Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Care concediu bre?A avut minivacanta de Rusalii si a fost plecat in excursie cu autocarul la castelul Bran Tare de tot replica :laugh2o notez s-o dau nepotilor s-o foloseasca la gradinita. :))))))))))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA& "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ A dat rabia in Betty :)))) 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2018 Baga, pe unde umbli ?PS: Stai linistit ca am fost pe toate continentele.Ma bucur pt tine...si eu le am colindat😂 7
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2018 Tare de tot replica :laugh2o notez s-o dau nepotilor s-o foloseasca la gradinita.Noteaz o...asta in cazul in care ai invatat sa scrii..am dubii mari dupa felul in care te exprimi😂 6
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Ma bucur pt tine...si eu le am colindatPe internet? 13 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2018 Pe internet?Doar pe internet...normal😂PS: Sa stii ca exista viata si dupa internet, chiar daca tie ti e greu sa crezi😂 5 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Doar pe internet...normalPS: Sa stii ca exista viata si dupa internet, chiar daca tie ti e greu sa creziAsa este si Miky e patron de hotel si multe alte afaceri prospere.Nu ne pui si noua o poza din Peru,Malvine.........de pe unde ai colindat tu :laugh2 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Am si io o intrebare,de curiozitate.ti-ai dat 80 mii de pc.iar pe Miky l-ai lasat pe minus.Unde PLM e prietenia voastra?Este ca nu l-ai uitat cand te-a lasat sa fii banat de mine? :laugh2 :laugh2 :laugh2 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Miky,vrei sa te spovedesti?Vad ca citesti zilnic topicul asta,din scoarta in scoarta. :laugh2 13 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2018 Gata , a aparut MTV-istul ? Cand ai fost banat te plangeai ca o fata mare si injurai de mama focului pe Pisicuts. I-ai facut si topic la sectiunea administrativa, topuc de injurat... Nu a fost deajuns asta si ti-ai facut cont pe info unde te-ai luat la pula cu membri de dincolo in mai putin de cateva ore. Mai mergi in PLM pe la psihiatru. Ce le ai , ba Ionane , ptr. unul nascut pe 26 Decembrie . :no2Suna deja a recunostere , indirecta , ca te ascunzi din cand in cand pe diverse clone Hai bai , sincer nu ma asteptam sa fii atat de destept ...bine macar ca te-ai si autovotat la balaria pe care ai scris-o 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Gata , a aparut MTV-istul ? Ce le ai , ba Ionane , ptr. unul nascut pe 26 Decembrie . :no2Suna deja a recunostere , indirecta , ca te ascunzi din cand in cand pe diverse clone Hai bai , sincer nu ma asteptam sa fii atat de destept ...bine macar ca te-ai si autovotat la balaria pe care ai scris-o Vezi tu, gresesti si pleci de la premize gresite ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Am si io o intrebare,de curiozitate.ti-ai dat 80 mii de pc.iar pe Miky l-ai lasat pe minus.Unde PLM e prietenia voastra?Este ca nu l-ai uitat cand te-a lasat sa fii banat de mine? :laugh2 :laugh2 :laugh2Pfff... Astia 2 chiar sunt prieteni ? 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Vezi tu, gresesti si pleci de la premize gresite !Iarta-l,schizofrenia si dementa i-au distrus si farama de minte 13
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Pfff... Astia 2 chiar sunt prieteni ?Inseamna ca nu le cunosti povestea de dragoste :laugh2 Se numeste dragoste,ura si tradare. 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 29, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 29, 2018 Am si io o intrebare,de curiozitate.ti-ai dat 80 mii de pc.iar pe Miky l-ai lasat pe minus.Unde PLM e prietenia voastra?Este ca nu l-ai uitat cand te-a lasat sa fii banat de mine? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Vorbeste ba oligofrenule de tine , ca pe mine ma doare in fund de puncte . Punctele de reputatie au fost intotdeauna doar problema ta , nu a mea .Iar ai uitat cum faceai pe milogul in fata mea ? Te-ai luptat cu tovarasii tai @promovator si @henzo , mai ceva ca Stefan cel Mare la Rovine , dupa care pe unul l-ai lasat de izbeliste , iar cu celalalt ai intrat in conflicte si l-ai turnat pe aici ... good friendship Unde mai punem ca ai banat anumiti useri , de pe anumite conturi SP sponsorizate de curvele de lux , dupa care acum apari parsiveste cu limba in cur pe la acestia sa te bage in seama . Pai nu esti tu aceeasi javra perversa de acum 2 ani ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Inseamna ca nu le cunosti povestea de dragoste :laugh2 Se numeste dragoste,ura si tradare.laic si ser 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Vorbeste ba oligofrenule de tine , ca pe mine ma doare in fund de puncte . Punctele de reputatie au fost intotdeauna doar problema ta , nu a mea .Iar ai uitat cum faceai pe milogul in fata mea ? Te-ai luptat cu tovarasii tai @promovator si @henzo , mai ceva ca Stefan cel Mare la Rovine , dupa care pe unul l-ai lasat de izbeliste , iar cu celalalt ai intrat in conflicte si l-ai turnat pe aici ... good friendship Unde mai punem ca ai banat anumiti useri , de pe anumite conturi SP sponsorizate de curvele de lux , dupa care acum apari parsiveste cu limba in cur pe la acestia sa te bage in seama . Pai nu esti tu aceeasi javra perversa de acum 2 ani ?Eu sunt curios daca TU, Miky77, robul lui Dumnezeu, iti vei recunoaste greselile si vei lasa ura care o ai fata de anumiti useri de pe acest forum. 1 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Vorbeste ba oligofrenule de tine , ca pe mine ma doare in fund de puncte . Punctele de reputatie au fost intotdeauna doar problema ta , nu a mea .Iar ai uitat cum faceai pe milogul in fata mea ? Te-ai luptat cu tovarasii tai @promovator si @henzo , mai ceva ca Stefan cel Mare la Rovine , dupa care pe unul l-ai lasat de izbeliste , iar cu celalalt ai intrat in conflicte si l-ai turnat pe aici ... good friendship Unde mai punem ca ai banat anumiti useri , de pe anumite conturi SP sponsorizate de curvele de lux , dupa care acum apari parsiveste cu limba in cur pe la acestia sa te bage in seama . Pai nu esti tu aceeasi javra perversa de acum 2 ani ?Nasol ca nu-ti poti sterge sectiunea "reputatie" acolo se vad clar cele 140 mii de puncte pe care ti le-ai dat singur de pe contul asta si mucischetarii tai.Asta apropo de cat de putin iti pasa de puncte :laugh2 dar asta numai dupa ce ai ramas in curul gol. 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Eu sunt curios daca TU, Miky77, robul lui Dumnezeu, iti vei recunoaste greselile si vei lasa ura care o ai fata de anumiti useri de pe acest forum.Nu poate ca e patologica,nascuta din saracie. 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 laic si serPe Cristiano,miky l-a infipt cu curul in pulile noastre,altminteri copilul ala imatur isi vedea de linsul piersicutelor zemoase. 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 si carstravetilor murati 13 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Am si io o intrebare,de curiozitate.ti-ai dat 80 mii de pc.iar pe Miky l-ai lasat pe minus.Unde PLM e prietenia voastra?Este ca nu l-ai uitat cand te-a lasat sa fii banat de mine? :laugh2 :laugh2 :laugh2De ce n-a raspuns piersicuta zemoasa la intrebarea asta? :laugh2 13
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2018 De ce n-a raspuns piersicuta zemoasa la intrebarea asta? :laugh2Obositule...intru pe aici asa intre 2 beri si o baie in ocean😂Nu sunt prieten cu nimeni de pe forum 5 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 29, 2018 Obositule...intru pe aici asa intre 2 beri si o baie in oceanNu sunt prieten cu nimeni de pe forumDa un link,sa vedem pe ce simulator te joci. 13
Postări Recomandate