meandmyself Reputație: -419 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Sunt mai multi factori care fac pretul unei podoabe de aur :- calitatea aurului - turcesc sau egiptean- daca e de 10k 14k 18k- gramajul- si in unele cazuri , manopera si modelul este un factor important in pretul final acesteia . Acum la modul serios. Ce diferenta ar fi intre aurul turcesc si cel egiptean? Nu e acelasi metal? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 Ma scuzi tataie , nu am stiut ca in bodegile de lux unde lucrezi tu , la spalatorii de vase li se mai spun si bucatari , fapt confirmat si de un libidinos ca tine ca nu ai vrut sa arati fluturasul de salariu ca sa demonstrezi ca nu am dreptate Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 Pai nu ai cum sa intelegi cu asemenea lichele clonate care produc zarva pe intreg forumul si mint in cel mai josnic mod posibil . Limbricule tu nu minti niciodata,pune poza cu tine si janette,ca asa te-ai laudat.Ba limbricule tu crezi ca eu pun botul la diversiuni de Ferentari?PS. Pune poza cu marca de pe bratara. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 12, 2017 Pula mea , chiar nu va inteleg . Ma mai iau si eu la harta cu cate unul dar in 2-3 zile ne treceVoi o tineti langa de ceva timp , castigati ceva ?Da! Să stiu si eu ce inseamna ăla pomohaci, că de cand stau lipită cu ochii aici sa prind sensul...si tot nu se leagă! Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 Acum la modul serios. Ce diferenta ar fi intre aurul turcesc si cel egiptean? Nu e acelasi metal?NU,ASA CUM ESTE SI AURUL TIGANESC,ADICA DIN BRONZ DE 24K BRATARA LUI MIKY Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 12, 2017 Limbricule tu nu minti niciodata,pune poza cu tine si janette,ca asa te-ai laudat.Ba limbricule tu crezi ca eu pun botul la diversiuni de Ferentari?PS. Pune poza cu marca de pe bratara.E ca si cum mi-ai zice mie să pun cu mine o poză top de top, aici si să vă vorbesc cum se cuvine! Dar nu se stie, poate el cedează, că mulți au facut-o... Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 E ca si cum mi-ai zice mie să pun cu mine o poză top de top, aici si să vă vorbesc cum se cuvine! Dar nu se stie, poate el cedează, că mulți au facut-o...VREI SA TE SPOVEDESTI? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 E ca si cum mi-ai zice mie să pun cu mine o poză top de top, aici si să vă vorbesc cum se cuvine! Dar nu se stie, poate el cedează, că mulți au facut-o... http://49.media.tumblr.com/923fd723f54f859eb6edd2bdd0efed6b/tumblr_o1agshGMPd1uegwpqo4_500.gif Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Acum la modul serios. Ce diferenta ar fi intre aurul turcesc si cel egiptean? Nu e acelasi metal?Toata lumea stie ca aurul turcesc este cel mai prost dupa ala de la tigani . Nu are legatura aurul in sine, ci aliajele folosite ,care sunt mai proaste la turci.Puritatea aurului este data de numarul de karate , 24 de karate fiind cea mai pura, in rest de la 18 se baga aliaje pentru a intarii aurulul ca sa nu se rupa podoabele. Aurul de :24k se foloseste la lingouri18k se foloseste la lantisoare subtiri sau bijuterii finute (de obicei de femei) pentru ca este mai moale14k este folosit cel mai des pentru uzul zilnic mai ales de barbati, pentru ca are aliaj mai mult si rezista la fortele exercitate in viata de zi cu zi (smulgere, incordarea incheieturii,agatare etc) De asemenea difera si pretul dupa model , exemplu :- un lant model Franco va costa mai mult decat modele ca : Figaro,Miami Cuban sau cele Franghie 4 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 Cel mai mult imi plac postarile unde spune ca si-a pus averea la adapost in caz de divort. Imi inchipui cum tanarul june Mikyputa a mers la tanara lui iubita,s-o ceara de sotie si a grait; "Iubita mea,dragostea vietii mele,vreau sa fi sotia mea pentru tot restul vietii,sa ne impartasim dragostea,fericirea,bucuriile..........Hoooop...stai asa in PLM,averea nu vreu s-o impartim,asa ca mergem la notar.......Carpeta cu rapirea din serai e a mea,bibeloul cu pinguinul al tau,purcelul al meu,gainile ale tale............................Iti dai seama ca idiotul nu stie ce este aia familie,crede ce vede la Show biz si alte cacaturi. * Sa fii* aceea * Showbiz Ba , te cred ca ai radacini in Berceni , aterizat de pe peronul Garii de Nord , dar scrie macar corect gramatical . De contrazicerile tale din postare nu ma mai leg. Adica eu ma uit la Showbiz , in timp ce tu dai copy-paste la niste texte scrise de altii .Acuma nici nu stiu care dupa care se inspira . Eu doar dupa postarile tale actuale , ca sa-ti arat ce betivan distrus de soarta mai esti ...cu siguranta si urat , altfel nu ai suferi de atatea frustrari acumulate in timp si de atatea complexe de inferioritate fata de altii , fie ei barbati sau femei . Ce zici ? Am dreptate sau nu ? 19 12 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 12, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 12, 2017 VREI SA TE SPOVEDESTI?Pe asemenea topice mie imi place să observ care e victima in mod real, ce fac după aceea...e strict treaba mea. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Ma scuzi tataie , nu am stiut ca in bodegile de lux unde lucrezi tu , la spalatorii de vase li se mai spun si bucatari , fapt confirmat si de un libidinos ca tine ca nu ai vrut sa arati fluturasul de salariu ca sa demonstrezi ca nu am dreptate Esti atat de ingramadit incat urla invidia in tine .Taran basinos in doua cuvinte Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 * Sa fii* aceea * Showbiz Ba , te cred ca ai radacini in Berceni , aterizat de pe peronul Garii de Nord , dar scrie macar corect gramatical . De contrazicerile tale din postare nu ma mai leg. Adica eu ma uit la Showbiz , in timp ce tu dai copy-paste la niste texte scrise de altii .Acuma nici nu stiu care dupa care se inspira . Eu doar dupa postarile tale actuale , ca sa-ti arat ce betivan distrus de soarta mai esti ...cu siguranta si urat , altfel nu ai suferi de atatea frustrari acumulate in timp si de atatea complexe de inferioritate fata de altii , fie ei barbati sau femei . Ce zici ? Am dreptate sau nu ? Posteaza o copie dupa contractul prenuptial,sa vedem cum ai impartit acareturile. Ps. Mai pui poza cu bratara si cu Janete? Prostituata masculina si mincinoasa. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 Acestea au fost toate cuvintele tale Bucatarie ? Stiam . Bag-o si p'aia de care radea ala de tine in mod constant , tovarasul tau bineanteles , care nu mai stia de ce haturi sa se prinda si care de ieri iti puncta intreaga veselie cu care spargeai vase pe aici in incercarea de a te baga in seama cu mine : sunt invidiosi ca "ma duc la curve de 5-6 ori pe saptamana ca imi permit" Ca esti analfabet , prost , libidinos si urat...se stie Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 Nu ma pot abtine. Tu ai cusut portofelul cu ata alba? 1 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Acestea au fost toate cuvintele tale Bucatarie ? Stiam . Bag-o si p'aia de care radea ala de tine in mod constant , tovarasul tau bineanteles , care nu mai stia de ce haturi sa se prinda si care de ieri iti puncta intreaga veselie cu care spargeai vase pe aici in incercarea de a te baga in seama cu mine : sunt invidiosi ca "ma duc la curve de 5-6 ori pe saptamana ca imi permit" Ca esti analfabet , prost , libidinos si urat...se stie Cred ca de aceea ma iubesc fetele ca sunt urat.Pe tine barbatii ca esti frumos 17 18 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 12, 2017 Contractul prenupțial se practică în țările alea, la care ne uităm cu jind, de zeci de ani, la noi e mai nouă. Asta când e ceva de împărțit. Când bate vântu', e ... familia. 4 12 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Acum la modul serios. Ce diferenta ar fi intre aurul turcesc si cel egiptean? Nu e acelasi metal?Diferenta este aliajul,unii aliaza cu argint si alama ,pentru rezistenta si-l folosesc la monede,vase etc.Iar pentru culoare se ailaza cu ;argint si cupru - aur galbencupru rosu-aur rosuargint fin - aur verdecu fier -aur alb Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Nu ma pot abtine. Tu ai cusut portofelul cu ata alba?La el totul este ''cusut cu ata alba'' 17 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 Ba PISATULE esti terminat , ce dracu' sa mai postez ....ca iar te apuca frustrarile si o dai in damblageala pe aici O EPAVA care se alimenteaza toata ziua din ce scriu si fac altii de pe diferite Topice , tu fiind o persoana lipsita de prea multe trairi , ci doar de rasul curcilor in permanenta Nici nu as vrea/dori sa-ti vad moaca de crispat , cu care tot incerci sa mai tastezi/epatezi pe aici in ultimile tale incercari , deja destul de repetitive . CSF cand nu te duce creierasul o tii una si buna ca Ivan cu fluierul...poate...poate mai reusesti sa mai storci si tu ceva de la altii (cum ai mai facut-o) sau sa dai doar copy-paste la diferite texte ....ca mintea ta destul de imbibata in alcool etilic la ce ar mai putea fi buna decat sa se comporte ca orice betivan haotic agresiv si destul de complexat pe diferite situatii Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 Contractul prenupțial se practică în țările alea, la care ne uităm cu jind, de zeci de ani, la noi e mai nouă. Asta când e ceva de împărțit. Când bate vântu', e ... familia. Contracut prenuptial este folosit doar de bogatasii care considera familia tot un business si se negociaza cu banii si pizda pe masa.Eu nu cred ca matale poti sa te duci cu femeia pe care o iubesti cu adevarat,la notariat sa stabilesti ce si cum va impartiti acareturile in caz de divort.Chiar si simplu fapt de a discuta despre divort inainte de casatorie este jenant si absurd. 1 2 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 12, 2017 Ba PISATULE esti terminat , ce dracu' sa mai postez ....ca iar te apuca frustrarile si o dai in damblageala pe aici O EPAVA care se alimenteaza toata ziua din ce scriu si fac altii de pe diferite Topice , tu fiind o persoana lipsita de prea multe trairi , ci doar de rasul curcilor in permanenta Nici nu as vrea/dori sa-ti vad moaca de crispat , cu care tot incerci sa mai tastezi/epatezi pe aici in ultimile tale incercari , deja destul de repetitive . CSF cand nu te duce creierasul o tii una si buna ca Ivan cu fluierul...poate...poate mai reusesti sa mai storci si tu ceva de la altii (cum ai mai facut-o) sau sa dai doar copy-paste la diferite texte ....ca mintea ta destul de imbibata in alcool etilic la ce ar mai putea fi buna decat sa se comporte ca orice betivan haotic agresiv si destul de complexat pe diferite situatii Asteptam cu interes poza cu bratara si cu Janette. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 Stati bai ca a venit BUCATARIE sa ne invete tehnica de preluicrare a metalelor Ia spune bai BUCATARIE cu ce lipim oalele de inox cand se sparg ? 18 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 12, 2017 O sa va descriu si faza cu PORTOFELUL , mai tarziu , asta ca sa vedeti cum se comporta aratarile de PISARCIOS si BUCATARIE in diverse situatii , contrar la ceea ce mananca kkt pe aici ca fac si dreg Inclusiv Picon o stie si poate sa confirme ca exact asa s-a intamplat Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Ba PISATULE esti terminat , ce dracu' sa mai postez ....ca iar te apuca frustrarile si o dai in damblageala pe aici O EPAVA care se alimenteaza toata ziua din ce scriu si fac altii de pe diferite Topice , tu fiind o persoana lipsita de prea multe trairi , ci doar de rasul curcilor in permanenta Nici nu as vrea/dori sa-ti vad moaca de crispat , cu care tot incerci sa mai tastezi/epatezi pe aici in ultimile tale incercari , deja destul de repetitive . CSF cand nu te duce creierasul o tii una si buna ca Ivan cu fluierul...poate...poate mai reusesti sa mai storci si tu ceva de la altii (cum ai mai facut-o) sau sa dai doar copy-paste la diferite texte ....ca mintea ta destul de imbibata in alcool etilic la ce ar mai putea fi buna decat sa se comporte ca orice betivan haotic agresiv si destul de complexat pe diferite situatii Eu spun '' intruna'' (ca sa te citez) ca esti fatalau si am dreptate iar tu ca nu sunt bucatar,nu este nicio rusine sa fi altceva decat bucatar ,bine ca am bani sa merg la femei, rusine este ce faci tu ca , curva masculina Link spre comentariu
Postări Recomandate