alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 de ce vorbiți de ele așa ca sunt și frumoase și pozele reale și merita bani nu Cum sunt majoritatea poze falseNu o sa regretați chiar sunt bune și reale nu false in afara de valoarea si talentul pe tine cine te recomanda, ca sa luam de bune recomandarile tale? intrebam si eu...
capricorn777 Reputație: 149 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Hai sa va lamuresc.Am ajuns la fete, am fost luat din fata blocului, cum s-a spus si mai sus (nu stiu ce probleme au cu interfonul)Am avut tendinta sa plec si ... bine am facut ca am ramas. Sunt doua fete: una peste 25, cred, cealalta intre 18 si 20 (daca). Am ramas cu fata mai matura, la infatisare. Pret: 50-masaj, 70-cu fin, dar 15 min, din ce mi-a zis si 120 ora. Am comentat la timpul expus, de 15 minute. si am ramas o ora. Nu descriu experienta, dar a fost una foarte placuta. Este o fata placuta si la infatisare si armonioasa la corp. Poze reale (...spun destul despre cum arata fetele).Note: corp: 9, oral, normal:9 (am fost eu mai activ si am preluat actiunea, altfel nu stiu cum ar fi fost).Foarte curata. O companie placuta. Fk si anal nu.Recomand cu incredere. Numai sa nu si-o ia in cap.Se pare ca, pana la mine, a avut numai "iepurasi", pentru care 15min e arhisuficient. (era extrem de surprinsa de reactia mea cu cele15min,caci, in mod normal, in 15 min n-ai ce face)Oricum, rezultatul depinde mult si de comportament, daca esti atent cu domnisoara, ai o experienta f placuta,altfel, s-ar putea sa te bucuri doar de prezenta unei fete frumusele. 5
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 16, 2016 Deci pana la urma ai luat ora sau ai fost si tu iepuras?
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Hai sa va lamuresc.Am ajuns la fete, am fost luat din fata blocului, cum s-a spus si mai sus (nu stiu ce probleme au cu interfonul)Am avut tendinta sa plec si ... bine am facut ca am ramas. Sunt doua fete: una peste 25, cred, cealalta intre 18 si 20 (daca). Am ramas cu fata mai matura, la infatisare. Pret: 50-masaj, 70-cu fin, dar 15 min, din ce mi-a zis si 120 ora. Am comentat la timpul expus, de 15 minute. si am ramas o ora. Nu descriu experienta, dar a fost una foarte placuta. Este o fata placuta si la infatisare si armonioasa la corp. Poze reale (...spun destul despre cum arata fetele).Note: corp: 9, oral, normal:9 (am fost eu mai activ si am preluat actiunea, altfel nu stiu cum ar fi fost).Foarte curata. O companie placuta. Fk si anal nu.Recomand cu incredere. Numai sa nu si-o ia in cap.Se pare ca, pana la mine, a avut numai "iepurasi", pentru care 15min e arhisuficient. (era extrem de surprinsa de reactia mea cu cele15min,caci, in mod normal, in 15 min n-ai ce face)Oricum, rezultatul depinde mult si de comportament, daca esti atent cu domnisoara, ai o experienta f placuta,altfel, s-ar putea sa te bucuri doar de prezenta unei fete frumusele. 15 minute cu dezbracare incepand de la usa blocului? Dar seamana cu cele din poze? pozele sunt din locatie ? Tipa din prima poza pare cam foarte tinerica.
capricorn777 Reputație: 149 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 15 minute cu dezbracare incepand de la usa blocului? Dar seamana cu cele din poze? pozele sunt din locatie ? Tipa din prima poza pare cam foarte tinerica. Da.. sunt fetele din poze. Cea care pare tinerica, chiar este tinerica. Am luat o ora. 15 min mi s-a parut o gluma proasta.
micutu 86 Reputație: 25 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Prin ce zona sunt fetele?
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Da.. sunt fetele din poze. Cea care pare tinerica, chiar este tinerica. Am luat o ora. 15 min mi s-a parut o gluma proasta. Si in ora aia , in pauza dintre ture, ai avut cu cine sa discuti sau a stat cu nasu in telefon si tu cu sula la bec ? 15 min sunt chiar putine. singura varianta e sa te duci pregatit de atac, dar fara prea mult preludiu, direct pe repede inainte. Miros de fish ceva ?
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 A mai aparut un anunt pe AT cu niste selfie. Care cum e din pozele alea? http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/new-doua-brunete-va-invit-alaturi-de-doua-brunete-frumoase-pentru-un-masaj-de_43453571.html In primele 3 pare a fi aia mica, dar pare cam pitzi sau asa mi se pare?
grey Reputație: 415 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 O solutie: incepi masturbarea in lift inainte de a intra la ele.
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 Cand intri pe usa pui guma si treci la treaba,nu?
viktordan88 Reputație: 12 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 imi place review ... cum lucrati azi?
bojoci Reputație: -397 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2016 Sunat, Intercontinental, 2 fete, una 1.62-54, cealaltă 1.64-50. Scorul...80-F sau 150-H. La ultima, cateva poze... 1 2
liviu16 Reputație: 647 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 Ai si futut pe vreuna colegu' ?
barbeq Reputație: 75 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Londra Oras:Londra Postat Noiembrie 29, 2016 Par ok
utilizatornou Reputație: 235 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 am fost eu....ce sa zic... sunt ok fetele dar foarte neprofesioniste... prima data am intrat cu amandoua si a fost totul ok dar fara artificii...pur si simplu oral normal totul protejat cand cu una cand cu alta la 200 ron ora cu amandoua.... a doua oara am avut surpriza sa gasesc unn client care terminase si iesea de la dus...fetele stau intr-o garsoniera cu bucatarie open space deci am socializat vrei nu vrei mai mult nu vrei dar am trecut peste si am ramas iar cu amandoua si una din ele face anal pt 100 de ron in plus deci am dat 300...si a 3a oara nu ne-am mai intalnit ca au fost jegoase si dupa ce le-am zic ca am mai fost la ele si nu vreau nici sa ma tina pe afara nici sa gasesc pe altcineva in garsoniera am ajuns in fata blocului dupa ce stabilisem ca in 20-25 de minute ajung si mi-au zis ca e altcineva care nu se stie cat sta si sa mai astept o jumatate de ora...concluziile le trageti voi...e loterie...note inte 8 si 4...sunt foarte ok si ascultatoare dar cu programarile sunt varza...si totul e protejat... 2
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 6, 2016 Prezervativul il schimba cand schimbi partenera? 8 12
utilizatornou Reputație: 235 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 nu...
viu_li Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2016 Postat Decembrie 9, 2016 fete dragute insa superficiale , totul pe graba .. si totala lipsa deontologica in a se umbla in portofel cat esti la dus..
capricorn777 Reputație: 149 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 In urma cu o saptamana le-am vizitat pe domnisoare, din nou, Insa atentia lor e din ce in ce mai mica. Din nou am avut discutii cu timpul redus oferit: 15 min.Daca prima data, descrisa mai sus, a fost o experienta chiar reusita, a doua oara( a existat si o adoua oara cu colega mai subtirica, a fost o experienta medie) de data asta consider ca am dat banii degeaba, oricum am plecat fata happy end.Am ales-o pe domnisoara mai "matura", ca sa zic asa, ce e drept si mai armonioasa fizic (cealalta, cred ca, ar trebui sa acorde o mai mare atentie meselor) Deci, comparativ cu prima experienta avuta, tot cu aceeasi domnisoara, cum am inceput procesul, mi-a domolit elanul cu diverse restrictii, nu folosi degetul, acolo nu-mi place, etc. Si dupa 10-15 minute, ma intreaba daca nu termin, ca e timpul, ca ele lucreaza la sfert de ora, deja a inceput sa ma streseze ca dureaza prea mult. In total am stat intre 20 si 25 minute, dar fiindca am decis sa pun punct, fara happy end si, oricum, si cu cheful amortit de la insistentele domnisoarei. Au talentul de a fi superstresante cu insisteta de oferi un timp de 15 min, ca, cica, unii care vin la ele termina in 5min. Se pare ca nu doresc sa ofere calitate ci,doar, o masturbare la 80 lei. Le-am sugerat sa se mai ganseasca caci au de pierdut prin atitudine si, barbatii mai de calitate doresc mai mult decat o masturbare, altfel or sa aibe parte numai de labagii.Ele au un fond bun, dar, considera ca merge si asa si in loc sa urmareasca sa se simta bine impreuna cu clientul il fugaresc sa incaseze banii si sa vine urmatorul. Pastrasem numarul, dar nu cred ca le mai vizitez, decat daca aflu ca si-au schimbat atitudinea.nota 6 pentru implicare si atitudine. 7
seth rollins Reputație: -322 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Nasol.....
evantai Reputație: 1823 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 Anunt inexistent se poate un nr de telefon ?
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2016 In titlu...
capricorn777 Reputație: 149 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 11, 2016 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/new-doua-brunete-sexoase-masaj-doua-brunete-intre-20-si-21-buna-suntem-doua_43780381.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 Locatie noua....
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 E simplu....nu mai mergeți la ele....si pe urma sa vezi ce atitudine au....
inspector g Reputație: 864 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 E simplu....nu mai mergeți la ele....si pe urma sa vezi ce atitudine au.... Daca nu pun lacatu pe taraba intre timp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum