Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Postat August 4, 2017 Numa daca vrei sa-ti bati joc de bautura sau esti un taran/taranca.A.... si nu de ala care lucreaza pe camp ma refer Mai bine mori de sete Fiecare cu părerea lui
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2017 Cand iti este sete si vrei sa te hidratezi ,bei si din pahar de unica folosința ! Nu te hidratezi cu tărie. Hai să-ți văd un secret, când ești oaie respecți regulile turmei, când ești lup ai propriile reguli.Vorba Corinei, dacă vreau pot sa beau și din pahare de plastic fără să am grețuri.Crezi că dacă respecți niște reguli făcute de imbecili ești un lord?Trăiește viața cum vrea pula ta, după propriile tale reguli, atunci ești un om inteligent.Ai explicația mai jos. Tu trăiește cum vrei, după regulile tale, dar nu-i mai comenta pe alții! Alea nu sunt reguli și nu sunt făcute de idioți, ci rezultatul observațiilor și încercărilor în timp, menite să facă omul (nu trebuie să fii lord), să se bucure cât mai mult de plăcerile oferite de mâncare și băutură. Forma paharului de coniac e special facuta ca sa ii simti mai bine mireasma. Si ca sa il poti incalzi in palmaCuvioase pipi asa ca in poza se bea whisky , brandy ... 6 12
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Postat August 4, 2017 Nu te hidratezi cu tărie. Ai explicația mai jos. Tu trăiește cum vrei, după regulile tale, dar nu-i mai comenta pe alții! Alea nu sunt reguli și nu sunt făcute de idioți, ci rezultatul observațiilor și încercărilor în timp, menite să facă omul (nu trebuie să fii lord), să se bucure cât mai mult de plăcerile oferite de mâncare și băutură. Alcool-deshidratare =mahmureala 2
nobel Reputație: 5960 Postat August 5, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 5, 2017 Crezi că dacă respecți niște reguli făcute de imbecili ești un lord?Trăiește viața cum vrea pula ta, după propriile tale reguli, atunci ești un om inteligent.Parinte aici nu sunt deacord.Lord nu esti nici nobil poti tu sa respecti cate reguli vrei, obtii titlurile daca esti in posesia calitatilor necesare . La ultima propozitie pe care ai scris-o as mai adauga si vei avea de regretat in general cel mai mult(si scoatem inteligent) Daca noi trebuie sa inventam cum e bine sa faci in viata n-am mai avea nevoie de scoala ,multi tineri o si dau in bara cu asta ,in loc sa invete isi beau cerneala apoi se mira ca in viata de ce la "ceilalti" le merge mai bine sau de ce li se intampla diverse lucruri umilitoare dureroase si la 40 de ani ard ca niste becuri umane regasindu-se in crasme din care se balangane zi de zi acasa noaptea sprijiniti de blocuriStii si tu ca fac totul dupa capul meu nu duce la nimic bun pe termen lung.Oamenii intelepti asculta sfaturile altor oameni intelepti .Pana si EInstein a colaborat si lucrat impreuna cu Eugene Wigner Niels Bohr si altii. 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Cand iti este sete si vrei sa te hidratezi ,bei si din pahar de unica folosința ! Corinuta te hidratez?)))) 5 17
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 De pare că te-ai îndrăgostit de Vis.Cine sa se indragosteadca da Cosmar?Nici un barbat nu o vrea decat la una mica:)))))) 6 17
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Oare am voie sa beau cafeaua din aceasta ceasca la 30 de grade .....fata de 40 in momentul de fata la Buc (din ce am auzit) ? 19 10
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 5, 2017 Oare am voie sa beau cafeaua din aceasta ceasca la 30 de grade .....fata de 40 in momentul de fata la Buc (din ce am auzit) ? 20170805_173058.jpgBarosaneala 3 2
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 Oare am voie sa beau cafeaua din aceasta ceasca la 30 de grade .....fata de 40 in momentul de fata la Buc (din ce am auzit) ? 20170805_173058.jpgMișto brățară! Ai și ghiul? 9 12
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Barosaneala vsv de caldura , da ...in rest nu ma sparg in basini , absolut deloc si de obicei Update .... Tragem si cu tunul...in pasarele Adica urmarim , ca sa nu fim urmariti 15 11
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Mișto brățară! Ai și ghiul? da ....sa mor io ...si lant d'ala de caine cu jujau in capat da nu le port decat atunci cand merg in "tiganie" 12 11
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 vsv de caldura , da ...in rest nu ma sparg in basini , absolut deloc si de obicei Update .... Tragem si cu tunul...in pasarele Adica urmarim , ca sa nu fim urmariti 20170805_174837.jpgCu tunul ăla am luptat eu la Plevna. da ....sa mor io ...si lant d'ala de caine cu jujau in capat da nu le port decat atunci cand merg in "tiganie" Ie dă haur dă paișpe, sau dă opșpe? 6 12
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Corinuta te hidratez? ))))Sa inteleg asta ca pe un nu?Tu esti ca necuvantatoarele ...cand te intreaba oamenii ceva apesi butonu..... Apasa butonu coryna si ia hidratare din pula mea )))))))Dang:)))))))
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Cu tunul ăla am luptat eu la Plevna. Ie dă haur dă paișpe, sau dă opșpe? am vazut , ca l-ai abandonat cam repede si...si ...combinate....am s-o masea de 24 , ca sa fie treaba completa
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 am vazut , ca l-ai abandonat cam repede si...si ...combinate....am s-o masea de 24 , ca sa fie treaba completa Păi, nu l-am abandonat bre, pentru că altfel, nu era acolo unde e! Măseaua e dă minte? 6 12
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 Păi, nu l-am abandonat bre, pentru că altfel, nu era acolo unde e! Măseaua e dă minte? scria pe el ca a fost gasit fara proprietar ,,,cica fugise la ultima batalie valabila alea sunt complecte si originale ....ce credeai ca dispare mintea cu una cu doua , ase ?
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 scria pe el ca a fost gasit fara proprietar ,,,cica fugise la ultima batalie valabila alea sunt complecte si originale ....ce credeai ca dispare mintea cu una cu doua , ase ? Nu știu dacă sunt complecte, mai probabil, complete, zic. 1 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 5, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 5, 2017 Oare am voie sa beau cafeaua din aceasta ceasca la 30 de grade .....fata de 40 in momentul de fata la Buc (din ce am auzit) ? 20170805_173058.jpgNene,în primul rând ceașca nu are dimensiunile corespunzatoare, înălțimea trebuie să fie exact 4,8 cm.circumferinta de 5,2 cm.obligatoriu trebuie să fie porțelan de Bhoemia, linguriță de argint cu blazon de porțelan,cu dimensiuni obligatorii 11/2,2 cm.PLM, lipsă totală de cultură și respect de sine. 4 3
vistantric Reputație: -3413 Postat August 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 5, 2017 Ce filozofi v-ați făcut!... Hi, hi, hi...nici dmx nu mai e ce-a fost! Hm.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Cine a făcut ochișori..Nici dormitu nu mai e ce-a fost ))
vistantric Reputație: -3413 Postat August 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 5, 2017 Ce-ai măi...?!?M-am plimbat, am băut cafeaua, m-am uitat la filme, am pus un video mai vechi pe FB, am citit pe-aici... Deseară o sa fie o lună frumoasa si vreau un pic si de furtuna, o sa-mi sun o prietenă să iesim la plimbare...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Ce-ai măi...?!?M-am plimbat, am băut cafeaua, m-am uitat la filme, am pus un video mai vechi pe FB, am citit pe-aici... Deseară o sa fie o lună frumoasa si vreau un pic si de furtuna, o sa-mi sun o prietenă să iesim la plimbare...Ce am? Chef da babardeala!Zicea ma beibi dimineață, ca ia niște înghețată, și am avut o idee )Când am ajuns acasă,nu luase.-Pai și ce facem? -Ma duc mai târziu sa cumpăr,îmi zice.
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2017 Nene,în primul rând ceașca nu are dimensiunile corespunzatoare, înălțimea trebuie să fie exact 4,8 cm.circumferinta de 5,2 cm.obligatoriu trebuie să fie porțelan de Bhoemia, linguriță de argint cu blazon de porțelan,cu dimensiuni obligatorii 11/2,2 cm.PLM, lipsă totală de cultură și respect de sine.* Bohemia ... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 5, 2017 ....
Postări Recomandate