carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 20, 2018 Da, se vad, am slabit 2 kg la ultima vizita, m-a rupt!Te sărut😙😙😙💋 2
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Sa vezi ce pățești următoarea vizitătrebuie să îmi iau revanșaSe poate mai bine ca data trecuta?
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 21, 2018 Se poate mai bine ca data trecuta?Maxim 💋💋😘😘😘 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 21, 2018 iti dai seama cand va mai da jos din kilograme. ce energica va fi atunci!Ieși afară, javră ordinară! 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 21, 2018 Se poate mai bine ca data trecuta?Așa mă întrebam și eu prima dată!Am aflat a doua oară că se poate!A treia oară mă gândeam că nu mă mai poate surprinde cu nimic!M-am înșelat!Acum,pentru următoarea vizită,nu mă mai hazardez în presupuneri!Doar o aștept cu înfrigurare și curiozitate! 4
fazancioglu Reputație: 65 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 Pestele îl poți consuma cu încrede când ești la regim ,Flori.Dar lasă că mâine seară mergem sa mâncăm scoici. Love YouVaț împrietenit? 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2018 Ieși afară, javră ordinară!Ia-i urma ! :rax2 :rax2
strong Reputație: 1138 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2018 Așa mă întrebam și eu prima dată!Am aflat a doua oară că se poate!A treia oară mă gândeam că nu mă mai poate surprinde cu nimic!M-am înșelat!Acum,pentru următoarea vizită,nu mă mai hazardez în presupuneri!Doar o aștept cu înfrigurare și curiozitate! Nici sa nu te hazardezi prea mult ca poti fi "un pic" mai dezamagit decat la prima vizita . Sau ar mai fi o varianta...poate iti plac jumatatile de masura si "mierea" cu lingurita. Si sa nu-mi spui ca iti place "caviarul" cu polonicul ca nu te mai cred scriitorule :D . 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Așa mă întrebam și eu prima dată!Am aflat a doua oară că se poate!A treia oară mă gândeam că nu mă mai poate surprinde cu nimic!M-am înșelat!Acum,pentru următoarea vizită,nu mă mai hazardez în presupuneri!Doar o aștept cu înfrigurare și curiozitate! Hm....ma gandesc serios ca la primele trei intalniri nici sa nu ma duc. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Dragilor fara ceartă,va sărut și promit că va aduc ceva lu` Brett adu`i niste minte ca are mare nevoie 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 Așa mă întrebam și eu prima dată!Am aflat a doua oară că se poate!A treia oară mă gândeam că nu mă mai poate surprinde cu nimic!M-am înșelat!Acum,pentru următoarea vizită,nu mă mai hazardez în presupuneri!Doar o aștept cu înfrigurare și curiozitate!Floricica poate surprinde pe oricine,oricand 3 14
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 22, 2018 Floricica poate surprinde pe oricine,oricand Da,este foarte adevărat!Este o femeie care "citește" foarte bine bărbatul,care are o imaginație și inventivitate de excepție,motiv pentru care adaugă chestii noi la fiecare întâlnire! Este genul de care este aproape imposibil să te saturi sau să te plictisești!Mereu întâlnirile cu ea sunt într-un trend ascendent!Cu mine așa au fost!Așa se explică acea listă de așteptare pe care nu o mai are nicio fată! 3
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 Da,este foarte adevărat!Este o femeie care "citește" foarte bine bărbatul,care are o imaginație și inventivitate de excepție,motiv pentru care adaugă chestii noi la fiecare întâlnire!Este genul de care este aproape imposibil să te saturi sau să te plictisești!Mereu întâlnirile cu ea sunt într-un trend ascendent!Cu mine așa au fost!Așa se explică acea listă de așteptare pe care nu o mai are nicio fată!Asa este ai dreptate cu lista de asteptare,dar anumiti '' norocosi'' pot prinde un loc mai in fata :laugh2 :laugh2 :laugh2 4 14
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 22, 2018 Nici sa nu te hazardezi prea mult ca poti fi "un pic" mai dezamagit decat la prima vizita . Sau ar mai fi o varianta...poate iti plac jumatatile de masura si "mierea" cu lingurita. Si sa nu-mi spui ca iti place "caviarul" cu polonicul ca nu te mai cred scriitorule :D . În cazul meu a doua întâlnire a fost mai bună decât prima,iar a treia mai bună ca a doua! Nu-mi plac jumătățile de măsură la fel cum nu îi plac nici lui Carmen! Mierea se mănâncă cu lingurița la fel ca și oricare altă dulceață,pentru că e desert nu ciorbă! Nu cred că dacă am mâncat "caviar" de trei ori în nouă luni se poate spune că am mâncat cu polonicul!Cred că este un interval rezonabil pentru consumul delicateselor! 5
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 22, 2018 ÃŽn cazul meu a doua întâlnire a fost mai bună decât prima,iar a treia mai bună ca a doua!Nu-mi plac jumătățile de măsură la fel cum nu îi plac nici lui Carmen!Mierea se mănâncă cu lingurița la fel ca și oricare altă dulceață,pentru că e desert nu ciorbă!Nu cred că dacă am mâncat "caviar" de trei ori în nouă luni se poate spune că am mâncat cu polonicul!Cred că este un interval rezonabil pentru consumul delicateselor!Te sărut și la următoarea întâlnire vei avea parte de o surpriză💋💋💋...😘😘😘😘😘😘😘 3
strong Reputație: 1138 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2018 În cazul meu a doua întâlnire a fost mai bună decât prima,iar a treia mai bună ca a doua! Nu-mi plac jumătățile de măsură la fel cum nu îi plac nici lui Carmen! Mierea se mănâncă cu lingurița la fel ca și oricare altă dulceață,pentru că e desert nu ciorbă! Nu cred că dacă am mâncat "caviar" de trei ori în nouă luni se poate spune că am mâncat cu polonicul!Cred că este un interval rezonabil pentru consumul delicateselor! In legatura cu "caviarul" ... eu am fost mai gurmand, sti ce zic :laugh2 . Doar sampania cu gheata si frisca cu capsuni a reusit sa ma mai dreaga ;) 2
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 22, 2018 Te sărut și la următoarea întâlnire vei avea parte de o surpriză...De la desfășurarea ultimei întâlni și din cele spuse de tine mi-a trecut ceva prin minte!Sper să fie aceeași chestie la care m-am gândit eu!Te sărut apăsat! 3
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 23, 2018 De la desfășurarea ultimei întâlni și din cele spuse de tine mi-a trecut ceva prin minte!Sper să fie aceeași chestie la care m-am gândit eu!Te sărut apăsat!Și eu te sărut💋💋💋💋 2
simivictor Reputație: 41 Postat Aprilie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Postat Aprilie 24, 2018 Am fost si eu cu ceva timp in urma la Carmen ;). Pana acum nu am lasat nicio recenzie asa ca....o voi face acum. Asa cum i-am spus si ei, eu sunt amator de fete mai slim in general. Manat de recenziile bune am decis insa sa o vizitez si nu regret nicio clipa! Nimic din ceea ce s-a scris pana acum nu este exagerat cu nimic....pur si simplu de cand intri pe usa pana pleci Carmen incearca sa te faca sa te simti cat mai bine posibil! Camera de lucru este foarte ok, curatenie maxima si aranjata cu bun gust, baia curata si primesti papuci de unica folosinta plus intotdeauna prosop curat si uscat. Masajul este unul de exceptie care te destinde total....iar restul ostilitatilor... nu am cuvinte sa descriu eu insa cei care au facut-o deja nu exagereaza cu nimic. In mod sigur voi reveni oricand cu placere! Te pup Carmen si multumesc pt tot timpul petrecut cu tine! PS: Spre deosebire de alte vizite ale mele, nu te simti nicio clipa grabit iar eu chiar am depasit bine timpul stabilit 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 24, 2018 Am fost si eu cu ceva timp in urma la Carmen ;). Pana acum nu am lasat nicio recenzie asa ca....o voi face acum. Asa cum i-am spus si ei, eu sunt amator de fete mai slim in general. Manat de recenziile bune am decis insa sa o vizitez si nu regret nicio clipa! Nimic din ceea ce s-a scris pana acum nu este exagerat cu nimic....pur si simplu de cand intri pe usa pana pleci Carmen incearca sa te faca sa te simti cat mai bine posibil! Camera de lucru este foarte ok, curatenie maxima si aranjata cu bun gust, baia curata si primesti papuci de unica folosinta plus intotdeauna prosop curat si uscat. Masajul este unul de exceptie care te destinde total....iar restul ostilitatilor... nu am cuvinte sa descriu eu insa cei care au facut-o deja nu exagereaza cu nimic. In mod sigur voi reveni oricand cu placere! Te pup Carmen si multumesc pt tot timpul petrecut cu tine! PS: Spre deosebire de alte vizite ale mele, nu te simti nicio clipa grabit iar eu chiar am depasit bine timpul stabilit Mulțumesc!Te sărut și te aștept cu drag.💋💋💋💋 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 24, 2018 😙 9
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Hai ca nu mai e mult, te inteleg!😉
strong Reputație: 1138 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2018 Imi place... pozele nu sunt fotoshop, dar macar in poza asta ti-ar sta mai bine asa :kiss2 1
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 25, 2018 Bună ziua dragilor,libera începând cu 10 mai.Va sărut și vă aștept cu drag 💋💋💋💋💋💋 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum