miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 Stai cuminte CORDISON , ca sa nu faci atac de panica maine dimineata cand vei vedea ca nu-ti mai poti folosi contul Relaxeaza-te , nu sta asa incordat ....de obicei tu esti acela care se enerveaza , mie nu-mi sta in caracter . Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 29, 2017 Idiotul asta are o părere foarte buna despre el, din păcate. Se tot lauda ca fute pe gratis, nu intelege ca sexul pe bani este fără bătaie de cap si fără complicatii. Probabil ca el fute pe gratis oile pe care le pasuneaza in vârf de munte sau bucataresele si cameristele de la vestitele hoteluri pe care le "detine"! 13 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 Tot o curva esti. Iti speli rufele-n public si urli cu spuma la gura ca te-am futut, da' nu ti-am platit. Sa nu uitam cum am ajuns la discutiile astea. Ti-am atras atentia, civilizat, ca gresesti. Ti-am si argumentat. Tu ai inceput cu jigniri.Degeaba ii explici,e prea dement sa inteleaga.Anumite principii sunt facute doar pentru barbati,femeile au dreptul sa barfeasca si sa-si puna poalele in cap. 13 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 Daca ma dau la CORDISON cu 100 de Minusuri , incepe sa zbiere pe aici precum o fiara Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 29, 2017 :laugh2 IQ77, esti incredibil de prost! De obicei vad ca te afunzi in cacat tot mai mult! Ma doare fix in pula de minusurile date de către un ratat ca tine! Nu numai ca esti analfabet, esti si handicapat! 14 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 29, 2017 Da-ta bai handicapatule, am primit si mai multe minusuri si nu am facut scandal. Mikiputza, este un ratat! 13 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 am contestat eu cu ceva, cand am spus ca "revine din nou" ? e VEATA lui circul si zapaceala pe NIMFOMANE , de mai bine de un an Macar daca se angaja la circ facea si el un ban gramada , ca si Dobre de altfel Auzi gandac de cartof ce esti.Am auzit camai nou te ai specializat sa sugi pula la cai 17 17 Link spre comentariu
adevaratul pipilica Reputație: 1 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Nul bagati in seama pe sfantu parinte pipilica.E un cont fals!! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 Acum am vazut , acum 2 zile CORDISON il mascarea pe PIPILOI , iar acum ii trage limbi in cur si ii face felatie cand ma jigneste pe mine . Am spus eu ca esti POPONAUT si iti migreaza gandurile si ideile de la o zi la alta Stai , ca acum de fac sa chitai pe aici ...cum faci de fel Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 :laugh2 IQ77, esti incredibil de prost! De obicei vad ca te afunzi in cacat tot mai mult! Ma doare fix in pula de minusurile date de către un ratat ca tine! Nu numai ca esti analfabet, esti si handicapat! Da-ta bai handicapatule, am primit si mai multe minusuri si nu am facut scandal. Mikiputza, este un ratat!analfabetule inca putin , abia ti-am dat PLAY Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 29, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 29, 2017 Sugi pula la cai! Ai uitat cand erai prieten cu muti din cei care iti dau muie acum, cum ii pupai in cur? Crezi ca esti tu in masura sa vorbesti despre asta ma bulangiule? 13 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Acum am vazut , acum 2 zile CORDISON il mascarea pe PIPILOI , iar acum ii trage limbi in cur si ii face felatie cand ma jigneste pe mine . Am spus eu ca esti POPONAUT si iti migreaza gandurile si ideile de la o zi la alta Stai , ca acum de fac sa chitai pe aici ...cum faci de fel Ba fraiere acuma vad tu ti ai facut cuvinte proprii personale mai ai umpic si de la cata muie iti dam te inchizo de tot ca visu pulii .Numa tu vei intelege ce scrii.Si la final intri in depresie te si spanzuri in pula mea.)))))) Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 Parinte te au matrasit dusmanii........... Sfantul Parinte Pipilica este unul singur indiferent de nick.De 5 comturi SP si XXL au fost nevoie sa baneze un cont de unica folosinta.Dar satisfactia mea cea mai mare este ca @cel mai muisttt si @Miky77 au colaborat impreuna,iar asta spune totul despre Miky77 11 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 29, 2017 Sfantul Parinte Pipilica este unul singur indiferent de nick.De 5 comturi SP si XXL au fost nevoie sa baneze un cont de unica folosinta.Dar satisfactia mea cea mai mare este ca @cel mai muisttt si @Miky77 au colaborat impreuna,iar asta spune totul despre Miky77Pai daca nu ati vrut sa va impacati.Acum asta este degeaba ..................... s-a intamplat s-a intamplat ce sa faci.Eu v-am rugat nu uita Link spre comentariu
adevaratul pipilica Reputație: 1 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Sfantul Parinte Pipilica este unul singur indiferent de nick.De 5 comturi SP si XXL au fost nevoie sa baneze un cont de unica folosinta.Dar satisfactia mea cea mai mare este ca @cel mai muisttt si @Miky77 au colaborat impreuna,iar asta spune totul despre Miky77 Fiule,e pacat sa minti si sa inseli.Numi mai folosi numele pe forum,ca altfel de afurisesc de nu te vezi. Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 Pai daca nu ati vrut sa va impacati.Acum asta este degeaba ..................... s-a intamplat s-a intamplat ce sa faci.Eu v-am rugat nu uita Spune sincer,tu il vezi pe Mikyputa renuntand la statutul de "milionar" dupa ce 2 ani s-a chinuit sa-si construiasca imaginea asta?Spune sincer. 12 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 SDar satisfactia mea cea mai mare este ca @cel mai muisttt si @Miky77 au colaborat impreuna,iar asta spune totul despre Miky77 Iti dai seama BOBLEACA si eu tot acum am vazut ca cel mai muissst il incarcase pe CORDISON de puncte pozitive ca sa nu fie banat Nu cumva el este acela ...ca asta actioneaza parsiveste doar noaptea , ca si tine de altfel Ia pune-ti zerul acela de creieras la contributie cine este ....poate fi si CORDISON Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 Iti dai seama BOBLEACA si eu tot acum am vazut ca cel mai muissst il incarcase pe CORDISON de puncte pozitive ca sa nu fie banat Nu cumva el este acela ...ca asta actioneaza parsiveste doar noaptea , ca si tine de altfel Ia pune-ti zerul acela de creieras la contributie cine este ....poate fi si CORDISON N-am de ce sa-mi pun intrebarea asta atat timp cat nu ma afecteaza cu nimic,eu m-am adaptat regulilor jocului de mult,asa ca nick-urile mele au 1-2 luni valabilitate. 11 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 ia spune CORDISON , este adevarat ? nu tu esti MAIMUTA CURENTATA , care nu poate sa doarma noaptea de grija altora ? vezi sa dormi si in noaptea aceasta iepureste ca maine nu se stie ....sau pregateste-ti o clona de azi ca sa mai stam de vorba si maine Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 29, 2017 De parca eu nu stiu , bai Pipilica , e VEATA ta si zi si noapte pe aici Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 De parca eu nu stiu , bai Pipilica , e VEATA ta si zi si noapte pe aici Disperarea si dementa te face sa acuzi pe altii de exact ceea ce faci tu. Nu uita ca tu ai depasit toate recordurile.1.cele mai multe postari facute.2.cele mai multe postari kilometrice.3.cea mai lunga postare4cel mai mare cocalar,singurul milionar de pe site.si lista poate continua. 11 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 29, 2017 Spune sincer,tu il vezi pe Mikyputa renuntand la statutul de "milionar" dupa ce 2 ani s-a chinuit sa-si construiasca imaginea asta?Spune sincer.Dar parinte a recunoscut ca nu este milionar .Acuma ce -ai vrea sa-si puna cenusa in cap si sa isi ceara scuze in genunchi ?Asa nu va face niciodata.Ideea e ca a recunoscut acum de aici trage si tu concluziile.Nu este nici un milionar.Iar voi nu v-ati impacat cu el.Acuma parinte....cum vine asta?Numa el sa faca voi nimic?Apoi am repetat inca o data .Am zis eu el a acceptat tacit deci treaba din partea lui Miky era cam maxim ce putea sa faca sa nu se umileasca si el ???Nu exagera nici tu.Adevarul e ca ar fi cam cazul in aceasta situatie sa puneti "armele " jos ca altfel e punct pt el si are avantajul moral. 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 29, 2017 Dar parinte a recunoscut ca nu este milionar .Acuma ce -ai vrea sa-si puna cenusa in cap si sa isi ceara scuze in genunchi ?Asa nu va face niciodata.Ideea e ca a recunoscut acum de aici trage si tu concluziile.Nu este nici un milionar.Iar voi nu v-ati impacat cu el.Acuma parinte....cum vine asta?Numa el sa faca voi nimic?Apoi am repetat inca o data .Am zis eu el a acceptat tacit deci treaba din partea lui Miky era cam maxim ce putea sa faca sa nu se umileasca si el ???Nu exagera nici tu.Adevarul e ca ar fi cam cazul in aceasta situatie sa puneti "armele " jos ca altfel e punct pt el si are avantajul moral.Nobel,ce ai citut tu a fost o postare facuta la misto.Unde a spus Miky ca nu are hotel,vila in nordul capitalei,afaceri in constructii?Asculta ce-ti spune Sfantul parinte,niciodata Miky nu-si v-a recunoaste niciodata statutul,ala pe care il vedem cu totii in pozele postate de manuta lui.O sa traga cu dintii sa apere ce se mai poate apara. 12 5 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2017 Sfantul Parinte Pipilica este unul singur indiferent de nick.De 5 comturi SP si XXL au fost nevoie sa baneze un cont de unica folosinta.Dar satisfactia mea cea mai mare este ca @cel mai muisttt si @Miky77 au colaborat impreuna,iar asta spune totul despre Miky77Au "colaborat impreuna"..?O la la😂😂😂😂 13 7 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 29, 2017 Nobel,ce ai citut tu a fost o postare facuta la misto.Unde a spus Miky ca nu are hotel,vila in nordul capitalei,afaceri in constructii?Asculta ce-ti spune Sfantul parinte,niciodata Miky nu-si v-a recunoaste niciodata statutul,ala pe care il vedem cu totii in pozele postate de manuta lui.O sa traga cu dintii sa apere ce se mai poate apara.Pai am zis eu si el a tacut.Cum vrei sa zica?Hai parinte esti culmea.Plus ca a spus ca nu are hoteluri si milioane. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate