sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Deocamdata nu imi trece prin cap, dar eu bazdacii mei. O sa vin sa bem ceva, tu cu alcool, eu fara, caci m-am lasat. Aduc si chitara. Vin si eu. Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Vin si eu. Vin-o. Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 De ziua mea pe 15 mai La scris te pricepi? Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 La scris te pricepi? Tu ce crezi? Depinde de context! Scris poezii? Versuri pentru cântece... Sau...? Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Tu ce crezi? Depinde de context! Scris poezii? Versuri pentru cântece... Sau...? Poezii, proza, ce iti place tie. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Vin-o. *vino... 2 23 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 *vino...Am gresit. Si sa stii ca chiar m-am gandit la asta. 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Iubesc femeia (versuri de Ionel Fernic)Femei sunt multe-n lumea asta mare,Frumoase ca seninul instelat,Gasesti placeri nebune-n fiecareSi-s dulci ca o lucire de pacat ... De-mi place-o bruna cu ochi de jaratic,In focul careia inima-mi topesc,Apare-o blonda c-un suris salbaticSi nu mai stiu pe care s-o iubesc. Iubesc femeia de dor nebuna,Femeia bruna cu ochi de foc,Dar si pe-aceea cu ochi verzi ca marea;Imbratisarea ei ma-mbata pe loc! Blonda sau bruna imi e totuna,Deopotriva le iubesc,Deopotriva le doresc!Iubesc femeia cind e femeie,A vietii cheieDoar prin ea o gasesc!... Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Poezii, proza, ce iti place tie. Obișnuiam cândva...In vremurile demult apuse..Fuse ce fuse..Și se duse )) Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Iubesc femeia (versuri de Ionel Fernic)Femei sunt multe-n lumea asta mare,Frumoase ca seninul instelat,Gasesti placeri nebune-n fiecareSi-s dulci ca o lucire de pacat ... De-mi place-o bruna cu ochi de jaratic,In focul careia inima-mi topesc,Apare-o blonda c-un suris salbaticSi nu mai stiu pe care s-o iubesc. Iubesc femeia de dor nebuna,Femeia bruna cu ochi de foc,Dar si pe-aceea cu ochi verzi ca marea;Imbratisarea ei ma-mbata pe loc! Blonda sau bruna imi e totuna,Deopotriva le iubesc,Deopotriva le doresc!Iubesc femeia cind e femeie,A vietii cheieDoar prin ea o gasesc!... Lasa asta. Vorbesc serios. Am stat eu si m-am gandit si in lung si in lat si, daca tot risipim o groaza de energie, macar sa facem ceva constructiv. Ma gandeam la http://www.literaturadeazi.ro/. ca exemplu. Da mie mi se parea ca tu ai scris candva judecand dupa status-urile tale. Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Mai bine spune-mi și mie un antivirus bun pentru Android... 4 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Mai bine spune-mi și mie un antivirus bun pentru Android... Cred ca by default multe au AVG Free. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Iubesc femeia (versuri de Ionel Fernic)Femei sunt multe-n lumea asta mare,Frumoase ca seninul instelat,Gasesti placeri nebune-n fiecareSi-s dulci ca o lucire de pacat ... De-mi place-o bruna cu ochi de jaratic,In focul careia inima-mi topesc,Apare-o blonda c-un suris salbaticSi nu mai stiu pe care s-o iubesc. Iubesc femeia de dor nebuna,Femeia bruna cu ochi de foc,Dar si pe-aceea cu ochi verzi ca marea;Imbratisarea ei ma-mbata pe loc! Blonda sau bruna imi e totuna,Deopotriva le iubesc,Deopotriva le doresc!Iubesc femeia cind e femeie,A vietii cheieDoar prin ea o gasesc!... zici c-a dat criza varstei a III a peste tine. )))prea multa melancolie in plm Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Lasa asta. Vorbesc serios. Am stat eu si m-am gandit si in lung si in lat si, daca tot risipim o groaza de energie, macar sa facem ceva constructiv. Ma gandeam la http://www.literaturadeazi.ro/. ca exemplu. Da mie mi se parea ca tu ai scris candva judecand dupa status-urile tale. Bubutza mică și gingașă..Fata mamii drăgălașă..Fii dulce și nu poznasă ))) La statusuri mai pun versuri,dar nu cred că ăsta e un site cu profil de ale mele poezii..Plus că mulți le cred aiurea...Deci ...Pas 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Cred ca by default multe au AVG Free. Clean Master? Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Bubutza mică și gingașă..Fata mamii drăgălașă..Fii dulce și nu poznasă ))) La statusuri mai pun versuri,dar nu cred că ăsta e un site cu profil de ale mele poezii..Plus că mulți le cred aiurea...Deci ...Pas Pai nu. Facem blog separat. De fapt sunt bloguri si aici, dar nu prea se uita multa lume peste ele. Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Clean Master? Nu cred ca este antivirus. 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Am prea multi dușmani pe aici ca să mă mai apuc de scris poezii! Înainte îmi mai bateam capul,mai deschideam un topic,mai incercam ceva...Less is more! 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Picon... Aștept musacaua 4 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Am prea multi dușmani pe aici ca să mă mai apuc de scris poezii! Înainte îmi mai bateam capul,mai deschideam un topic,mai incercam ceva...Less is more! Dusmani sunt pe peste tot. Problema sunt cuvintele, care au incarcatura emotionala. Asta nu se intelege inca de catre toti, dar asta este. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Poezii, proza, ce iti place tie.Cânți si muzică religioasă? 2 1 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Cânți si muzică religioasă? Nu. Sunt chestii specifice pentru muzica religioasa. Se folosesc niste game specifice, denumite moduri bizantine. Chestia asta cu muzica religioasa nu e atat de simpla ca suptul pulii. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Cânți si muzică religioasă? :laugh2 Bre ce e cu nick-ul asta ? Nu mai fac fata popii la spovedanii ? 18 8 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 :laugh2 Bre ce e cu nick-ul asta ? Nu mai fac fata popii la spovedanii ? Pe celălalt l-a pângărit motanul,ardelas pe matul gros 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Pe celălalt l-a pângărit motanul,ardelas pe matul grosadica ? cu ce anume ? are 3 warn-uri ? 18 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate