Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Ce mai faci fata draga ? :XMultumesc , bine. Stau si ma minunez si ma crucesc de ce imi vad ochii pe aici. 18
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 18, 2018 Din ce am văzut, ai constituția unui butuc, cum butuc ți-e și gândirea de altfel.Butuc, butuc... De ce "butuc" si nu "bolovan"? :thinking
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 18, 2018 Multumesc , bine. Stau si ma minunez si ma crucesc de ce imi vad ochii pe aici.Aici totul e posibil :laugh2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Da. O asemenea femeie este inferioara unui animal, ceva de genul unui subom de crescatorie. Normal, ca osanza e deasupra si n-o sa renunt la ea niciodata :laugh2 . Pacat. Pacat de copiii care nu au parinti ok si pacat de copiii care la maturitate nu dau un scuipat pe parinti.Sunt convinsa ca sunt parinti care nu merita nici macar sa le spui mama si tata, dar am vazut copii proveniti din familii dezbinate , care au ajuns "cineva".Eu nu stiu ce fel de parinti ai avut sau ce sechele ti-au lasat, dar asta nu e o scuza pt mentalitatea ta. Puteai sa ai o gandire mai limpede, indiferent de trecut.Noroc ca am parinti in adevaratul sens al cuvantului, o familie, un camin, iar oriunde se afla Ei, se numeste acasa, indiferent cate case as avea, acasa e locul unde sunt parintii mei. Imi pare rau ca tu NU ai avut prilejul sa cunosti acest sentiment, asta e, unii sunt mai norocosi, altii nu. Asta e senzatia lasata de tine, avand in vedere ca propria-ti mama, este o "oligofrena, muncitoare indoctrinata" iar tatal tau " un handicapat" care a ajuns la "pizda proastei". Ce trist! Nu pot decat sa ma bucur ca parintii mei sunt cei mai buni prieteni ai mei. 18
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 18, 2018 Pacat. Pacat de copiii care nu au parinti ok si pacat de copiii care la maturitate nu dau un scuipat pe parinti.Sunt convinsa ca sunt parinti care nu merita nici macar sa le spui mama si tata, dar am vazut copii proveniti din familii dezbinate , care au ajuns "cineva".Eu nu stiu ce fel de parinti ai avut sau ce sechele ti-au lasat, dar asta nu e o scuza pt mentalitatea ta. Puteai sa ai o gandire mai limpede, indiferent de trecut. E PERFECT LIMPEDE: SARACII NU TREBUIE SA SE REPRODUCA, CINE O FACE ESTE UN OLIGOFREN. NU EXISTA SCUZE PENTRU A IESI CU COPILUL LA CERSIT (NICI DE INTELEGERE, NICI DE NIMIC). MAI LIMPEDE DE ATAT NU EXISTA. Noroc ca am parinti in adevaratul sens al cuvantului, o familie, un camin, iar oriunde se afla Ei, se numeste acasa, indiferent cate case as avea, acasa e locul unde sunt parintii mei. Imi pare rau ca tu NU ai avut prilejul sa cunosti acest sentiment, asta e, unii sunt mai norocosi, altii nu. Asta e senzatia lasata de tine, avand in vedere ca propria-ti mama, este o "oligofrena, muncitoare indoctrinata" iar tatal tau " un handicapat" care a ajuns la "pizda proastei". Ce trist! Nu pot decat sa ma bucur ca parintii mei sunt cei mai buni prieteni ai mei. SIGUR CA DA, PROBABIL PENTRU EI PRODUCI. :laugh2Da, ai niste parinti minunati si esti prostituata in Romania :laugh2 . Poate are avpop ceva de spus despre asta. :pope
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 18, 2018 Nu exagera cu mortaciunea aia impaiata ca e vai de mama ei.Ca sa-ti poti bate joc de cineva trebuie sa ai un statut sa fi superior.Solidaritate intre zane, ce stii tu? :laugh2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Da, ai niste parinti minunati si esti prostituata in Romania :laugh2 . Poate are avpop ceva de spus despre asta. :popeAm mai explicat pe aici, candva, cum si de ce am ales sa ma prostituez. Aceasta alegere nu are legatura cu parintii mei. Parintii mei au contribuit la educatie, la acele valori care nu au treaba cu faptul ca sug pula pt bani. La ceea ce sunt eu ca om, nu ca meserie practicata. Probabil 20% din timp(daca nu mai putin) sunt prostituata, iar in restul timpului sunt "rezultatul" muncii parintilor. Chiar si cand sunt la apartament, sunt multe elemente aduse de "acasa", de la bun simt, obsesia pt curatenie, corectitudine etc etc.Eu am apreciat raspunsurile tale, conform propriei tale gandiri, sanatoase sau nu, dar acum ai dat-o asa, de dragul de a da un raspuns. Eu nu imi pot uri parintii cum o faci tu, sorry.P.s. nu am nimic personal cu tine, esti liber sa gandesti si sa traiesti cum vrei :beex2Edit: acum am vazut si completarea ta. Nu produc pt parinti, pt ca nu stiu oficial cu ce ma ocup. Ii ajut cu tot ce pot, de la bani la fapte si ca idee, mai bine as "produce" pt parintii mei, decat pt un "iuby" cum fac majoritatea. 19
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 18, 2018 Da, ma, ei se fac ca nu stiu, tu te faci ca totul e OK. Cel mai bine asa. Iti trebuie tarie de caracter sa urasti. Suntem romani, nu noi uram... noi "traim".
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 18, 2018 Da, ai niste parinti minunati si esti prostituata in Romania :laugh2 . Poate are avpop ceva de spus despre asta. :pope Ca sa ma pronunt trebuie sa stiu povestea vietii tale,Sa spui tot,fiecare amanunt conteaza. :pope 2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Da. O asemenea femeie este inferioara unui animal, ceva de genul unui subom de crescatorie. Normal, ca osanza e deasupra si n-o sa renunt la ea niciodata :laugh2 . As fi curioasa cum este pentru tine femeia perfecta si adevarata. Sa nu-mi spui ca virgina ... Dar orice este posibil ... ca de exemplu, sa iubesti o femeie care toata viata ramane virgina si se multumeste doar a te privi si a se masturba privindu-te pe tine facand orgii sau cu niste limbi orgasmatoare. Sau poate, o femeie cu pula ar fi mai misto ... Cred ca pot fi facute multe combinatii, dar nu ne permitem atata libertate ... In fine, si pe cele pe care le detesti si dispretuiesti tu, se gaseste cineva care sa le admire si iubeasca. Oricum, nu trebuie sa le placi tu pe toate ... Mai lasa si la altii ! 2
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 18, 2018 As fi curioasa cum este pentru tine femeia perfecta si adevarata. Sa nu-mi spui ca virgina ... Dar orice este posibil ... ca de exemplu, sa iubesti o femeie care toata viata ramane virgina si se multumeste doar a te privi si a se masturba privindu-te pe tine facand orgii sau cu niste limbi orgasmatoare. Sau poate, o femeie cu pula ar fi mai misto ... Cred ca pot fi facute multe combinatii, dar nu ne permitem atata libertate ... In fine, si pe cele pe care le detesti si dispretuiesti tu, se gaseste cineva care sa le admire si iubeasca. Oricum, nu trebuie sa le placi tu pe toate ... Mai lasa si la altii !Zise baba rupta-n cur
naee 777 Reputație: 88 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Am mai explicat pe aici, candva, cum si de ce am ales sa ma prostituez. Aceasta alegere nu are legatura cu parintii mei. Parintii mei au contribuit la educatie, la acele valori care nu au treaba cu faptul ca sug pula pt bani. La ceea ce sunt eu ca om, nu ca meserie practicata. Probabil 20% din timp(daca nu mai putin) sunt prostituata, iar in restul timpului sunt "rezultatul" muncii parintilor. Chiar si cand sunt la apartament, sunt multe elemente aduse de "acasa", de la bun simt, obsesia pt curatenie, corectitudine etc etc.Eu am apreciat raspunsurile tale, conform propriei tale gandiri, sanatoase sau nu, dar acum ai dat-o asa, de dragul de a da un raspuns. Eu nu imi pot uri parintii cum o faci tu, sorry.P.s. nu am nimic personal cu tine, esti liber sa gandesti si sa traiesti cum vrei :beex2Edit: acum am vazut si completarea ta. Nu produc pt parinti, pt ca nu stiu oficial cu ce ma ocup. Ii ajut cu tot ce pot, de la bani la fapte si ca idee, mai bine as "produce" pt parintii mei, decat pt un "iuby" cum fac majoritatea.draga mea,nu e cazul sa dai atatea expplicatii la niste retardati,clientii ok nu o sa i vezi niciodata ca scrie pe un forum cum a futut,cum a dat lumbi sau in cate pozitii a prestat el,masculul feroce 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Nu exagera cu mortaciunea aia impaiata ca e vai de mama ei.Ca sa-ti poti bate joc de cineva trebuie sa ai un statut sa fi superior. Ca sa fii luat in serios cand te bagi in vorba ca musca in curul calului, trebuie sa stii sa scrii corect macar si sa intelegi fondul problemei. Hai, du-te si repete clasa intai ! Te lipesti ca guma de mestecat aruncata pe strada, de sosonii trecatorilor. Nu ma cunosti de nicaieri, asa ca nu-ti mai lua avant la vorbe mari, in totala necunostinta de cauza, ramolitule si retardatule ! Nu mai poti de bucurie ca te-am bagat nitel in seama si ai prins viata, mumie, ce esti. P. S. Nici tu nu stii ce vrei sa spui. De fapt, nu ai nimic de spus. Intelectul si imaginatia ta se rezuma la niste jigniri si atat. Deci, neavand un statut superior fata de nimeni de aici, fiindca esti un handicapat fizic si mintal deopotriva, fara ocupatie si vreun tel in viata, o nulitate absoluta, nu iti poti bate joc de nimeni.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Ca sa ma pronunt trebuie sa stiu povestea vietii tale,Sa spui tot,fiecare amanunt conteaza. :pope Esti singur rau, tataie ... Nu ai cu cine a stai la povesti ... Te cred ... Daca esti din generatia lui Sfantul Petru ...
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 18, 2018 Ca sa fii luat in serios cand te bagi in vorba ca musca in curul calului, trebuie sa stii sa scrii corect macar si sa intelegi fondul problemei. Hai, du-te si repete clasa intai ! Te lipesti ca guma de mestecat aruncata pe strada, de sosonii trecatorilor. Nu ma cunosti de nicaieri, asa ca nu-ti mai lua avant la vorbe mari, in totala necunostinta de cauza, ramolitule si retardatule ! Nu mai poti de bucurie ca te-am bagat nitel in seama si ai prins viata, mumie, ce esti. P. S. Nici tu nu stii ce vrei sa spui. De fapt, nu ai nimic de spus. Intelectul si imaginatia ta se rezuma la niste jigniri si atat. Deci, neavand un statut superior fata de nimeni de aici, fiindca esti un handicapat fizic si mintal deopotriva, fara ocupatie si vreun tel in viata, o nulitate absoluta, nu iti poti bate joc de nimeni.Ce-mi place cand spumegi ca o isterica. :laugh2
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Zise baba rupta-n cur De ce tara merge prost ?Ca-i mai bogata c-un prostplin de el, un prost fudulcare-si face mana sulca sa se stearga la cursi-ti sugi degetele-apoica de foame te indoi ... Tu esti persona non grata.Nu esti demn nici sa-mi cari geanta.Vrei s-arati, cu galagie,c-ai in tine smecherieDormi pe-un pat de puscarie,stai la ma-ta cu chiriepe care-o platesc vreo treiproducatoare-n bordei.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2018 Ce-mi place cand spumegi ca o isterica. :laugh2 Este realizarea vietii tale ca m-ai facut sa te bag iar in seama ... Iar poezii ... nu visai vreodata sa iti compuna si dedice cineva ... Hai, spune bogdaproste si du-te la culcare, ca ai stat destul cu mana intinsa la pomeni !
naee 777 Reputație: 88 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 draga mea,nu e cazul sa dai atatea expplicatii la niste retardati,clientii ok nu o sa i vezi niciodata ca scrie pe un forum cum a futut,cum a dat lumbi sau in cate pozitii a prestat el,masculul ferocesi inca ceva,pe un client civilizat niciodata nu l intereseaza de ce te ai apucat de meserie sau ce faci tu cu banii tai 3
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 18, 2018 De ce tara merge prost ?Ca-i mai bogata c-un prostplin de el, un prost fudulcare-si face mana sulca sa se stearga la cursi-ti sugi degetele-apoica de foame te indoi ... Tu esti persona non grata.Nu esti demn nici sa-mi cari geanta.Vrei s-arati, cu galagie,c-ai in tine smecherieDormi pe-un pat de puscarie,stai la ma-ta cu chiriepe care-o platesc vreo treiproducatoare-n bordei.Tu esti curva cea poetaRupta-n cur ca o babetaMuratura puturoasaDoar o zdreanta janghinoasa
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 18, 2018 Da, ai niste parinti minunati si esti prostituata in Romania :laugh2 . Poate are avpop ceva de spus despre asta. :pope Ai nevoie de ajutor, care va să zică! Nu ești capabil să argumentezi și să te descurci singur și ceri ajutor. Trist, foarte trist! 2 6
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 19, 2018 Ai nevoie de ajutor, care va să zică! Nu ești capabil să argumentezi și să te descurci singur și ceri ajutor. Trist, foarte trist!Bre,io n-am citit ce zice omul ca este obositor.E homalau ori ba???? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 19, 2018 Bre,io n-am citit ce zice omul ca este obositor.E homalau ori ba????E bi. Adică, pe o parte o dă și pe alta o ia. Din câte înțelesei io... 3 5
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 19, 2018 E bi. Adică, pe o parte o dă și pe alta o ia. Din câte înțelesei io...Aha...amator de castraveti zemosi.Ai-de PLM! 2
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 20, 2018 Butuc, butuc... De ce "butuc" si nu "bolovan"? :thinkingBre Laurentiule,spune sincer,iti plac castravetii? 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 20, 2018 Bre Laurentiule,spune sincer,iti plac castravetii?Doar aia turcesti. http://semintetraditionale.com/wp-content/uploads/2017/12/urias-china-2.jpg 2
Postări Recomandate