sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Ba Pipilica ia spune cate zile imi dai sa iti spun unde ti-ai turnat Metaxa aceea cu Pepsi pe garlej ? Nu te mai chinuii tampitule,era la Busteni,dar nu la hotelul tau. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Ba Pipilica ia spune cate zile imi dai sa iti spun unde ti-ai turnat Metaxa aceea cu Pepsi pe garlej ? Ba acum mi-am dat seama cat de prost esti Ai studiat poza aia o saptamana sa vezi unde a fost facuta?? Puteai sa ma intrebi pe mine idiotule si iti spuneam ca nu este niciun secret.Prost esti ba,da prost rau de tot.Acum te gandesti daca sa faci misto ca e Busteni,dar nu poti ca in prostia ta te-ai laudat ca acolo ai hotel Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 14, 2017 Moaaa nebunule ce mi-ai atins cucuvintele astea Iti raspumd doar la o intrebare , am terminat facultatea de Geografie Celelalte întrebări sunt prea pe lângă, utopi"Scrierea" nu ați făcut la Fac. de Geografie? P.S. Unde predai? La o școală ajutătoare? 5 12 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Mai raspunde inca o data aceleiasi postari, Einstein.A treia oara e cu noroc. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Moaaa nebunule ce mi-ai atins cucuvintele astea Iti raspumd doar la o intrebare , am terminat facultatea de Geografie Celelalte întrebări sunt prea pe lângă, utopiViata ta de teleleu pe bulevarde nu este o "utopi". E clar ca ai "terminat" o Facultate.Si tu. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 14, 2017 Nu te mai chinuii tampitule,era la Busteni,dar nu la hotelul tau. stiam .la locatia exacta ma refeream , ca sa-ti spun si ce tembel s-a cazat acolo si a baut Metaxa cu Pepsi Al meu nu este acolo , prostanacule , in zona vizitata de jupuiti ca tine Zona aceea are pret pe noaptea de cazare de 70-80 de lei ....cati ati dormit in camera ? 4-5 ca sa iesiti bine la pret sa va permiteti si sticla aceea de bautura ? Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Pipilica, tu ce Universitate de prestigiu ai absolvit? La cata inteligenta emani, trebuie sa fi fost summa cum laude. Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1731 Postat August 14, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat August 14, 2017 Moaaa nebunule ce mi-ai atins cucuvintele astea Iti raspumd doar la o intrebare , am terminat facultatea de Geografie Celelalte întrebări sunt prea pe lângă, utopicum ai terminat facultate si faci atatea greseli gramaticale 2 1 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Pipilica, ce mea faci? Nu raspunzi? Hai, erase&rewind, baga poza aia cu portofelul, mai ceva psihologie din Tratatele alea scrise de Gabbard, si gata, ti-ai revenit. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 14, 2017 sau poza cu frigiderul ......ala FRAM ursul polar Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat August 14, 2017 cum ai terminat facultate si faci atatea greseli gramaticale Nu rade, ca maine-poimaine ajunge si asta ministru PSD. Ca tovarasul "genunche" de la Educatie. 3 2 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 stiam .la locatia exacta ma refeream , ca sa-ti spun si ce tembel s-a cazat acolo si a baut Metaxa cu Pepsi Al meu nu este acolo , prostanacule , in zona vizitata de jupuiti ca tine Zona aceea are pret pe noaptea de cazare de 70-80 de lei ....cati ati dormit in camera ? 4-5 ca sa iesiti bine la pret sa va permiteti si sticla aceea de bautura ?In zona aia sunt case de vacanta.In concluzie,esti prost,dar prost rau de tot. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Pipilica, tu ce Universitate de prestigiu ai absolvit? La cata inteligenta emani, trebuie sa fi fost summa cum laude.Pentru spalator de vase in restaurant ce facultate iti trebuie? 1 2 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Pipilica, ce mea faci? Nu raspunzi? Hai, erase&rewind, baga poza aia cu portofelul, mai ceva psihologie din Tratatele alea scrise de Gabbard, si gata, ti-ai revenit.Chiar asa rau te doare adevarul?De ce nu mai contrazis?Spune ca nu e adevarat si noi toti te vom crede. 1 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Pentru spalator de vase in restaurant ce facultate iti trebuie? A fost de ajuns cu Scoala Generala, dar compensez prin harnicie. D-aia am intrebat, pentru ca vad, ai vorbele la tine, discursul iti este solid si fara cusur.Te pricepi la psihologie.Gusturi rafinate. Vreau sa fiu putin invidios. Hai, nu te sfii si confirma asteptarile. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 A fost de ajuns cu Scoala Generala, dar compensez prin harnicie. D-aia am intrebat, pentru ca vad, ai vorbele la tine, discursul iti este solid si fara cusur.Te pricepi la psihologie.Gusturi rafinate. Vreau sa fiu putin invidios. Hai, nu te sfii si confirma asteptarile.Asa imi place de tine si am sa vorbesc cu Mikyputa sa te angajeze la el la hotel. 1 2 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Zona aceea are pret pe noaptea de cazare de 70-80 de lei ....cati ati dormit in camera ? 4-5 ca sa iesiti bine la pret sa va permiteti si sticla aceea de bautura ?Sa-ti explic eu despre Busteni ca esti cam prostut.In zona Palatului Cantacuzino nu sunt hoteluri ci doar case de vacatnta.Noteaza si invata,ca data viitoare cand te lauzi ca ai hotel acolo sa stii cate ceva despre statiunea aia. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 14, 2017 Ce zici MissKin,faci fata rigoriilor unui hotel de lux??Spune daca te descurci,sa vorbesc cu patronul Mikyputa. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Erase and rewind. Zi-le, pipilica. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 O intrebare. Orezul cu paine de la Alimentara, de cand a aparut trendul acesta? Macar atat sa ma inveti, daca nu vrei sa-mi dai lovitura de gratie cu scoala absolvita. Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2017 Eu nu inteleg frate la ce va ajuta sa va porcaiti in haita, in zeci de pagini, mai ales ca sunteti toti vechi si nu sunteti Lorena si Dobre ( aveti totusi alta inteligenta si alte statuturi ). Mai bine o lasati in coada de peste si va ignorati, decat sa continuati asa. 6 7 Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat August 14, 2017 Dade ii arunca cineva una deun leu.Ai auzit ca se fute pe mancare? Spor la treaba, muita! Tu ar trebui sa stii cat de usor e sa-ti faci alt cont. PS Sper sa nu fi avut neinspiratia sa-ti platesti contul cu cardul de credit. PPS Promit un bonus! 3 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Imi plac mult postarile tale.A fost o placere sa te bag in pizda ma tii si in MINUS.Enjoy! Mai posteaza.Ahahahahahahha O FUT PE MA TA IN GURA 15 17 Link spre comentariu
nu mai spune Reputație: -586 Postat August 14, 2017 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat August 14, 2017 Imi plac mult postarile tale.A fost o placere sa te bag in pizda ma tii si in MINUS.Enjoy! Mai posteaza.Ahahahahahahha O FUT PE MA TA IN GURA Asa cum ti-au futut-o ciorile pe ma-ta? Si ai iesit si tu un tiganas retardat? Tu baga in continuare, in rest e doar o chestiune de "cand", nu "daca". 3 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Asa cum ti-au futut-o ciorile pe ma-ta? Si ai iesit si tu un tiganas retardat? Tu baga in continuare, in rest e doar o chestiune de "cand", nu "daca". Asa cum taica tau si-a facut laba si a intrat o musca in pizda ma tii si a lasat o gravida.Cu tine!E o chestiune de cand.Cand ma ta isi termina targetu pe luna asta la supt pula 15 17 Link spre comentariu
Postări Recomandate