Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Si cu ce te-ar ajuta viata asta de culegator (de informatii) de aici  ?

Te-ar ajuta decat in situatia in care .....hmmm ...dai pe goarna

Eu nu culeg informații și nici n-am cerut la nimeni.Primesc foarte multe informații pentru că mulți mă respectă și au încredere în mine.Majoritatea, le-am șters.

Îți înțeleg disperarea de a lăsa impresia că și alții fac ce ai făcut tu,dar până acum dor tu și prostituatele ați postat PM-uri.

• Like 8
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ma ajuta , Lisandrule , la fel cum te ajuta si pe tine care intrii de ani de zile pe aici si jignesti si faci scandal cu toata lumea (este al 5-lea cont pe care il stiu eu ...retine asta , poate  mai exista si altele in care faci pe  ....)

Punem PM-ul santajistule bolnav si  mincinos  ? Stiu raspunsul  , te eschivezi ca de fiecare data :laugh2

Link spre comentariu

Pe tine la ce te ajuta tot scandalul asta javra mitomana? În afara de faptul ca, în dorința ta de a epata, folosești cuvinte și expresii al căror sens nu îl vei înțelege vreodata, nu faci altceva decât sa te sa te scufunzi în căcat. 

Boule, nu te mai suport de atunci când îmi cereai detalii despre un user. Te faci mereu ca uiți javra mitomana. Și acum te fute grija de acel user sandilaule. Mars cu gura în pula țăran mitoman și analfabet!

Opsss.... Încă o dovadă că prostituata masculină caută informații despre alți useri.

Spune despre cine e vorba, să-l facem de căcat cu dovezi.

• Like 9
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am o rugaminte multipla :

1. Nu speriati prostituatele sa vina aici cu evlavie si inima curata la spovedanie sub patrafirul Parintelui Pipilica. Parinte , mai ai energie , agheazma , tamaie si mir suficiente ?

2. Evitati greselile de gramatica. Sunteti la pompieri sa redactati la foc continuu ?

3. Cand faceti acuzatii , puneti si sursa.Ce este mai vechi de un an oricum este arhivat si nu mai poate fi accesat

4. Nu mai repetati acuzatiile : Bou , cacanar , pisacios , mitomam , milog , sarantoc , etc.

Multumesc mult.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

Ma ajuta , Lisandrule , la fel cum te ajuta si pe tine care intrii de ani de zile pe aici si jignesti si faci scandal cu toata lumea (este al 5-lea cont pe care il stiu eu ...retine asta , poate  mai exista si altele in care faci pe  ....)

Punem PM-ul santajistule bolnav si  mincinos  ? Stiu raspunsul  , te eschivezi ca de fiecare data :laugh2

Pana una alta, tu te comporți ca un șantajist bolnav și mincinos, tu jignesti pe toată lumea, tu dai date personale despre familie, copii, etc. Ești un om perfid, bolnav și analfabet,.... nefasta combinație! Cat despre mine, sa spunem ca am înțeles unde am greșit și am cautat sa nu mai fac aceleași greșeli. Tu nu ai sa poți face asta pentru simplul motiv ca ești incult, vanitos și nu vei accepta niciodată sa recunoști ca ai greșit. 

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

PISATULE esti la fel de jigodie ca si CONDITION

Intrati zilnic pe aici chititi pe scandal , doar se observa si din postarile voastre.Nu e clar ?

Fa-i o felatie prostului de santajist (poate ma roaga sa-i postez acel PM sa-l fac de ras , ca este un flegmatic mincinos si nimic mai mult) , ca si tine de altfel , care distribuiai profilul de FB al lui Betty De la drept  in scop de razbunare , doar iti croisei un tel in viata din aceste razbunari de cand te-ai infiintat pe aici . De Siana sa nu mai spun ...la cate kkt-uri ai apelat , doar sa-ti vezi acest scop implinit. Si ce ai rezolvat ? Tot ca un mucea te invarti pe aici si latrii verzi si uscate de toata lumea (bineanteles minciuni) , pana intr-o zi cand o sa-ti franga cineva gatul , ca drept multumire ptr. toata activitatea ta de aici.  :)

Link spre comentariu

Opsss.... Încă o dovadă că prostituata masculină caută informații despre alți useri.

Spune despre cine e vorba, să-l facem de căcat cu dovezi.

Nu am sa pomenesc nimic despre acel user, atunci când promit ceva, îmi țin promisiunea, indiferent de consecințe. 

Link spre comentariu

Cat despre mine, sa spunem ca am înțeles unde am greșit și am cautat sa nu mai fac aceleași greșeli.

La psihiatru ai reusit sa ajungi ? Daca nu ...inseamna ca nu ai rezolvat absolut nimic din tot ceea ce spui  :laugh2

PS: nu ai ce sa promiti ca stii foarte bine despre ce a fost vorba in acel mesaj , dar continui sa minti si sa induci in erore

Hai ca e suficient pe ziua de azi cat mi-am batut capul cu o javra ca tine  :)

Link spre comentariu

Intrati zilnic pe aici chititi pe scandal , doar se observa si din postarile voastre.Nu e clar ?

Fa-i o felatie prostului de santajist (poate ma roaga sa-i postez acel PM sa-l fac de ras , ca este un flegmatic mincinos si nimic mai mult) , ca si tine de altfel , care distribuiai profilul de FB al lui Betty De la drept  in scop de razbunare , doar iti croisei un tel in viata din aceste razbunari de cand te-ai infiintat pe aici . De Siana sa nu mai spun ...la cate kkt-uri ai apelat , doar sa-ti vezi acest scop implinit. Si ce ai rezolvat ? Tot ca un mucea te invarti pe aici si latrii verzi si uscate de toata lumea (bineanteles minciuni) , pana intr-o zi cand o sa-ti franga cineva gatul , ca drept multumire ptr. toata activitatea ta de aici.  :)

Ești unica jigodie de aici sa diluează. Tu iei mie de la toți, ce o dai în bărci cu felatia! ? Asta sa nu mai spunem ca ești analfabet și mitoman! 

• Like 13
  • Minus 2
Link spre comentariu

La psihiatru ai reusit sa ajungi ? Daca nu ...inseamna ca nu ai rezolvat absolut nimic din tot ceea ce spui  :laugh2

PS: nu ai ce sa promiti ca stii foarte bine despre ce a fost vormba in acel mesaj , dar continui sa minti si sa induci in erore

Hai ca e suficient pe ziua de azi cat mi-am batut capul cu o javra ca tine  :)

Acolo tu trebuie sa ajungi! A aruncat doixdoi o gluma și tu ai luat-o de buna. Bai coaie verzi și statute, cand ma vedeam cu el tu erai în canale drogat, cum ești și acum. Nu încerca să o mai dai cotita, ai gura plina de căcat! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Trebuie sa recunosc ca Miky e chiar mai scarbos decat ma asteptam.

Nu faci recenzii? Nu te obliga nimeni pana la urma.

Faci offtopic la greu? Asta e, oricum e liber la offtopic, asta-i clar.

Insa, de ce te fute grija de alti utilizatori? De ce te-ar interesa pe tine ca un utilizator e doritor de uro sau daca altul da limbi in pizda?

Caracter de 2 lei.

Sau a ta , Falcute

PS: Faza cu uro era din alta parte ...curiosule :laugh2

Nu se leaga. Tu esti prostituata si tu te tot spovedesti pe aici.

Nu conteaza de unde era. Nu cred ca era o chestie care sa te intereseze pe tine.

• Like 14
  • Minus 9
Link spre comentariu

Tot SIFILITIC , de varsta a doua ...am zis  :laugh2

Eu, pa vârstă pe care o am, nu aia pe care o spui tu, sunt mai tare decât tine! SIFILITIC tu ești, o arăți prin fiecare postare ratatul. Ia spune, cât mai este ajutorul de șomaj? Ce spui tu, nu reprezinta nimic mitomane

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

picon spune  ca forumul nu influenteaza caracterul cuiva, deci ca se exprima conformul caracterului sau, neschimbat de forum,cu ,,besi ma,, ,,pizdoiule ,, mananci cacat,, distruus-o,, ,,mata adica ma-ta ,, ,,ne doare la pula,, ,,sa-ti dau la muie,, etc si  nimeni nu sanctioneaza cu minus  limajul

tantrica  daca vorbeste oarecum pe limba lui pipilica,  picon, dmx si altii, e  falsa, a afisat o masca, nu?

Nobel crede ca forumiul e de vina , da, prin contagiune, si imitatie ,ajungi sa te exprimi pe limba interlocutorilor ca sa te faci  inteleasa uneori, nu va place oglindirea limajului si caracterului ,,masculin,, folosit aici,, nu-l puteti schimba ca asa e caracterul  vostru care nu se schimba, obisnuiti-va cu  consecintele atunci

Marta, multe nu înțelegi tu și aici, semeni cu Tantrica. A vorbi academic pe un astfel dr forum, ar fi doar o ipocrizie și paradă. Pe un forum de curvăsăreală cam ăsta e limbajul și practic, toți(mă refer la partea masculină) îl adoptă, precum și multe fete. A răspunde alambicat, de salon, înjurăturilor, nu e decât fariseism.

Pentru informarea ta: "mă-ta" e "mă-ta", "matá" e "matá. E scris clar, cu accent/apostrof, la genul și numărul corecte. Că unul sau altul, interpretează... e reaba fiecăruia.

În rest, ești bine?

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu

Asta ai spus-o cu toata ura :laugh2

Simt ca ai cedat psihic.

• Like 9
  • Minus 8
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...