pot sa spun decat ca pe 100 fin pe timp de noapte, militariu se poate lauda cu o super piesa. Bafta si fir intins!

  • Like 15
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Multumim pt recenzie. Daca se poate sau daca stii ce orar are domnisoara unde mai exact in militari si cat este o ora. Eu am incercat de 2 zile sa sun si are tel inchis. Este singura in locatie? Multumesc.

Link spre comentariu

Lucreaza mai mult noaptea dar a spus ca lucreaza si ziua cand nu e obosita. Locatia e in spatele pietii veteranilor pe Rosia montana. Ora 200 cred ca e. Era singura aseara, cu masina de spalat care facea zgomot in bucatarie, dar isi cauta colega.

  • Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

Nu.i mai dati idei!

 

eu i as da ... da nu idei

am sunat o mai devreme si nu raspunde ... mai incerc mai pe seara poate totusi ii dau ceva :)

 

"idei" d'astea dau f putini dintre cei ce scriu pe site ... aia care nu scriu si doar fut au ideile astea stralucite cu preturile sus sus sus

Link spre comentariu

hai ma ce dracu? si cu cosurile de pe cur ce facem?

Manca.ia.i sangilii din cosurile de pe cur care nu mai sunt.

 

Du.te sa vezi da du.te sa vezi

Nu mai vorbi fara sa ai dovezi

Da du.te sa vezi du.te sa vezi

Nu mai spera la hartii verzi:))

  • Like 9
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...