Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:X.

Bă, se face ce vreau eu, clar?

P.S. Te face Roz de boala copiilor!

S-au terminat argumentele?

Chiar ca te duci pe perpulis.Dupa ce ca tresalti, cand miki vine in ajutor, acum vii cu petarde gen ''ma face roz''?

Ai uitat cum ai injurat-o de toti dumnezeii...Cred ca te-a facut atunci de boala copiilor...

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Iar spune mă, cum e cu petardele și pocnitorile? Faci și tu un ban, că acum se vând bine. În rest, să-mi sugi pula, muistule! Hai...gura mardare!

Și Mișkin să se uite!

L-ai mutat la taraba cu petarde ? Parca era curist prin Gara de Nord , adica el insusi o petarda  ...greu vandabila . :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:in flames

Bă, se face ce vreau eu, clar?

P.S. Te face Roz de boala copiilor!

Iar spune mă, cum e cu petardele și pocnitorile? Faci și tu un ban, că acum se vând bine. În rest, să-mi sugi pula, muistule! Hai...gura mardare!

Și Mișkin să se uite!

nu se poate concentra sa fie acid cand il trolez :laugh2

e ca si cum joci fotbal cu baieti in decolteu si nu-s buni de nimica in speranta ca sare ceva afara  :laugh2

voi sta pe capul lui pana il umplu de spume hahaha

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

S-au terminat argumentele?

Chiar ca te duci pe perpulis.Dupa ce ca tresalti, cand miki vine in ajutor, acum vii cu petarde gen ''ma face roz''?

Ai uitat cum ai injurat-o de toti dumnezeii...Cred ca te-a facut atunci de boala copiilor...

Nu prostule, doar am constatat. Nu am nimic nici contra, nici pentru ea.
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ar vrea picon sa se explice, pentru a-si spala imaginea, insa nu o face, de frica mea.

tie de ce ti-e frica in vita asta, pardon veatza ? hm,pissssssy meowwwwwwww

mrrrrrrrrr, arata tu la toti cum zgarii rau. pasiv-agresivule eu iti tin galerie heheheh

Link spre comentariu

De ce mă? Vai de pulicică ta!

Daca iti este teama de fiecare greseala involuntara de ortoepie (de altfel de inteles, pentru ca te cam lasa nervii), cum este cazul acestei postari, pe care ai editat-o cu viteza sunetului, e clar ca tremuri.

De fiecare data cand vezi ca am postat.

Link spre comentariu

Daca iti este teama de fiecare greseala involuntara de ortoepie (de altfel de inteles, pentru ca te cam lasa nervii), cum este cazul acestei postari, pe care ai editat-o cu viteza sunetului, e clar ca tremuri.

De fiecare data cand vezi ca am postat.

tu zici ma ? ca pe toate le-ai editat de frica :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 15
  • Minus 14
Link spre comentariu

Acum mi-ai captat atentia.Adu-mi aminte.

o sa iti aduc. ti-am captat-o pe dracu sunt centru tau de interes si nu le mai ai cu servele.

au tabarat dujmanii pe tine din toate directiile si te-au scalpat de imi vine sa te mangai pe capsor sa iti ofer o nota de duiosie

oi avea si tu un suflet. pe undeva.... :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...