Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Daca mai zic ceva pe aici , teamul de pompieri de serviciu imi va sari in cap , hartuire , intimidare etc.

Acum vorbind la rece , Vistantric este dama bine , ofera servicii de calitate.

Macar ii recunosc asta.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Daca mai zic ceva pe aici , teamul de pompieri de serviciu imi va sari in cap , hartuire , intimidare etc.

Acum vorbind la rece , Vistantric este dama bine , ofera servicii de calitate.

Macar ii recunosc asta.

Dupa aproape 20 de ani de prostitutie,io zic ca are uzura 100%

Matale cumperi o masina veche de 20 de ani care a avut 100 mii de propietari?

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Duplicitar inseamna sa ai reactii diferite la situatii identice,functie de ce interese ai.Gelu a fost lingau,dar acum si-a dat seama ca unele prostituate nus' chiar asa  cum vor ele sa para.Ce a spus Gelu despre Visgroaznic si nu este adevarat??Ca este o prostituata modesta cu arfe de Doctor in psihologie?Ca este o dilie care are impresia ca se joaca cu mintea nostra?Ca ne vinde povesti de adormit copiii cu fraieri care vin la ea tarandu-se pe coate si genunchi?

Gelu a fost lingau si i-am reprosat asta,acum este un tip mult mai realist si are respectul meu.SIMPLU. Unde sunt duplicitar?

Ce inseamna prostia aia ca Gelu a fost refuzat si acum se razbuna?In ce basme ati vazut voi prostituata care refuza un client care are banul in buzunar.Nu cred ca-l banuesti pe Gelu ca este alcoolist,jegos...........

Nici vorbă! Doar că, iată, a fost refuzat de mai multe fete, datorită fix modului său de a le bombarda cu replici uneori aproape incomprehensibile și, în orice caz, dulcegăroase. Fetele din instinct, preferă să nu se complice, citind de exemplu și topicul nemțoaicei, unde, nu ai cum să nu-mi dai dreptate, nea Gelu s-a cam umplut de hăndel. Văzând probabil că așa nu mai ține vrajeala, a vrut să se transforme în dur. Dar nici asta nu-l prinde.

Da, eu consider că atacarea, chiar și mai decentă, o perioadă de timp cât-de-cât semnificativă, este, sau poate deveni hartuială.

Tu, evident, acorzi respectul(de parcă ar avea cineva nevoie de respectul tău-din contră, aș putea zice-cu scuzele de rigoare) după cum bate vântul, adică, dacă se poziționează pe coordonatele tale, sau atacă, fie și soft, pe cineva pe care ataci și tu. Da, asta înseamnă să fii duplicitar! Lingăul Gelu s-a transformat în om realist, doar pentru că o atacă pe Vis și pentru că de vreo câteva zile o face pe durul. Dar sunt cel puțin 2-3 exemple, când se întâmplă ca cele de care se ia, să-l fi refuzat.

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator

Voi nu cunoasteti toate detaliile despre cele doua cazuri.

Andreea Rebeca si Betty.

Dar nu mai conteaza acum.

Ele oricum au atitudine anticlient.

Daca m-as duce la salon , maseuza ar trebui sa se adapteze la stilul si dorintele mele.

Evident normale , cu comportament adecvat.

Tot clientul este de vina ...mereu...

Ce ifose au unele...

La telefon zice da , pe forum explodeaza.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nici vorbă! Doar că, iată, a fost refuzat de mai multe fete, datorită fix modului său de a le bombarda cu replici uneori aproape incomprehensibile și, în orice caz, dulcegăroase. Fetele din instinct, preferă să nu se complice, citind de exemplu și topicul nemțoaicei, unde, nu ai cum să nu-mi dai dreptate, nea Gelu s-a cam umplut de hăndel. Văzând probabil că așa nu mai ține vrajeala, a vrut să se transforme în dur. Dar nici asta nu-l prinde.

Da, eu consider că atacarea, chiar și mai decentă, o perioadă de timp cât-de-cât semnificativă, este, sau poate deveni hartuială.

Tu, evident, acorzi respectul(de parcă ar avea cineva nevoie de respectul tău-din contră, aș putea zice-cu scuzele de rigoare) după cum bate vântul, adică, dacă se poziționează pe coordonatele tale, sau atacă, fie și soft, pe cineva pe care ataci și tu. Da, asta înseamnă să fii duplicitar! Lingăul Gelu s-a transformat în om realist, doar pentru că o atacă pe Vis și pentru că de vreo câteva zile o face pe durul. Dar sunt cel puțin 2-3 exemple, când se întâmplă ca cele de care se ia, să-l fi refuzat.

Est tu sigur ca a fost refuzat? De ce mergi pe o singura varianta daca nu ai dovezi?

Si despre mine au spus multe basinoase ca nu ma primeste,dar iti garantez 100% ca toate ma primesc si sunt dispus sa fac pariu cu matale .

PS. Ti-am mai spus si o repet,pe tine nimic nu te multumeste,mereu ai ceva de reprosat. Cand era lingau nu era bine,acum ca le da peste nas curvelor cu arfe iar nu e bine.Cand o tocam pe Betty pentru comportamentul ei,eram hartuitor si santajist,acum ca am lasat-o in pace,sunt proxenetul ei.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Voi nu cunoasteti toate detaliile despre cele doua cazuri.

Andreea Rebeca si Betty.

Dar nu mai conteaza acum.

Ele oricum au atitudine anticlient.

Daca m-as duce la salon , maseuza ar trebui sa se adapteze la stilul si dorintele mele.

Evident normale , cu comportament adecvat.

Tot clientul este de vina ...mereu...

Ce ifose au unele...

La telefon zice da , pe forum explodeaza.

De ce trebuie sa stabilesti intalniri prin PM? De ce trebuie sa stie prostituatele cine esti.

Despre mine nu stie nicio prostituata la care am fost cine sunt si chiar ma amuza faptul ca multe se intereseaza de mine :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Est tu sigur ca a fost refuzat? De ce mergi pe o singura varianta daca nu ai dovezi?

Si despre mine au spus multe basinoase ca nu ma primeste,dar iti garantez 100% ca toate ma primesc si sunt dispus sa fac pariu cu matale .

PS. Ti-am mai spus si o repet,pe tine nimic nu te multumeste,mereu ai ceva de reprosat. Cand era lingau nu era bine,acum ca le da peste nas curvelor cu arfe iar nu e bine.Cand o tocam pe Betty pentru comportamentul ei,eram hartuitor si santajist,acum ca am lasat-o in pace,sunt proxenetul ei.

De ce trebuie sa stabilesti intalniri prin PM? De ce trebuie sa stie prostituatele cine esti.

Despre mine nu stie nicio prostituata la care am fost cine sunt si chiar ma amuza faptul ca multe se intereseaza de mine :laugh2

Ai găsit singur răspunsul.

Și nu, e vorba că mă mulțumește, ori mă nemulțumește pe mine ceva, sau cineva! E forum, deci discutăm, așa cum faci și tu. E bine să te uiți mai întâi în oglindă.

P.S. vezi că se spune "au spus multe bășinioase ca nu mă primesc"...

• Minus 1
Link spre comentariu

Tu esti misterios.El nu e

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vistantric n-are cum sa fie hartuita pentru ca ea e aia care ne hartuieste si ne agaseaza prin gramezi de posturi total inutile.

Posteaza niste truisme sau niste banalitati, iar ea crede ca astfel isi bate joc de noi, se joaca cu psihicurile noastre, ne ataca psihologic, energetic, s.a.m.d.

Insa e intr-adevar aiurea ca exista pe toate topicurile aceleasi conflicte inutile intre aceiasi utilizatori. Mereu aceiasi. Provocati sau nu, trebuie sa stii sa mai lasi de la tine, sa treci peste, sa nu bagi in seama toti trolii si toti plictisitii.

De exemplu, daca unul ca Marinelul anal iti scrie un post cat o pagina A4, e aberant sa te apuci sa-i raspunzi argumentat.

La fel de rau e sa cazi in capcanele evidente ale tantricei si sa intri in discutii de moarte cerebrala cu ea.

O caterinca frumoasa e intotdeauna binevenita.

• Like 10
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Vistantric n-are cum sa fie hartuita pentru ca ea e aia care ne hartuieste si ne agaseaza prin gramezi de posturi total inutile.

Posteaza niste truisme sau niste banalitati, iar ea crede ca astfel isi bate joc de noi, se joaca cu psihicurile noastre, ne ataca psihologic, energetic, s.a.m.d.

Insa e intr-adevar aiurea ca exista pe toate topicurile aceleasi conflicte inutile intre aceiasi utilizatori. Mereu aceiasi. Provocati sau nu, trebuie sa stii sa mai lasi de la tine, sa treci peste, sa nu bagi in seama toti trolii si toti plictisitii.

De exemplu, daca unul ca Marinelul anal iti scrie un post cat o pagina A4, e aberant sa te apuci sa-i raspunzi argumentat.

La fel de rau e sa cazi in capcanele evidente ale tantricei si sa intri in discutii de moarte cerebrala cu ea.

O caterinca frumoasa e intotdeauna binevenita.

http://i.imgur.com/wDVmxgx.gif

Poundeo unbla?

Creca ne speoneaza andacavar  :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

http://i.imgur.com/wDVmxgx.gif

Poundeo unbla?

Creca ne speoneaza andacavar :laugh2

Ma amuz...daca voi m-ati părăsit. ☺

https://youtu.be/BEkOXU9aScU

Link spre comentariu
Vizitator

Gata , plec de aici , s-a intors wonder woman si crede ca i-am pregatit ceva imoral , irational si inimaginabil...deh , am ajuns spaima unor femei....hmmm

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Gata , plec de aici , s-a intors wonder woman si crede ca i-am pregatit ceva imoral , irational si inimaginabil...deh , am ajuns spaima unor femei....hmmm

stai,stai,c-a plecat ea iar :)

Link spre comentariu

Cum adica sa pleci tu?

Discipolii Sfantului Parinte sunt neinfricati,nu-si pleaca capul in fata unor pizde rasuflate.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...