Sari la conținut

De ce prostituate de taraba umilite si nu amante ravnite ?

De ce umilinta si nu respect de sine ?  

137 membri au votat

1. 1. Un poll pentru ambele sexe, ce preferati, prostituate sau amante ?

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Eu am citit si cam are dreptate in tot ceea ce spune :)

Cum pana mea sa te lansezi in meseria asta (ca femeie) si sa crezi ca mai poti fi OK la memeaca dupa o vreme ? :no2

Omu' jigneste cu simt de raspundere, merita sustinut. :)

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Un lucru e cert, nu-i plac limbile primite de la barbati in diverse locuri anatomice, dar vad ca unii  sunt perseverenti. 

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Ca o concluzie la tot si toate..noi suntem niste femei ..unii zic slabe..eu zic puternice ..pt ca nu oricine poate oferii servicii sexuale. Prostituate ieftine suntem in ochii labarilor jupuiti..im ochii domnilor manierati si cu sensibilitate umana ..suntem niste amante ravnite atata vreme cat ne viziteaza si revin..iar pe parcursul intalnirilor nu avem ce le reprosa. Jos palaria pt acesti domni ...se stiu ei care....huuuuooooo labarilor jupuiti...si ei se stiu care.

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator ana paraschiv
Postat

nici limbile de la femei nu-i prea plac :((( ... sunt trista :(

Nu inteleg ce spui, soro! Singurul sentiment normal este compasiunea, nu tristetea. E nasoala chestia asta cu mizantropia, omul se crede un zeu, deasupra tuturor. Cloaca -cloaca, curve-curve, bulangi- bulangi, dar bag de seama ca ii place pe acilea prin batatura pe la pisic, altfel nu ar mai spune " prezent" cand se striga catalogul.
  • Like 6
  • Minus 4
Postat

Nu inteleg ce spui, soro! Singurul sentiment normal este compasiunea, nu tristetea. E nasoala chestia asta cu mizantropia, omul se crede un zeu, deasupra tuturor. Cloaca -cloaca, curve-curve, bulangi- bulangi, dar bag de seama ca ii place pe acilea prin batatura pe la pisic, altfel nu ar mai spune " prezent" cand se striga catalogul.

Pai, nu poate el fără noi! Noi suntem sarea și piperul pentru el 😂😂

Eram tristă pt el și știu că asta compasiune de numește.

Offf grea viața

Hai sa petrecem 😂😂😂😂

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

spune un adevar pe care unii atat de falsi  in comportament  nu mai stiu cum sa-l perceapa  

macar cineva a avut taria de caracter si a recunoscut ca asa este....de apreciat as zice   :)

• Like 7
  • Minus 14
Postat

spune un adevar pe care unii atat de falsi in comportament nu mai stiu cum sa-l perceapa

macar cineva a avut taria de caracter si a recunoscut ca asa este....de apreciat as zice :)

Hai, acum pupa-l! E a doua oară când îi aprobi... Lipeste-ti buzele de fesele lui poate mai scoate câteva proFunzimi din deshte

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
    Faptul ca am incercat sa ma cobor la nivelul vostru prin limbaj si sa vorbesc pe limba voastra ca sa ma intelegeti, nu inseamna ca sunt unul dintre voi, care si-ar vinde sufletul, parintii/copiii si pe cei apropiati pentru a le fi doar lor bine, bai hienelor muiste de ambele sexe. 

Cu CARACTERUL te nasti, il ai sau nu il ai, nu poti sa-i faci nici upgrade nici downgrade, restul rahatului mancat, ca de inspiratie proprie sau copiat de la altii mai destepti decat voi, sunt doar vorbe goale. :(

In afara nocivitatii proxenetilor arhicunoscuti pe care ii puteti gasi in topicul http://nimfomane.com/forum/topic/80723-tigani-gainari-proxeneti-limbisti-guristi-dementi-dezaxati-infractori-si-alti-recidivisti/?do=findComment&comment=2376740, Amada(pentru muistii care zic ca tin la ea, daca-i vreti binele, nu-i mai dati nici muie si nici bani de bautura, nici pastile si nici droguri, daca vreti sa mai traiasca), vis tantric/bezmetic/dement- o muista penala dementa delusionala, perversa, prefacuta si aroganta in nesimtierea ei crasa fata oamenii normali, modesti sau mai sarmani- anyway  o panarama fara niciun pic de umor, haz, ironie, si caterinca, cu limbaj de lem tanase, cum ar veni moartea pulii si a pasiunii pentru cei cu un IQ semnificativ si sanatosi la cap, care-i pot depista elucubratiile , Aleessandra n-spe conturi-new entry, o prospatura veche fomista, Justlove- o mamaie ieftina, real la juma din pretzul afisat aici care ii umfla in trompetele scofalcite, zbarcite si nefuntionale pe boshorogii terminati ai forumului, Lorena-antrax, ar trebui inchisa la deparazitare + verificata antirabie, cat si alti travestiti/tranny ori alte prostituate expirate si reesapate under cover, sunteti tot ce poate fi mai rau pentru acest forum.

Cred ca nu mai este nevoie sa-i numesc si pe bosorogii impotenti si limbisti din grupurile joistii, mercerdes man second hand de 20 de ani, si masina si hainele de pe ei, fratia inelului pulii-n cur si alti sinistrati boschetari la andropauza ori semicentenari senili limbisti. 

Cactus jack pula mea/Sofisticatu, cel care v-a tras-o la muje grupa mare( aka trolle, care intr-un final in complicitate cu picon au ajuns sa si-o suga din nou reciproc) si inca vreo 10 care au pus botu la vrajeala lui/lor, adica si muiti si cu banii luati/pierduti/donati(plus ceilati doi gitani, marean si daywalker, inca nu stiu ale cui clone sunt panaramele astea doua), trolle fiind fostul barbugiu banat , mai nou pamfil 007 si restul clonelor lui, care impreuna cu lachei gen oly olygofrenul (BAI BOSS ti-am zis deja de acum doua zile cand pula mea il banezi pe muistu asta ca umbla dezlegat pe doua conturi, si pe sarlatanu si pe tendoi) inca le-o sug virtual si real proxenetilor Old geoarge, Krang/Joker, Ticutza, Godfather si altora, plus aratari unisex gen ana paraschiv, un alt bulanjiu under cover(Oly, Rafaello sau Petre Petre foarte probabil) cat si alte tovarase ale muistilor de proxenti de pe bucale si constanta, aparati de avocatul inconstient si nevinovat dar sifilitic bipolar avanced/alexandru69; pe cherhanaua din constanta proxeneti d-alde gabriel/ul amelia, john holmes/mada69 si clonele lui/lor pe putin cate vreo 3-4 de fiecare, agramat/cezurat, talibanu, obiectiv/o2lentila si mai nou proxenet, asta habar n-am a cui clona mai este, cat si restul panaramelor din tara in special pe zona Ardeal- Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj unde colcaie de proxeneti deghizati, baaaa TOTI, mai dati-va nu doar spre  pula mea, ci spre toate pulile user-ilor corecti si de buna credinta de pe acest site care inca nu reusesc sa va inteleaga toate increngaturile, dar-ar holera-n voi sa dea.

Muistii/fostii moderatori/proxeneti de aici, care s-au desprins de pe forumul asta creandu-si alt site de piscicultura, info. pula in gat sa le-o dau si lor la mumu, d-alde afriq, vipusi si alti cacati bolnavi mai pe fatza sau mai deghizati, proxenetii tristetei cealalte de site concurent falimentatar, cu siguranta ca sunt mai multi, dar nici la 3 metri in fata cariciului nu ma doare care sunt deghizati sau cu fostele user name-uri de aici si acolo si-n napoi return, sustinuti de curvele penale de aici de ambele sexe care o ard la doua capete, si aici si acolo, imi provoaca o mare scarba.

BAAA, CIUGULI-V-AR VIERMII LA 3 METRI SUB PAMANT SA VA MANANCE SI FUTE-V-AR CIUMA SA VA FUTA IN GATZI CU DT DE MUISTI SI MUISTE PENALE, BAGA-SI-AR TOTI OAMENII CORECTI SI DE BUNA CREDINTA DE PE SITE PULILE IN RASA VOASTRA DE NEOAMENI CARE SUNTETI, NU VA MAI CAUTATI PRIETENIE CU MINE, PRIN PUNCTE DE REPUTATIE ORI SA MA ABORDATI IN PRIVAT, AICI SAU PE GIMEL, MANCA-VA-R BUBA NEAGRA SA VA MANANCE PE TOTI CARE SUNTETI PANARAME ORDINARE, FARA PIC DE CARACTER SI COLOANA VERTEBRALA-N VOI , RAHATII BOLNAVI CARE VA SIMTITI CU MUSCA PE CACIULA !!!

Intelegeti bai handicapatilor ca viata mea nu reprezinta haznaua asta si inca mai pot face chiar si in diareea asta generalizata, diferenta intre OAMENI si panarame.

AM UN SISTEM DE VALORI PROPRIU SI PERSONAL, PE CARE NU MI-L VA SCHIMBA NIMENI NICIODATA, si daca voi ajunge sa fac compromisuri in viata asta, le voi face singur si dupa capul meu, atat cat ma duce pe mine mintea, si nu ca asa zic vreo 4-5 muisti si muiste de aici, lumea reala, societatea sau mentalitatea de cacat a majoritatii...de cacat!!!

Anonna, nu-ti cer sa-mi pupi nici mana si nici sa-mi sugi pula ca nu te-am inclus printre panaramele site-ului, oricum nu mi-ar fi placut, sper ca mai ai o sansa spre mai bine, de asemenea, nu cred este nevoie sa o fac eu, daca vrei s-o faci, o poti face tu singura, vad ca te pricepi si iti iese de minune sa te incluzi si singura. 

Cine are de cand sa ma caute, si ma refer la femei sub 35 de ani, cu facultatile si mentale si educationale in regula, stabile, independente si pe picioarele lor, poate sa o faca pe gimel... bulangii rujati in pierdere de viata si de timp pe aici in cautare de prietenii virtuale, proxenetii undercover care doresc sa ma gineasca si real, babele schizofrenice, paranoice, depresive, delusionale si alte prostituate terminate atat fizic si cat psihic, va rog sa ma tratati cu maxima indiferenta.  :hihat

• Like 3
  • Minus 2
Postat

E a doua oară când îi aprobi... 

E a treia ...uita-te mai sus ,per ansamblu le zice bine   :laugh2  Hai bre ca si matale l-ai aprobat tacit in diverse ipostaze , chiar daca a pus limita de varsta 35 de ani   :laugh2 

Fa-ti curajul , o data in viata si aproba-l , ca ti-a urat de bine la final , nu te mai ascunde sa dai bine la poza de grup  :laugh2 

Postat

din cate stiu parca voi va trimiteati pm-uri  si email-uri , ba chiar organizati si petreceri de handel .... "NEA S." :)

nu ai vrea sa stii ce fel de petreceri organizez eu , uneori , si cu ce fel de oameni , ca s-ar putea sa-ti doresti sa-ti faci abonament :)

Postat

ai inteles perfect acum  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Plm ... să stai la 4-5 dimineața și să umpli un ditai pogonul de postare ... asta înseamnă să fii sănătos mintal! :laugh2

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Lasati-l, nu este de ras. Așa cevaaaaaaa...

E bine ca are lumea lui în care traieste.

Dumnezeu sa-l aibă în grija Lui.

• Like 1
  • Minus 3
Postat
     Bai rasul curcilor, mascota forumului, iar au incept sa te manance hemoroizii si rahatul uscat de la cur ? 

Tu ai tupeul sa vorbesti de normalitate cand zi de zi, noapte de noapte de 5-6 ani esti prezent aici de la 5 dimineata pana 3 noaptea, cu aproape 30 de mii de postari in ultimii 2-3 ani ?

Pejti prajiti de 2 bani cu mercedesuri second hand de 20 de ani, cand va faceti grupuri cu haudi si bemveuri furate ma obositilor ?

In afara de cei 3-4 rahati boschetari in pampersi semicentenari trolle, rafaello, obsedatu si clonele lor(marean, pamfil007, daypulancurwalker, pulestei si alti gandaci de colorado, plus alti 2-3 lachei oligofreni ca oly si lopix, care impreuna aveti peste 100 de mii de dejectii postate in ultimii 2 ani, inecand forumul in cacatul vostru urat mirositor, singura bucurie a voastra in viata ramanand sa va lingeti zilnic aici in cur, care mai sunteti bai panaramelor troglodite TOT forumul, bai dementilor delusionali care vorbiti mereu la plural despre voi insiva, bai dezaxatilor ?

Degeaba incercati voi sa goniti toti oamenii de valoare de pe site, incercand sa ramaneti doar voi mai gunoaielor, maxim 20-30 de infractori penali pe toata tara, oamenii normali, onesti si sanatosi la cap va vad bai bulanjiilor.

Cei ca mine, stabili pe capul, pe picioarele, portofelul si pula lor, mereu o sa futem ce vrea pula noastra bai jerpelitilor, si nu toate rapandulele explodate pe care incercati voi ca disperatii sa le bagati pe gat gusterilor labili prin promovarea lor intensa aici.

Numai hienele si infractorii traiesc si au nevoie de gasca ca voi, pisa-m-as pe gastile voastre de pensionari rablagiti dati in mintea copiilor de 15 ani, limbi in cur si reputatie, boshorogi hiperactivi si sclerozati . 

Nu va mai bagati ba in seama cu mine, cum incercati de 3 ani s-o faceti, scopul meu aici este sa ma fut cu femei sanatoase la cap, tinere care isi doresc sa cunoasca si sa se futa cu barbati cu care sa nu le fie rusine sa iasa pe strada, si nu sa fut boshorogi boschetari alcolisti cacati la cur pierzandu-mi timpul cu voi, bai lighioanelor dezaxate, mitomane, grandomane si infractoare.

Bai BOSS, da-o in pula calului de treaba, cand plm il banezi pe muistul asta aschilopat si tuciuriu de taximetrist jerpelit oly.gofren cu pula cat degetul, pielea pulii proxenetilor, de tendoi si sarlatanu, ambele fiind conturile lui ?  :angry

Esti bipolar, ai dezvoltat deja personalitati multiple, 'tu-ti rasa in aripa de croncanitor, de ai nevoie de doua conturi ma sifiliticule ?  :thinking

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Padure
Postat

Draga v-ships,

A inceput bine si ai terminat prost. Te iei de mine, in ipostaza de client si de tarfe cea ce nu e corect. Problema cea mai mare e la femeile care nu o fac pe bani. Pe o catea care o hranesti cu o coaja de paine iti linge mana si te adora ca pe un Zeu, pe cand o femeie te dispretuieste ca o hranesti. E bine dintr-un punct de vedere sa platesti pentru sex, daca as fi la cheremul judecatii femeii as fi nefutut si dupa 1 000 000 de secole, asa stiu ca daca am o suma in buzunar sigur ma fut. Binenteles ca atitudinea asta este intretinuta de unii barbati care urca femeia pe culmi. O alta problema ar fi aia casatoriti care se fut cu tarfe, nu e fair play cea ce fac si ii urasc din toata inima. Cel mai ok ar fi sa fie vitrine ca in Amsterdam, dar si siteul asta e si el bun la ceva te pune in contact cu marfa, ca e buna ca e rea totusi e mai bine decat nimic. Recunosc ca e imoral sa mergi la tarfe, dar cand in viata reala cheltui pentru ceva ce nu are finalizare, mersul din cand in cand la tarfe e o modalitate de scapa de presiune. Si inca ceva: un proxenet adevarat e ca un bun crescator de vaci, cand vaca nu da lapte de calitate si clientul nu e multumit ea trebuie dusa la abator. Daca ai stii cate spagi da un proxenet la politie ai ramane socat. Femeia din avatarul meu e o "femeie" din aia "sanatoasa" la cap care doreste sa se futa cu barbati. E o vorba sa nu arunci margaritarele la porci, sau sa nu te bagi in troaca ca te manca porcii, dar eu sfidez aceste cuvinte si iti zic ca daca tu te crezi mai bun ca noi totii ia o gramada de pietre si arunca-le spre noi. Poti sa ma faci in toate felurile ca femeile alea care se fut pe moka numai pe mine ma resping si ca sunt ordinar ca numa curvele pe bani ma vor.

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Bai rasul curcilor, mascota forumului, iar au incept sa te manance hemoroizii si rahatul uscat de la cur ? 

Tu ai tupeul sa vorbesti de normalitate cand zi de zi, noapte de noapte de 5-6 ani esti prezent aici de la 5 dimineata pana 3 noaptea, cu aproape 30 de mii de postari in ultimii 2-3 ani ?

Pejti prajiti de 2 bani cu mercedesuri second hand de 20 de ani, cand va faceti grupuri cu haudi si bemveuri furate ma obositilor ?

In afara de cei 3-4 rahati boschetari in pampersi semicentenari trolle, rafaello, obsedatu si clonele lor(marean, pamfil007, daypulancurwalker, pulestei si alti gandaci de colorado, plus alti 2-3 lachei oligofreni ca oly si lopix, care impreuna aveti peste 100 de mii de dejectii postate in ultimii 2 ani, inecand forumul in cacatul vostru urat mirositor, singura bucurie a voastra in viata ramanand sa va lingeti zilnic aici in cur, care mai sunteti bai panaramelor troglodite TOT forumul, bai dementilor delusionali care vorbiti mereu la plural despre voi insiva, bai dezaxatilor ?

Degeaba incercati voi sa goniti toti oamenii de valoare de pe site, incercand sa ramaneti doar voi mai gunoaielor, maxim 20-30 de infractori penali pe toata tara, oamenii normali, onesti si sanatosi la cap va vad bai bulanjiilor.

Cei ca mine, stabili pe capul, pe picioarele, portofelul si pula lor, mereu o sa futem ce vrea pula noastra bai jerpelitilor, si nu toate rapandulele explodate pe care incercati voi ca disperatii sa le bagati pe gat gusterilor labili prin promovarea lor intensa aici.

Numai hienele si infractorii traiesc si au nevoie de gasca ca voi, pisa-m-as pe gastile voastre de pensionari rablagiti dati in mintea copiilor de 15 ani, limbi in cur si reputatie, boshorogi hiperactivi si sclerozati . 

Nu va mai bagati ba in seama cu mine, cum incercati de 3 ani s-o faceti, scopul meu aici este sa ma fut cu femei sanatoase la cap, tinere care isi doresc sa cunoasca si sa se futa cu barbati cu care sa nu le fie rusine sa iasa pe strada, si nu sa fut boshorogi boschetari alcolisti cacati la cur pierzandu-mi timpul cu voi, bai lighioanelor dezaxate, mitomane, grandomane si infractoare.

Bai BOSS, da-o in pula calului de treaba, cand plm il banezi pe muistul asta aschilopat si tuciuriu de taximetrist jerpelit oly.gofren cu pula cat degetul, pielea pulii proxenetilor, de tendoi si sarlatanu, ambele fiind conturile lui ?  :angry

Esti bipolar, ai dezvoltat deja personalitati multiple, 'tu-ti rasa in aripa de croncanitor, de ai nevoie de doua conturi ma sifiliticule ?  :thinking

Clona cui sunt bă scăcatofilule? Că în afară de căcat uscat, ţurţuri, clone şi futut moca n-ai nimic în tigva aia.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred ca are sens un dialog cu Popeye.

In oceanul nebuniei, el e cam in triunghiul Bermudelor. Adica nu se va mai intoarce pe uscat vreodata. Probabil ca a vazut filmul ala cu Wonder Woman si cauta insula aia cu pizde bune - "femei sanatoase" care vor "barbati adevarati".

I s-a terminat Zoloftul sau doar o pastila nu-si mai face efectul.

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Draga v-ships,

A inceput bine si ai terminat prost. Te iei de mine, in ipostaza de client si de tarfe cea ce nu e corect. Problema cea mai mare e la femeile care nu o fac pe bani. Pe o catea care o hranesti cu o coaja de paine iti linge mana si te adora ca pe un Zeu, pe cand o femeie te dispretuieste ca o hranesti. E bine dintr-un punct de vedere sa platesti pentru sex, daca as fi la cheremul judecatii femeii as fi nefutut si dupa 1 000 000 de secole, asa stiu ca daca am o suma in buzunar sigur ma fut. Binenteles ca atitudinea asta este intretinuta de unii barbati care urca femeia pe culmi. O alta problema ar fi aia casatoriti care se fut cu tarfe, nu e fair play cea ce fac si ii urasc din toata inima. Cel mai ok ar fi sa fie vitrine ca in Amsterdam, dar si siteul asta e si el bun la ceva te pune in contact cu marfa, ca e buna ca e rea totusi e mai bine decat nimic. Recunosc ca e imoral sa mergi la tarfe, dar cand in viata reala cheltui pentru ceva ce nu are finalizare, mersul din cand in cand la tarfe e o modalitate de scapa de presiune. Si inca ceva: un proxenet adevarat e ca un bun crescator de vaci, cand vaca nu da lapte de calitate si clientul nu e multumit ea trebuie dusa la abator. Daca ai stii cate spagi da un proxenet la politie ai ramane socat. Femeia din avatarul meu e o "femeie" din aia "sanatoasa" la cap care doreste sa se futa cu barbati. E o vorba sa nu arunci margaritarele la porci, sau sa nu te bagi in troaca ca te manca porcii, dar eu sfidez aceste cuvinte si iti zic ca daca tu te crezi mai bun ca noi totii ia o gramada de pietre si arunca-le spre noi. Poti sa ma faci in toate felurile ca femeile alea care se fut pe moka numai pe mine ma resping si ca sunt ordinar ca numa curvele pe bani ma vor.

Varule, habar n-am a cui clona mai esti si tu, dar vad ca te pricepi, probabil ca esti adanc bagat in femonen, vorbesti decent, oarecum logic si coerent in exprimare, dar tot pe langa, adica cam tot pe nas vorbesti si tu.
    Voi citi si intelegeti ceea ce scriu eu sau doar apareti asa cu limbaj impaciutor cu scopul doar de a deturna discutia de pe fondul ei ?
    Unde am zis eu de TOTI si TOATE, in special de oamenii de buna credinta, indiferent ca-s femei sau barbati ?
    Eu am zis si am ce am cu trupa asta de parliti rupti in cur majoritatea dintre ei trecuti de juma de secol trait degeaba numai din gainarii si alte infractiuni cu atitudine de pusti corditi oligofreni, plus inca vreo 3-4 dame complet duse cu capul, adica aproximativ vreo 10-20 idioti/idioate si clonele lor.
   Chiar nu as avea nimic nici proxenetii civilizati, de buna credinta, care-si trateaza femeile ca pe niste angajate si nu doar ca pe niste bucati de carne, unde intr-o tara civilizata in care prostitutia este legalizata, isi vad de treaba lor, platindu-si taxele si impozitele, fiind considerati patroni/manageri si nu stapani de sclave cum sunt marea majoritate a limbriciilor romanesti/tiganesti, o parte dintre ei prezenti si aici, care umbla ca hienele in haita/gasti, neavand curaj sa faca de unii singuri doar pe pula si pe spatele lor nimic in viata.
   Dar haita asta de ghertzoi reprezinta total opusul OAMENILOR NORMALI, asta ma supara/deranjeaza pe mine la ei, comportamentul, atitudinea, limbajul, d-aia ajung sa ma cobor la mintea/limbajul lor uneori, ceea ce nu-mi face nicio placere, nefiind acesta scopul meu pe acest site, dar altfel nu se poate discuta cu panaramele astea, decat cu pe limba lor cu limbaj de strada si nu academic politicos.
   Cum apare cate un user nou picat din stele, mai ales daca-i femeie, vei observa cu aceiasi/aceasta haita de muisti jegosi tabara pe ea cu caterinca de doi bani, apropouri scarboase si alte jigniri pana isi ia aia campii si pleaca dezamagita.
   Banuiesc ca si tu, ca si restul userilor de ''buna credinta'' care apar asa ca si tine din neant, sunteti rau intentionati daca va faceti ca nu vedeti atitudinea jegurilor astea penale fata de orice femeie, mai ales a celor normale, care intra doar de curiozitate aici, si de ce nu poate si pentru o pula, scopul muistilor/joistilor fiind acela ca singurele femei care sa ramana active aici sa fie doar tutele lor pe care ei le pestesc/promoveaza/recenzeaza din taste. 
  Cum spuneam, haita asta de muisti face parte din grupurile de proxenetism si prostitutie organizata de la Decebal, Nerva Traian, Unirii & Rond Alba Iulia, sector 3, nu-s TOT forumul, nu-s TOATA tara, sunt doar niste pielea pulii aparati/protejati de muistul ala de primar de la sect 3 Robert Negoita, principalul proxenet al capitalei.
    Acest site prin multitudimea de optiuni, threaduri, topice si subiecte de discutie/dezbatere este un site general pentru sex, dating, laba, futai pe acadele, bombonele, pe multi/putini bani, de plictiseala, din dragoste, de curiozitate, deci este un site despre pula-n pizda la modul general, pentru toti si toate interesati/e de acest subiect.
   Nu este un site dedicat exclusiv doar proxenetilor si prostituatelor pestite de ei, asta nu intelegi nici tu si nici proxentii destepti, spalati si care stau linistiti in umbra, ca vuvuzelele astea idioate enumerate de mine cat si atitudinea lor de cacat, vor atrage din ce in ce mai multi ochi, scandal, furie a oamenilor corecti, ajungand intr-un final cu totii sa suferiti din cauza lor, implicit Boss sarmala, cand niste organe super zeloase si competente/abilitate ii vor inchide sandramaua de kizda la kil, sau sa existe riscul sa ramana pe site doar proxenetii si panaramele lor, futandu-se in cur unii pe altii, pe burta goala.
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Clona cui sunt bă scăcatofilule? Că în afară de căcat uscat, ţurţuri, clone şi futut moca n-ai nimic în tigva aia.

Nu cred ca are sens un dialog cu Popeye.

In oceanul nebuniei, el e cam in triunghiul Bermudelor. Adica nu se va mai intoarce pe uscat vreodata. Probabil ca a vazut filmul ala cu Wonder Woman si cauta insula aia cu pizde bune - "femei sanatoase" care vor "barbati adevarati".

I s-a terminat Zoloftul sau doar o pastila nu-si mai face efectul.

Lăsați-l! El cică e " om de valoare" și "stabil cu capul"!

Băi marinarul pulii, mai jignești mult? Păi fute-ne-am în creierii tăi, ăia prăjiți, chiar vrei să ne pișam pe tine, cretinule? Stai dreaq in banca ta și caută pe formul ăsta ceea-ce nu vei găsi, nu aici! Atât de idiot ești, că nu ești in stare să găsești un fuck-body în viața reală și cauți pe un forum de curve? Probabil că fug femeile de tine, ca dracu' de tămâie, de "om de valuare" și " stabil cu capul" ce ești tu!

Cine p.m. se bagă in seamă, nu tu, dementule? Nu te-ai apucat iar să scrii kilometri, pomenindu-ne, jignindu-ne și insultându-ne? Noi ne-am bagat în seamă, pentru ca ti-am răspuns? Păi băi, dementule, de vreo 4-5 ori ai amintit de mine și te-am lăsat, dar văd că-ți place să iei muie, sifiliticule!

Marș în p.m. și nu mai jigni, la grămadă, sau nominal și vei fi lăsat în pace!

Ai înțeles mă, manca-mi-ai din ce-oi fute diseară?

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Varule, habar n-am a cui clona mai esti si tu, dar vad ca te pricepi, probabil ca esti adanc bagat in femonen, vorbesti decent, oarecum logic si coerent in exprimare, dar tot pe langa, adica cam tot pe nas vorbesti si tu.
    Voi citi si intelegeti ceea ce scriu eu sau doar apareti asa cu limbaj impaciutor cu scopul doar de a deturna discutia de pe fondul ei ?
    Unde am zis eu de TOTI si TOATE, in special de oamenii de buna credinta, indiferent ca-s femei sau barbati ?
    Eu am zis si am ce am cu trupa asta de parliti rupti in cur majoritatea dintre ei trecuti de juma de secol trait degeaba numai din gainarii si alte infractiuni cu atitudine de pusti corditi oligofreni, plus inca vreo 3-4 dame complet duse cu capul, adica aproximativ vreo 10-20 idioti/idioate si clonele lor.
   Chiar nu as avea nimic nici proxenetii civilizati, de buna credinta, care-si trateaza femeile ca pe niste angajate si nu doar ca pe niste bucati de carne, unde intr-o tara civilizata in care prostitutia este legalizata, isi vad de treaba lor, platindu-si taxele si impozitele, fiind considerati patroni/manageri si nu stapani de sclave cum sunt marea majoritate a limbriciilor romanesti/tiganesti, o parte dintre ei prezenti si aici, care umbla ca hienele in haita/gasti, neavand curaj sa faca de unii singuri doar pe pula si pe spatele lor nimic in viata.
   Dar haita asta de ghertzoi reprezinta total opusul OAMENILOR NORMALI, asta ma supara/deranjeaza pe mine la ei, comportamentul, atitudinea, limbajul, d-aia ajung sa ma cobor la mintea/limbajul lor uneori, ceea ce nu-mi face nicio placere, nefiind acesta scopul meu pe acest site, dar altfel nu se poate discuta cu panaramele astea, decat cu pe limba lor cu limbaj de strada si nu academic politicos.
   Cum apare cate un user nou picat din stele, mai ales daca-i femeie, vei observa cu aceiasi/aceasta haita de muisti jegosi tabara pe ea cu caterinca de doi bani, apropouri scarboase si alte jigniri pana isi ia aia campii si pleaca dezamagita.
   Banuiesc ca si tu, ca si restul userilor de ''buna credinta'' care apar asa ca si tine din neant, sunteti rau intentionati daca va faceti ca nu vedeti atitudinea jegurilor astea penale fata de orice femeie, mai ales a celor normale, care intra doar de curiozitate aici, si de ce nu poate si pentru o pula, scopul muistilor/joistilor fiind acela ca singurele femei care sa ramana active aici sa fie doar tutele lor pe care ei le pestesc/promoveaza/recenzeaza din taste. 
  Cum spuneam, haita asta de muisti face parte din grupurile de proxenetism si prostitutie organizata de la Decebal, Nerva Traian, Unirii & Rond Alba Iulia, sector 3, nu-s TOT forumul, nu-s TOATA tara, sunt doar niste pielea pulii aparati/protejati de muistul ala de primar de la sect 3 Robert Negoita, principalul proxenet al capitalei.
    Acest site prin multitudimea de optiuni, threaduri, topice si subiecte de discutie/dezbatere este un site general pentru sex, dating, laba, futai pe acadele, bombonele, pe multi/putini bani, de plictiseala, din dragoste, de curiozitate, deci este un site despre pula-n pizda la modul general, pentru toti si toate interesati/e de acest subiect.
   Nu este un site dedicat exclusiv doar proxenetilor si prostituatelor pestite de ei, asta nu intelegi nici tu si nici proxentii destepti, spalati si care stau linistiti in umbra, ca vuvuzelele astea idioate enumerate de mine cat si atitudinea lor de cacat, vor atrage din ce in ce mai multi ochi, scandal, furie a oamenilor corecti, ajungand intr-un final cu totii sa suferiti din cauza lor, implicit Boss sarmala, cand niste organe super zeloase si competente/abilitate ii vor inchide sandramaua de kizda la kil, sau sa existe riscul sa ramana pe site doar proxenetii si panaramele lor, futandu-se in cur unii pe altii, pe burta goala.

Pentru a scapa de prosti foloseste freenet, poti face un forum pe freenet, care e rezistent la prostie si cenzura, deocamdata. Citeste cum se face si cand e gata anunta oamenii inclusiv pe mine.

Postat

Ia uite, omul are canal pe youtube.com : https://www.youtube.com/user/olybucuresti

Nu pot sa cred si nici nu vreau sa cred ca pekineza asta a adus o alta fiinta pe lumea asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...