Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-a spovedit

Ntz,daca ma spovedesc eu face parintele infarct

• Like 2
Vizitator
Postat

sezi bland

nu vrei sa-ti iau toate raioanele in pula

ce-ai ma sifiliticule ?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:))))))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ai-de PLM,de ieri de la 8 dimineata pana la 3 noaptea te-ai luptat cu Diavolul din tine,dar intr-un final ai reusit sa alungi Demoni ce salasluia in mintea si trupul tau.

Iacata ca ritualurile de exorcizare conduse de insusi Sfantul Parinte au dat roade si calea spre mantuire tu ai gasit. :pope

https://imgur.com/7b6uhwF
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
Ce smecher esti, sarcasticule!... 😀
  • Minus 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Spune tot,nu ma cruta.

Vizitator
Postat

Spune tot,nu ma cruta.

Maine, in seara asta o scriu ...

Postat

Sunt in concediu boss...vrei sa ti dau coordonatele?

Nush daca ti permiti

Esti in plecat in luna de miere cu Antonella?

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Sa fie cu finalizare

• Like 13
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Sa fie cu finalizare

Iezact.

• Like 1
Postat

Spovedania unei tirfe

In urma cu trei zile, Tatiana a implinit 18 ani, iar faptul ca a ajuns la virsta majoratului o bucura, dar o si deranjeaza. De acum va trebui sa ocoleasca "garda" cum se va pricepe mai bine, altfel se poate trezi pe negindite dupa gratii. Iar ei nu i-ar conveni deloc sa piarda timpul prin puscarii. Tot ce vrea Tatiana acum e sa ajunga la Istanbul si sa se culce cu turcii cum stie mai bine, "pina cind o vrea Dumnezeu". Asa ii place ei sa spuna: "Voi face asta pina cind o vrea Dumnezeu. Nu ma intereseaza ce crede lumea despre mine!"

Povestea Tatianei, asa cum ne-a dezvaluit-o ea, cu limbajul simplu al unei fete care nu a reusit sa termine decit opt clase, este totodata banala si impresionanta. "Prima oara am ajuns in Turcia cind aveam 16 ani. M-a dus acolo Iulian Stanciu, un barbat pe care nu-l cunosteam aproape deloc. El stia bine cum merg treburile si, cum am ajuns la Istanbul, m-a cazat la un hotel plin numai de romance si rusoaice care venisera impreuna cu ?pestii? lor."

Pentru Tatiana, prima seara petrecuta pe meleagurile turcesti a insemnat o camera ingusta si mizerabila, care nu semana deloc cu inchipuirea ei zamislita din promisiunile proxenetului ce o luase de acasa. A doua zi de dimineata avea sa inceapa cariera ei de curva. De la ora 9.00 dimineata pina la 6.00 seara a "facut" fara probleme trei clienti. "Proxenetul m-a trimis la treaba intr-un restaurant din apropiere. De abia m-am asezat la o masa si trei barbati m-au intrebat daca vreau sa ma duc cu ei o ora sau doua. In prima zi am avut ce alege. Am plecat cu unul dintre ei la un hotel."

Din acel moment, Tatiana a inceput sa "produca", fiind nevoita sa faca fata unei concurente acerbe: in acea zona a orasului inca 150 de romance si rusoaice se bateau pentru clienti. Timiditatea debutului a fost insa depasita foarte repede.

"Ajunsesem sa ma culc cu trei-patru barbati pe zi si cu unul-doi pe noapte. Dormeam foarte putin. Doar in zilele de sarbatoare, cind turcii veneau mai rar, reuseam sa ma odihneasc. Pentru o ora, clientii imi dadeau 15 dolari, iar pentru o noapte 100 de marci."

In fiecare seara, dupa o zi de munca grea si apasatoare, Tatiana era asteptata in fata hotelului cel mizerabil in care avea inchiriata o camera, de proxenetul ei, Iulian Stanciu. Deseori injurind-o si chiar lovind-o, acesta ii inhata fetei toti banii adunati. Citeodata, daca nu era multumit de cit primea, "pestele" o ducea in camera ei, o dezbraca si o controla pentru a verifica daca nu a ascuns ceva prin partile intime.

"In fiecare zi trebuia sa ?produc? o anumita suma de bani, pe care mi-o cerea el. Daca-i aduceam mai putin ma batea, lovindu-ma cu pumnii in burta si in cap. Dupa aia, a doua zi, ma punea sa vin cu mai multi bani."

"Unii erau batrini si uriti si ma scirbeau, dar intorceam capul in timp ce ma lucrau"

Dupa vreo doua saptamini, fata a fost vinduta unui alt proxenet. Spre deosebire de primul stapin, acesta ii mai cumpara, pe linga hrana, si ceva imbracaminte.

Totul era un calvar de nesuportat, iar Tatiana nu-si mai dorea decit sa se intoarca acasa. Era insa o marfa prea buna in miinile proxenetului sau, care o tinea tot timpul sub observatie. Pina la urma, salvarea a venit tocmai de la cei de care i se poruncise sa se fereasca. Intr-o zi a fost prinsa de "garda", cum le spune ea echipajelor de politie turcesti, iar apoi a fost expulzata.

Ajunsa din nou in Romania, Tatiana a uitat destul de repede cosmarul trait in Istanbul. Amintirea batailor si umilintelor a lasat locul dorintei de capatuiala. In citeva zile, ea si-a strins bani de drum si s-a intors la turci, de data asta pe cont propriu.

"Deja stiam ce trebuie sa fac. M-am cazat la un hotel si m-am pus pe treaba. Intr-o luna de zile am strins un milion jumatate de lei. Ma culcam cu oricine. Unii erau batrini si uriti si ma scirbeau, dar intorceam capul in timp ce ma lucrau. Faceam totul pentru bani."

Fata spune ca, atit timp cit ii multumea, clientii se purtau frumos. Daca nu erau satisfacuti, ei deveneau batjocoritori, ba chiar violenti.

Tatiana a avut de-a face cu tot felul de oameni, care mai de care mai ciudati. Se intimpla ca, in zilele de sarbatoare, unii turci, mai evlaviosi, sa se roage lui Alah, ingenunchiati pe nelipsitul covoras, dupa care sareau voiosi in asternutul pingarit al brailencei noastre.

"Citeodata lucram in grup, alaturi de alte fete. Unele erau bolnave si am incercat sa ma feresc de ele pentru ca se culcau cu multi barbati fara a le spune de boala lor. O romanca care avea sifilis l-a mai dat la inca doua femei ce au facut-o cu un barbat care fusese cu ea. Eu n-am luat nici o boala. Doar am racit odata pentru ca ma spalam cu apa rece. La hotel curgea foarte rar apa calda."

Alte curve nu au fost la fel de norocoase. Tatiana a vazut cum una dintre ele, care avea hemoragie genitala, aproape ca a fost lasata sa moara de proxenetul ei, care a dus-o la spital in ultima clipa.

Cit despre protejarea partenerului sau partenerei, "devoratorii" de sex din capitala Turciei nu prea dadeau doi bani. Tatiana a vazut cu ochii ei cum sapte fete bolnave de SIDA, testate impreuna cu ea la un spital, ieseau la "produs" fara sa aiba macar habar de ce inseamna un prezervativ.

"Nu am gasit deocamdata pe nimeni care sa ma merite"

Dupa ce s-a dat turcilor o luna incheiata, Tatiana a gindit ca are nevoie de o pauza. A luat banii strinsi, 1,5 milioane de lei la nivelul anului '96 si s-a intors acasa. Acolo o astepta o familie numeroasa si hamesita. Maica-sa i-a deschis in prag nu bratele, ci un portofel gol, pe care spera ca odrasla ei il va umple. Fata a dat ceva bani in casa, dar nu s-a uitat nici pe ea. A luat grosul cistigului si a plecat la Bucuresti, unde timp de trei saptamini si-a facut de cap prin baruri si discoteci. Odata banii terminati, Tatiana a plecat direct la Istanbul si a luat-o de la capat. Aceeasi poveste s-a repetat, de atunci si pina acum, de trei ori. Fata se lasa adinc patrunsa de duritatea vietii pe meleaguri straine, dupa care se intorcea acasa, unde se relaxa tocindu-si rapid incasarile.

Virsta majoratului a prins-o acasa, la Braila. De acum va fi mai greu. Daca o mai prinde "garda" de doua ori, ea va infunda puscaria. Nu ii pasa insa! Odata cu placerea clientilor, meseria i-a intrat in singe si nu se mai poate dezbara de ea. "Nu as mai putea sa fac altceva si nici nu vreau sa fac altceva!" Tatianei nu-i pasa de gura lumii si chiar are o impresie foarte buna despre ea. "Nu vreau sa ma indragostesc, pentru ca nu am incredere in barbati. Nu am gasit deocamdata pe nimeni care sa ma merite", spune aceasta braileanca de 18 ani, care si-a descoperit personalitatea prin odaile hotelurilor turcesti ieftine, culcindu-se pina acum, dupa propriile estimari, cu aproape 600 de barbati. Nici o boala ca SIDA nu ar putea sa o abata din calea pe care si-a ales-o in viata. "Daca ma imbolnavesc, ma tratez si gata!", zice Tatiana, increzatoare ...

Asta e o spovedanie expirata,probabil cocoana este oale si ulcele acum.

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Întâi a zis-o Pipilica si acum in ultimul comentariu tu...Nu mai uitati care imi e meseria si cu cine comunic cu adevarat? In acceptiunea unui psihanalist cine e Dumnezeu? Dati search google si informati-va...

Ce a vrut sa zica asta?

• Like 13
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Asta e o spovedanie expirata,probabil cocoana este oale si ulcele acum.

E de prin 98...da interesanta oricum.

Postat

N-am zis nu,e mult adevar acolo

Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce a vrut sa zica asta?

Că e curvă. Și proastă.

• Minus 4
Postat

Că e curvă. Și proastă.

Eu am inteles ca e de meserie psiha-nallimbista.

• Like 14
Postat

In anii 90 Turcia si Cipru era destinatia preferata a curvelor.Aici se dadeau dansatoare si le recunosteai dupa jaca di piele si juma' de kil de haur turcesc pe ele.

• Like 13
Vizitator transparent
Postat

ce-ai ma sifiliticule ?

pă mă-ta-n pula

Vizitator
Postat

Tu te spovedesti la mine... Am inima mai tare ...

• Like 2
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa scrii cat mai putin , ca oligofrenul pisarcios  nu stie sa citeasca ce depaseste mai mult de o fraza .

Ori nu pricepe ....cauzele fiind si retardul mental

Vizitator
Postat

Tu cazi primul sub masa :))

• Like 1
Postat

Sa scrii cat mai putin , ca oligofrenul pisarcios  nu stie sa citeasca ce depaseste mai mult de o fraza .

Ori nu pricepe ....cauzele fiind si retardul mental

Adica ii sugi....erezi sa sara peste pasajul cu psihopatul care s-a indragostit de ea,apoi i-a furat contul sa-i citeasca PM-urile???

• Like 15
Postat

Aici e treaba de profesionisti,vorba lu' Corina. :pope

• Like 13
Reputație: -1394
Postat

Sugerez sa continui s-o sugi in chec ....ce ai putea face altceva la cat te duce ultimul neuron , instabil si acela ?

Vizitator
Postat

Minus

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...