tmcostin Reputație: 7173 Postat Noiembrie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!! un semn asta bun http://scms.machteamsoft.ro/uploads/photos/652x450/652x450_107182-cancerul-de-piele-prin-ce-semne-tipice-il-poti-depista.jpg 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 După tine, onorabile! După tine!Nea Jumara Fasole, uite cum facem.Azi sunt generos cu tine. Eu nu postez o saptamana.Daca tu reusesti sa nu mai plutesti ca un nor radioactiv prin zona si sa scutesti populatia de basinile tale de comunist, tot o saptamana, atunci eu m-am carat de aici. Eventuale clone scoase de sarmala homosexuala ori vreun ciumpalac, treaba lor. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Zi sa moara ma-ta ?Sa moara ma-ta
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 26, 2016 Ma, dar sa mor de stiu ce aveti toti cu omu asta... 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Asea ce faci tigane?mai dai tepe ?iti mai strangem 2 lei de un covrig,poate ai nevoie
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Nea Jumara Fasole, uite cum facem.Azi sunt generos cu tine.Eu nu postez o saptamana.Daca tu reusesti sa nu mai plutesti ca un nor radioactiv prin zona si sa scutesti populatia de basinile tale de comunist, tot o saptamana, atunci eu m-am carat de aici.Eventuale clone scoase de sarmala homosexuala ori vreun ciumpalac, treaba lor.Bă, numai faptul că mă cobor la nivelul tău și îți răspund, constituie cea mai mare realizare a vieții tale! În altă ordine de idei, ești ipocrit ca de obicei. Forumul ăsta e singura ta dovadă că exiști într-adevăr, că nu ești doar (încă) o clonă. "Propunerea" ta nu ține.În concluzie: marș mă! 5 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 26, 2016 Mr. picon, intr-o lupta fara miza, "cineva" tre' sa cedeze primul. 5 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Bă, numai faptul că mă cobor la nivelul tău și îți răspund, constituie cea mai mare realizare a vieții tale! În altă ordine de idei, ești ipocrit ca de obicei. Forumul ăsta e singura ta dovadă că exiști într-adevăr, că nu ești doar (încă) o clonă. "Propunerea" ta nu ține.În concluzie: marș mă!Ai scris mai mult de 2 rânduri.Deci, la logica unei dement ca mata', cred ca te-ai enervat. Inca o dovada ca tu pur si simplu nu ai cum.Tu nu esti in stare nici macar sa ignori, atunci când trolii se iau de tine.Viata ta se desfasoara pe nimfomane.com, iar a ignora nu-ti face decât rau.Ce moaca de conțopist de esantion inferior ai, jumara.Hai ca cedez eu.La ce moaca prezinti, deja mi-e rusine de mie insumi. 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 26, 2016 Picon,iar au postat astia poze cu tine?? 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Picon,iar au postat astia poze cu tine??Domnule vezi ca e un cacat mai sus de tine sa nu-l calci din greseala .Picon suge ornitorincu
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Ba...Daca ma uit bine la amarâții din poza, mai ales ala cu camasa in carouri, nu mai zic de picon cu camasa aia de 99 RON, si la ce consuma, vin cu Borsec, inseamna ca i-a durut rau, când imi bateam joc de ei.Sa va pregatiti pentru saptamana viitoare.3 Michelin vs sarmaua nimfomana.Iar, uite-i, ce trepanati. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Ai scris mai mult de 2 rânduri.Deci, la logica unei dement ca mata', cred ca te-ai enervat.Inca o dovada ca tu pur si simplu nu ai cum.Tu nu esti in stare nici macar sa ignori, atunci când trolii se iau de tine.Viata ta se desfasoara pe nimfomane.com, iar a ignora nu-ti face decât rau.Ce moaca de conțopist de esantion inferior ai, jumara.Hai ca cedez eu.La ce moaca prezinti, deja mi-e rusine de mie insumi.Prostovane, eu ziceam de tine și de postarile scurte și pline de "miez"! În altă ordine de idei, ești la fel de terminat și nu faci decât să te afunzi tot mai mult. În căcat 4 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Prostovane, eu ziceam de tine și de postarile scurte și pline de "miez"! În altă ordine de idei, ești la fel de terminat și nu faci decât să te afunzi tot mai mult. În căcatIar te justifici in fata mea.Tu intri si iesi din silenzio stampa(HahahahaHahahaha ), doar la ordinul meu. Sa vina cânele in ajutor. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Iar te justifici in fata mea.Tu intri si iesi din silenzio stampa(HahahahaHahahaha ), doar la ordinul meu.Sa vina cânele in ajutor.Nu ești decât imaginea vie a nesimțirii. 3 1
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Noiembrie 26, 2016 E râul prea adânc pentru tine. N-am mai intrat de multa vreme pe forum. In fond, nu mi-am inchipuit ca se va ajunge vreodata la acest nivel. Azi insa nu stiu ce mi-a venit si, citind titlul, am crezut ca ai patit ceva. Cand colo, ce sa vad? O balacareala de necrezut. Cand am avut sa-ti spun ceva, ti-am spus-o direct, fara intermediari, fara clone. Ne-am intalnit de trei ori si ai fi putut observa lesne ca vorbesc si ma port intr-un anume fel. E trist ca te-ai gandit fix la mine... Au trecut, totusi, vreo doi ani... Chiar crezi ca n-am altceva mai bun de facut decat sa te injur pe tine? Grow up, man, grow up!
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Nu ești decât imaginea vie a nesimțirii.Nu le ai cu diatribele. Tu, daca nu furi replicile altora, stii doar fmm si pm.Cât despre "imagine", reinventeaza-te. 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Moare picon de ciuda.Ce mutra de conțopist. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2016 Postat Noiembrie 26, 2016 Moare picon de ciuda.Ce mutra de conțopist.iar aici o freci? nici tu nu esti mai bun sa nu crezidu-te bre de aici sectia cu prosti nu e pe nimfomane.
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 26, 2016 N-am mai intrat de multa vreme pe forum. In fond, nu mi-am inchipuit ca se va ajunge vreodata la acest nivel. Azi insa nu stiu ce mi-a venit si, citind titlul, am crezut ca ai patit ceva. Cand colo, ce sa vad? O balacareala de necrezut. Cand am avut sa-ti spun ceva, ti-am spus-o direct, fara intermediari, fara clone. Ne-am intalnit de trei ori si ai fi putut observa lesne ca vorbesc si ma port intr-un anume fel. E trist ca te-ai gandit fix la mine... Au trecut, totusi, vreo doi ani... Chiar crezi ca n-am altceva mai bun de facut decat sa te injur pe tine? Grow up, man, grow up!După doi ani ai "intrat" și ai dat fix de postarea aia și , culmea, ai realizat că e vorba despre tine. Să mai zică cineva că nu se întâmplă minuni în realitate! 1 2
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Noiembrie 26, 2016 După doi ani ai "intrat" și ai dat fix de postarea aia și , culmea, ai realizat că e vorba despre tine. Să mai zică cineva că nu se întâmplă minuni în realitate! Ai probleme cu intelegerea unui text?
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 26, 2016 Ba...Daca ma uit bine la amarâții din poza, mai ales ala cu camasa in carouri, nu mai zic de picon cu camasa aia de 99 RON, si la ce consuma, vin cu Borsec, inseamna ca i-a durut rau, când imi bateam joc de ei.Sa va pregatiti pentru saptamana viitoare.3 Michelin vs sarmaua nimfomana.Iar, uite-i, ce trepanati.Bă, prost ca tine am fost și eu, da' parcă niciodată n-am semnalizat atâta. PS Ghetuțele alea din piele întoarsă, verzi parcă, le mai ai? Alexander Queen, așa-i? Are și mătușă-mea, la fel. 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 26, 2016 Ai probleme cu intelegerea unui text?Mari
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 N-am mai intrat de multa vreme pe forum. In fond, nu mi-am inchipuit ca se va ajunge vreodata la acest nivel. Azi insa nu stiu ce mi-a venit si, citind titlul, am crezut ca ai patit ceva. Cand colo, ce sa vad? O balacareala de necrezut. Cand am avut sa-ti spun ceva, ti-am spus-o direct, fara intermediari, fara clone. Ne-am intalnit de trei ori si ai fi putut observa lesne ca vorbesc si ma port intr-un anume fel. E trist ca te-ai gandit fix la mine... Au trecut, totusi, vreo doi ani... Chiar crezi ca n-am altceva mai bun de facut decat sa te injur pe tine? Grow up, man, grow up!Și de ce crezi că m-am referit la tine? Nu răspunde, e clar!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Nu le ai cu diatribele. Tu, daca nu furi replicile altora, stii doar fmm si pm.Cât despre "imagine", reinventeaza-te.Dacă cineva mai avea dubii în ceea-ce te privește, acum nu mai are. Un gunoi, aia ești! Comentariile tale și toată activitatea ta pe forum, te descalifica. 4 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Dacă cineva mai avea dubii în ceea-ce te privește, acum nu mai are. Un gunoi, aia ești! Comentariile tale și toată activitatea ta pe forum, te descalifica.De ce, ba, pentru ca am repostat poza?Nu e idem torrente? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum