Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Buna da intram si impreunaInteresant și interesat :), poți să ne oferi mai multe detalii? Tarife, ce servicii prestați împreună, dacă se poate show erotic sau lesby, cu cât ne oferi mai multe informații cu atât suntem mai atrași de o astfel de aventură. Mersi 3
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Iunie 27, 2018 Un mic sfat.Poti introduce in semnatura, serviciile (care produc fericire), cadourile pentru serviciile oferite, numarul de telefon. :wink2 Si alte informatii care ne vor ajuta pe noi si pe voi (marketing). :138x
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 27, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 27, 2018 Am scris mai sus ce pot oferi iar preturile sunt 150 fin 250 h ptr fin orala sau faciala este mai mult cu 50 de lei... te pup
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iunie 27, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 27, 2018 Interesant și interesat :), poți să ne oferi mai multe detalii? Tarife, ce servicii prestați împreună, dacă se poate show erotic sau lesby, cu cât ne oferi mai multe informații cu atât suntem mai atrași de o astfel de aventură. Mersi nu facem show lesby ...te am pupat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Interesant și interesat :), poți să ne oferi mai multe detalii? Tarife, ce servicii prestați împreună, dacă se poate show erotic sau lesby, cu cât ne oferi mai multe informații cu atât suntem mai atrași de o astfel de aventură. Mersisogore cum ar fi sa propunemi pentru fete un Double Rise sau un Team Work.....daca tot suntem sogori poate fetele intra cu noi,si facemi un schimb de fete,si o sa fie semnat si actul asta de Sogori... :laugh2 :laugh2 :laugh2 te tine?????si plus ca fetele cred ca sunt pe gustul pe care o avemi sogore,si sa nu uitami ar fi ceva de istorie poate primimi si o recenzie si ramane ceva in urma noastra.... :bow :bow :bow
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 nu facem show lesby ...te am pupatM-ai omorât :))))) mă rog si facemi un schimb de fete,si o sa fie semnat si actul asta de Sogori... :laugh2 :laugh2 :laugh2 te tine?????Io zic să fie vreme bună săptămâna viitoare să bem o bere și povestim atunci mai multe :) aici sunt paparazii =)))) 1
xpsvista Reputație: 270 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 29, 2018 Ai ajuns in Cluj :) ?
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Majestate, nu pleca/ Sibiul e țara ta.
falus ion Reputație: 39 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 4, 2018 mai sunteti in CJ?
aominejup Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Numarul colegei tale Antonia unde il pot gasi?
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 5, 2018 Numar de telefon la care se poate apela va rog,ca cel existent da eroare,mersi. :bow2
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iulie 5, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 5, 2018 Ai ajuns in Cluj :) ?Buna momentan nu mi sau schimbat planurile te pup
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Buna momentan nu mi sau schimbat planurile te pup Este in Timisoara Clar, pestele a decis ca acvariul trebuie mutat.A concis el (pestele) ca acvariul produce mai mult la Timisoara decat la Cluj.
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Iulie 10, 2018 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2018 Anal prestezi?
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Iulie 12, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 12, 2018 Clar, pestele a decis ca acvariul trebuie mutat.A concis el (pestele) ca acvariul produce mai mult la Timisoara decat la Cluj. Dragul meu nu am peste eu decid singura unde sa merg si ce sa fac sunt o femeie independenta nu toate femeile care facem munca aceasta avem si peste daca nu stiti oare de ce vorbiti asa aiurea ca nu inteleg?in fine fiecare cu parerea lui sa ai o zi faina! 1
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 6, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 6, 2019 Buna dupa o lunga perioada in care nu am mai fost la voi in oras m am gandit sa va vizitezâ¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸de miercuri o sa activez in cluj🤗😘 Locatia va fi langa Facultatea de Stiinte😊 ....Ca si servicii: -oral protejat/neprotejat(daca igiena este impecabila fara scurgeri sau par pubian) -normal doar Protejat -pozitia 69 -accept cunnilingus si annilingus -unele mici fantezii -FK (doar daca igiena este impecabila si compatibilitate intre noi)O sa atasez si niste poze noiâ¤ï¸ðŸ’‹sper ca intalnirilesa fie cat mai placuteee â¤ï¸ðŸ¤—🥰😘Nr de tel: 0759699012 😊Va pupic si ne vedem miercuri cei care au fost la mine si vor sa ne revedem v a astept cu cel mai mare drag💋â¤ï¸ðŸ˜˜ O zi cat mai faina sa aveti!🥳🥰â¤ï¸ðŸ’‹ 2
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 6, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 6, 2019 Ps: preturile 150 fin 250 h fac si deplasari doar la hotel la 400 h puuup❤ 1
pif2017 Reputație: 4802 Postat Mai 6, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Mai 6, 2019 Bine ai revenit Anais pe meleagurile noastre !!! Iti doresc o sedere cat mai placuta !!
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 6, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 6, 2019 multumesc frumos te pupic❤ 1
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 7, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 7, 2019 Buna dimineata! tot primesc mesaje daca lucrez azi...scumpii mei am spus clar in topic de miercuri st in cluj adica de maine....va pup o zi faina sa aveti 2
star lord Reputație: 1990 Postat Mai 7, 2019 Oras:Earth Oras:Earth Postat Mai 7, 2019 Buna dimineata! tot primesc mesaje daca lucrez azi...scumpii mei am spus clar in topic de miercuri st in cluj adica de maine....va pup o zi faina sa aveti Te asteptam cu mare interes ....
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 8, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 8, 2019 buna dragilor din pacate nu am mai ajs in cj ....poate alta data va pup❤
songoku Reputație: 809 Postat Mai 8, 2019 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Mai 8, 2019 Si cand ajungi?
vladmgh Reputație: 23 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 😀 😀 😀 No! A uitat mecanicul sa oprească în halta Cluj și s-a dus mai departe! Puneti-va pofta in cui pana data viitoare!
anais la mine sau la hotel Reputație: 227 Postat Mai 9, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 9, 2019 nu stiu cand voi ajunge ...dar o sa anunt pe forum cand st in cluj cu siguranta va pupic dulce sa aveti o zi cat mai faina!💋🤗🤗🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum