miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Retractez tot ce am scris in privinta ta.Ma chinuie un telefon minuscul iar ceea ce scrisese retardul de pipiloi ti-am aruncat tie in carca.Ai tot dreptul sa ma iei la goana acum.... Esti febletea mea! Eroul meu! Eu zic sa il lasi, e prea prostovan sa inteleaga caterinca . Obse a glumit si fraierul a inghitit galusca . Nu s-a ofticat impricinatul dar a sarit de cur in sus IQ77 (acu' am realizat ca IQ77 e prea mult pentru unul ca el, 77 vine de la altceva de fapt - de la 7,7 cm )Una mai tuta ca cealalta :laugh2 Deja va faceti concurenta neloiala 23 8
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Ianuarie 31, 2017 Retractez tot ce am scris in privinta ta.Ma chinuie un telefon minuscul iar ceea ce scrisese retardul de pipiloi ti-am aruncat tie in carca.Ai tot dreptul sa ma iei la goana acum.... Esti febletea mea! Eroul meu! NU mai bea carmol!Treci pe spirt tras prin paine! 5 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Una mai tuta ca cealalta :laugh2 Deja va faceti concurenta neloiala :slap2d-ai mare la fel Tuta ? Aha - vocabular select . Hai cu minusurile , prostovane ... "ca ai valoare daia mare - care compenseaza aia 7,7 cm . 5 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Ianuarie 31, 2017 Ai uitat de Amanda Aia e cea mai praf psihic N-am uitat,dar nu le pot trece pe toate ca îmi trebuiesc 2 pagini. 4 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 7,7 cm imi place , esti ascultator, bun baiat ! Crezi ca imi pasa mie de minusurile tale ? Hai , inca un minus ! 6 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Tuta ? Aha - vocabular select . Hai cu minusurile , prostovane ... "ca ai valoare daia mare - care compenseaza aia 7,7 cm . stai sa redactez tuto spusele tale sa vezi cat esti de terminata (daca doresti iti expun si originalul spuselor tale) " eu intru aici ptr. glumele lu'.....x,y, z..." Ba , tu chiar ca esti o "gluma de femeie" :laugh2 unde si-a gasit jigodia sa se delecteze Da de futut , cand te futi ? Ca noi intram pe aici sa mai futem din cand in cand . Mars pe topicul acela care te-a consacrat de bucatarie si expune-ti sucitoru' ca tare esti prostanaca 22 8
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 stai sa redactez tuto spusele tale sa vezi cat esti de terminata (daca doresti iti expun si originalul spuselor tale) " eu intru aici ptr. glumele lu'.....x,y, z..." Ba , tu chiar ca esti o "gluma de femeie" :laugh2 unde si-a gasit jigodia sa se delecteze Da de futut , cand te futi ? Ca noi intram pe aici sa mai futem din cand in cand . Mars pe topicul acela care te-a consacrat de bucatarie si expune-ti sucitoru' ca tare esti prostanacaDa chiar, ea ce caută p-aiclea e nevasta vreunui futac de aici ? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 7,7 cm imi place , esti ascultator, bun baiat ! Crezi ca imi pasa mie de minusurile tale ? Hai , inca un minus !mi l-ai masurat cu gura , de stii ? stai nemiscata si nu mai da din cap , pe ritm de rock , sa ti-l infig nu-ti pasa dar tot amintesti de ele 19 8
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 31, 2017 Una mai tuta ca cealalta :laugh2 Deja va faceti concurenta neloiala Nu-i asa ca tu ai vrut sa fii diplomat?Naspa, nu ti-a iesit finetea decat pe nas... Foloseste batista ca esti scarbos
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Da chiar, ea ce caută p-aiclea e nevasta vreunui futac de aici ?intreab-o tu ca mie nu-mi raspunde momentan "se delecteaza" , plm cum s-o traduce asta in creierasii ei 19 8
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 31, 2017 mi l-ai masurat cu gura , de stii ? stai nemiscata si nu mai da din cap , pe ritm de rock , sa ti-l infig nu-ti pasa dar tot amintesti de ele Iar te-ai umezit doar visand.... Desteptarea!!!!
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 31, 2017 stai sa redactez tuto spusele tale sa vezi cat esti de terminata (daca doresti iti expun si originalul spuselor tale) " eu intru aici ptr. glumele lu'.....x,y, z..." Ba , tu chiar ca esti o "gluma de femeie" :laugh2 unde si-a gasit jigodia sa se delecteze Da de futut , cand te futi ? Ca noi intram pe aici sa mai futem din cand in cand . Mars pe topicul acela care te-a consacrat de bucatarie si expune-ti sucitoru' ca tare esti prostanacaPutzulica, iar te faci de ras repetand cuvintele altuia... Acu' daca femeia nu'si etaleaza pasarea pe aici nu inseamna si ca e statita. Dar uitandu-ma la ce arunci tu pe aici, desi esti insurat ma intreb oare cand ai pua-o ultima data, cu bani sau fara?! 3 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Iar te-ai umezit doar visand.... Desteptarea!!!!Nu ma umezesc eu atat de usor ,mai cu seama cand va vad aparand pe voi , precum gaitele Sunteti cu mult departe de conceptul meu de Femeie 22 8
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 stai sa redactez tuto spusele tale sa vezi cat esti de terminata (daca doresti iti expun si originalul spuselor tale) " eu intru aici ptr. glumele lu'.....x,y, z..." Ba , tu chiar ca esti o "gluma de femeie" :laugh2 unde si-a gasit jigodia sa se delecteze Da de futut , cand te futi ? Ca noi intram pe aici sa mai futem din cand in cand . Mars pe topicul acela care te-a consacrat de bucatarie si expune-ti sucitoru' ca tare esti prostanaca Ofticos , este 7,7 cm ? 5 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Nu ma umezesc eu atat de usor ,mai cu seama cand va vad aparand pe voi , precum gaitele Sunteti cu mult departe de conceptul meu de Femeie Ha, ha , ha ! Suntem , suntem . Nu te-as lasa nici sa-mi speli masina . Imi este scarba de cocalarii prosti cu putza mica . 6 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 31, 2017 stai sa redactez tuto spusele tale sa vezi cat esti de terminata (daca doresti iti expun si originalul spuselor tale) " eu intru aici ptr. glumele lu'.....x,y, z..." Ba , tu chiar ca esti o "gluma de femeie" :laugh2 unde si-a gasit jigodia sa se delecteze Da de futut , cand te futi ? Ca noi intram pe aici sa mai futem din cand in cand . Mars pe topicul acela care te-a consacrat de bucatarie si expune-ti sucitoru' ca tare esti prostanaca Mucosule, ce faci tu aici? 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Putzulica, iar te faci de ras repetand cuvintele altuia... Acu' daca femeia nu'si etaleaza pasarea pe aici nu inseamna si ca e statita. Dar uitandu-ma la ce arunci tu pe aici, desi esti insurat ma intreb oare cand ai pua-o ultima data, cu bani sau fara?!Ti se pare ca una normala la cap , fara de a avea macar un scop de a face ceva banuti , s-ar etala pe aici ? Asta a nimerit exact pe site-ul acesta de "glume" cand a dat cautare pe Goagal . In general "le cam pun" fara bani in ultima perioada ...asta ptr. curiozitatile tale personale , ca tot esti marcata de aceasta. 19 8
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Ti se pare ca una normala la cap , fara de a avea macar un scop de a face ceva banuti , s-ar etala pe aici ? Asta a nimerit exact pe site-ul acesta de "glume" cand a dat cautare pe Goagal . In general "le cam pun" fara bani in ultima perioada ...asta ptr. curiozitatile tale personale , ca tot esti marcata de aceasta. Care etalare , prostovane cu putza mica ? 5 2
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 31, 2017 Putzulica, iar te faci de ras repetand cuvintele altuia... Acu' daca femeia nu'si etaleaza pasarea pe aici nu inseamna si ca e statita. Dar uitandu-ma la ce arunci tu pe aici, desi esti insurat ma intreb oare cand ai pua-o ultima data, cu bani sau fara?! Lui IQ77 ii plac barbatii. E lesne de observat ca uraste femeile, iar unor useri le face felatie dupa felatie. Plus ca e non-stop pe forum, impreuna cu clonele lui. Intreaba-l de dmx dmx si de chuck shurley, pentru inceput. 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Ha, ha , ha ! Suntem , suntem . Nu te-as lasa nici sa-mi speli masina . Imi este scarba de cocalarii prosti cu putza mica . Pai cine a spus ca sunt spalator de troace , lesinato ? Ti-e scarba , da te intretii cu ei la glume Am spus eu ca esti tembeloida , crede-ma pe cuvant , arareori dau gres in aprecierile facute 19 8
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 31, 2017 Ti se pare ca una normala la cap , fara de a avea macar un scop de a face ceva banuti , s-ar etala pe aici ? Asta a nimerit exact pe site-ul acesta de "glume" cand a dat cautare pe Goagal . In general "le cam pun" fara bani in ultima perioada ...asta ptr. curiozitatile tale personale , ca tot esti marcata de aceasta. Dar tie ti se pare ca unul normal la cap ar plati bani pentru a sta non-stop pe forumul asta si pentru a fi batjocorit si umilit pe banii lui?Singura ta activitate sexuala este oralul pe care tu, brett si inca vreo doi vi-l performati reciproc. Mikyputa the Faggot, the Greatest Moron in the History! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Lui IQ77 ii plac barbatii. E lesne de observat ca uraste femeile, iar unor useri le face felatie dupa felatie. Plus ca e non-stop pe forum, impreuna cu clonele lui. Intreaba-l de dmx dmx si de chuck shurley, pentru inceput. :laugh2 mai repeta , ba , clonele o data . Ia sa vedem care mai sunt ?Nu ma mira de ce tot o tii langa cu IQ-ul 77 19 8
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 31, 2017 :laugh2 mai repeta , ba , clonele o data . Ia sa vedem care mai sunt ?Nu ma mira de ce tot o tii langa cu IQ-ul 77 Incoerent te mai exprimi, ba Mikyputa. Nu ca e o surpriza, la imbecilitatea-ti proverbiala.Constat, insa, ca nu ai negat cand am afirmat ca esti poponar. Aprobare tacita. PS Nu te deprima daca o ai mica, Picon e in aceeasi situatie si e totusi campionul postarilor.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 31, 2017 Dar tie ti se pare ca unul normal la cap ar plati bani pentru a sta non-stop pe forumul asta si pentru a fi batjocorit si umilit pe banii lui?Singura ta activitate sexuala este oralul pe care tu, brett si inca vreo doi vi-l performati reciproc. Mikyputa the Faggot, the Greatest Moron in the History! Ce invidios Ba pulica franaru la mine banii nu sunt chiar asa o problema de am ajuns sa ma jelesc pe aici dupa sau ptr. acestia . Si culmea stau pe aici si merge banda . Este chiar o enigma ptr. tine. ...nu-i asa?Ne-ai face o felatie , dar nu stii cum sa-ti faci intrarea in clubul nostru ? 22 8
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 31, 2017 Dacă tot e topicul "Spovedania unei prostituate", așteptăm cu interes, spovedania lui @nu mai spune! 2 23
Postări Recomandate