Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat
  La 29.12.2016 la 15:23, le miskin a spus:

Ce prejudecati sunt indreptate impotriva hotelului, minune?

Recomand CNCD.

Pai pe unii ii inviti gratis, pe altii ii pui la plata.

Ce tembel esti, sa ma bata Buddha.

Pe tine te-am invitat  gratis , ai retinut bine

Dupa aceea nu mai aveai curaj sa postezi poze si cu mine pe aici ,  iti spun eu  :laugh2 

• Like 15
  • Minus 14
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow
Postat
  La 29.12.2016 la 14:09, rouge kaya a spus:

nu fi obraznic ca nu se poate ca o muza sa fie atat de ipunator cu viitoarea pimpa.

cred ca din cei nominalizati tu o sa fii cel mai pedepsit ca esti prea naravas. 

Nu-s masochist.;)

La 29.12.2016 la 14:17, rouge kaya a spus:

stii ashia ca acum mi-a picat visa? esti avut? ia fa0mi o donatie generoasa in spirit festiv. sau u n printscreen dupa card fata verso si apoi ma descurc eu :))

si apoi ca sa iti rasplatesc generozitatea putem dezbate cate teme biblice doresti  :laugh2

Avut? :) Depinde cu cine ma compari. Donatie? Esti cumva un caz social? Suferi de vreo boala si ai nevoie de un tratament? Lucrezi la un proiect ce merita sustinut? :) Nu? Atunci, imi pare rau, nu donez.

• Like 1
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Avand in vedere ca :

- Mos Craciun are o anumita varsta  si poate e si pe diuretice,la burta pe care o are (stomac umflat nas rosu-semne clare de ciroza hepatica alcoolica)unde isi face nevoile cand e la datorie?

• Like 3
  • Telefon: anonna30@yahoo.com
  • Oras:everywhere
Postat
  La 29.12.2016 la 18:28, nobel a spus:

Avand in vedere ca :

- Mos Craciun are o anumita varsta  si poate e si pe diuretice,la burta pe care o are (stomac umflat nas rosu-semne clare de ciroza hepatica alcoolica)unde isi face nevoile cand e la datorie?

=)) cred ca si-a luat drept "scaun domnesc" farfuria de An Nou a lu' pipiloi =))

iajd niebun!!! =))  

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:in flames
Postat
  La 29.12.2016 la 18:24, deep river reloaded a spus:

Nu-s masochist. ;)

si nu vrei sa incerci? :))

• Oras:FALASTOACA
Postat
  La 29.12.2016 la 15:32, miky77 a spus:

Pe tine te-am invitat gratis , ai retinut bine

Dupa aceea nu mai aveai curaj sa postezi poze si cu mine pe aici , iti spun eu :laugh2

Și bogat si deștept și zmardoi!

Periculos rău Mikyputa asta.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:X.
Postat
  La 29.12.2016 la 15:32, miky77 a spus:

Pe tine te-am invitat gratis , ai retinut bine

Dupa aceea nu mai aveai curaj sa postezi poze si cu mine pe aici , iti spun eu :laugh2

Si te astepti sa nu te mai consider tembel pe urma?

Asta intreb eu.

Postat
  La 29.12.2016 la 18:24, deep river reloaded a spus:

Suferi de vreo boala si ai nevoie de un tratament?

Claro que si.

Inca nu s-a stabilit diagnosticul cu exactitate.

Postat
  La 29.12.2016 la 21:27, deep river reloaded a spus:

Ei, am si eu macar atata glagorie. :)

am inteles

iti place sa legi tu  :laugh2

Postat
  La 29.12.2016 la 19:06, sfantul pipilica a spus:

Și bogat si deștept și zmardoi!

Periculos rău Mikyputa asta.

De astazi m-am hotarat  . Ti-o trag la :blowj0b  pe unde te prind , pana ajungi de vorbesti singur pe paleti  ca celalalt . 

Si asta datorita faptului ca m-ai convins suficient sa observ inca un caz de psihopat cu acte in regula care nu poate dormi de grija altora noaptea . Ti-ai aratat suficient  de bine care este viata ta  de ratat si conditia sociala prin postarile pline de dejectii   de cand te-ai tot Clonat pe aici . Eu nu am observat pana acum in postarile tale (chiar si in topicele deschise)  o  recomandare , un sfat bun dat cuiva , un ajutor   ,  o participare intr-o discutie elevata  (dar aici tine deja de educatia pe care o ai) ...etc  ....decat negativism , ranchiuna si invidie pe diferiti membri ai acestui site (nu doar pe mine) pe care i-ai tot injurat , intaratat sau jignit in diferite moduri , uneori fara un motiv intemeiat , doar din prostia care iti domina creierasul si zi si noapte . :slap2

Jegosule care esti  tu jegos 

Ori te faci om , ori ramai in continuare la calitatea de "GROPARUL"  de pe Nimfomane . Dar ma indoiesc sa recurgi la prima varianta , oamenii dupa o varsta nu-si mai pot schimba caracterul deja format  in decursul anilor . :no2

Deci atentie la neatentie. TO BEGING PLAY   :laugh2

La 29.12.2016 la 21:28, le miskin a spus:

Si te astepti sa nu te mai consider tembel pe urma?

Asta intreb eu.

La tine nu mai trag sperante esti un caz pierdut deja  :no2

Si nu tine de smardoiala  , cum zice prostul  de mai sus , ptr. el  poate ca ar fi buna uneori ca sa-si revina . :)

• Like 16
  • Minus 14
Postat
  La 30.12.2016 la 7:51, miky77 a spus:

Deci atentie la neatentie. TO BEGING PLAY :laugh2

La tine nu mai trag sperante esti un caz pierdut deja :no2

Si nu tine de smardoiala , cum zice prostul de mai sus , ptr. el poate ca ar fi buna uneori ca sa-si revina . :)

Ce inseamna to beging play?

Tu nu intelegi faptul ca casele nu mascheaza idiotenia cu care ai fost inzestrat si pe care o arati la fiecare postare.

How do you do how how?

Postat
  La 30.12.2016 la 7:56, le miskin a spus:

Ce inseamna to beging play?

Tu nu intelegi faptul ca casele nu mascheaza idiotenia cu care ai fost inzestrat si pe care o arati la fiecare postare.

How do you do how how?

de parca la tine o mascheaza cand  te folosesti de poza aceea  constant  ,   macar eu am o scuza  imi permit  :laugh2 

I do not hnow  :)

• Like 16
  • Minus 14
Postat
  La 30.12.2016 la 8:00, miky77 a spus:

de parca la tine o mascheaza cand te folosesti de poza aceea constant , macar eu am o scuza imi permit :laugh2

I do not hnow :)

Cum ar veni, la tine e scuzabil, pentru ca esti tembel.

*i do not know

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E tristă viața când ești Pișăcios sau idiot din romane rusești! Nici milă nu-mi inspiră.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

...

Postat

O parte din cei ceea ce scriu pe aici sunt niste retarzi ordinari !

Postat
  La 30.12.2016 la 8:56, picon a spus:

E tristă viața când ești Pișăcios sau idiot din romane rusești! Nici milă nu-mi inspiră.

Slabuț.Mai incearca!

Postat
  La 30.12.2016 la 7:51, miky77 a spus:

La tine nu mai trag sperante esti un caz pierdut deja  :no2

Si nu tinit e de smardoiala  , cum zice prostul  de mai sus , ptr. el  poate ca ar fi buna uneori ca sa-si revina . :)

Daca o dai in zmardoiala,eu ma retrag.

Am auzit ca ai centura neagra la supt pula viteza.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
  La 30.12.2016 la 12:17, sfantul pipilica a spus:

Daca o dai in zmardoiala,eu ma retrag.

Am auzit ca ai centura neagra la supt pula viteza.

vezi ma ca ti-au furat petardele de pe taraba , stand cu ochii la  votul acela  :laugh2

• Like 15
  • Minus 14
  • Oras:aer
Postat
  La 29.12.2016 la 8:57, miky77 a spus:

Intamplarea face ca am contact pe zona de constructii cu oameni care se nenorocesc singuri prin diferite forme de creditare ptr. a-si vedea visul implinit , de a avea o casa . Mi s-a intamplat chiar atunci cand ii sfatuiesc in legatura cu anumite sisteme de creditare sa mi-o ia in nume de rau ,de parca le vroiam eu raul , cand puteam pur si simplu sa tac pur si simplu din gura si sa le consum banii.

Nu dorm intotdeauna in toate cele 3 case , dar sunt asezate destul de strategic astfel incat imi confera loc de odihna pe anumite perioade ale anului , excluzant Hotelul care este un bussines constant

De ce as vinde cand am familie cu mostenitori ? Sa fii in situatia mea ai vinde ? Nu cred . :)

Am inteles, deci ai gandit-o strategic...detii cumva s-un buncăr? :)...ma gandesc ca trebuie protejat un om deosebit, care-i atasat de fiecare placa de azbest,de pe casute si hotel, plus intelectul care a ajutat la dobandirea acestora...la o adica, cu cat ai mai mult, pe toate planurile, si consideri ca esti 'din ce in ce mai fericit',cu atat iti dai seama ca se intensifica fricile, fie ca-i frica de batranete, de durere, de imprevizibil si moarte, nu? :)...un chip care a ajuns Acolo, aproape sau langa Rost :), trebuie protejat, chiar daca asta necesita chiar si inventia afterlife-ului :),Raiul mirobolant, nu? :)...dar lasa, ca aia care o sa atenteze la linistea, implinirea si fericirea ta o sa fie pedepsiti, ajung in Iad, un plus...o sa fii si mai fericit in Rai! :)...doamne ce aberz! :)

Stiu ca nu dormi in toate cele 3 case, eram sarcastic, ironic sau invidios, alege tu...

Daca as fi in situatia ta, cu mintea ta, nu...daca as fi in situatia ta, cu mintea mea, da...dar momentan locuiesc intr-un grajd micut, cu chirie...pare ca am ales pastila rosie cu gust de cacat, dar pentru asta exista Tic-Tac. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat
  La 29.12.2016 la 9:03, miky77 a spus:

Si apropo am prieteni cu care uneori colaborez pe zona de constructii rezidentiale in Buc. si toti le vand ....dar cu bani :laugh2

Nici nu m-as fi asteptat la altceva, doar sunt prietenii tai! :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat
  La 31.12.2016 la 6:48, ? ec ed a spus:

Am inteles, deci ai gandit-o strategic...detii cumva s-un buncăr? :)...ma gandesc ca trebuie protejat un om deosebit, care-i atasat de fiecare placa de azbest,de pe casute si hotel, plus intelectul care a ajutat la dobandirea acestora...la o adica, cu cat ai mai mult, pe toate planurile, si consideri ca esti 'din ce in ce mai fericit',cu atat iti dai seama ca se intensifica fricile, fie ca-i frica de batranete, de durere, de imprevizibil si moarte, nu? :)...un chip care a ajuns Acolo, aproape sau langa Rost :), trebuie protejat, chiar daca asta necesita chiar si inventia afterlife-ului :),Raiul mirobolant, nu? :)...dar lasa, ca aia care o sa atenteze la linistea, implinirea si fericirea ta o sa fie pedepsiti, ajung in Iad, un plus...o sa fii si mai fericit in Rai! :)...doamne ce aberz! :)

Stiu ca nu dormi in toate cele 3 case, eram sarcastic, ironic sau invidios, alege tu...

Daca as fi in situatia ta, cu mintea ta, nu...daca as fi in situatia ta, cu mintea mea, da...dar momentan locuiesc intr-un grajd micut, cu chirie...pare ca am ales pastila rosie cu gust de cacat, dar pentru asta exista Tic-Tac. :)

Sunt de parere ca fiecare are sansa lui in viata  sa realizeze sau sa cladeasca ceva . La mine toate acestea au fost realizate  dupa o perioada de munca , strategii si uneori eforturi  destul de intense si asta ptr. asigurarea propriului confort al meu sau al familiei ptr. care m-am zbatut intotdeauna . De frica batranetii sau a  Iadului  exista si posibilitatea sa nu fac  nimic toata viata si sa tot astept sosirea  acestora .

Ptr. ultima fraza ce pot sa spun  ...imi pare rau :( ...dar poate nu ti-a apus norocul , doar ca privesti cam pesimist problema , din cate observ 

La 31.12.2016 la 6:53, ? ec ed a spus:

Nici nu m-as fi asteptat la altceva, doar sunt prietenii tai! :)

Iti dai seama ca era o gluma  :laugh2  Dar unde ai vazut pe cineva sa construiasca si sa ofere gratis ?  De fapt stiu cateva cazuri de gratuitati si donatii d'astea care ulterior au ajuns tot sa se vanda , din cauza ca nu au stiut sa le intretina ....ce oameni  :no2

• Like 17
  • Minus 14

Postat
  La 31.12.2016 la 7:28, miky77 a spus:

Sunt de parere ca fiecare are sansa lui in viata sa realizeze sau sa cladeasca ceva . La mine toate acestea au fost realizate dupa o perioada de munca , strategii si uneori eforturi destul de intense si asta ptr. asigurarea propriului confort al meu sau al familiei ptr. care m-am zbatut intotdeauna . De frica batranetii sau a Iadului exista si posibilitatea sa nu fac nimic toata viata si sa tot astept sosirea acestora .

Ptr. ultima fraza ce pot sa spun ...imi pare rau :( ...dar poate nu ti-a apus norocul , doar ca privesti cam pesimist problema , din cate observ

Iti dai seama ca era o gluma :laugh2 Dar unde ai vazut pe cineva sa construiasca si sa ofere gratis ? De fapt stiu cateva cazuri de gratuitati si donatii d'astea care ulterior au ajuns tot sa se vanda , din cauza ca nu au stiut sa le intretina ....ce oameni :no2

Stiam de la bun inceput ca o sa pierd cateva minute sa scriu postarea aia( si mi-am asumat automat) si ca nu o sa intelegi nimic din ce am scris...sau ca o sa intelgi, dar atat cat o sa poti! :)

Fuck that, mai bine hai sa ne aparam sinele si sa respectam arta botezului, plus conditionarea de apoi! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...