no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Depinde de marime... Ca trecerea de la ceva mare la ceva mai mic s-ar putea sa nu fie de dorit... Compensăm noi cumva, nu rămânem datori. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Cati romani ar calca pe cadavre sau ar trai almost intraga viata pentru o singura zi din weekend(daca),doar, pentru o casa s-un hotel? ...o ho ho...exclus mostenirile! Cica era un d-ăsta de tot facea bani...omu se credea destept slash inteligent fiindca facea bani...bani multi, multi bani...intr-o zi, ii zice sotiei ca atunci cand o sa moara si o sa fie ingropat, sa il ingroape cu toti bani care au fost facuti de el...nevasta i-a scris un cec. Miky, ai vinde 2 case sa dai la orfani? Sau le-ai transforma in orfelinate?Dai o casa? ...doar nu poti sa dormi in 3 case deodata,+ hotel...Intamplarea face ca am contact pe zona de constructii cu oameni care se nenorocesc singuri prin diferite forme de creditare ptr. a-si vedea visul implinit , de a avea o casa . Mi s-a intamplat chiar atunci cand ii sfatuiesc in legatura cu anumite sisteme de creditare sa mi-o ia in nume de rau ,de parca le vroiam eu raul , cand puteam pur si simplu sa tac pur si simplu din gura si sa le consum banii. Nu dorm intotdeauna in toate cele 3 case , dar sunt asezate destul de strategic astfel incat imi confera loc de odihna pe anumite perioade ale anului , excluzant Hotelul care este un bussines constant De ce as vinde cand am familie cu mostenitori ? Sa fii in situatia mea ai vinde ? Nu cred . 18 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Miky, ai vinde 2 case sa dai la orfani? Sau le-ai transforma in orfelinate?Si apropo am prieteni cu care uneori colaborez pe zona de constructii rezidentiale in Buc. si toti le vand ....dar cu bani 15 14 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 După ce mi-a dat recent o steluță la reputație- fac ceva pe steluțele lui - mai că ar merita un vot...ca să iasă cine trebuie Ti-a dat o stea din invidie,crapă ficatul in el ca ai mai multe puncte de reputație. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Ti-a dat o stea din invidie,crapă ficatul in el ca ai mai multe puncte de reputație.Mă, tu ești la fel de prost și-n culcare și-n sculare! 2 2 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Compensăm noi cumva, nu rămânem datori. Fii bun, rogu-te, si elimina echivocul din pluralul asta. Un demon imi sopteste la ureche ca ar fi vorba de o actiune in trei si chiar nu cred ca as intra intr-un asemenea joc (desi e adevarat ca "unde-s doi, <<marimea>> creste"). Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Intamplarea face ca am contact pe zona de constructii cu oameni care se nenorocesc singuri prin diferite forme de creditare ptr. a-si vedea visul implinit , de a avea o casa . Mi s-a intamplat chiar atunci cand ii sfatuiesc in legatura cu anumite sisteme de creditare sa mi-o ia in nume de rau ,de parca le vroiam eu raul , cand puteam pur si simplu sa tac pur si simplu din gura si sa le consum banii. Nu dorm intotdeauna in toate cele 3 case , dar sunt asezate destul de strategic astfel incat imi confera loc de odihna pe anumite perioade ale anului , excluzant Hotelul care este un bussines constant De ce as vinde cand am familie cu mostenitori ? Sa fii in situatia mea ai vinde ? Nu cred . Ce ai făcut mă nene mă,ai trecut la planul B?Dacă tot ai fost dovedit că eşti un prost,ai purces la crearea imaginii prostului cu bani mulţi,cocalarul suprem cu 3 case,un hotel şi afaceri în roate domeniile (Consultanţă financiară,telecomunicaţii,construcţii,IT.....)Din păcate pentru matale,statutul de COCALAR SUPREM trebuie să-l susţii cu argumente şi să răspunzi la câteva întrebări.Cum poate face un prost afaceri când tot timpul şi-l petrece pe Nimfomane?Cum poate un prost să facă afaceri în domenii unde inteligenţă este obligatorie?Cum poate acceptă un milionar să devină slugă unui bătrânel singur şi trist?Mikyputa,treci la planul C,recunoaşte-ţi condiţia de prost leşinat de foame şi vei castiga compasiunea noastră. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Voi chiar nu aveti de gand sa fiti "preetini", chiar si virtual, este ? :no2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Nu dorm intotdeauna in toate cele 3 case , dar sunt asezate destul de strategic astfel incat imi confera loc de odihna pe anumite perioade ale anului , excluzant Hotelul care este un bussines constant cat e nene camera sa stim si noi daca se merita sa dam o buca la matale in hotel, sau deja l-ai umplut cu fetite? 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Voi chiar nu aveti de gand sa fiti "preetini", chiar si virtual, este ? :no2Tu vrei sa fii prieten cu un cocalar prost?spune sincer. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Fii bun, rogu-te, si elimina echivocul din pluralul asta. Un demon imi sopteste la ureche ca ar fi vorba de o actiune in trei si chiar nu cred ca as intra intr-un asemenea joc (desi e adevarat ca "unde-s doi, <<marimea>> creste"). Păi, mă gândeam și eu așa, că unul - inteligent, altul - arătos, dăm bine împreună. Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Păi, mă gândeam și eu așa, că unul - inteligent, altul - arătos, dăm bine împreună. Afurisita pielea pe tine! Vezi ca suntem amandoi inteligenti si aratosi. 1 Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Tu vrei sa fii prieten cu un cocalar prost?spune sincer. Parintele, de ce nu va injurati elevat? Uite, va ajuta Mozart: 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Tu vrei sa fii prieten cu un cocalar prost?spune sincer.Ma refeream la "prietenie" ca si la un armistitiu, mai mic sau mai mare. Cat priveste cocalar - nu stiu, nu il cunosc, nu l-am vazut, nu am stat de vorba cu el, pe un site virtual oricine poate fi orice. La fel cum Miskin care este aici detestat si ultra detestat, in lumea "reala" poate complet diferit. Sau alti forumisti. Nu am eu de unde sa stiu ce fel este unul sau altul din anumite postari pe un site/forum virtual. De aceea, prefer sa nu ma pronunt. Ca nu imi iese intotdeauna nici mie si recunosc, mai sunt cazuri in care nu sunt total impartial, recunosc, pentru ca incerc sa merg pe princpiul "nu judeca, pentru a nu fi judecat". Dar, asa cum toti avem pacatele noastre, si eu le am pe ale mele, nu sunt un sfant. Dar atacuri dintr-o catabara catre cealalta aproape non-stop, chiar si pentru trafic, la un moment dat e prea mult, ar trebui un echilibru, sunt sigur ca daca una din parti se opreste se va opri si cealalta. Doar opinia mea, asta nu inseamna ca sunt desteptul pamantului, pot si si prostul-prostilor, dar astea-s ideile/gandurile mele, altele mai bune nu imi vin acum in cap. 1 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Păi, mă gândeam și eu așa, că unul - inteligent, altul - arătos, dăm bine împreună. Tu trebuie sa te pastrezi pt mine.Am ganduri si planuri mari cu tine. Iti pastrezi toata seva sexuala si te scot la produs. Cu talentul meu si mana mea de a scoate clientela din piatra seaca ne vom imbogati. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Afurisita pielea pe tine! Vezi ca suntem amandoi inteligenti si aratosi. Ca să nu mai zicem - modești. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Tu trebuie sa te pastrezi pt mine.Am ganduri si planuri mari cu tine. Iti pastrezi toata seva sexuala si te scot la produs. Cu talentul meu si mana mea de a scoate clientela din piatra seaca ne vom imbogati. Vrei să mă exploatezi sexual? 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Vrei să mă exploatezi sexual? https://www.youtube.com/watch?v=hq5IePTFQog Link spre comentariu
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Ca să nu mai zicem - modești. It goes without saying. Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Vrei să mă exploatezi sexual? Si nu numai. Senzual, trupeste, mental, militareste, ca si calitati artistice, vom oferi servicii complexe si fara precedent.apoi ne vom pensiona tineri si vom trai in belsug tot restu zilelor noastre de fiinte strasnice, sexi, ilustre, magnetice si magnifice. plus o sa ne distram 1 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Si nu numai. Senzual, trupeste, mental, militareste, ca si calitati artistice, vom oferi servicii complexe si fara precedent.apoi ne vom pensiona tineri si vom trai in belsug tot restu zilelor noastre de fiinte strasnice, sexi, ilustre, magnetice si magnifice. plus o sa ne distram M-am scos. :waytogo 1 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 29, 2016 M-am scos. :waytogo il cunosti pe deep river asta? se califica? arat chipes? il iau si pe el in imbuteliere de chestii fine ca e obraznic si guraliv. pare ca se pricepe la oralitate ) Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 cat e nene camera sa stim si noi daca se merita sa dam o buca la matale in hotel, sau deja l-ai umplut cu fetite?Intra pe jocul "FERMA" acolo si-a construit 3 case si un hotel. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 M-am scos. :waytogo cred ca toata lumea te invidiaza ))) Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2016 M-am scos. :waytogo Ai belit belengherul. 3 18 Link spre comentariu
Postări Recomandate