Sari la conținut

Spovedania unei prostituate


Postări Recomandate

  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Stii ce ma enerveaza pe mine? Ca ele sunt duse e una. Dar ca sotul sau iubitul nu isi da seama sa nu ilt intereseaza, e cu totul alta mancare de peste. Pana la urma ele ar trebui sa impuna standarde, ca sunt femei. Halal familii cu standarde asa de joase. Problema cea mai mare este ca apar din ce in ce mai multe cele casatorite, fiind impinse de neputinta barbatilor de a-si intretine familiile. 

Majoritatea ălora care sunt căsătoriți cu prostituate sunt pesti.Fac asta ca sa nu riște pârnaie.Cand tarfele nu mai produc bănuți,le lasă si se însoară cu alta producătoare.

  • Like 12
Link spre comentariu

Una dintre situațiile cele mai triste cu care ne putem confrunta în viață este sfârșitul unei căsnicii, iar durerea este cu atât mai mare dacă bărbatul înșală sau este "furat" de altă femeie. Acesta este și unul dintre cele mai mari păcate pe care o femeie le poate comite, iar atunci când intervine într-o căsnicie și îl ademenește pe bărbat, distrugându-i astfel familia, repercusiunile sunt serioase, dacă nu din punct de vedere pragmatic, cel puțin din punct de vedere sufletesc. 

Femeia care fură bărbatul alteia comite un păcat imens, pentru care va fi foarte greu iertată. Biserica menține o poziție fermă în legătură cu acest păcat și ne spune exact care sunt pedepsele pentru curvie, unul dintre cele mai grave păcate pe care le poate comite o creștină nemăritată. Faptul că întreține relații intime înainte de căsătorie este deja un păcat, iar faptul că fură bărbatul alteia agravează cu atât mai mult situația.

Ce se întâmplă cu femeia care fură bărbatul alteia

Dacă fata care fură bărbatul alteia și se culcă cu el este o fecioară, ea comite păcatul desfrâului și trebuie să se pocăiască trei ani înainte de a fi împărtășită:

"Fecioarele care, fără învoirea tatălui, au urmat bărbaților desfrânează; dar împăcându-se cu părinții se pare că fapta capată vindecare. Însă nu se vor primi la împărtășire îndată, ci vor primi epitimie timp de trei ani.” (Canonul 38, Sf. Vasile cel Mare).
O femeie necăsătorită care se culcă cu un bărbat, fie el căsătorit sau nu, săvârșește același păcat al desfrâului sau curviei, care îi interzice să se mai împărtășească 7 sau 9 ani, în funcție de canon:

„Fugiţi de curvie, că tot păcatul pe care îl face omul afară de trup este, iar cel ce curveşte în trupul său păcătuieşte. Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaş al Duhului Sfânt care locuieşte în voi?” (Corinteni 6, 18-19)

O femeie căsătorită care fură bărbatul alteia săvârșește păcatul preacurviei, iar acesta se pedepsește prin interzicerea acesteia de a se împărtăși până când își ispășește păcatul:

„Muierea de-și va lăsa bărbatul ei și va lua altul..., să aibă pocanie (pocăinţă, n.r.) nouă ani, să facă în toate zilele 36 metanii; numai pâine să mănânce luni, miercuri și vineri. Bărbatul care a luat-o, același canon are." PBG, 66.

Alteori, se spune că pedeapsa în acest caz este și mai mare, pentru a putea fi iertat păcatul:

„Preacurvarul va fi oprit de la împărtășire cincisprezece ani: patru ani va plânge la ușa bisericii, cinci ani va asculta, patru ani va îngenunchea și doi ani va sta cu credincioșii, apoi va primi sfânta împărtășanie după 15 ani." Sf.Vasile 58.

Dacă această femeie, care păcătuiește și fură bărbatul alteia, este la rândul ei căsătorită, amândoi păcătoșii sunt osândiți la moarte sufletească și ajung în Iad dacă nu se pocăiesc, pentru că preacurvarii nu sunt acceptați în împărăția lui Dumnezeu: „Nu vă înșelați singuri: nici curarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiții, împărăția lui Dumnezeu nu o vor vedea."(I Cor. 5, 9-10; Gal 5,21; Ev. 12,14).

În schimb, dacă o femeie care a furat bărbatul alteia sau a comis adulter se pocăiește, părintele nu poate spune restului lumii păcatul ei:

„Părinții au oprit de a face cunoscută în public femeia care a preacurvit și care s-a spovedit din evlavie, de teamă de a nu fi expusă primejdiei. Însă ei au poruncit că ea trebuie să fie oprită de la împărtășire până ce își va împlini vremea pocăinței.” - Sf. Vasiie 34.

Ce se întâmplă cu bărbatul însurat care se lasă ispitit

Căsătoria nu este doar o bucurie imensă, ci și o mare responsabilitate. Pentru că trăim într-o lume plină de tentații, mai ales în mediul virtual, fidelitatea nu mai este ce a fost cândva. Astfel, există multe căsnicii care sunt distruse de adulter. Păcatul principal este al femeii care fură bărbatul alteia, dar nu poate fi scutit de responsabilitate nici bărbatul, care se lasă ademenit și înșală. Totuși, Biblia nu specifică o pedeapsă anume pentru acest bărbat, dacă el a păcătuit cu o femeie nemăritată:

„Dacă un bărbat căsătorit nu se mulțumește cu soția sa și ar cădea în preacurvie, el va fi canonisit mai aspru după gravitatea păcatului său. Însă nu avem un canon, care să-l osândească ca preacurvar, dacă el a păcătuit cu o femeie nemăritată. Dar pentru femeie se spune: Preacurva spurcându-se nu se va mai întoarce la bărbatul ei (Ier. 3, 1), căci dacă o va primi el este lipsit de minte și nelegiuit (Pildele 18, 22). Dimpotrivă, despre bărbatul care a preacurvit nu se spune ca el să fie lepădat de femeia sa, ci ea îl va ține și după ce a preacurvit. Soțul trebuie să alunge pe soția sa preacurvă, însă acestei orânduieli cu greu i se va găsi explicație, însă așa este obiceiul până acum.” - Sf. Vasile 21.

Sfântul Ioan spune că bărbatul care este ispitit de altă femeie trebuie să spună: „Trupul nu este al meu, ci al femeii mele". Astfel, se va ține departe de păcat și va fi un bun creștin.

Astfel, o femeie care fură bărbatul alteia fie comite păcatul desfrâului, fie al preacurviei, iar ambele sunt foarte grave și necesită mulți ani de pocăință!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

 

@Elena Lore care "s-a retras" acum 2-3 luni si după care au bocit zeci de membrii,s-au scris poezii,s-au vărsat lacrimi,au fost tentative de suicid......

Tipa s-a măritat cu un nene cu bănuți,dar cum prostituata se naște curva si moare zdreanță,a trimis PM-uri foștilor clienți pentru a face un bănuț in plus pe NV,sa nu afle prostul care a crezut ca s-a făcut femeie de casa.

 

Asta imi aduce aminte de:

 

Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa:

"Dragii mei, Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici.

Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc

Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc

Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc

Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Cu drag,

PS: Mi-i dor di pula ca di mama"

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Asta imi aduce aminte de:

 

Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa:

 

"Drajii miei, Sâ vă povestesc câti şeva dispri mini sâ dispri şi fac ieu piaişi.

Luni: Merjim la tiatru, soțu mieu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictiâm diloc

Marț: Merjm la operâ, soțu mieu ari acolo o lojâ, soțu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc

Miercuri: Merjim la mieşi, şâ acolo soțu mieu ari o lojâ, soțu mieu ari foarti mulţ bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc

Joi: Merjim la cumpărături, soțu mieu imi cumpărâ di toati, soțu mieu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc.

Vineri: Organizăm seri caritabili, vin toț pretenii soțului mieu, soțu mieu ari foarti mulț preteni, doneazâ foarti mulț bani, soțu mieu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc. Sambatâ: Ni plimbăm, vizităm, soțu mieu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc

Duminicâ: Faşim barbechiu, vin şâ pretenii soțului mieu, ni faşim cadouri reşiproc, esti foarti frumos, soțu mieu ari foarti mulț bani, soțu mieu ari di toati, nu ni plictisâm diloc.

Cu drag,

PS: Mii dor di pulâ ca di mama"

 

Am corectat eu,chiar daca pe la vineri imi venea sa-mi bag pula...

 

Nu de alta :) dar vad/aud mereu stand-up artistii astia care fac glume despre moldoveni, ca incearca sa-i imite si nu reusesc... si ma racaie la auzire ori vedere. :)

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Hai sa va dau un exemplu de alta prostituata de cea mai joasa speță.

@Elena Lore care "s-a retras" acum 2-3 luni si după care au bocit zeci de membrii,s-au scris poezii,s-au vărsat lacrimi,au fost tentative de suicid......

Tipa s-a măritat cu un nene cu bănuți,dar cum prostituata se naște curva si moare zdreanță,a trimis PM-uri foștilor clienți pentru a face un bănuț in plus pe NV,sa nu afle prostul care a crezut ca s-a făcut femeie de casa.

Domnule sfant, apreciez simtul Dumneavoastra moral dar ma simt nevoit sa remarc ca in acest context e cumva ridicol. As intelege faptul sa te afli tu in persoana sotului. Stau si ma intreb care e diferenta substantiala, de fond intre o prostituata care nu e implicata intr-o relatie si o prostituata care are o viata personala/familiala gen casnicie, iubit, amant, s.a. (atata vreme cat nu sunt copii la mijloc)?  Am tinut sa subliniez acest lucru cu copiii. Ar fi cu siguranta o eroare etica si morala grava in acest sens si desigur indelung controversata.  Ce ma intereseaza pe mine de cel care si-a luat o fata tanara si frumoasa pentru ca e potent financiar? E egoist nenea! Clar isi merita soarta ca consoarta ei sa mai calce stramb cateodata. Chiar tu ai sesizat intr-un alt post ca unul care-si ia o fosta curva ca si consoarta ori e peste si presupun ca chiar daca nu e astfel, o fi el insusi de moravuri usoare. Iar daca nu stie trecutul, prezentul si viitorul ei, asta e. Nu e o drama existentiala dintre cele majore si daca o ia astfel se poate iesi din ea.  :laugh2

Ce pula mea e moda aceasta cu judecarea faptelor unei curve pe un forum dedicat curvelor si curvarilor?  :slap2 Trebuie sa admitem ca lumea aceasta e stricata asa cum e ea (iar noi facem parte din ea asa cum suntem noi, adica curvari). Poate un curvar sa judece o curva pentru faptul ca a ales sa fie curva in afara relatiilor conjugale, s.a.? Poate pe dracu!  :laugh2 Caci nici Isus nu a judecat-o in mod direct si conform legilor omenesti pe curva pe care au incoltit-o asa zisii moralisti (ca sa nu-i numesc fanatici religiosi) si care dupa cum bine sti cautau sa o omoare cu pietre dupa vechile randuieli bisericesti iudaice. Daca e unul dintre voi fara de pacat, acela poate sa arunce primul piatra. Revin si ma intreb. Ce ma intereseaza pe mine ca unul potent financiar si-a ales o fata tanara si frumoasa ca sa-i fie lui bine sexual? Mi se rupe!  :laugh2 Nu ma intereseaza deloc ca e prost, de ce crede ca e sau nu sotia lui, sau ca din contra e foarte destept ca face atat de multi bani. 

Inclin totusi sa cred ca glumesti sau ca nu iei lucrurile prea in serios cand folosesti termeni atat de gravi precum cea mai joasa speta, zdreanta, s.a. 

 

PS - nu o cunosc personal pe Elena Lore (desi mi-ar fi placut sa o fut o data, de doua ori), si tin sa precizez ca am vorbit in sens principial asa cum se obisnuieste sa se vorbeasca pe acest forum. Am considerat ca nu e drept sa i te adresezi unui om cu cuvinte atat de josnice indiferent ca a ales sa-si prostitueze trupul sau sufletul. 

In alta ordine de idei, pls. no offence! Nu judec oameni ci doar situatii. Nu-mi pierd vremea sa-i judec pe altii. 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 Poate un curvar sa judece o curva pentru faptul ca a ales sa fie curva in afara relatiilor conjugale, s.a.? Poate pe dracu!  :laugh2 Caci nici Isus nu a judecat-o in mod direct si conform legilor omenesti pe curva pe care au incoltit-o asa zisii moralisti (ca sa nu-i numesc fanatici religiosi) si care dupa cum bine sti cautau sa o omoare cu pietre dupa vechile randuieli bisericesti iudaice. Daca e unul dintre voi fara de pacat, acela poate sa arunce primul piatra. Revin si ma intreb. 

 

Ce spui tu nu exista. Toti judecam in fiecare moment al vietii. Asta inseamna ca facem distinctia dintre bine si rau. Tu vorbesti despre o abordare biblica acolo. Aia nu exista in realitate. Judecata este in viata cotidiana atribuirea notiunilor de bine sau rau unor evenimente sau stari de fapt. Faptul ca nu te intereseaza pe tine un anumit lucru, nu inseamna ca altii nu pot spune ca este bine sau rau despre el. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Ce spui tu nu exista. Toti judecam in fiecare moment al vietii. Asta inseamna ca facem distinctia dintre bine si rau. Tu vorbesti despre o abordare biblica acolo. Aia nu exista in realitate. Judecata este in viata cotidiana atribuirea notiunilor de bine sau rau unor evenimente sau stari de fapt. Faptul ca nu te intereseaza pe tine un anumit lucru, nu inseamna ca altii nu pot spune ca este bine sau rau despre el. 

Bine ca existi tu! Ma voi ruga pentru tine ca sa alegi corect intre bine si rau.  :laugh2

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bine ca existi tu! Ma voi ruga pentru tine ca sa alegi corect intre bine si rau.  :laugh2

 

Daca nu ma crezi pe mine, vezi ce spune Ghandi. Spunea despre crestinism ca are un singur cusur. "e prea perfect". Cam asa e si cu ce spui tu. Teoretic ai dreptate. Practic nu este asa. Ne place sau nu, judecam. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Daca nu ma crezi pe mine, vezi ce spune Ghandi. Spunea despre crestinism ca are un singur cusur. "e prea perfect". Cam asa e si cu ce spui tu. Teoretic ai dreptate. Practic nu este asa. Ne place sau nu, judecam.

 

Tu judeci public! Toți judecăm in sinea noastră oamenii, mai ales când suntem implicați direct, dar public nu ar trebui să judecăm decât eventual faptele, așa cum a spus Sky. Așa cum am mai spus și eu și parcă ne-am și contrazis pe tema asta, ne apucăm noi, niște curvari, sa-i judecăm pe alții. Hai să incetăm cu ipocrizia asta și să ne mai uităm și la noi!
  • Like 2
  • Minus 23
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tu judeci public! Toți judecăm in sinea noastră oamenii, mai ales când suntem implicați direct, dar public nu ar trebui să judecăm decât eventual faptele, așa cum a spus Sky. Așa cum am mai spus și eu și parcă ne-am și contrazis pe tema asta, ne apucăm noi, niște curvari, sa-i judecăm pe alții. Hai să incetăm cu ipocrizia asta și să ne mai uităm și la noi!

 

S-a mai vorbit despre asta si deep river reloaded a avut un punct de vedere valid. Nu conteaza calitatea celui care vorbeste, ci conteaza ceea ce vorbeste. Nu are nici o legatura cu ipocrizia. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@picon

 

Ia in calcul ca societatea noastra e anomica. La noi fiecare face ce vrea ca asa e el smecher si nu are nimeni dreptul sa ii zica nimic. Emiterea de judecati de valoarea, fara caracter personal, nu este un lucru rau.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Era și un banc:

 

Un student merge la profesor și ii spune :
-Domnule dacă va pun 3 întrebări și dvs nu știți sa răspunde-ți îmi măriți nota de la examen?
-Cat ai în examen?
-4.
-bine spune întrebările și mai vedem noi dacă mărim sau nu...
-Ce este legal dar imoral, ce e ilegal dar moral și ce e ilegal și imoral?
Sta profesorul se gândește ce se gândește și pana la urma se da bătut
-Nu știu ,iți măresc nota la 8
-Mulțumesc domn profesor
-Acum spune-mi și mie răspunsurile sunt foarte curios
-legal este ca dvs sunteți căsătorit, imoral e ca dvs aveți 60 de ani iar soția dvs 20; ilegal e ca soția dvs are un amant, moral e ca e frumoasa și în floare vârstei și de aceea va înșală, iar imoral și ilegal este ca tocmai ați mărit nota amantului soției dvs.

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu

Stimabililor, cei care au acuzat-o pe numită @Elena Lore de fapte reprobabile nu cred că au judecat faptul că ea a fost si probabil încă mai este o prostituată, ci au judecat faptul că ea probabil îl minte de îl rupe pe amaratul ala care a luat-o.

Etica si moralitatea nu mai pot fi relative când vorbim de încălcarea dreptului altuia care e stabilit conventional, acceptat de părți.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...