Sari la conținut

De ce prostituate de taraba umilite si nu amante ravnite ?

De ce umilinta si nu respect de sine ?  

137 membri au votat

1. 1. Un poll pentru ambele sexe, ce preferati, prostituate sau amante ?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Io sunt popeye cel voinic, fut orice dar far' nimic 

post-194745-0-92540400-1479421020_thumb.jpg

n-auzi ba ca nu erau banii copiilor , era ultima pensie a lu' mamaie , ca pe urmatoarea nu a mai prins-o Dumnezeu s-o odihneasca in pace :)

• Like 5
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

.....................

Esti iar matol cu capu-n damigena, cacat la cur, nu ti-au dat ciorile nimic de lins si te-a apucat dorul de ma-ta, vrei sa ti-o pomenesc ?  :thinking

Trage apa după tine!

Ești nervos?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

...............................

Daaa, sigur ca da, v-ati gasit ma perfect, doamna si vagabondul, tusea si junghiul, una care isi asigura pensia in regim privat din colectarea telemelei si altu care si-a platit cont premium din alocatia copiilor, sa va inchiriez bai cuplul 'veselilor' o camera in regim permanent la azilul de batrani ?

PLM, ar trebui interzis internetul celor peste juma de secol, ii cauta moartea p-acasa iar ei o ard flacai si fete mari pa net, in loc sa aiba grija de educatia nepotilor/nepoatelor ca sa nu ajunga prostituate si boschetari ca si vajnicii bunici ai lor, in loc s-o arda pe trinitas, vin stropesc cu bale libidinoase, de un maxim penibil lumea virtuala, pe un site despre sex, sex care ar trebui sa produca placere si orgasme, nu cosmaruri si alte piei zbarcite .
 Nu-i de ajuns ca tineretul o arde trepanat, mai vin si fosilele astea cacate-n izemene sa demonstreze ei ce viteji sunt intr-un scaun cu rotile si cu placa in pahar.
  Urat si tragic, sa ajungi batran, senil si debil, cu acces la net ca sa te faci si mai rau de cacat la figurat vorbind, ca la propriu se vede deja cu ochiul liber ca-i mananca-n cur, cacatul uscat.

Vierme obosit, nu meriti compasiune! Nici macar un scuipat intre ochi... iti meriti soarta sobolane... sa-ti plangi de mila pe site-uri de curvasareala.

Prostu'pizdii, o medie de 5ani nu e mult intre noi... degeaba te dai rotund ca arati de 25, in ritmul asta la 40 nu vei arata nici pe departe cu unul de 50.

Vrei pizda? trebuie sa inveti sa apreciezi daca ti se ofera ... se pare ca daca te vei insura vreodat' nici nevasta nu te va ierta si te va tapa sistematic fara sa simti... o sa mori ingropat in bani si plin de saracie. Ratatule! 

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marinarii pe care-i cunosc eu nu sunt asa... Sunt Comandori de Cursa Lunga, au navigat pe marile si oceanele lumii, au infruntat furtuni de gradul 10-11-12 pe Scara Beaufort, au salvat vieti si au protejat cargouri cu marfa ca sa nu cada pe mana piratilor, dar un asemenea circ ieftin nu i-am vazut sa faca... :no2 :no2 :ewpu :ewpu :ewpu

• Like 3
Postat

Marinare, unde p.m. ai fugit? Mai tragi o dușcă de pufoaică/electrozi, să te calmezi?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Arată-te la joc! :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Vierme obosit, nu meriti compasiune! Nici macar un scuipat intre ochi... iti meriti soarta sobolane... sa-ti plangi de mila pe site-uri de curvasareala.

Prostu'pizdii, o medie de 5ani nu e mult intre noi... degeaba te dai rotund ca arati de 25, in ritmul asta la 40 nu vei arata nici pe departe cu unul de 50.

Vrei pizda? trebuie sa inveti sa apreciezi daca ti se ofera ... se pare ca daca te vei insura vreodat' nici nevasta nu te va ierta si te va tapa sistematic fara sa simti... o sa mori ingropat in bani si plin de saracie. Ratatule! 

io sunt mai mic umpic ca tine , , da mai mare ca el , deci ii  dai voie sa-mi faca o felatie ?

stii , de obicei ii lasi pe fratii mai mici sa-si faca damblaua :)

Vizitator
Postat

Marinare, unde p.m. ai fugit? Mai tragi o dușcă de pufoaică/electrozi, să te calmezi?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Arată-te la joc! :laugh2

Sa speram ca nu bea alcool-ul pentru compasul navei, ca are 90 de grade tarie. Nu de alta, dar Doamne fereste mai face si un naufragiu vasul... :no2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
Postat

Marinarii pe care-i cunosc eu nu sunt asa... Sunt Comandori de Cursa Lunga, au navigat pe marile si oceanele lumii, au infruntat furtuni de gradul 10-11-12 pe Scara Beaufort, au salvat vieti si au protejat cargouri cu marfa ca sa nu cada pe mana piratilor, dar un asemenea circ ieftin nu i-am vazut sa faca... :no2 :no2 :ewpu :ewpu :ewpu

asta e din cala , de la strans suruburi   :laugh2  il iertam , ca asa se comporta astia stiindu-se oropsiti o viata intreaga  :slap2 

• Like 5
  • Minus 14
Postat

Sa speram ca nu bea alcool-ul pentru compasul navei, ca are 90 de grade tarie. Nu de alta, dar Doamne fereste mai face si un naufragiu vasul... :no2 :no2 :no2 :laugh2 :laugh2

Io zic că e prea târziu.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Buna dimineata. S-a futut mirele ?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Bă, câtă pula mea răbdare aveţi să citiţi miile de cuvinte fără rost pe care le scrie scatofilul ăsta?

Pula mea, am citit şi eu două-trei postări. În afară că miroase căcatul de la cur la toţi, că altfel n-ar şti că toţi sunt căcaţi la cur, peşti, curve, boşorogi, medicamente, medicamente, altceva eu n-am înţeles de la el.

Marinar, o pulă. Ăsta n-ar trece nici psihologicul pentru şcoala de şoferi nici cu şpagă.

Dovada reală că laba la un moment dat tâmpeşte.

• Like 4
Postat

Bă, câtă pula mea răbdare aveţi să citiţi miile de cuvinte fără rost pe care le scrie scatofilul ăsta?

Pula mea, am citit şi eu două-trei postări. În afară că miroase căcatul de la cur la toţi, că altfel n-ar şti că toţi sunt căcaţi la cur, peşti, curve, boşorogi, medicamente, medicamente, altceva eu n-am înţeles de la el.

Marinar, o pulă. Ăsta n-ar trece nici psihologicul pentru şcoala de şoferi nici cu şpagă.

Dovada reală că laba la un moment dat tâmpeşte.

Nu cred ca mai citește nimeni, dacă te iei după răspunsurile la postările lui,par a fi mai degrabă doar înjurături din oficiu.
  • Like 3
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Ce poate fi mai simplu si exemplificativ, decat sa vezi cum se strang dejectiile umane, panaramele, proxenetii si alte ciori borate ale forumului toate la un loc, ca mustele la rahat, lingandu-se-n cur unii pe altii pentru a-si apara si promova interesele comune, adica prostitutia de cea mai joasa speta si proxenetismul, infractiuni inca pedepsite de codul penal ?

8 jigodii penale, doar pe un inceput de pagina, dintr-o lovitura, atat de prosti sunteti, incat se vede si de pe Luna.   :slap2  :no2
Postat

Ce poate fi mai simplu si exemplificativ, decat sa vezi cum se strang dejectiile umane, panaramele, proxenetii si alte ciori borate ale forumului toate la un loc, ca mustele la rahat, lingandu-se-n cur unii pe altii pentru a-si apara si promova interesele comune, adica prostitutia de cea mai joasa speta si proxenetismul, infractiuni inca pedepsite de codul penal ?

8 jigodii penale, doar pe un inceput de pagina, dintr-o lovitura, atat de prosti sunteti, incat se vede si de pe Luna.   :slap2  :no2

E expirată pufoaica, este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:forum
  • Oras:forum
Postat

noroc c-a fost superluna zilele astea 

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Buna dimineata. :251x

S-a linistit Marea ? A trecut furtuna ? Sau dupa fiecare L@aba sta linistit cateva saptamani ?  

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Buna dimineata. :251x

S-a linistit Marea ? A trecut furtuna ? Sau dupa fiecare L@aba sta linistit cateva saptamani ?

De cine vorbești?
  • Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aici putem vorbi si de alegerea personala.

Sunt covins ca multe dintre cele care fac sex pe bani la un moment intalnesc barbati care le propun sa le devina amante.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Aici putem vorbi si de alegerea personala.

Sunt covins ca multe dintre cele care fac sex pe bani la un moment intalnesc barbati care le propun sa le devina amante.

40-50 de amanți, acolo na, e suficient.

• Like 1
  • Minus 2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

40-50 de amanți, acolo na, e suficient.

Depinde. De valoarea "cadourilor".

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...