Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ioane, atat sunt eu de ospatar/spalator/ce :) mea, mai vrei tu, pe cat tu nu esti tembelul si catzelul catorva baragladine, daca intelegi, ce vreau sa spun.

Nu mai pune video cu **spam editat**.

Ramani la clonele tale, la limbile date curvelor si lupta anti PSD.

PS.Nu te oftica, nu esti singur.Pipilica e la fel de inteligent ca tine.Pe tine te-a dat in gat @ines, el, la ce istet e, singur a spus, ca a fost catzelul ei.

Mijkine esti in deruta comple pentru ca eu nu am stapan/(i). Daca @ines spune ca tu esti catzeleul ei, inseamna ca asa si este ? :slap2

• Like 1
Postat

Mijkine esti in deruta comple pentru ca eu nu am stapan/(i). Daca @ines spune ca tu esti catzeleul ei, inseamna ca asa si este ? :slap2

Pacala, senzatia generala si comportamentul tau indicau asta, a ramas sa confirme baragladina, ceea ce a si facut.

Nu stiu, cine e in deruta, insa observ, ca si dupa editarea postarii, ai mancat litere.

Repet, nu mai posta video cu **spam editat**, pisa-m-as pe tine si pe zecile tale clone.

Vizitator
Postat

Pacala, senzatia generala si comportamentul tau indicau asta, a ramas sa confirme baragladina, ceea ce a si facut.

Nu stiu, cine e in deruta, insa observ, ca si dupa editarea postarii, ai mancat litere.

Repet, nu mai posta video cu **spam editat**, pisa-m-as pe tine si pe zecile tale clone.

in plm , tu vorbesti de **spam editat** ??? cand ai postat poze cu aia care erau sechestrati in pestera surpata ? sa nu imi bag pula in neamul tau de tarani basiti si afumati de Vaslui ??? DAAA

Vizitator
Postat

mijkine nu cauta atentie cu mine ca nu dau un muc pe taranii astia basiti de Vaslui !!! Faci parte din casta cealalta civilizata a Romaniei !!! ;)

Postat

in plm , tu vorbesti de **spam editat** ??? cand ai postat poze cu aia care erau sechestrati in pestera surpata ? sa nu imi bag pula in neamul tau de tarani basiti si afumati de Vaslui ??? DAAA

Ba, tu esti prost sau te faci?

Atunci toate agentiile de presa din lume ce au facut?

Iti iese de minune in ambele cazuri.

Esti cam obraznic, ai de grija.

Vizitator
Postat

Ba, tu esti prost sau te faci?

Atunci toate agentiile de presa din lume ce au facut?

Iti iese de minune in ambele cazuri.

Esti cam obraznic, ai de grija.

cretinule, ce filme/clipuri private am pus eu cu **spam editat** ??? nu uita sa asculti de sfatul medicului !!!

Postat

cretinule, ce filme/clipuri private am pus eu cu **spam editat** ??? nu uita sa asculti de sfatul medicului !!!

Ioane, calmeaza-te.

Sa nu crezi, cumva, ca poti fi anonim pe internet.

Te-a dat in gat baragladina.

Cu siguranta si sarmala o va face.

Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone.Ti-am crescut cota, pacaliciule.

Vizitator
Postat

Ioane, calmeaza-te.

Mananca cacat in continuare, taranus basit si afumat de Vaslui ! Ai uitat de unde ai plecat ospatare si ti s-a urcat la cap prostia cu care te etalezi fara nici un efort pe forum. Daca nu stii cum sta treaba cu calculatoarele la ce plm te bagi in seama ? Pamant de flori esti. nimic surprinzator ;)

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Mananca cacat in continuare, taranus basit si afumat de Vaslui ! Ai uitat de unde ai plecat ospatare si ti s-a urcat la cap prostia cu care te etalezi fara nici un efort pe forum. Daca nu stii cum sta treaba cu calculatoarele la ce plm te bagi in seama ? Pamant de flori esti. nimic surprinzator ;)

Lasa-l coane auzisem pe aici ca e patron de hotel ne ingroapa asta in bani :)

• Like 6
Vizitator
Postat

Lasa-l coane auzisem pe aici ca e patron de hotel ne ingroapa asta in bani :)

are si el cativa verzisori si s-a dus in Asia de SE sa se dea mare patron :)))) 

• Like 1
Postat

are si el cativa verzisori si s-a dus in Asia de SE sa se dea mare patron :)))) 

Na patron 

post-245318-0-46662000-1532504961_thumb.png

• Like 7
Vizitator
Postat

Na patron 

se supara acum ospatarul si pune poza zilei :))))

https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2009/04/23/50a915917c42d5a6637811c8/646x404.jpg

Postat

Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone.

Nu ca as fi primul sau ultimul.

Postat

se supara acum ospatarul si pune poza zilei :))))

https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2009/04/23/50a915917c42d5a6637811c8/646x404.jpg

Unde e ma patron sa ma duc si eu pe la el =)) Serios acum sa ii fac paguba 

• Like 6
Vizitator
Postat

Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone.

Nu ca as fi primul sau ultimul.

pisate pe tine , clona de ocazie !  :laugh2

Vizitator
Postat

Unde e ma patron sa ma duc si eu pe la el =)) Serios acum sa ii fac paguba 

Pensiunea taranusului de Vaslui se numeste: La Hazna (5 stele)

https://myzutv.ro/uploads/modules/news/0/2015/7/1/13605/810x0_143577981301d66b5b.jpg

• Like 1
Postat

Ioane, nu esti tu prost deloc.

Pacat, ca esti tembel.

Cere-ti scuze pentru postarea acelui video.

Alta replica din partea mea nu mai primesti, ca deja incepi sa ceri autografe.

• Like 1
Vizitator
Postat

Badie, se vede ca nu ai 2 neuroni functionabili si nu mai cauta atentie cu mine.  

Postat

Pensiunea taranusului de Vaslui se numeste: La Hazna (5 stele)

https://myzutv.ro/uploads/modules/news/0/2015/7/1/13605/810x0_143577981301d66b5b.jpg

Sau aici 

post-245318-0-43273900-1532505589_thumb.png

• Like 6
Vizitator
Postat

Sau aici 

:)))))))))

• Like 1
Postat

:)))))))))

Cazare de 5 stele

Conditii de 2 *oaie

• Like 6
Postat

Badie, se vede ca nu ai 2 neuroni functionabili si nu mai cauta atentie cu mine.  

Acum doar nu o fi chiar Badea Gheorghe din bancuri ca tot I te adresezi cu bade =)) 

• Like 6
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ioane, calmeaza-te.

Astfel de fumigene dovedesc cat de retardat si limitat esti.io le foloseam la gradinita,grupa mica,la grupa mare deja nu mai tineau.

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...