anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 Mi se mai spune "coi dă fer" şi făcusem o legătură. Aia ie două strungăreţe, bre. Fii mai atentă. io nu bat decat cu un ochi ca celalalt ie de sticla cred ca tot din cauza lu coiu de fer Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 30, 2017 Bai, tu esti avocatelul aurolac cu o mie de clone? Acum un an ii scuipai si-i amenintai pe toti, iar acum le aplici niste limbi care-ar face-o invidioasa pana si pe justlove. PS Tehnic vorbind, nu exista IQ de 0. Tehnic vorbind sunteți doua nulități! 13 2 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 30, 2017 io nu bat decat cu un ochi ca celalalt ie de sticla Pisată?? cred ca tot din cauza lu coiu de fer Ejaculez bile de rulment, mai rar, şpan. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 io nu bat decat cu un ochi ca celalalt ie de sticla Pisată?? cred ca tot din cauza lu coiu de fer Ejaculez bile de rulment. te dau in judecata tu esti de vina pentru dintele meu lipsa ... baga adresa sa primesti citatia Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 30, 2017 Asta e , da-l dracu' de talamb ...ameninta , santaja , minte ....suna peste tot ca sifiliticul cica sa creeze panica Pai asta e om normal la cap , la 50 si ceva de ani , cu familie acasa si el se ducea la fetiscane mai mici decat fi-sa sa futa ?. Un **spam editat** si un POPONAR ...ca altfel nu pot sa-i spun Mitomane! :laugh2 12 2 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 30, 2017 te dau in judecata tu esti de vina pentru dintele meu lipsa ... baga adresa sa primesti citatiaLas' că ne-nţelegem noi. Nu ţi-a mai rămas ceva glet de la construcţie? Facem dinte nou, poi no?? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 Las' că ne-nţelegem noi. Nu ţi-a mai rămas ceva glet de la construcţie? Facem dinte nou, poi no?? n-am dat glet ... doar niste tinci uscat ... merge??? vezi ca vreau sa para din aur altfel platesti la greu greutatea mea in bacnote cu poza lu eminescu Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 30, 2017 n-am dat glet ... doar niste tinci uscat ... merge??? vezi ca vreau sa para din aur altfel platesti la greu greutatea mea in bacnote cu poza lu eminescu Băgăm calciu. Sclipăreşte ca ai lu' maria câmpina, jur. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 Băgăm calciu. Sclipăreşte ca ai lu' maria câmpina, jur. Ma voi declara multumita la final de lucrare pana atunci te tin pe jar .... trimite adresa ! Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 30, 2017 Ma voi declara multumita la final de lucrare pana atunci te tin pe jar .... trimite adresa ! Momentan, în gazdă la dobre. Există adresa pe forum. P.s. la naiba, le-am stricat cearta la băjeţii ăştia. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 30, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 30, 2017 Las' că ne-nţelegem noi. Nu ţi-a mai rămas ceva glet de la construcţie? Facem dinte nou, poi no??Ceai, bă? Câcat frecat cu pae, dă unde glet? 4 3 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat August 30, 2017 Ceai, bă? Câcat frecat cu pae, dă unde glet? Dă paiantă, zici? Ecologic, bre. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 Momentan, în gazdă la dobre. Există adresa pe forum. P.s. la naiba, le-am stricat cearta la băjeţii ăştia. inca stai la dobre? nu te-a aruncat ala in strada? PS: am observat si eu ca le-am stricat distractia cu declaratiile noastre de amor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ceai, bă? Câcat frecat cu pae, dă unde glet?Adică chirpici? )) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 Pamfile, ma gandeam ca putem pune stop pe moment, continuam altadata Baieti, puteti relua de unde ati fost intrerupti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2017 Tehnic vorbind sunteți doua nulități! Mitomane! :laugh2 Tot tehnic vorbind esti un **spam editat** , SIFILITICULE ....excluzand celelalte boli de care suferi 17 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 30, 2017 Dragul meu camarad,stii ca respectul meu fata de matale este incomensurabil.Intotdeauna parerea lu' matale este nepretuita,asa ca te rog cu deosebit respect,sa-ti dai cu parerea (intotdeauna impartiala) si despre pozele lui Trole,care sunt foarte asemanatoare cu ale mele (la sprit,gratr,pescuit.etc) Motanul aresi el poze asemanatoare,ultima fiind la o berica pe o terasa in Londra,dar are si o multime de poze in divese ipostaze cu celebrele mesaje.Mai sunt si altii care au postat poze asemanatoare,sunt sute.Intrebarea mea este una simpla si directa.Si astia sunt cocalari?Daca nu sunt cocalari atunci te rog,dragul meu camarad sa explici care este diferenta intre pozele lor si ale mele.Sfinția ta, știi la rândul matale că la fel de incomensurabil este este respectul pe care îl port fețelor bisericești, inclusiv domniei tale. Îmi permit cu voia matale și a Domnului, să fac o mică observație: am scris în finalul postării că "Toate astea, nu sunt decât manifestări puerile și cocălărești, din partea amândorura. Nu spun că sunteți, dar aceste manifestări, da." Deci, nu am spus că sunteți cocalari, ci manifestările voastre sunt cocălărești. E o diferență.Eu am intervenit pe acest topic, văzând că de 2 săptămâni, tu și Miky, vă consumați energie și timp, într-o ceartă de genul "tu ești cocalar ... ba tu ... ba pe-a mă-tii ...", amândoi postând poze ce nu vă ajutau deloc în demersul vostru, au contraire, însoțite de mesaje de genul "io-te ce jmecher, bazat și rafinat sunt io" ... "în timp ce tu/voi pierdeți timpul pe forum, io-te cum mă răsfăț io" ... "io-te ce basculez io și tu/voi mâncați covrigi" etc. Bine, nu am pus exact cuvintele voastre, că nu am stat să caut, în haosul ăsta, am scris ușor îngroșat, ca sens, ca înțeles. Nu am avut și nu am intenția să fac recensământul cocalarilor, sau a manifestărilor ce se încadrează în acest ... stil, ci m-am referit doar la voi și la cearta voastră puerilă. Dar, nu mă voi eschiva și îți voi răspunde. Deci ... Trolle: a postat pe topicul "Ce am mai gătit azi", un topic mișto, unde userii sunt invitați să posteze poze, rețete, ponturi culinare etc., cu ceea-ce au gătit ei, nu ce au consumat la restaurant, topic pe care au postat mulți useri, într-un util schimb de idei. El a postat haleală gătită nu de el, e drept, ci de soție, mâncăruri obișnuite, de cele mai multe tradiționale, nu rafinețuri internaționale, iar comentariile lui, au fost ironice, la adresa lui Mîșkin, care tot postează poze cu ce spune că mănâncă și bea prin lumea largă. Pisicuts, a postat poza aia de la Londra, cu un pahar de bere pe masă, dacă nu mă înșel, s-o enerveze pe Rozeta. La fel și pozele cu fetițe. Postările lor au fost ironii/miștouri targetate, cam toată lumea a înțeles asta și, evident, nu au dat naștere decât la câteva comentarii, nu interminabile certuri, ca în cazul vostru. Pentru că la voi, nu e doar o tachinare reciprocă, ci un război de uzură. Pentru că la voi a fost laudă și grandomanie, nu banale poze cu mâncare gătită, ori miștouri la adresa unui user ce se dă în stambă. Pentru că ei nu s-au complăcut într-o penibilă ceartă de două săptămâni, pe tema cine e mai cocalar și pentru că v-ați îndârjit pe tema asta. Așa cum mă așteptam și cum am și spus, reacțiile din partea voastră au apărut. Acum e faza civilizată, urmează probabil, cea ... hard. Nu am de gând să continui discuția pe această temă, mi-am expus o opinie. Că v-a supărat ... nu e treaba mea. Dar îmi pare rău. 1 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Sfinția ta, știi la rândul matale că la fel de incomensurabil este este respectul pe care îl port fețelor bisericești, inclusiv domniei tale. Îmi permit cu voia matale și a Domnului, să fac o mică observație: am scris în finalul postării că "Toate astea, nu sunt decât manifestări puerile și cocălărești, din partea amândorura. Nu spun că sunteți, dar aceste manifestări, da." Deci, nu am spus că sunteți cocalari, ci manifestările voastre sunt cocălărești. E o diferență.Eu am intervenit pe acest topic, văzând că de 2 săptămâni, tu și Miky, vă consumați energie și timp, într-o ceartă de genul "tu ești cocalar ... ba tu ... ba pe-a mă-tii ...", amândoi postând poze ce nu vă ajutau deloc în demersul vostru, au contraire, însoțite de mesaje de genul "io-te ce jmecher, bazat și rafinat sunt io" ... "în timp ce tu/voi pierdeți timpul pe forum, io-te cum mă răsfăț io" ... "io-te ce basculez io și tu/voi mâncați covrigi" etc. Bine, nu am pus exact cuvintele voastre, că nu am stat să caut, în haosul ăsta, am scris ușor îngroșat, ca sens, ca înțeles. Nu am avut și nu am intenția să fac recensământul cocalarilor, sau a manifestărilor ce se încadrează în acest ... stil, ci m-am referit doar la voi și la cearta voastră puerilă. Dar, nu mă voi eschiva și îți voi răspunde. Deci ... Trolle: a postat pe topicul "Ce am mai gătit azi", un topic mișto, unde userii sunt invitați să posteze poze, rețete, ponturi culinare etc., cu ceea-ce au gătit ei, nu ce au consumat la restaurant, topic pe care au postat mulți useri, într-un util schimb de idei. El a postat haleală gătită nu de el, e drept, ci de soție, mâncăruri obișnuite, de cele mai multe tradiționale, nu rafinețuri internaționale, iar comentariile lui, au fost ironice, la adresa lui Mîșkin, care tot postează poze cu ce spune că mănâncă și bea prin lumea largă. Pisicuts, a postat poza aia de la Londra, cu un pahar de bere pe masă, dacă nu mă înșel, s-o enerveze pe Rozeta. La fel și pozele cu fetițe. Postările lor au fost ironii/miștouri targetate, cam toată lumea a înțeles asta și, evident, nu au dat naștere decât la câteva comentarii, nu interminabile certuri, ca în cazul vostru. Pentru că la voi, nu e doar o tachinare reciprocă, ci un război de uzură. Pentru că la voi a fost laudă și grandomanie, nu banale poze cu mâncare gătită, ori miștouri la adresa unui user ce se dă în stambă. Pentru că ei nu s-au complăcut într-o penibilă ceartă de două săptămâni, pe tema cine e mai cocalar și pentru că v-ați îndârjit pe tema asta. Așa cum mă așteptam și cum am și spus, reacțiile din partea voastră au apărut. Acum e faza civilizată, urmează probabil, cea ... hard. Nu am de gând să continui discuția pe această temă, mi-am expus o opinie. Că v-a supărat ... nu e treaba mea. Dar îmi pare rău. Ce pula calului scrii asa mult, nea Picoane, ca m-am speriat ca am nimerit la Cenaclul Literar.Concizie = Eficienta.Sa ne traiesti! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 30, 2017 Eu ma dezabonez de la topicul asta... Nu-i bun. 6 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Eu ma dezabonez de la topicul asta... Nu-i bun.Bravo tarfa bravo.Ia biscuitele 15 17 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 30, 2017 Dispari dobitocule si ia-l pe pulesteu cu tine! 6 2 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Bravo tarfa bravo.Ia biscuitele Ma-ta e tarfa, cioara! Tocmai a fost facuta posta de aurolacii de la gara. Ia ia-te in gura cu mine, sa vezi ce iese de aici. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ma-ta e tarfa, cioara! Tocmai a fost facuta posta de aurolacii de la gara. Ia ia-te in gura cu mine, sa vezi ce iese de aici.o sa plangi?ahahahahahahahDe care povesteai era ma ta numa n ai recunoscut o ca nu era cu pula mea in gura Link spre comentariu
marian furnica Reputație: 7 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ma-ta e tarfa, cioara! Tocmai a fost facuta posta de aurolacii de la gara. Ia ia-te in gura cu mine, sa vezi ce iese de aici. Din gura ta nu poate iesi decat sloboz, mirosi a sperma Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 o sa plangi?ahahahahahahahDe care povesteai era ma ta numa n ai recunoscut o ca nu era cu pula mea in gura Esti baiat de baiat, asa-i?Cand o sa-ti scot toti dintii din gura aia de cioara tot asa vocal o sa fii? Link spre comentariu
Postări Recomandate