Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cum facem sa sar randul? Maine la 6 seara nu ai nimic de facut, nu?

Telefon/sms/p.pm.? 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

buna azi esti la birou imi pot face o rezervare la tine.multumesc

auzi formulare: buna. azi esti la birou. imi pot face o rezervare la tine. multumesc  :)))) deci pula mea, astea sunt constatari, nu intrebari, evident :))) ca e buna de pula, da, stim :))) ca era ea la birou in ziua aia, se pare ca tu stiai din moment ce nu intrebi ci afirmi :)))) si ca iti poti face o rezervare la compania ei de zbor, iar e evident, tu iti poti face, nu stii insa daca se realizeaza. deci pula mea, aia e, ai rezolvat-o :))) eu nici nu ti-as fi raspuns, ca sa mor daca nu era totul foarte evident pentru tine. nu. sau...nu?? :)))))

si oricum nu-i  inteleg pe poetii viteji care isi inchipuie ca doamna cu muia mai mult sta pe site-ul asta decat cu telefonul in mana. altfel ar intreba si el pe whatsapp zic  :)))) dar ce conteaza cand dragostea e mare? :))))

• Oras:Bucuresti
Postat

auzi formulare: buna. azi esti la birou. imi pot face o rezervare la tine. multumesc  :)))) deci pula mea, astea sunt constatari, nu intrebari, evident :))) ca e buna de pula, da, stim :))) ca era ea la birou in ziua aia, se pare ca tu stiai din moment ce nu intrebi ci afirmi :)))) si ca iti poti face o rezervare la compania ei de zbor, iar e evident, tu iti poti face, nu stii insa daca se realizeaza. deci pula mea, aia e, ai rezolvat-o :))) eu nici nu ti-as fi raspuns, ca sa mor daca nu era totul foarte evident pentru tine. nu. sau...nu?? :)))))

si oricum nu-i  inteleg pe poetii viteji care isi inchipuie ca doamna cu muia mai mult sta pe site-ul asta decat cu telefonul in mana. altfel ar intreba si el pe whatsapp zic  :)))) dar ce conteaza cand dragostea e mare? :))))

Ai facut analiza textului ?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Ai vrea tu sa arati ca "Faiza" :laugh2  dar mai dureaza ceva timp si daca il dam un pic inapoi doamna  ;) : 

post-71849-0-32861600-1519319695_thumb.jpg

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Buna baieti,pana pe 15 martie am tot rezervat.Va sarut si va astept cu drag cu programare. Raspund la mesaje pe whatsapp. 😘😘😘😘😘😘

• Like 2
Postat

Cine doreste da ,asteapta si 2-3saptamanii.

😘😘😘
  • Oras://
  • Oras://
Postat

Nu contest recenziile. e evident. Tocmai de asta e contra instinctelor primare sa astept o gagica, fie ea cat de buna

• Like 1
Postat

Anunt pentru toate fetele de pe acest forum.Incepand cu 15 martie fac masaj doar pentru voi,veti avea parte de masaj cu zat de cafea si ulei special preparat pe loc.Rezultatul, piele fina si catifelata ,raspund la mesaje pm si pe whatsapp.

• Like 4
Postat

Anunt pentru toate fetele de pe acest forum.Incepand cu 15 martie fac masaj doar pentru voi,veti avea parte de masaj cu zat de cafea si ulei preparat pe loc.Rezultatul, piele fina si catifelata ,raspund la mesaje pm si pe whatsapp.

... dar de ce doar fetele?  :hmmm

• Like 1
  • Minus 1
Postat

... dar de ce doar fetele?  :hmmm

Daca sunt doritori va astept cu drag si pe voi ..😘😘😘😘😘😘
  • Like 5
Postat

tot numai pt masaj? :laugh2

Masaj si rasfat 😘😘😘

post-231024-0-49823600-1519409492_thumb.jpg

post-231024-0-07542300-1519409520_thumb.jpg

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să aștepte cât poftesc. Dar e o nebunie să stai atâta la coadă ca să prinzi un răsfăț, care ce e drept e la superlativ. Coada asta e mai ceva decât pe vremea comunismului.  :laugh2

• Like 3
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cu dragpe 28 februarie.

O programare pe 18 0ctombrie,ora 17.30 se poate??

• Like 6
Postat

Buna baieti,pana pe 15 martie am tot rezervat.Va sarut si va astept cu drag cu programare. Raspund la mesaje pe whatsapp.

Iub te pot vizita maine?

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Iub te pot vizita maine?

Cu drag pe 15 martie😘😘😘😘
  • Like 1
Postat

😘😘😘😘😘

😘😘😘😘😘😘😘😘😘
  • Like 1

Postat

Citind titlul topicului, mă întreb cum plm arată un GFE cu sânii mici!

Scuze pentru off-topic!

• Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...