Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 received_1916571221920397.jpeg http://i.imgur.com/DLlBMGw.gif Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2017 http://i.imgur.com/DLlBMGw.gifOk.Am editat.Ia-o si p-asta ca-mi place. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Ok.2017-07-27 22.02.25.pngAm editat.Ia-o si p-asta ca-mi place.received_1916571265253726.jpeg http://i.imgur.com/Bq2bedg.gif Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2017 http://i.imgur.com/QueZqAC.gifVrei să înveți prostioare? Pentru asta tre' să te uiți in ochii mei... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Mmm, ce bine a fost... Sa-mi mai fac o cafea? lu tataie Gelu ce i-ai da ? ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 @Deceiver , mai termina omule cu atatea poze. Greu de urmarit topicul.@ Vistantric , esti dezorientata si lipsita de fior al trarii autenticeParca ai fi femeia android. De fapt nici tu nu stii cine esti.Dar te cateri pe altii.Pe cine iubesti ?Si ce o dai in ezoterism exacerbat cu PM urile si vineri 13 ?O tot intorci pe toate fetele de parca detii cheia karmelor prezente.Ai avut liberul arbitru cand ai folosit forumul sa imi dai una peste ceafa , urmarile karmice astea sunt.Fii femeie cu capul pe umeri si asuma-ti consecintele. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Hai Vistantric , revino in lumea reala.Nu putem da timpul inapoi dar admite solemn ca ai avut carente de comunicare.Eu iert dar nu uit.Acum ce mai doresti de la mine ? 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2017 Cum naiba sa cred in karma!? Tocmai eu!? Nu esti normal... Vrei sa-ti dau ceva mai tare decat karma si legi a atracției? Glume, glume...dar tre' sa si cunosti despre ce vorbesti. Caci nici măcar de o secunda nu este nevoie... PS. La naiba...Cred că il primesc. Wow...cum m-a luat in mesaje. Gata, plec de pe aici! 7 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2017 Hai Vistantric , revino in lumea reala.Nu putem da timpul inapoi dar admite solemn ca ai avut carente de comunicare.Eu iert dar nu uit.Acum ce mai doresti de la mine ?Eu nu am dorit nimic de la tine si in prima secunda cand mi-ai arătat ca doresti ceva de la mine am dat cu flit.Mistoul il numesti carența? Hm...naiv băiat. Luati-l! 8 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Parerea si interpretarea ta.Dar parca plecai la un penis erect.Esti dusa cu capul si traiesti in lumea ta.Nu mai ai sanse de revenire la normal.In fond si in final esti o dama ce isi vinde corpul pe bani si care se crede mai speciala ca altele.Daca tot faci bine , o sa ai parte de bine , ezoterica nedeclarata.Duplicitara si lipsita de caracter.Duplicitara si lipsita de caracterDuplicitara si lipsita de caracter 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Cum naiba sa cred in karma!? Tocmai eu!? Nu esti normal... Vrei sa-ti dau ceva mai tare decat karma si legi a atracției? Glume, glume...dar tre' sa si cunosti despre ce vorbesti. Caci nici măcar de o secunda nu este nevoie... PS. La naiba...Cred că il primesc. Wow...cum m-a luat in mesaje. Gata, plec de pe aici!Cat ai scos / primit / obtinut azi ? 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2017 Parerea si interpretarea ta.Dar parca plecai la un penis erect.Esti dusa cu capul si traiesti in lumea ta.Nu mai ai sanse de revenire la normal.In fond si in final esti o dama ce isi vinde corpul pe bani si care se crede mai speciala ca altele.Daca tot faci bine , o sa ai parte de bine , ezoterica nedeclarata.Duplicitara si lipsita de caracter.Duplicitara si lipsita de caracterDuplicitara si lipsita de caracterNu ti se pare ciudat ceea ce faci? Sau tu crezi in continuare ca sunt doar vorbe? 😅 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 27, 2017 Parerea si interpretarea ta.Dar parca plecai la un penis erect.Esti dusa cu capul si traiesti in lumea ta.Nu mai ai sanse de revenire la normal.In fond si in final esti o dama ce isi vinde corpul pe bani si care se crede mai speciala ca altele.Daca tot faci bine , o sa ai parte de bine , ezoterica nedeclarata.Duplicitara si lipsita de caracter.Duplicitara si lipsita de caracterDuplicitara si lipsita de caracterCat ai scos / primit / obtinut azi ?Hai Vistantric , revino in lumea reala.Nu putem da timpul inapoi dar admite solemn ca ai avut carente de comunicare.Eu iert dar nu uit.Acum ce mai doresti de la mine ?etc. Nea Gelule, nu te supăra pe mine, dar ceea-ce faci matale e cam hartuială, în aparență, pentru că ai fost refuzat! Nu mă așteptam la matale. 7 12 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 27, 2017 Nu ti se pare ciudat ceea ce faci? Sau tu crezi in continuare ca sunt doar vorbe? Cat ai scos / primit / obtinut azi ? Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 27, 2017 etc. Nea Gelule, nu te supăra pe mine, dar ceea-ce faci matale e cam hartuială, în aparență, pentru că ai fost refuzat! Nu mă așteptam la matale. Nea Gelu are 'antecedente', cauta topicul Anei de pe Mihalache sa vezi ce comportament de obsedat a avut si acolo. 1 1 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iulie 28, 2017 etc.Nea Gelule, nu te supăra pe mine, dar ceea-ce faci matale e cam hartuială, în aparență, pentru că ai fost refuzat! Nu mă așteptam la matale.Tataie, scapă dracu'de fobia asta că devii penibil, peste tot vezi numai hărțuitori, șantajiști și proxeneți.Dacă și Gelu e hărțuitor e clar că ai luat-o rău pe arătură.Mare dreptate avea idiotul de missKin, ești duplicitar,curva cu două fețe.Ce spune Gelu despre Visgroaznic au spus-o sute de membrii,dar cum PLM să le spui și greilor forumului că sunt hărțuitori,aia te ard in anus până spui Iartă mă nene. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Vrei să înveți prostioare? Pentru asta tre' să te uiți in ochii mei...Riști sa ți se ardă ochii? )) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 28, 2017 Tataie, scapă dracu'de fobia asta că devii penibil, peste tot vezi numai hărțuitori, șantajiști și proxeneți.Dacă și Gelu e hărțuitor e clar că ai luat-o rău pe arătură.Mare dreptate avea idiotul de missKin, ești duplicitar,curva cu două fețe.Ce spune Gelu despre Visgroaznic au spus-o sute de membrii,dar cum PLM să le spui și greilor forumului că sunt hărțuitori,aia te ard in anus până spui Iartă mă nene.Nene, pe Vis și eu am luat-o la 11m, dar la Gelu, e altceva, atâta timp cât continuă de ceva timp, aproape non-stop, motivul fiind evident. Lui Vis, i-am spus și eu destule, dar m-am oprit. Poate o să-i mai spun, dar nu stau pe capul ei. 5 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 28, 2017 Tataie, scapă dracu'de fobia asta că devii penibil, peste tot vezi numai hărțuitori, șantajiști și proxeneți.Dacă și Gelu e hărțuitor e clar că ai luat-o rău pe arătură.Mare dreptate avea idiotul de missKin, ești duplicitar,curva cu două fețe.Ce spune Gelu despre Visgroaznic au spus-o sute de membrii,dar cum PLM să le spui și greilor forumului că sunt hărțuitori,aia te ard in anus până spui Iartă mă nene.Și încă ceva: până acum nea Gelu era lingău, nu-l scoteați din asta! Acum, când o comite, îi sari în apărare. Cine p.m. e duplicitar? Conversez din când în când cu el pe P.M., dar asta nu înseamnă să nu-i spun, când greșește. Eu de el, am spus că nu mă așteptam, pentru că despre alți, se știuecă sunt hărțuitori, unii pești, alții șantajiști ( sau și una și alta). Poți să afirmi, că nu există asemenea useri, pe forum? 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 28, 2017 Eu nu inteleg cum cineva, oricine, se poate certa cu Vistantric 3 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 28, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 28, 2017 Eu nu inteleg cum cineva, oricine, se poate certa cu Vistantric Corect! Asta este o realitate... Cine caută sa mi-o refuze, ce pateste? 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Și încă ceva: până acum nea Gelu era lingău, nu-l scoteați din asta! Acum, când o comite, îi sari în apărare. Cine p.m. e duplicitar? Conversez din când în când cu el pe P.M., dar asta nu înseamnă să nu-i spun, când greșește. Eu de el, am spus că nu mă așteptam, pentru că despre alți, se știuecă sunt hărțuitori, unii pești, alții șantajiști ( sau și una și alta). Poți să afirmi, că nu există asemenea useri, pe forum? in germana 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 in germana Vezi Dorel nambar oan ca nu mai ai inspiratie si replici ?Doar atata poti ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Eu nu inteleg cum cineva, oricine, se poate certa cu Vistantric Cum , asta este cearta ? Sunt divergente axiologice si semantice determinate de o metafizica impusa.Cearta inseamna tipete , farfurii si pahare sparte etc.Nu este tipic pentru mine.Ieri pana seara topicul asta m-a distrat mult , am ras cu hohote...parol.Unii au umor nativ si condei .....Chiar si Vistantric dar nu este rasul ei.Acum vad ca ma puneti la zid...hartuitor , agresor.Sa fim seriosi...altul mai dur in locul meu era si mai hard.Nu stiti ce inseamna sa fii neindurator.Am luat-o prea in serios pe Vistantric si uite ca lucrurile se leaga. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 Nea Gelu are 'antecedente', cauta topicul Anei de pe Mihalache sa vezi ce comportament de obsedat a avut si acolo.Ce pe faza esti tu ca imi tii cont de ceea ce a fost.In cazul Ana eu am avut 100% dreptate.A cui clona esti ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate