miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 26, 2017 În 2003 Miky77 avea 27 ani ,deci teoretic trebuie să aibă armata făcută.Daca nu a făcut armata atunci există un singur motiv pe care îl stii și tu. Te roade nebuno ? Eram milionar , ba , si am dat spaga 100 de coco , ca sa-ti dea tie , cat timp ai facut-o si sarcinile mele . Esti multumit de raspuns?
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2017 Te roade nebuno ? Eram milionar , ba , si am dat spaga 100 de coco , ca sa-ti dea tie , cat timp ai facut-o si sarcinile mele . Esti multumit de raspuns? Nu ai spus tu ca erai sarac si stateai cu chirie?Cu 100 de coca faceai doar o felatie caporalului.Mikyputa,dementa ta se agraveaza.Te contrazici singur cu fiecare postare. 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 26, 2017 imi mancase milioanele soarecele copy-paste , de pe peronul Garii de Nord PS: o fost buna Saniuta cu bere la pet de 2 litri ?
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2017 imi mancase milioanele soarecele copy-paste , de pe peronul Garii de Nord PS: o fost buna Saniuta cu bere la pet de 2 litri ? Simt cum se zvarcoleste Diavolul in tine si Incepi sa ai contractii. Hai Mikyduta,hai ca poti.....urla cat poti de tare si elibereaza Diavolul din trupul tau firav .Push.......!Push.......! Push.......! 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 26, 2017 Efectul Saniuta cu Bere isi largeste efectul.....ai inceput sa scrii din nou cu caractere mari
promovator Reputație: -530 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 Sincer, nu mă interesează dacă are, sau nu are armata făcută și nici alte detalii, nici despre el, nici despre altcineva!Foarte adevarat asta. Stiu caz care cu o spaga de 28 de milioane la vremea aia , si-a primit livretul acasa fara sa fi vazut vreodata poarta unitatii militare. Deci asta cu cine are armata, e barbat adevarat trebuie pusa sub semnul intrebarii intr-o tara unde ani la randul s-a spaguit in stanga si in dreapta ca in codru. Ti-am dat raspunsul Am cititi si ai avut noroc ca nu te-a mai chemat,insa sigur a fost obligatorie pana in 2006. Dupa 1 ianuarie 2007 cand am intrat in UE, nu a mai fost obligatorie si vin cu argumente :http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1199359-armata-nu-mai-obligatorie.htm 6 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Tendoi!!! Cred ca aici pe topicul asta exista o postare mai lunga decat a marinarului. Luni o sa o caut si vedem cine-i pe locul intai.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 26, 2017 Foarte adevarat asta. Stiu caz care cu o spaga de 28 de milioane la vremea aia , si-a primit livretul acasa fara sa fi vazut vreodata poarta unitatii militare. Deci asta cu cine are armata, e barbat adevarat trebuie pusa sub semnul intrebarii intr-o tara unde ani la randul s-a spaguit in stanga si in dreapta ca in codru. Cat insemna 28 de milioane la vremea aia,sa stie si Mikyputa care a dat 100 euro. Vreu sa-l invat sa devina un cocalar profesionist, 2
tendoi Reputație: -550 Postat August 27, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 27, 2017 Tendoi!!! Cred ca aici pe topicul asta exista o postare mai lunga decat a marinarului. Luni o sa o caut si vedem cine-i pe locul intai. 1.726 ....n-are cum.Doar marinarul isi poate depasi propriul record 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 1.726 ....n-are cum.Doar marinarul isi poate depasi propriul record Eu am facut un cumul al celor 3 zile in care nu am avut decat 3-4 postari pe aici Trebuia sa fac cumva ca sa ies la baremul de 20 pe zi , ca altfel mureau dusmanii de oftica si nu stiau ce se intampla cu mine de nu mai intervin pe aici Doar este o regula generala sa ni se numere/masoare postarile si timpul alocat pe aici
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Vreau barbatii in armata Ceai, fey!
condition Reputație: 7276 Postat August 27, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 27, 2017 cat costa rezumatul postarii tale? Nu de alta dar costul trebuie sa il introduc in bugetul pe următoarele trei luni! De citit, la cat de idiot esti si te stiu, nu prea am chef. Bai IQ77, cum se face ca fostii tai prieteni au ajuns sa spună exact lucrurile pe care ti le spuneam eu? Continui sa atragi atenția ...invata limba romana ciobane,intre a iti juca feste telefonul si a fii needucat, este o mare diferenta! Esti insipid, incolor si inodor, in traducere libera, esti un nimeni!
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Iar ai aparut sifiliticule ? Ce prietenii crezi ca poti realiza pe un asemenea site ? Naibilui , bine ca nu i-am luat si de asociati Ba , Lisandrule , du-te mai bine pe topicul acela unde se discuta de avocati si lasa fumigenele astea de tot rasul cu mine . Cica v-a crescut proportia de incredere la 99,99 % ...acum e momentul sa dai lovitura de gratie si tu stai in plm la taclale cu mine un needucat , cioban , ....si mai stiu eu ce invective inventezi tu la adresa mea ,
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 1.726 ....n-are cum.Doar marinarul isi poate depasi propriul record O sa vad luni si iti trimit. Am asa, un sentiment, ca sunt mai mult de 1726.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 27, 2017 Mikyputa,ce firma de prestigiu ti-a facut gratarul asta din fier beton?Pare o opera de arta. 3
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 OB 37 ... pă vechi.
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 27, 2017 OB 37 ... pă vechi. Are OB-uri pe gratar?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat August 27, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat August 27, 2017 Nu mă prea pricep la grătare (ca Ana Paraschiv) dar ăla pare PC de 10.
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Are OB-uri pe gratar?Oțel -beton, se spune, nu fier-beton. 6 11
nobel Reputație: 5960 Postat August 27, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 27, 2017 Efectul Saniuta cu Bere isi largeste efectul.....ai inceput sa scrii din nou cu caractere mari Mikyputa,ce firma de prestigiu ti-a facut gratarul asta din fier beton?Pare o opera de arta.Ma voi nu vreti sa terminati odata cu tampenia asta de va tot fugariti pe aici?AMandoi oameni de treaba si normali care pe care ,cine a inceput primu cine a dat mai tare.Se distreaza altii de ce faceti daca intelegeti ce vreau sa zic.... Miky lasa in pula mea nici tu nu esti milionar in euro clar da?SI nici pipilica nu-i sfant si nu e big kahuna.Ambii sunteti oameni obisnuiti si normali cum trebe.Gata am taiat nodul gordian. PS.Am postat si aici sa vedeti 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 OB 37 ... pă vechi. Nu mă prea pricep la grătare (ca Ana Paraschiv) dar ăla pare PC de 10. E PC52 de Fi 8 . Nimic nu stiti PS : Ana Paraschiv are gratar de tabla cu roti , cumparat din comert de la Dedeman (cred) 19 13
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Postat August 27, 2017 Eu n-am gratar. Am un Nikkor de 35-135 cu f3.5, daca se pune =)) :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Eu n-am gratar. Am un Nikkor de 35-135 cu f3.5, daca se pune =)) :laugh2 Face POZNE calumea ? 17 13
Postări Recomandate