Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Ce prejudecati sunt indreptate impotriva hotelului, minune?

Recomand CNCD.

Pai pe unii ii inviti gratis, pe altii ii pui la plata.

Ce tembel esti, sa ma bata Buddha.

Pe tine te-am invitat  gratis , ai retinut bine

Dupa aceea nu mai aveai curaj sa postezi poze si cu mine pe aici ,  iti spun eu  :laugh2 

• Like 15
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

nu fi obraznic ca nu se poate ca o muza sa fie atat de ipunator cu viitoarea pimpa.

cred ca din cei nominalizati tu o sa fii cel mai pedepsit ca esti prea naravas. 

Nu-s masochist.;)

stii ashia ca acum mi-a picat visa? esti avut? ia fa0mi o donatie generoasa in spirit festiv. sau u n printscreen dupa card fata verso si apoi ma descurc eu :))

si apoi ca sa iti rasplatesc generozitatea putem dezbate cate teme biblice doresti  :laugh2

Avut? :) Depinde cu cine ma compari. Donatie? Esti cumva un caz social? Suferi de vreo boala si ai nevoie de un tratament? Lucrezi la un proiect ce merita sustinut? :) Nu? Atunci, imi pare rau, nu donez.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Avand in vedere ca :

- Mos Craciun are o anumita varsta  si poate e si pe diuretice,la burta pe care o are (stomac umflat nas rosu-semne clare de ciroza hepatica alcoolica)unde isi face nevoile cand e la datorie?

• Like 3
Link spre comentariu

Avand in vedere ca :

- Mos Craciun are o anumita varsta  si poate e si pe diuretice,la burta pe care o are (stomac umflat nas rosu-semne clare de ciroza hepatica alcoolica)unde isi face nevoile cand e la datorie?

=)) cred ca si-a luat drept "scaun domnesc" farfuria de An Nou a lu' pipiloi =))

iajd niebun!!! =))  

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Și bogat si deștept și zmardoi!

Periculos rău Mikyputa asta.

De astazi m-am hotarat  . Ti-o trag la :blowj0b  pe unde te prind , pana ajungi de vorbesti singur pe paleti  ca celalalt . 

Si asta datorita faptului ca m-ai convins suficient sa observ inca un caz de psihopat cu acte in regula care nu poate dormi de grija altora noaptea . Ti-ai aratat suficient  de bine care este viata ta  de ratat si conditia sociala prin postarile pline de dejectii   de cand te-ai tot Clonat pe aici . Eu nu am observat pana acum in postarile tale (chiar si in topicele deschise)  o  recomandare , un sfat bun dat cuiva , un ajutor   ,  o participare intr-o discutie elevata  (dar aici tine deja de educatia pe care o ai) ...etc  ....decat negativism , ranchiuna si invidie pe diferiti membri ai acestui site (nu doar pe mine) pe care i-ai tot injurat , intaratat sau jignit in diferite moduri , uneori fara un motiv intemeiat , doar din prostia care iti domina creierasul si zi si noapte . :slap2

Jegosule care esti  tu jegos 

Ori te faci om , ori ramai in continuare la calitatea de "GROPARUL"  de pe Nimfomane . Dar ma indoiesc sa recurgi la prima varianta , oamenii dupa o varsta nu-si mai pot schimba caracterul deja format  in decursul anilor . :no2

Deci atentie la neatentie. TO BEGING PLAY   :laugh2

Si te astepti sa nu te mai consider tembel pe urma?

Asta intreb eu.

La tine nu mai trag sperante esti un caz pierdut deja  :no2

Si nu tine de smardoiala  , cum zice prostul  de mai sus , ptr. el  poate ca ar fi buna uneori ca sa-si revina . :)

• Like 16
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:X.
  • Oras:X.

Deci atentie la neatentie. TO BEGING PLAY :laugh2

La tine nu mai trag sperante esti un caz pierdut deja :no2

Si nu tine de smardoiala , cum zice prostul de mai sus , ptr. el poate ca ar fi buna uneori ca sa-si revina . :)

Ce inseamna to beging play?

Tu nu intelegi faptul ca casele nu mascheaza idiotenia cu care ai fost inzestrat si pe care o arati la fiecare postare.

How do you do how how?

Link spre comentariu

Ce inseamna to beging play?

Tu nu intelegi faptul ca casele nu mascheaza idiotenia cu care ai fost inzestrat si pe care o arati la fiecare postare.

How do you do how how?

de parca la tine o mascheaza cand  te folosesti de poza aceea  constant  ,   macar eu am o scuza  imi permit  :laugh2 

I do not hnow  :)

• Like 16
  • Minus 14
Link spre comentariu

Daca o dai in zmardoiala,eu ma retrag.

Am auzit ca ai centura neagra la supt pula viteza.

vezi ma ca ti-au furat petardele de pe taraba , stand cu ochii la  votul acela  :laugh2

• Like 15
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:aer

Intamplarea face ca am contact pe zona de constructii cu oameni care se nenorocesc singuri prin diferite forme de creditare ptr. a-si vedea visul implinit , de a avea o casa . Mi s-a intamplat chiar atunci cand ii sfatuiesc in legatura cu anumite sisteme de creditare sa mi-o ia in nume de rau ,de parca le vroiam eu raul , cand puteam pur si simplu sa tac pur si simplu din gura si sa le consum banii.

Nu dorm intotdeauna in toate cele 3 case , dar sunt asezate destul de strategic astfel incat imi confera loc de odihna pe anumite perioade ale anului , excluzant Hotelul care este un bussines constant

De ce as vinde cand am familie cu mostenitori ? Sa fii in situatia mea ai vinde ? Nu cred . :)

Am inteles, deci ai gandit-o strategic...detii cumva s-un buncăr? :)...ma gandesc ca trebuie protejat un om deosebit, care-i atasat de fiecare placa de azbest,de pe casute si hotel, plus intelectul care a ajutat la dobandirea acestora...la o adica, cu cat ai mai mult, pe toate planurile, si consideri ca esti 'din ce in ce mai fericit',cu atat iti dai seama ca se intensifica fricile, fie ca-i frica de batranete, de durere, de imprevizibil si moarte, nu? :)...un chip care a ajuns Acolo, aproape sau langa Rost :), trebuie protejat, chiar daca asta necesita chiar si inventia afterlife-ului :),Raiul mirobolant, nu? :)...dar lasa, ca aia care o sa atenteze la linistea, implinirea si fericirea ta o sa fie pedepsiti, ajung in Iad, un plus...o sa fii si mai fericit in Rai! :)...doamne ce aberz! :)

Stiu ca nu dormi in toate cele 3 case, eram sarcastic, ironic sau invidios, alege tu...

Daca as fi in situatia ta, cu mintea ta, nu...daca as fi in situatia ta, cu mintea mea, da...dar momentan locuiesc intr-un grajd micut, cu chirie...pare ca am ales pastila rosie cu gust de cacat, dar pentru asta exista Tic-Tac. :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Am inteles, deci ai gandit-o strategic...detii cumva s-un buncăr? :)...ma gandesc ca trebuie protejat un om deosebit, care-i atasat de fiecare placa de azbest,de pe casute si hotel, plus intelectul care a ajutat la dobandirea acestora...la o adica, cu cat ai mai mult, pe toate planurile, si consideri ca esti 'din ce in ce mai fericit',cu atat iti dai seama ca se intensifica fricile, fie ca-i frica de batranete, de durere, de imprevizibil si moarte, nu? :)...un chip care a ajuns Acolo, aproape sau langa Rost :), trebuie protejat, chiar daca asta necesita chiar si inventia afterlife-ului :),Raiul mirobolant, nu? :)...dar lasa, ca aia care o sa atenteze la linistea, implinirea si fericirea ta o sa fie pedepsiti, ajung in Iad, un plus...o sa fii si mai fericit in Rai! :)...doamne ce aberz! :)

Stiu ca nu dormi in toate cele 3 case, eram sarcastic, ironic sau invidios, alege tu...

Daca as fi in situatia ta, cu mintea ta, nu...daca as fi in situatia ta, cu mintea mea, da...dar momentan locuiesc intr-un grajd micut, cu chirie...pare ca am ales pastila rosie cu gust de cacat, dar pentru asta exista Tic-Tac. :)

Sunt de parere ca fiecare are sansa lui in viata  sa realizeze sau sa cladeasca ceva . La mine toate acestea au fost realizate  dupa o perioada de munca , strategii si uneori eforturi  destul de intense si asta ptr. asigurarea propriului confort al meu sau al familiei ptr. care m-am zbatut intotdeauna . De frica batranetii sau a  Iadului  exista si posibilitatea sa nu fac  nimic toata viata si sa tot astept sosirea  acestora .

Ptr. ultima fraza ce pot sa spun  ...imi pare rau :( ...dar poate nu ti-a apus norocul , doar ca privesti cam pesimist problema , din cate observ 

Nici nu m-as fi asteptat la altceva, doar sunt prietenii tai! :)

Iti dai seama ca era o gluma  :laugh2  Dar unde ai vazut pe cineva sa construiasca si sa ofere gratis ?  De fapt stiu cateva cazuri de gratuitati si donatii d'astea care ulterior au ajuns tot sa se vanda , din cauza ca nu au stiut sa le intretina ....ce oameni  :no2

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu

Sunt de parere ca fiecare are sansa lui in viata sa realizeze sau sa cladeasca ceva . La mine toate acestea au fost realizate dupa o perioada de munca , strategii si uneori eforturi destul de intense si asta ptr. asigurarea propriului confort al meu sau al familiei ptr. care m-am zbatut intotdeauna . De frica batranetii sau a Iadului exista si posibilitatea sa nu fac nimic toata viata si sa tot astept sosirea acestora .

Ptr. ultima fraza ce pot sa spun ...imi pare rau :( ...dar poate nu ti-a apus norocul , doar ca privesti cam pesimist problema , din cate observ

Iti dai seama ca era o gluma :laugh2 Dar unde ai vazut pe cineva sa construiasca si sa ofere gratis ? De fapt stiu cateva cazuri de gratuitati si donatii d'astea care ulterior au ajuns tot sa se vanda , din cauza ca nu au stiut sa le intretina ....ce oameni :no2

Stiam de la bun inceput ca o sa pierd cateva minute sa scriu postarea aia( si mi-am asumat automat) si ca nu o sa intelegi nimic din ce am scris...sau ca o sa intelgi, dar atat cat o sa poti! :)

Fuck that, mai bine hai sa ne aparam sinele si sa respectam arta botezului, plus conditionarea de apoi! :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...