obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 2, 2017 Amuzant, pacat ca ai degenerat... 2 1 Link spre comentariu
halal miskin Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Observ, din nou, ca @picon a ajuns la acelasi nivel cu curvele @randunica si @siana.Orice afront adus impotriva lui se pedepseste cu banarea. Macat atat sa primeasca si el, dupa 30000 postari, din care ultimele 20000 in 2016, zi de zi, 24 de ore din 24. Reiterez, lifetime achievement award pentru @picon. Link spre comentariu
halal miskin Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Amuzant, pacat ca ai degenerat... Nu mai bine ramai tu la partzurile tale pseudointelectuale de pasoptist ratat? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 2, 2017 Eu m-am războit in vreo 4-5 runde cu Picon,dacă matale gasesti o singura postare unde am început eu războiul,eu promit fata de matale ca ești om bătrân si respectabil,ca eu sa ma retrag de pe site.Dupa ultima bătălie am avut o înțelegere cu Picon,sa nu ne mai băgam in seama,dar a avut mâncărici in anus si a simțit nevoia sa ma atace.Pana si cu Betty m-am împăcat,Mi-a trimis PM a recunoscut ca a greșit fata de mine si si-a cerut iertare,asa s-a încheiat conflictul,n-ai sa ma mai vezi pe topicul ei atacând-o,pentru ca am cuvânt.PS. Poate ca eu sunt rau,dar si ceilalți 20-30 de membri cu care este in conflict tot jigodii sunt??Băgatul în seamă de care vorbești, a fost postare în care, citind înjurăturile crunte între tine și Anonna, am spus că s-a ajuns mult prea jos. Atât! Nici nu cred că am dat quote, ca să spui că m-am adresat direct ție. A fost la adresa amândorura, dar tu, te-ai ofuscat imediat și ai început cu jignirile. Cine nu suportă obsevațiile, sau opiniile contrare? Eu sau tu, care la un simplu apel la calm, ai reacționat așa? În paranoia ta, ai impresia că ești atoateștiitor, dar știi ceva? Știi o pulă! În paranoia ta, chiar ai ajuns să te crezi popă. Revenind la topicul cu pricina, nu pot să nu remarc faptul că Anonna, a dat dovadă de mult mai multă înțelepciune.Marta, este un caz special. Clinic. A se vedea topicul cu vaccinurile ...Dmx este egal cu el însuși, adică înjură cam în 90% din postări. Nu ai ce-i face, omul este un alt caz clinic și nimic nu-l mai poate schimba.Masaj_iony ... un exemplu de retard intelectual, iar Mîșkin, e în scădere dramatică. Cândva, mai avea din când în când haz, acum ... din ce în ce mai fără suflu, mai fără zvâc ... mai prost. 1 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Băgatul în seamă de care vorbești, a fost postare în care, citind înjurăturile crunte între tine și Anonna, am spus că s-a ajuns mult prea jos. Atât! Nici nu cred că am dat quote, ca să spui că m-am adresat direct ție. A fost la adresa amândorura, dar tu, te-ai ofuscat imediat și ai început cu jignirile. Cine nu suportă obsevațiile, sau opiniile contrare? Eu sau tu, care la un simplu apel la calm, ai reacționat așa? În paranoia ta, ai impresia că ești atoateștiitor, dar știi ceva? Știi o pulă! În paranoia ta, chiar ai ajuns să te crezi popă. Revenind la topicul cu pricina, nu pot să nu remarc faptul că Anonna, a dat dovadă de mult mai multă înțelepciune.Marta, este un caz special. Clinic. A se vedea topicul cu vaccinurile ...Dmx este egal cu el însuși, adică înjură cam în 90% din postări. Nu ai ce-i face, omul este un alt caz clinic și nimic nu-l mai poate schimba.Masaj_iony ... un exemplu de retard intelectual, iar Mîșkin, e în scădere dramatică. Cândva, mai avea din când în când haz, acum ... din ce în ce mai fără suflu, mai fără zvâc ... mai prost.Prrrrrț se besi mosneagul picon apoi s-a cacat calm in pantaloni Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 2, 2017 Pfff...ce-a fost p-aci? A dat motanu' cu pesticide? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2017 Pfff...ce-a fost p-aci? A dat motanu' cu pesticide? ie dă bine Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Băgatul în seamă de care vorbești, a fost postare în care, citind înjurăturile crunte între tine și Anonna, am spus că s-a ajuns mult prea jos. Atât! Nici nu cred că am dat quote, ca să spui că m-am adresat direct ție. A fost la adresa amândorura, dar tu, te-ai ofuscat imediat și ai început cu jignirile. Cine nu suportă obsevațiile, sau opiniile contrare? Eu sau tu, care la un simplu apel la calm, ai reacționat așa? ÃŽn paranoia ta, ai impresia că ești atoateștiitor, dar știi ceva? Știi o pulă! ÃŽn paranoia ta, chiar ai ajuns să te crezi popă. Revenind la topicul cu pricina, nu pot să nu remarc faptul că Anonna, a dat dovadă de mult mai multă înțelepciune.Marta, este un caz special. Clinic. A se vedea topicul cu vaccinurile ...Dmx este egal cu el însuși, adică înjură cam în 90% din postări. Nu ai ce-i face, omul este un alt caz clinic și nimic nu-l mai poate schimba.Masaj_iony ... un exemplu de retard intelectual, iar Mîșkin, e în scădere dramatică. Cândva, mai avea din când în când haz, acum ... din ce în ce mai fără suflu, mai fără zvâc ... mai prost. Ce față de masa ai 😂Unde mănânci? Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 Beau vin foarte rar, la întâlnirile cu futacii, chiar deloc(iti pot confirma)...o bere-două-trei și de restul capuccino il cunoști 😂 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2017 il cunoști 😂 Nu 1 4 Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 Nu uita te mai bine... l-am pus drept Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Cine e?Are și cheia. Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 Ie joist... vinerist😂😂Era la masa aia Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 il cunoști Ce caută soțul meu la tine ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2017 Ie joist... vinerist😂😂Era la masa aia Bă dă-l dreaq =)) Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 Ce caută soțul meu la tine ? munceste pt tine sa te tina in pufff =)) 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 munceste pt tine sa te tina in pufff =)) Veata mea Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Te-ai spovedit si tu-n pula mea ? Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 cheia aia e de jos sau sus😂😂😂 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 2, 2017 munceste pt tine sa te tina in pufff =)) Da' era mai bine să fie un barbat frumos si prezentabil care să dea cu mătura si femeii sa îi fie milă de el? Sa stie ca el poate mai mult de-atât...dar se sacrifica pentru ea. E in ton cu vremurile astea... In plus, ea e prostituată si lui i se rupe inima... dar alege să fie cinstit si iubirea o tortură. 4 2 Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 2, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Iunie 2, 2017 Nu vb cu străiniiPs. cand vii la buc. Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 Te-ai spovedit si tu-n pula mea ?Sub patrafirul lu trollescoviciulos 21 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 2, 2017 Nu vb cu străiniiPs. cand vii la buc.Nu stiu.Cum adica...sa nu vorbesc cu străinii? Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2017 cheia aia e de jos sau susDin spate Link spre comentariu
Postări Recomandate