Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 22, 2018 s-a enervat rozkendra 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 s-a enervat rozkendraDoresti s-o exorcizez?Te costa un cont SP pe 3 ani. :pope Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Ce am comis femeia lui Dumnezeu? Pai e vina mea ca niște demenți își trag clone copii false după conturile mele? stapaneste-ti nervii, tiganusii asta abia asteapta, sa te enervezi Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 De ce zici fa ca este oligofrena Anonna? Tiganusule,nu ti-am zis sa nu ma lingi in cur daca nu decartezi? 1 8 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Pentru cei ce nu au apucat sa-l vada in poza pe pipilica, le dau in privat poza lui Un tiganus cu muschi doar pe mana stanga =)) Cocalar in devenire... bine ca au inceput sa-i culeaga, prost e ca au drepturi in puscarii :(( iar in spitale se moare pe capete , cu zile :( Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Pentru cei ce nu au apucat sa-l vada in poza pe pipilica, le dau in privat poza lui Un tiganus cu muschi doar pe mana stanga =)) Cocalar in devenire... bine ca au inceput sa-i culeaga, prost e ca au drepturi in puscarii :(( iar in spitale se moare pe capete , cu zile :( Ai dormit cu poza sub perna? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Ai dormit cu poza sub perna? Esti prost sau te prefaci? Am facut duplicate, am una in bazinul de toaleta, am pus-o dimineata, la ora de "meditatie" i-am dat drumul la ditamai "carnaciorul" direct pe muianu tau ... tras apa... primul client pe ziua de azi , a fost invitat la toaleta, ordonat sa faca pisu exact pe poza care se afla in vasul de WC... tras apa!... consum putin de apa, hartia cu muianu tau a ramas lipita pe vas, al doilea musafir, a primit acelasi ordin .. pisat cu sstoicism exact pe fatza din poza, am urmarit toata actiunea... tras apa...fatza ta era sa-mi infunde wc-ul , remediat problema cu apa din galeata cu care am spalat pe jos Maine, repet miscarea ... e atat de palpitant sa povestesti de fraierul din poza care zace in vasul de toaleta =))) 1 8 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Esti prost sau te prefaci? Am facut duplicate, am una in bazinul de toaleta, am pus-o dimineata, la ora de "meditatie" i-am dat drumul la ditamai "carnaciorul" direct pe muianu tau ... tras apa... primul client pe ziua de azi , a fost invitat la toaleta, ordonat sa faca pisu exact pe poza care se afla in vasul de WC... tras apa!... consum putin de apa, hartia cu muianu tau a ramas lipita pe vas, al doilea musafir, a primit acelasi ordin .. pisat cu sstoicism exact pe fatza din poza, am urmarit toata actiunea... tras apa...fatza ta era sa-mi infunde wc-ul , remediat problema cu apa din galeata cu care am spalat pe jos Maine, repet miscarea ... e atat de palpitant sa povestesti de fraierul din poza care zace in vasul de toaleta =)))Care clienti bre?Pe tine nu te mai fut nici aurolacii 1 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Ai dormit cu poza sub perna? S-a indragostit de tine. O sa te caute prin Capitala. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Care clienti bre?Pe tine nu te mai fut nici aurolacii tocmai am avvut un aurolac... pe ala l-a trecut si cacarea =)) am consumat la apa sa duca poza cu tine , la greu =))) ne-am amuzat copios de poza ta pictata de un rahat cu mot =)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Pentru cei ce nu au apucat sa-l vada in poza pe pipilica, le dau in privat poza lui Un tiganus cu muschi doar pe mana stanga =)) Cocalar in devenire... bine ca au inceput sa-i culeaga, prost e ca au drepturi in puscarii :(( iar in spitale se moare pe capete , cu zile :( :slap2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 s-a enervat rozkendra O sa gaseasca odata si odata ceva strong taste ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Ai curaj să te juri că n-ai vrea să ne sugi pula la amnadoi?Pula mea are mândria ei. Mai degrabă, să jure că nu ar vrea să ne pișăm pe el. 5 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Cred că mi-am bătut suficient pula/joc de proastele site-ului,cu momeli marca Pipilica. Inițial am aruncat momeala lui Betty și culmea ironiei,o țigancă proasta și analfabetă nu a mușcat momeama,așa că am profitat de labilitatea psihică a Rozetei care a halit momeala împreună cu babele expirate Anonna și Siana. Săraca Anonna,cât s-a bucurat crezând că a pus mâna pe o poză a Sfântului Părinte :laugh2 , A făcut sute de postări pe tema asta și zeci de PM-uri trimise cu poza aia. Anonna încă odată m-am pisat pe tine. Poți să te ștergi cu poza aia la cur,ai permisiunea mea. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Cred că mi-am bătut suficient pula/joc de proastele site-ului,cu momeli marca Pipilica. Inițial am aruncat momeala lui Betty și culmea ironiei,o țigancă proasta și analfabetă nu a mușcat momeama,așa că am profitat de labilitatea psihică a Rozetei care a halit momeala împreună cu babele expirate Anonna și Siana. Săraca Anonna,cât s-a bucurat crezând că a pus mâna pe o poză a Sfântului Părinte :laugh2 , A făcut sute de postări pe tema asta și zeci de PM-uri trimise cu poza aia. Anonna încă odată m-am pisat pe tine. Poți să te ștergi cu poza aia la cur,ai permisiunea mea. pipilica, iar plangi? tiganusule, chiar nu intelegi ca nu esti o persoana importanta .... esti doar un amarat de provincial cu aere de "capitalist", impresii de buftea, cocalar amarat, analfabet functional pentru care un orez fiert, cu o amarata de carnita unsa cu dulceata, se mananca cu paine. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Mai pisalaule, chiar vrei sa credem ca e o facatura ? du-te mah si te impusca ... iar ai prins glas? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 ti-a luat ceva timp sa te scoti la lumina =))) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 pipilica, iar plangi? tiganusule, chiar nu intelegi ca nu esti o persoana importanta .... esti doar un amarat de provincial cu aere de "capitalist", impresii de buftea, cocalar amarat, analfabet functional pentru care un orez fiert, cu o amarata de carnita unsa cu dulceata, se mananca cu paine.Taci si inghite momeala :laugh2Cel mai umilitor a fost ca o curva proasta si analfabeta (Betty) nu a pus botul,in schimb tu o basitura care te crezi inteligenta ai halit imediat. :laugh2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Mai pisalaule, chiar vrei sa credem ca e o facatura ? du-te mah si te impusca ... iar ai prins glas?Cine a zis ca e o facatura?? :laugh2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 =)) =))) =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 =))) =)) nu mai plange , tiganusule, am pus o poza cu tine in loc de icoana =))) io nu-mi permit un telefon cu camera foto sa fac poza la peretele de onoare =)) dar trebuie sa ma crezi pe cuvant, in afara de vasul de toaleta, am facut un loc de varsat frustrari =)) ... un fel de avizier =)) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 =))) =)) nu mai plange , tiganusule, am pus o poza cu tine in loc de icoana =))) io nu-mi permit un telefon cu camera foto sa fac poza la peretele de onoare =)) dar trebuie sa ma crezi pe cuvant, in afara de vasul de toaleta, am facut un loc de varsat frustrari =)) ... un fel de avizier =))Care poza ca la mine nu apare? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Care poza ca la mine nu apare? sa mori tu ??? te-ai drogat iar ? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 23, 2018 sa mori tu ??? te-ai drogat iar ?Pune poza sa vedem si noi.Esti chiar retardata,nu vezi ca nu apare? Link spre comentariu
Postări Recomandate