Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Nene,în primul rând ceașca nu are dimensiunile corespunzatoare, înălțimea trebuie să fie exact 4,8 cm.circumferinta de 5,2 cm.obligatoriu trebuie să fie porțelan de Bhoemia, linguriță de argint cu blazon de porțelan,cu dimensiuni obligatorii 11/2,2 cm.

PLM, lipsă totală de cultură și respect de sine.

data viitoare am s-o cer la pahar de plastic(ca la dozator)  si  sa-i reduca si pretul tot pe acolo, ca beau 4 in loc de una  :laugh2

imi bag pla  in ea de cultura si scoalarizare , ca uneori  prea multa prosteste , asta e vazuta cu ochii mei 

Ce-ai măi...?!?

M-am plimbat, am băut cafeaua, m-am uitat la filme, am pus un video mai vechi pe FB, am citit pe-aici... Deseară o sa fie o lună frumoasa si vreau un pic si de furtuna, o sa-mi sun o prietenă să iesim la plimbare...

credeam ca suni o prietena si faceti un show lesbi  :laugh2

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

data viitoare am s-o cer la pahar de plastic(ca la dozator)  si  sa-i reduca si pretul tot pe acolo, ca beau 4 in loc de una  :laugh2

imi bag pla  in ea de cultura si scoalarizare , ca uneori  prea multa prosteste , asta e vazuta cu ochii mei 

Eeeeeee,abia s-a trezit :)))
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Din contră, școala și cultura îi fac pe cei inteligenți și mai inteligenți, iar pe proști, mai puțin proști. 

• Like 5
  • Haha 1
  • Minus 12
Link spre comentariu

Din contră, școala și cultura îi fac pe cei inteligenți și mai inteligenți, iar pe proști, mai puțin proști. 

iti dai seama ca am spus-o la oha  :laugh2 dar  cunosc 3 cazuri care de la prea multa scoala au luat-o nitel pe aratura 

in viata trebuie sa le cam ai pe amandoua (scoala propriu zisa si scoala vietii) ca sa te descurci  cat de cat  binisor 

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Aici te-ai faultat singur.

Inteligenta este una, cultura alta.

Cu inteligenta te naști daca ai noroc. Cultura o dobândești in timp.

Îți vând un secret pentru că îmi ești simpatic: Nu înseamnă că ești cult dacă știi ce chiloți poarta Anda Adam și nici forma paharelor de vin alb, roșu și pentru urinoterapie.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Aici te-ai faultat singur.

Inteligenta este una, cultura alta.

Cu inteligenta te naști daca ai noroc. Cultura o dobândești in timp.

Îți vând un secret pentru că îmi ești simpatic: Nu înseamnă că ești cult dacă știi ce chiloți poarta Anda Adam și nici forma paharelor de vin alb, roșu și pentru urinoterapie.

Sunt chestii poate mai greu de înțeles de tine, cu scuzele de rigoare și pentru că și tu, la rândul tău îmi ești simpatic, o să te luminez! Un individ mai puțin inteligent din naștere, prin școală, prin lectură/cultură, poate recupera mult din acest handicap prin utilizarea/antrenarea neuronilor și, în timp, poate să treacă la un nivel superior de inteligență, chiar dacă nu va străluci.

Nu am niciun un interes să aflu ce chiloți poartă vedetele, sau "vedetele", ține de can-can dacă nu știai, iar forma paharelor, ce se bea cu ce mâncare etc. -iar, dacă nu știai, nu ține de cultură, ci de ceea-ce se numește "savoir vivre" și se capătă în familie, îndeobște. 

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu

Parinte aici nu sunt deacord.Lord nu esti nici nobil poti tu sa respecti cate reguli vrei, obtii titlurile daca esti in posesia calitatilor necesare . :)

La ultima propozitie pe care ai scris-o as mai adauga si vei avea de regretat in general cel mai mult(si scoatem inteligent)

Daca noi trebuie sa inventam cum e bine sa faci in viata n-am mai avea nevoie de scoala ,multi tineri o si dau in bara cu asta ,in loc sa invete isi beau cerneala apoi se mira ca in viata de ce la "ceilalti" le merge mai bine sau de ce li se intampla diverse lucruri umilitoare dureroase si la 40 de ani ard ca niste becuri umane regasindu-se in crasme din care se balangane zi de zi acasa noaptea sprijiniti de blocuri

Stii si tu ca fac totul dupa capul meu nu duce la nimic bun pe termen lung.Oamenii intelepti asculta sfaturile altor oameni intelepti .Pana si EInstein a colaborat si lucrat impreuna cu Eugene Wigner Niels Bohr si altii.

Ce legătură are Einstein cu basinosii care stabilesc trendul in modă,sau tot felul de căcaturi care țin de așa zisa lume mondenă.

Dacă citești despre viața lui Einstein ai să constați foarte surprins un lucru, că omul și-a băgat toată pula in acele reguli ale vremurilor respective. De exemplu a trăit cu verișoara lui primară și îl durea fix în pula de barfa prostimii,omul futea ce dorea pulica lui cu știința soției,etc.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

mai lasati-o naibii cu paharele voastre ca   nu ne-am nascut toti in case boieresti ... o tineti asa langa  :laugh2

Nu ține de boierie bre, sunt lucruri banale, tu ar trebui să știi, având în vedere afacerea ta. Eu doar am făcut ieri o remarcă și văd că, se tot insistă pe tema asta. 

• Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu

mai lasati-o naibii cu paharele voastre ca   nu ne-am nascut toti in case boieresti ... o tineti asa langa  :laugh2

Nene nu te supăra,dar nu poți abandona un subiect care te poate transforma intr-un aristocrat veritabil.

Deja îmi fac griji pentru mâine,vreau să urc pe munte să găseasc o poieniță unde sa fac un grătar. Problema este că avem vin alb,vin roșu, coniac, pălincă de gutui și pentru fete lichior de cafea.PLM,mai e și apă plată, sucuri...

Sunt disperat că nu vreau să mă fac de râs și să-mi pierd respectul de sine.

Rog din tot sufletul sa mă ajute un aristocrat veritabil și să-mi spună ce pahare să luăm, menționez că suntem 3 bărbați și 3 fete.

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nene nu te supăra,dar nu poți abandona un subiect care te poate transforma intr-un aristocrat veritabil.

Deja îmi fac griji pentru mâine,vreau să urc pe munte să găseasc o poieniță unde sa fac un grătar. Problema este că avem vin alb,vin roșu, coniac, pălincă de gutui și pentru fete lichior de cafea.PLM,mai e și apă plată, sucuri...

Rog din tot sufletul sa mă ajute un aristocrat veritabil și să-mi spună ce pahare să luăm, menționez că suntem 3 bărbați și 3 fete.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nu ține de boierie bre, sunt lucruri banale, tu ar trebui să știi, având în vedere afacerea ta. Eu doar am făcut ieri o remarcă și văd că, se tot insistă pe tema asta. 

In cadrul unui restaurant /bar vsv de modul in care  esti  servit , da se tine  , dar crede-ma ca in particular nici macar eu nu tin cont , beau chiar si din pahare de plastic fara jena

De exemplu chiar acum doua saptamani  m-am enervat pe terasa Barariei H  pe motivul unor chestii destul de esentiale  si mi-am luat talpasita  ....asta ca sa nu mai spun de rahatul de Meniu prezentat sub forma unei foi de ziar pe care   abia reuseam sa-l descifrez  ... sa-mi bag pula in  bucatarul sef Scarlatescu care mai pozeaza si la TV in chef  ... :laugh2

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu

În primul rând, vedeți dacă aveți voie să faceți grătar acolo, să nu primiți vreo amendă!

Cât despre pahare &stuff, nu-i bai, la picnic! Doar nu o să vă cărați cu vesela de acasă, ci cu din alea de plastic, logic. Așa că, stai chill, nu de aici riști să-ți pierzi respectul de sine. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Beti sucurile si apa si folositi apoi peturile  ptr. a deservi restul bauturii  . Nu are rost sa va incarcati de bagaje suplimentare si inutile care va pot ingreuna urcarea  ...parerea mea  :laugh2

PS: bai sa nu beti toata bautura  in urcare , ca la intoarcere ati dat de dracu ...si nu aruncati peturile prin toti boschetii ca trimit Jandarmeria Montana sa va urmareasca  si sa va amendeze   :laugh2

• Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu

În primul rând, vedeți dacă aveți voie să faceți grătar acolo, să nu primiți vreo amendă!

Cât despre pahare &stuff, nu-i bai, la picnic! Doar nu o să vă cărați cu vesela de acasă, ci cu din alea de plastic, logic. Așa că, stai chill, nu de aici riști să-ți pierzi respectul de sine.

Păi vezi bre nea Picoane cum mă faci matale de ras.

Apropo de inteligență, studiază poza respectivă mai pro fund și vezi dacă este intr-un restaurant sau măcar terasă.

Îți dau un indiciu.In ce restaurant te servește cu Pepsi la litru?

Cam asta înseamnă inteligență pură,iar daca matale erai proprietar de așa ceva, discuția cu paharele nu-și mai avea rostul.

Nu te supăra că am fost dur,stii că am un respect incomensurabil pentru matale.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Repet, trăiesc după propriile mele reguli, atât timp cât nu las un chiștoc in urma mea și nici nu exista riscul să dau foc la pădure,fac pipilica pe legile lor.

E valabil și pentru legea fumatului, dacă un hotel nu-mi oferă un loc de fumat decent,le fac pereții negri de fum, iar dacă guita le îndes pula pe esofag.

Asta înseamnă să ai coaie.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Păi vezi bre nea Picoane cum mă faci matale de ras.

Apropo de inteligență, studiază poza respectivă mai pro fund și vezi dacă este intr-un restaurant sau măcar terasă.

Îți dau un indiciu.In ce restaurant te servește cu Pepsi la litru?

Cam asta înseamnă inteligență pură,iar daca matale erai proprietar de așa ceva, discuția cu paharele nu-și mai avea rostul.

Nu te supăra că am fost dur,stii că am un respect incomensurabil pentru matale.

Nene, nu o mai tot mermeli și întoarce ca la Ploiești! Evident că, dacă ești într-o conjunctură în care nu ai la dispoziție ce îți trebuie, te descurci cum poți! Dar, când pe două pagini, îl faci pe unul fomist, care mănâncă covrigi, spre deosebire de tine, care ești "jmeker dă jmeker", care te respecți pentru că ești bazat și îți permiți, vii apoi cu o poză în care ai un pahar cu Metaxa impropriu, în care, oroare! ... se văd și niște cubulețe în bună parte topite de gheață, nu riști altceva, decât să te faci de băcănie. Mai bine nu o postai, dacă tot vorbim de inteligență

De exemplu eu servesc micul dejun.

Poți să pui și matale o poză cu covrigul in cioc.

Ți-ai dracu'de basinosi fomiști plini de arfe.

Faptul că, iată, la 24 de ore, tot de acest lucru vorbești, explicând și justificând, înseamnă că te-a afectat mult, mai ales că tu, la rândul tău, ai tot încercat să pari cât mai bazat, comentând nu o dată, pe teme similare. Deși, cine seamănă vânt culege furtună, eu nu furtună vreau, am făcut doar un comentariu. Oricum, nu-ți face griji, toți învățăm cât trăim. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Repet, trăiesc după propriile mele reguli, atât timp cât nu las un chiștoc in urma mea și nici nu exista riscul să dau foc la pădure,fac pipilica pe legile lor.

E valabil și pentru legea fumatului, dacă un hotel nu-mi oferă un loc de fumat decent,le fac pereții negri de fum, iar dacă guita le îndes pula pe esofag.

Asta înseamnă să ai coaie.

Nu înseamnă că ai coaie, ci altceva. Dar, mă rog, e treaba matale!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nene, nu o mai tot mermeli și întoarce ca la Ploiești! Evident că, dacă ești într-o conjunctură în care nu ai la dispoziție ce îți trebuie, te descurci cum poți! Dar, când pe două pagini, îl faci pe unul fomist, care mănâncă covrigi, spre deosebire de tine, care ești "jmeker dă jmeker", care te respecți pentru că ești bazat și îți permiți, vii apoi cu o poză în care ai un pahar cu Metaxa impropriu, în care, oroare! ... se văd și niște cubulețe în bună parte topite de gheață, nu riști altceva, decât să te faci de băcănie. Mai bine nu o postai, dacă tot vorbim de inteligență

De exemplu eu servesc micul dejun.[/size]Poți să pui și matale o poză cu covrigul in cioc.[/size]Ți-ai dracu'de basinosi fomiști plini de arfe.[/size]

Faptul că, iată, la 24 de ore, tot de acest lucru vorbești, explicând și justificând, înseamnă că te-a afectat mult, mai ales că tu, la rândul tău, ai tot încercat să pari cât mai bazat, comentând nu o dată, pe teme similare. Deși, cine seamănă vânt culege furtună, eu nu furtună vreau, am făcut doar un comentariu. Oricum, nu-ți face griji, toți învățăm cât trăim.

Nene, ești singurul care vezi cubulețe de gheață,e clar că stai nasol cu dioptriile.

Normal că îmi bat joc de un papagal prăfuit care în imbecilitatea lui incomensurabila spune despre alții că sunt săraci și își petrec tot timpul pe site când în realitate situația este exact invers,iar eu am dovedit asta,în schimb Vânătorul de OB-uri a fugit cu coada intre picioare.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nene, ești singurul care vezi cubulețe de gheață,e clar că stai nasol cu dioptriile.

Normal că îmi bat joc de un papagal prăfuit care în imbecilitatea lui incomensurabila spune despre alții că sunt săraci și își petrec tot timpul pe site când în realitate situația este exact invers,iar eu am dovedit asta,în schimb Vânătorul de OB-uri a fugit cu coada intre picioare.

Mă rog, să zicem că modelul paharului m-a indus în eroare. 

De dovedit, ai dovedit ...  :laugh2  ... dacă simțeai neapărat nevoia să dovedești...

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mă rog, să zicem că modelul paharului m-a indus în eroare. 

De dovedit, ai dovedit ...  :laugh2  ... dacă simțeai neapărat nevoia să dovedești...

Dacă nu eram provocat chiar nu simțea nevoia să dovedesc ceva limburicilor electronici,dar uneori e bine săi din lumea virtuală și să le arăți realitatea,chiar daca este una cruntă.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...