bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2016 N-as vrea sa generalizez. Probabil in viata reala n-ai avut noroc si ai intalnit prea putini Oameni. Cred ca de la faptul ca traiesc in Bucuresti mi se trage. Nici nu ies bine din casa si hop... apare un nervos. Am avut ocazia sa lucrez un an in Marea Britanie. Totul era mult mai calm acolo. Nu stiu cum acolo se poate si la noi nu, ca vorba aia, tot oameni suntem. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Cred ca de la faptul ca traiesc in Bucuresti mi se trage. Nici nu ies bine din casa si hop... apare un nervos. Am avut ocazia sa lucrez un an in Marea Britanie. Totul era mult mai calm acolo. Nu stiu cum acolo se poate si la noi nu, ca vorba aia, tot oameni suntem. Eu tot in Bucuresti locuiesc. Da, aici lumea e mai agitata, tot timpul pe fuga, insa depinde cum privesti lucrurile. 1 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Eu tot in Bucuresti locuiesc. Da, aici lumea e mai agitata, tot timpul pe fuga, insa depinde cum privesti lucrurile. Oricum, ca idee generala pentru critici din astea dure, le dedici o strofa din Eminescu. Critici voi, cu flori desarte, Care roade n-ati adus, E usor a scrie versuri Când nimic nu ai de spus. Glumesc acum. Ma descretim fruntile ca nu ajungem nicaieri asa. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Observ ca ti-ai dori sa socializezi cu cineva mai istet, ca acasa ai unul sarac cu duhul care nici macar nu e capabil sa-si ascunda urmele atunci cand calca stramb, iar aici iesi la cafele cu un pacalici simplu la minte si mai plictisitor decat o usa de dulap.Macar esti frumoasa, Vanesso? Și de ce trebuie să fii mârlan? 2 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Și de ce trebuie să fii mârlan? Te mai mira treaba asta? Probabil il imita pe Miskin. 1 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Adica, bai vere, a face misto e una... si har Domnului, exista aici pe site oameni care-s in stare sa faca misto cu-o finete care sa provoace sufocari de ras pentru cititori... dar ce citesc la multi dintre voi a trecut de mult de pragul mistocarelii, degeaba ne invartim dupa boschet; aia e downright ura, ciuda, descarcari nervoase prin scris; plm, cand va citesc pe unii, parca va vad infigand ace in papusele voodoo cu etichete cu numele unor useri pe ele. Ma doare-n pwla de aia cu spiritu' Sarba(u)torilor si hai sa fim buni 2 zile pe an, dar zau, uneori ma gandesc ca daca va intepati / taiati la deget si sangerati, ar putea fi periculos sa va sugeti rana... Faceti-ma sa inteleg, dom'le, care e mecanismul de functionare, ce anume din postarile unor useri va duce pana la a le purta sambetele cu atata ura si inversunare? Sau, daca in viziunea voastra treaba asta e, intr-adevar, doar mistocareala, atunci ma intreb (cu groaza) cum faceti intr-o situatie reala cand cineva va taie calea in trafic, se baga inainte la o coada (nu la Zara Kids, acolo avem deja date despre problema), va contreaza pe nedrept intr-o sedinta la servici etc... Da, Gogule.Nu te-am vazut contrariat atunci cand un user, dupa ce a aplecat urechea la barfele unor curve, s-a folosit de ele si a dat in alt user, apoi l-a facut pericol public.Acelasi user a spus, imi aduc aminte, de @phoenix, ca stie el, de ce nimeni nu-l mai vrea pe ala la intrunirile alea ale lor.Sau ca @de ce ar fi in treaba lui, asta dupa ce a interpretat in felul lui niste vorbe. Chestii nesemnificative, care oricum nu ma intereseaza. Insa doar asa de amortul artei, daca tot e sa fim seriosi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Te mai mira treaba asta? Probabil il imita pe Miskin. Îl plagiază, zici? O face bine. 3 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Unde esti Eco, sa vezi imbecilii? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Unde esti Eco, sa vezi imbecilii? Poti posta o poza si te poate vedea si cand n-ai net. 1 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Poti posta o poza si te poate vedea si cand n-ai net.A murit. Ba, da' prost mai esti. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 A murit. Ba, da' prost mai esti. Gaozare, stiam si eu atata lucru. Insa daca sustii ca eu sunt prost, tu inseamna ca esti cretin de-a binelea ca-l chemai! Ori.. faci spiritism? 1 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am ajuns sa-mi irosesc umorul finesse pe Raffaello si Miki. Terry s-a terizat, TheCat s-a contrariat, Raffaello mu e a luat, Picon (inca) mu e ingropat, Bubuța i-a terminat. Sa traiasca nea Gigi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Gaozare, stiam si eu atata lucru. Insa daca sustii ca eu sunt prost, tu inseamna ca esti cretin de-a binelea ca-l chemai! Ori.. faci spiritism? Face glume, cică. 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Umberto Eco, 2006 (Fotograf Richard Avedon) http://mediad.publicbroadcasting.net/p/wamc/files/styles/medium/public/201602/umbertoeco.jpg 1 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am ajuns sa-mi irosesc umorul finesse pe Raffaello si Miki. Terry s-a terizat, TheCat s-a contrariat, Raffaello mu e a luat, Picon (inca) mu e ingropat, Bubuța i-a terminat. Sa traiasca nea Gigi. Tot este bine ca pe mine nu ma mai barfesti. Esti ca o naparca, ba esti dragut, ba ma musti de san ca o vipera.Daca spui ceva simpatic eu iti trasmit un gand roz si iti cant un cantecel. stai sa imi dreg vocea Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Face glume, cică. Acum, in spiritul sfant al Craciunului, daca iti ceri public scuze lui Bubuța, pentru faptul ca ai divulgat detalii sensibile si de natura privata, promit ca nu o sa imi mai bat joc de tine. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am ajuns sa-mi irosesc umorul finesse pe Raffaello si Miki. Terry s-a terizat, TheCat s-a contrariat, Raffaello mu e a luat, Picon (inca) mu e ingropat, Bubuța i-a terminat. Sa traiasca nea Gigi. Gaozare, umorul "finesse" l-ai invatat cand se cacau pe tine thailandezele, asa in gluma? Vad ca te-ai ramolit si e semn rau daca de tanar ai asemenea stari. Mai schimba si tu repertoriul ca devii redundant. 1 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Gaozare, umorul "finesse" l-ai invatat cand se cacau pe tine thailandezele, asa in gluma? Vad ca te-ai ramolit si e semn rau daca de tanar ai asemenea stari. Mai schimba si tu repertoriul ca devii redundant.E pacat sa stric bunatate de gluma doar pe tine.Cheama-ti fratele intru idiotenie, miki. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 28, 2016 E pacat sa stric bunatate de gluma doar pe tine.Cheama-ti fratele intru idiotenie, miki. Prostovane, se pare ca nu mai tii la tavaleala. Pacat, aveam chef sa te porcesc mai mult, insa trebuie sa te menajez.N-am unde sa mai gasesc alt frustrat de calibrul tau.Asa ca ..pulica suge-ti-o singur. M-ai dezamagit. In seara asta ai fost plictisitor. 1 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Prostovane, se pare ca nu mai tii la tavaleala. Pacat, aveam chef sa te porcesc mai mult, insa trebuie sa te menajez.N-am unde sa mai gasesc alt frustrat de calibrul tau.Asa ca ..pulica suge-ti-o singur. M-ai dezamagit. In seara asta ai fost plictisitor.Ai vrea sa ma injuri de parinti, dar nu prea poti, asa-i? Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Probabil as fi luat in serios replica ta daca ar fi venit din partea unui user impartial si echilibrat. Dar cum vine din partea unui lacheu consacrat care este contrariat selectiv doar de anumite postari, da-mi voie sa o tratez cu rezerva de rigoare.Sarbatori cu bine! Poate ca m-ai inteles gresit. Replica mea n-a fost o critica adresata tie sau vreo incercare de a-i apara pe cei cu care te afli in conflict; pur si simplu incerc sa inteleg de ce atata vehementa, de unde atata ura care te face sa treci de la ironii la atacuri de-astea furibunde. Par contrariat, selectiv, doar de anumite postari, pentru ca dom'le, asa se vede de-aici: de regula, doar anumite postari denota atatia nervi in spatele tastaturii. Ale voastre, ca sa fiu clar. La alti useri, vad mistocareala, mai fina sau mai grosolana uneori, dar ii vad luand viata (inclusiv cea forumistica) mai usor, mai cu zambetu' pe buze. La voi (imi cer scuze ca va bag in aceeasi oala - repet, nu stiu cate persoane sunt in spatele conturilor voastre, dar nu e vina mea ca postarile va seamana, principial, destul de mult ), extrem de rar vad altceva; nu discutati aproape niciodata alte subiecte, rareori radeti (si atunci pare c-o faceti fortat), unicul scop pentru care par a fi facute username-urile voastre este de a ataca furibund un anumit grup de membri. Daca asta nu denota ura, ce denota? Plm, e un forum, n-avem destule chestii care sa ne faca sa ne incruntam in viata reala...? Repet, nu-mi frang mainile strigand spre Ceruri proteste impotriva voastra; subliniez din nou, NU VA CRITIC! pur si simplu ma mir ce-or fi reusit sa va faca asa de rau oamenii astialalti ca sa va determine sa depuneti atata efort, doar ca sa le purtati - virtual - sambetele... Disclaimer 1: la faza cu virulenta postarilor, il vei da drept contra-exemplu pe Picon. Da, omului ii mai sare tandara, recunosc, dar cata vreme a fost provocat? Tu, daca luni de zile s-ar tine dupa koorul tau o trupa de zeci de useri care ar face mii de postari doar ca sa te intepe, ti-ai putea pastra mereu calmul? Disclaimer 2: banuiesc ca te vei lega si de celebra postare, aparent foarte violenta, de-acum cateva luni, a Berarului. Acolo stim cu totii ca a fost vorba de cu totul altceva, am explicat parerea mea la momentul respectiv si n-o mai lungesc acum. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Acum, in spiritul sfant al Craciunului, daca iti ceri public scuze lui Bubuța, pentru faptul ca ai divulgat detalii sensibile si de natura privata, promit ca nu o sa imi mai bat joc de tine.Acum, în spiritu sfânt al Crăciunului, te las să îmi sugi pula.Cât despre Bubutz, lasă-l pe el să se apere! Oricum, nu e treaba ta și oricum, tu nu ai nicio treabă. Continuă, să avem și noi de cine să ne batem joc! 3 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Ba, daca s-ar interzice utilizarea invectivelor, ati fi terminati. Nu vad nimic.Nema sarcasm.Nema cinism.Nema ironie.Nada. Doar injuraturi si umor mucalit, in cel mai bun caz, "mistocareala". Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Ba, daca s-ar interzice utilizarea invectivelor, ati fi terminati. Nu vad nimic.Nema sarcasm.Nema cinism.Nema ironie.Nada. Doar injuraturi si umor mucalit, in cel mai bun caz, "mistocareala".Păi meriți altceva? Muie vrei, muie îți dăm! Poți să aduci și paleții. 2 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Acum, în spiritu sfânt al Crăciunului, te las să îmi sugi pula.Cât despre Bubutz, lasă-l pe el să se apere! Oricum, nu e treaba ta și oricum, tu nu ai nicio treabă. Continuă, să avem și noi de cine să ne batem joc!Pai nu el a bârfit bârfele curvelor.De ce sa se apere?Tu trebuie sa dai explicatii. Disperat ai ajuns.Te-a facut Bubuța la nervi. Link spre comentariu
Postări Recomandate