being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Cine-l stie pe Raffaello, sa-i zica ca si altii au fost parasiti de muiere. De exemplu, picon.
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Sa fie hecatomba.tot grinch ai ramas? tot ca o muratura te manifesti? stii ca vine craciunu si in loc sa iei bomboane flenduri ca o tufa si bombuni ca o casnica bosumflata?miski de ce nu vrei tu sa fii friendly? spune-mi ceva dragut care sa nu contina cuvantul bordeline iulia albu sau magda ciumac.pai asa imi zici tu mie magda ciumac? e urrata si chiar certaretea asa florareasa nu-s chiar...de iulia imi place ca are doza buna de tacanealaspune deci ceva suav. imi iei prajituri macar ? sunt saraca nu-mi permit ))http://25.media.tumblr.com/03e7db084bf0fa3ebdb93a1725520902/tumblr_mxz6feUpM91s2wio8o1_400.gif 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 Mai ales ca a prins si kinuitu' nitel wifiu!v-am spus eu ca apare cred ca si-a programat si data sau urmarea din offline 7 15
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Sa vina picon si raffaello sa o puncteze pe Regina.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 eu am intrat aici doar ca sa il intreb pe miky daca imi ia o inghetataatat vreau. si poate niste fursecuri. mi-iei?cum sa nu-ti iau , da acuma zici cand sunt la munte am pierdut si cateva din episoade de aici 5 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Sa vina picon si raffaello sa o puncteze pe Regina.vreau prajituri .mi-iei? sa mor ca daca nu primesc nu te las sa postezi,te intrerup cum deschizi gura cine nu vrea trebuie siluit, asta e mottoul meu
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 cum sa nu-ti iau , da acuma zici cand sunt la munte am pierdut si cateva din episoade de aici acu m-am desteptat si am terminat sa ma masturbez de vreo 4-7 ori hahaha 3
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Sa vina picon si raffaello sa o puncteze pe Regina.Și-a făcut mă-ta cont pe forum? Asta da surpriză, după ce v-ați regăsit pân lupanare.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 acu m-am desteptat si am terminat sa ma masturbez de vreo 4-7 ori hahahabravo fata si sa-ti fie da bine , sper ca ai facut curatenie in urma da a fost cu orgazme? 5 15
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Și-a făcut mă-ta cont pe forum? Asta da surpriză, după ce v-ați regăsit pân lupanare.Esti mult prea indarjit si, plin de ura, crezi ca vei reuși sa demonstrezi, habar nu am ce. Spuneai de V-SHIPS ca este un fel de Mircea Badea, dar fara bucile aferente pentru lins.Nu toti au avut norocul tau. Vezi? Replica a la Underwood din House of Cards. I am soaring above the mundane.
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 bravo fata si sa-ti fie da bine , sper ca ai facut curatenie in urma da a fost cu orgazme? minim 8. dar se poate sa fie mai multe . in astfel de momente ma pierd cu fire si nu ma pricep la aritmetica ))am schimbat da cerceafu si am facu un dus rapid ca il facusem fleasca . i was supernaughty 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Esti mult prea indarjit si, plin de ura, crezi ca vei reuși sa demonstrezi, habar nu am ce. Spuneai de V-SHIPS ca este un fel de Mircea Badea, dar fara bucile aferente pentru lins.Nu toti au avut norocul tau. Vezi? Replica a la Underwood din House of Cards. I am soaring above the mundane.taci si cu,para-mi un ecler.nu tre las pana nu zici ca imi iei. postez peste tine pana te tembelizez
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 23, 2016 A trecut mai mult de o oră de la conversația avută cu el și nu am primit niciun răspuns, deși a fost logat. Nu o să stau să aștept, așa că va trebui să amânăm. Îi mai dau o șansă. Mos Picon nu te mai umfla in pene ca amândoi ati mers la cacealma,Dany a încercat sa te intimideze sperând ca faci pipi pe tine,iar tu cutra bătrâna ai plusat invitându-l pe interval.Niciunul nu aveți sânge in instalație,asa ca lăsați teatrul asta ieftin.Dany s-a înjosit in fata ta rugându-te frumos sa-l lași in pace,iar tu ai profitat de slăbiciunea lui pentru a te da mare cocoșel in fata noastră.Martalogule lasă-l in pula mea in pace dacă te-a rugat frumos,
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 minim 8. dar se poate sa fie mai multe . in astfel de momente ma pierd cu fire si nu ma pricep la aritmetica ))am schimbat da cerceafu si am facu un dus rapid ca il facusem fleasca . i was supernaughty vezi sa nu-l uiti acolosa in noaptea asta , ca maine nu te mai opresti din bataiala si sa nu uiti sa-l pui la incarcat , cum te-am invatat , ca e si maine o zi 5 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 vezi sa nu-l uiti acolosa in noaptea asta , ca maine nu te mai opresti din bataiala si sa nu uiti sa-l pui la incarcat , cum te-am invatat , ca e si maine o zi nu l-am folosit pe dante astazi, m-am mladiat digitalma iubesc asa mult in ultima vreme ca imi vine sa ma mozolesc singura,n-ai vazut asa ceva si oricum lui dante nu-i mjai merg bateriile ca i-am rupt fundul adica terminatia si nu se fixaza bine bateriile. in trecut i-am dat sa zaca ahahahahah 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Noiembrie 23, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!![/size]Ai întrebat vizavi? 3 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 taci si cu,para-mi un ecler.nu tre las pana nu zici ca imi iei. postez peste tine pana te tembelizez Poftim si taci. 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 nu l-am folosit pe dante astazi, m-am mladiat digitalin trecut i-am dat sa zaca ahahahahahfir-as al dracu' ce nume i-ai pus da i-a sarit sanjele? pffuaiiii si ce te faci acusa ? 3 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 taci si cu,para-mi un ecler.nu tre las pana nu zici ca imi iei. postez peste tine pana te tembelizez whaaaat?repeta ca nu am auzit
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 fir-as al dracu' ce nume i-ai pus da i-a sarit sanjele? pffuaiiii si ce te faci acusa ? nu repede. e primul meu vibrator si evident il am demultda, este singurul care are nume. merita fiind proportia perfecta de lungime si grosime si u know it's my first )am mai multe dar nu le folosesc 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Poftim si taci.gata tac sunt multumita vezi ca stii a fi friendly, asa-i frumos
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Esti mult prea indarjit si, plin de ura, crezi ca vei reuși sa demonstrezi, habar nu am ce.Spuneai de V-SHIPS ca este un fel de Mircea Badea, dar fara bucile aferente pentru lins.Nu toti au avut norocul tau.Vezi?Replica a la Underwood din House of Cards.I am soaring above the mundane.Zici că-s îndârjit? Ai nimerit-o cum le-ai nimerit și pe alelalte. Parcă nu te înjoseai să urmărești producții americane, că-s sub demnitatea ta. Poate ești mai atent când mai înfuleci turkish delight. Ți-am mai zis că ești prost dă-mpungi. Tot e bine că reușesc să-ți stric jucăria. De fiecare dată. 2 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Zici că-s îndârjit? Ai nimerit-o cum le-ai nimerit și pe alelalte. Parcă nu te înjoseai să urmărești producții americane, că-s sub demnitatea ta. Poate ești mai atent când mai înfuleci turkish delight. Ți-am mai zis că ești prost dă-mpungi. Tot e bine că reușesc să-ți stric jucăria. De fiecare dată.House of Cards este o varianta americanizata, dar foarte reușita, a Borgen, serialul danez, pe care eu l-am vizionat in 2003, când tu inca nu erai pechinez. Ce jucarie si ce reușesti? Adica eu scriu aici in doru' lelii, iar tu te strufoci sa-mi strici jucaria. Daca postam serios, erai deja internat la psihiatrie.
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Ai întrebat vizavi?tu ce imi cumperi caci sunt in faza in care cersesc tutror cate ceva,dar m-a lasat inspiratia.imi cumperi un balon cu heliu in forma de inima,stalucitor si rosu de exemplu?
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Pacat.Aveam niste replici bune pentru necrologul lui picon. Cica "mai da o sansa"....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum