trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2016 Eheee, vecinul meu drag. Fac foarte bine ... fac ce fac si iti urmez sfaturile, ne-am pus pe treaba. Te iubeeeeeesc. Asea 😘😘😘
dahan25radd Reputație: 167 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2016 E plin forumul de campioni MMA Mai degraba Campioni de la American Gladiators. 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2016 Imi este Vorbesc astia p-aici de BGS, cefe late, camere video, alea-alea si uite cum iar imi aduc aminte de tine. Mai stii cand imi spuneai ca ma dai de toti peretii?!?! Mi-am imaginat faza asta atat de profund incat nu am mai lucrat pana cand nu am avut contract cu BGS. Nici nu ai idee cat te-am astepat ulterior. =)) si cat ti-am multumit in sufletul meu. ba stii care-i faza tare..ca toata lumea care m-a cunoscut...ma refer la fete...ma rog astea cu care ulterior m-am imprietenit , si unele din ele te mai cunoasteau , toate mi-au zis ca m-as fi inteles f bine cu tine...acum stii cum e , cand iti zice unu ca esti beat , nu-l iei in calcul , cand iti zic 10 , te cam duci la culcare....acum parca imi pare rau ca nu te-am cunoscut.....parca... 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2016 ba stii care-i faza tare..ca toata lumea care m-a cunoscut...ma refer la fete...ma rog astea cu care ulterior m-am imprietenit , si unele din ele te mai cunoasteau , toate mi-au zis ca m-as fi inteles f bine cu tine...acum stii cum e , cand iti zice unu ca esti beat , nu-l iei in calcul , cand iti zic 10 , te cam duci la culcare....acum parca imi pare rau ca nu te-am cunoscut.....parca... Dacă dai un cico, ți-arăt, io, unde stă
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Imi este Vorbesc astia p-aici de BGS, cefe late, camere video, alea-alea si uite cum iar imi aduc aminte de tine. Mai stii cand imi spuneai ca ma dai de toti peretii?!?! Mi-am imaginat faza asta atat de profund incat nu am mai lucrat pana cand nu am avut contract cu BGS. Nici nu ai idee cat te-am astepat ulterior. =)) si cat ti-am multumit in sufletul meu. ba stii care-i faza tare..ca toata lumea care m-a cunoscut...ma refer la fete...ma rog astea cu care ulterior m-am imprietenit , si unele din ele te mai cunoasteau , toate mi-au zis ca m-as fi inteles f bine cu tine...acum stii cum e , cand iti zice unu ca esti beat , nu-l iei in calcul , cand iti zic 10 , te cam duci la culcare....acum parca imi pare rau ca nu te-am cunoscut.....parca... O dovadă în plus cât de aiurea sunt conflictele astea virtuale, mai ales când cei 2 nu se cunosc. Și, știu ce spun din proprie experiență, nu mă refer doar la acest caz. 4 1
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2016 Dacă dai un cico, ți-arăt, io, unde stă tu de cand te-ai facut spagar asa ? vezi ca ma duc la DNA 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2016 tu de cand te-ai facut spagar asa ? vezi ca ma duc la DNA Ai sictir cã intră la mediere fapta mea 2 14
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 26, 2016 Plus pacate iertate... :laugh2 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2016 Plus pacate iertate... :laugh2 Domnul a dat, Domnul a luat 2 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 26, 2016 Amen
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Treaba e ca totzi va datzi mari cocosi aici peforum si cand le intalnitzi pe alea de care v'ati batut joc pe forum..in viatza reala o datzii la intors si nu mai zicetzi decat laude. Ca in cazul tau acum )ba stii care-i faza tare..ca toata lumea care m-a cunoscut...ma refer la fete...ma rog astea cu care ulterior m-am imprietenit , si unele din ele te mai cunoasteau , toate mi-au zis ca m-as fi inteles f bine cu tine...acum stii cum e , cand iti zice unu ca esti beat , nu-l iei in calcul , cand iti zic 10 , te cam duci la culcare....acum parca imi pare rau ca nu te-am cunoscut.....parca...
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2016 Treaba e ca totzi va datzi mari cocosi aici peforum si cand le intalnitzi pe alea de care v'ati batut joc pe forum..in viatza reala o datzii la intors si nu mai zicetzi decat laude. Ca in cazul tau acum )Zi sa moara ma-ta ? 1
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Asa repede iti pierzi cumpatul mah? Cam nasol cu nervi acolo cu avioanele alea...nu te controloeaza aia bine inseamna..
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Sa il lasam si pe picon sa vorbeasca pe forumul lui aici special dedicat psntru el
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Guzganule...zbanghiu
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Am auzit ca fugi de intalnitile propuse de altii
zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 26, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Noiembrie 26, 2016 Oricine e Picon e un smcher , mai dati va in plm ... ca deja vad aici numai injuraturi omu e smecher si cine nu are loc sa il caute odata, nu stiti ce inseamna sa fiti frati PIZDELOR .....picoane jos palaria nene ! 2
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Tu esti pe principiul cine e urat de multa lume ala e shmecher..ca are valoare si dushmani imvidiosi.nu? Oricine e Picon e un smcher , mai dati va in plm ... ca deja vad aici numai injuraturi omu e smecher si cine nu are loc sa il caute odata, nu stiti ce inseamna sa fiti frati PIZDELOR .....picoane jos palaria nene ! 1
giany222 Reputație: 2 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Las fierbinti Oras:Las fierbinti Postat Noiembrie 26, 2016 Eu zic sa facem topicul astaai interesant
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 O dovadă în plus cât de aiurea sunt conflictele astea virtuale, mai ales când cei 2 nu se cunosc. Și, știu ce spun din proprie experiență, nu mă refer doar la acest caz.Si atunci de ce ameninti, chiar vrei sa scoti la interval,(deja ma cobor la nivelul jos de argou de cartier, cand iti scriu), faci aici pe Sean Connery, când toata lumea, mai ales restul de hamsii de pe langa tine, stiu ca nu te prinde atitudinea de smardoi?Si când o faci, de ce nu duci la capat invitatia si o stergi din Bucuresti? Pentru ca se confirma cele spuse de mine. Esti tare-n gura, iar cand unul isi pune mintea cu tine, ori o iei la sanatoasa, ori maschezi frica prin injuraturi. Daca imi puneam mintea cu tine, atunci cand ai avut nesabuinta de a ma ameninta, la posibilitatile financiare si, mai ales, mintea diabolica, pe care le posed, erai scos din circuit demult si trimis acolo unde iti este locul, in autobuzul de pensionari, la vizita prin Moldova, la manastiri. Dar, din mila pentru-ti esecurile suferite in viata reala, te las sa te desfori la tine acasa, pe nimfomane.com. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Si atunci de ce ameninti, chiar vrei sa scoti la interval,(deja ma cobor la nivelul jos de argou de cartier, cand iti scriu), faci aici pe Sean Connery, când toata lumea, mai ales restul de hamsii de pe langa tine, stiu ca nu te prinde atitudinea de smardoi?Si când o faci, de ce nu duci la capat invitatia si o stergi din Bucuresti? Pentru ca se confirma cele spuse de mine. Esti tare-n gura, iar cand unul isi pune mintea cu tine, ori o iei la sanatoasa, ori maschezi frica prin injuraturi. Daca imi puneam mintea cu tine, atunci cand ai avut nesabuinta de a ma ameninta, la posibilitatile financiare si, mai ales, mintea diabolica, pe care le posed, erai scos din circuit demult si trimis acolo unde iti este locul, in autobuzul de pensionari, la vizita prin Moldova, la manastiri. Dar, din mila pentru-ti esecurile suferite in viata reala, te las sa te desfori la tine acasa, pe nimfomane.com.Să mori tu? Văd că te-ai enervat rău, de ai scris mai mult de 2 rânduri. Se pare că sunt mai diabolic ca tine, mucosule! Eu zic sa facem topicul astaai interesantGianny, vezi mă că te invită Celentano la o pufoaică și tu freci pula pe forum!
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Să mori tu? Văd că te-ai enervat rău, de ai scris mai mult de 2 rânduri. Se pare că sunt mai diabolic ca tine, mucosule! Ce replica... Mergi, bre, in silențio stampa. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2016 Ce replica... Mergi, bre, in silențio stampa.După tine, onorabile! După tine! 3 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 De la Giany pentruu PICONNNMATA ii place? (Cum zici tu mata')Deci ala e picon, cu moaca aia de pasoptist, alaturi de boschetarii de pe forum, la un Babanu' cu Borsec? Si astia vorbesc de prostituate de lux... Romania, frate! 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 26, 2016 Gata.Am trimis poza unui fost coleg de-al lui Snowden.O sa o treaca putin prin XKeyscore. Dupa aceea, vom vedea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum