picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 30, 2017 Ce pula calului scrii asa mult, nea Picoane, ca m-am speriat ca am nimerit la Cenaclul Literar.Concizie = Eficienta.Sa ne traiesti!Și matale!Câteodată, trebuie să explici mai pe larg. 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ma-ta e tarfa, cioara! Tocmai a fost facuta posta de aurolacii de la gara. Ia ia-te in gura cu mine, sa vezi ce iese de aici.Scuza ma te rog trebe sa ma duc sa ma cac putin.Si o iau putin pe ma ta sa inghita .Pana is ocupata cu ea nu stiu.....joaca o tabla fa ceva.Promit ca revin Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Și matale!Câteodată, trebuie să explici mai pe larg. Singurul lucru larg in viata lui sunt pantalonii de pe el si gaura curului de la pulele ci si le ia zilnic Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Și matale!Câteodată, trebuie să explici mai pe larg. Te adaptezi dupa om, carevasazica. 1 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Te adaptezi dupa om, carevasazica. Se adapteaza dupa mortii tai Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 30, 2017 Scuza ma te rog trebe sa ma duc sa ma cac putin.Si o iau putin pe ma ta sa inghita .Pana is ocupata cu ea nu stiu.....joaca o tabla fa ceva.Promit ca revinTe simti exagerat de singur, iti crapă viata-n două si simti nevoi multe... Esti neputincios, lumea intreaga de-ar fi o fantasmă cuibarita-n farfuria din care-ti vei amarul... Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Te simti exagerat de singur, iti crapă viata-n două si simti nevoi multe... Esti neputincios, lumea intreaga de-ar fi o fantasmă cuibarita-n farfuria din care-ti vei amarul...Taci acum ca am gasit alt retardat cu care sa ma joc azi.Cu tine mai incolo tarfa mai incolo Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Se adapteaza dupa mortii tai Ba cacat cu ochi, tu crezi ca eu ma joc cu flausati electronici ca tine?Hai sa-ti rup ficatul, daca te tine! Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Sfinția ta, știi la rândul matale că la fel de incomensurabil este este respectul pe care îl port fețelor bisericești, inclusiv domniei tale. Îmi permit cu voia matale și a Domnului, să fac o mică observație: am scris în finalul postării că "Toate astea, nu sunt decât manifestări puerile și cocălărești, din partea amândorura. Nu spun că sunteți, dar aceste manifestări, da." Deci, nu am spus că sunteți cocalari, ci manifestările voastre sunt cocălărești. E o diferență.Eu am intervenit pe acest topic, văzând că de 2 săptămâni, tu și Miky, vă consumați energie și timp, într-o ceartă de genul "tu ești cocalar ... ba tu ... ba pe-a mă-tii ...", amândoi postând poze ce nu vă ajutau deloc în demersul vostru, au contraire, însoțite de mesaje de genul "io-te ce jmecher, bazat și rafinat sunt io" ... "în timp ce tu/voi pierdeți timpul pe forum, io-te cum mă răsfăț io" ... "io-te ce basculez io și tu/voi mâncați covrigi" etc. Bine, nu am pus exact cuvintele voastre, că nu am stat să caut, în haosul ăsta, am scris ușor îngroșat, ca sens, ca înțeles. Nu am avut și nu am intenția să fac recensământul cocalarilor, sau a manifestărilor ce se încadrează în acest ... stil, ci m-am referit doar la voi și la cearta voastră puerilă. Dar, nu mă voi eschiva și îți voi răspunde. Deci ... Trolle: a postat pe topicul "Ce am mai gătit azi", un topic mișto, unde userii sunt invitați să posteze poze, rețete, ponturi culinare etc., cu ceea-ce au gătit ei, nu ce au consumat la restaurant, topic pe care au postat mulți useri, într-un util schimb de idei. El a postat haleală gătită nu de el, e drept, ci de soție, mâncăruri obișnuite, de cele mai multe tradiționale, nu rafinețuri internaționale, iar comentariile lui, au fost ironice, la adresa lui Mîșkin, care tot postează poze cu ce spune că mănâncă și bea prin lumea largă. Pisicuts, a postat poza aia de la Londra, cu un pahar de bere pe masă, dacă nu mă înșel, s-o enerveze pe Rozeta. La fel și pozele cu fetițe. Postările lor au fost ironii/miștouri targetate, cam toată lumea a înțeles asta și, evident, nu au dat naștere decât la câteva comentarii, nu interminabile certuri, ca în cazul vostru. Pentru că la voi, nu e doar o tachinare reciprocă, ci un război de uzură. Pentru că la voi a fost laudă și grandomanie, nu banale poze cu mâncare gătită, ori miștouri la adresa unui user ce se dă în stambă. Pentru că ei nu s-au complăcut într-o penibilă ceartă de două săptămâni, pe tema cine e mai cocalar și pentru că v-ați îndârjit pe tema asta. Așa cum mă așteptam și cum am și spus, reacțiile din partea voastră au apărut. Acum e faza civilizată, urmează probabil, cea ... hard. Nu am de gând să continui discuția pe această temă, mi-am expus o opinie. Că v-a supărat ... nu e treaba mea. Dar îmi pare rău.Stimabile camarad, dă-mi voie să te contrazic, bineînțeles cu permisiunea dumneavoastră.1.Trolle a postat și poze cu sticle de băutură fina și cu o cărămidă de euro și multe altele care n-au treabă cu potolul.Cand ești bazat e normal s-o faci, să le scoți basinile din cap unora că Misskin.2.Motanul a postat poze și cu prostituate pe care futea,iar pe curul lor erau mesaje scrise pentru Roz și Misskin.Eu de ce nu aș avea dreptul să le scot basinile din cap limburicilor anali modificați genetic,cu aceleași mijloace brevetate de Trolle,Motan și alții?Între mine și Miky77 nu este nicio ceartă, mulți nu vedeți titlul topicului, uitați că ăici au loc Spovedanii și exorcizări.Deci eu îmi fac datoria de Duhovnic. Cu deosebit respect al tau camarad din războiul de independență. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 30, 2017 pamfile!!!!! mi amore!!!! vino dreaq sa-ti laud strungaretele ca astia ie porci rau !!!!! mai bine tineam cu ursu decat sa le dau astora liber la injuraturi ! nu vezi ca zici ca se pupa in gaoz, ai dreaq poponautzi Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ba cacat cu ochi, tu crezi ca eu ma joc cu flausati electronici ca tine?Hai sa-ti rup ficatul, daca te tine! oooo iepurila rila iepurila a iesit la atac.Vezi ba ca faci infarct ahahahahahahaha Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 30, 2017 Taci acum ca am gasit alt retardat cu care sa ma joc azi.Cu tine mai incolo tarfa mai incoloCu cin' te joci măi tu!? Tu nu poți sa scoți doua vorbe până nu dai in gropi...dereglatule! Ce pretenții de fraier... Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 oooo iepurila rila iepurila a iesit la atac.Vezi ba ca faci infarct ahahahahahahaha Hai, bai, baga-mi-as pula-n ma-ta si-n toata familia ta de tigani jegosi. La 8 in fata Stadionului Dinamo? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Cu cin' te joci măi tu!? Tu nu poți sa scoți doua vorbe până nu dai in gropi...dereglatule! Ce pretenții de fraier...Da te de aici attention whore ce esti.Acum am alta jucarie.Treci la loc si da mi pula inapoi Link spre comentariu
marian furnica Reputație: 7 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Hai, bai, baga-mi-as pula-n ma-ta si-n toata familia ta de tigani jegosi. La 8 in fata Stadionului Dinamo? Ai ales o locație excelentă, esti băiat destept sa ai spitalul aproape, poate asa scapi si tu Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Hai, bai, baga-mi-as pula-n ma-ta si-n toata familia ta de tigani jegosi. La 8 in fata Stadionului Dinamo? Ba retardatule tu crezi ca eu o sa ma misc pt voi???Pana acum de doua ori m au chemat unu n o ajuns.Mars ma sobolanilor de aiciPs O fut pe ma ta 15 17 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 30, 2017 Da te de aici attention whore ce esti.Acum am alta jucarie.Treci la loc si da mi pula inapoiPoți sa mai trăiesti încă o mie de vieți, sa ti-o tai in bucăți...nici o sansa! Ai facut gestul dobitocule, ce mă-ta nu pricepi!? 6 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ai ales o locație excelentă, esti băiat destept sa ai spitalul aproape, poate asa scapi si tuPur si simplu ii ignori canu mai poti altfel.Cand se umfla tarata in ei stai putin si dispar Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Ba retardatule tu crezi ca eu o sa ma misc pt voi???Pana acum de doua ori m au chemat unu n o ajuns.Mars ma sobolanilor de aiciPs O fut pe ma ta Futi pe ma-ta, tigan de cacat. Hai, futu-te-n gat de smecher, sa vedem ce poti fata in fata.La statuie, langa casele de bilete. 1 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Poți sa mai trăiesti încă o mie de vieți, sa ti-o tai in bucăți...nici o sansa! Ai facut gestul dobitocule, ce mă-ta nu pricepi!?Ui ce urat vorbesti.Da mi pula inapoi tarfa:))))) Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Futi pe ma-ta, tigan de cacat. Hai, futu-te-n gat de smecher, sa vedem ce poti fata in fata.La statuie, langa casele de bilete. Si daca nu esti acolo Rila ce fac?Ma enervez degeaba asa i si viu acasa ca celelalte dati?Mars in mortii ma tii de aici 15 17 Link spre comentariu
marian furnica Reputație: 7 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Futi pe ma-ta, tigan de cacat. Hai, futu-te-n gat de smecher, sa vedem ce poti fata in fata.La statuie, langa casele de bilete. Da ce hotarat esti Link spre comentariu
marian furnica Reputație: 7 Postat August 30, 2017 Partajează Postat August 30, 2017 Ui ce urat vorbesti.Da mi pula inapoi tarfa:)))))Ai dat-o si pe asta pe breazdă, so ce tantrica era ea )) 1 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 30, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 30, 2017 Si daca nu esti acolo Rila ce fac?Ma enervez degeaba asa i si viu acasa ca celelalte dati?Mars in mortii ma tii de aici Nu mai inventa scuze, cacatule. O sa fiu acolo, promit. Daca nu, faci un filmulet si-l pui aici sa arati la oameni ca am mancat rahat.La 8? 1 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat August 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2017 Futi pe ma-ta, tigan de cacat. Hai, futu-te-n gat de smecher, sa vedem ce poti fata in fata.La statuie, langa casele de bilete. Io zic sa fie la ceas,la Universitate. 11 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate