vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 31, 2017 Nu înțeleg cum sunt în libertate niște dezorientate ca voi două! ssi de ce te bâlbâi? Cafeaua o verși de la altceva.Gata prognosticul. Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 Gata prognosticul deh, e de la proiectil, ti-am spus doar ,lasa-l Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 31, 2017 deh, e de la proiectil, ti-am spus doar ,lasa-l Proiecțiile sale sunt intr-un grad mare de avansare, totuși... Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 Proiecțiile sale sunt intr-un grad mare de avansare, totuși... umbrele ,mai curand ,pe peretii pesterii,bau bau si buff Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 umbrele ,mai curand ,pe peretii pesterii,bau bau si buff E totuși admirabil că ți-ai schimbat părerea despre târfe. Când am abordat subiectul cu matale, nu-ți mai tăcea gurița, să mă convingi ce jeguri energetice și ce ruine emoționale sunt. 1 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 E totuși admirabil că ți-ai schimbat părerea despre târfe. Când am abordat subiectul cu matale, nu-ți mai tăcea gurița, să mă convingi ce jeguri energetice și ce ruine emoționale sunt. io? pe tine? cand? cum? ai inteles gresit ce-i spuneam io, tantricei,si despre cine spuneam io,yo Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 io? pe tine? cand? cum? ai inteles gresit ce-i spuneam io, tantricei,si despre cine spuneam io,yoÎn timp ce-mi masai bucile cu nește ulei scurs dintr-un fel de pungă. Acu' o dai cotită? Nu-i frumos, la cât de rectilinie și verticală te pretinzi. 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2017 În timp ce-mi masai bucile cu nește ulei scurs dintr-un fel de pungă. Acu' o dai cotită? Nu-i frumos, la cât de rectilinie și verticală te pretinzi.Laba, ți-a făcut? 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 Laba, ți-a făcut? Întrebarea e legitimă dacă nu știi cum arată.... 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2017 Întrebarea e legitimă dacă nu știi cum arată....Aoleu! 1 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 În timp ce-mi masai bucile cu nește ulei scurs dintr-un fel de pungă. Acu' o dai cotită? Nu-i frumos, la cât de rectilinie și verticală te pretinzi. yo, la mine uleiul nu se scurge dinntr-un fel de punga,nu stiu la cine ai fost ,nu dau nimic cotit, nu am nimic impotriva ,,curvelor,, cum le zici, fiecare face ce vrea cu persoana lui/ei,singura certitudine e schimbarea ,ce se face se si desface,nu iincremeneste nimeni intr-o parere fixa,intr-o zi plac o actiune/replica a cuiva si dau +,in alta zi nu sunt de acord cu actiunea /eplica cuiva si imi exprim dezacordul,las-o asa cum a cazut ca replica era pt vis ,ne distram ca fetele , te bagi ca musca in lapte si rastalmacesti,yo Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Părinții mei sunt morți, distruso! Uite cum îți iese caracterul mizer la iveală și cum pojghița aia de sclifoseală de 2 bani, s-a dus pulii de suflet! Păi, băi terminato, am zis eu ceva de părinții tăi, de familia ta? Acum vreo 2 zile, deși eram en froid, nu am sărit eu, când cineva a zis ceva de fiul tău? Ia-te de mine, dacă e, dar ce poți să-i ceri unei dezorientate!Am spus că ești cocalară, pentru că ai pus pozele alea cu bani, ca o melteancă, nu ca o glumă. Același lucru l-am spus și lui Pipilică și Miky,S-a strigat bingo!Atat ai asteptat. Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 martei i-a dat poza m(u)iskin. In schimb, lui m(u)iskin nu se stie cine i-a dat-o, desi juma' de forum l-a "poftit la masa". Poza a fost postata pe forum, chiar de unul dintre joistii lu' peste, toparlane. Macar certitudini sa ai, altfel nimic. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 yo, la mine uleiul nu se scurge dinntr-un fel de punga,nu stiu la cine ai fost ,nu dau nimic cotit, nu am nimic impotriva ,,curvelor,, cum le zici, fiecare face ce vrea cu persoana lui/ei,singura certitudine e schimbarea ,ce se face se si desface,nu iincremeneste nimeni intr-o parere fixa,intr-o zi plac o actiune/replica a cuiva si dau +,in alta zi nu sunt de acord cu actiunea /eplica cuiva si imi exprim dezacordul,las-o asa cum a cazut ca replica era pt vis ,ne distram ca fetele , te bagi ca musca in lapte si rastalmacesti,yoBa da, mamae, dintr-o pungă cum sunt alea de parbrizol. Te-am și întrebat, pentru că am văzut cum te chinuiai să torni și mi-ai explicat mult mai mult decât era necesar. Doar nu-ți închipui că m-apuc să-ți aduc argumente. Mi s-a părut ridicol patosul cu care încercai să-mi explici că, dacă fuți o curvă, de fapt, te fuți cu tot trecutul ei șamd. Noaptea minții... Labă n-am cerut. Semeni cu mătușă-mea. 1 3 Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 De cand primesc si catzaii masaj? Vaaaai.... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 De cand primesc si catzaii masaj?Vaaaai....Cam de când se insinuează muiștii pe forum, noaptea, pe forum, ca țiganii la furat de lemne. 3 3 Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Cam de când se insinuează muiștii pe forum, noaptea, pe forum, ca țiganii la furat de lemne.Da' cu lemnele tiganilor, ce mea ai? Nu fi asa de sigur, ca e noapte, catzaule. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 Da' cu lemnele tiganilor, ce mea ai?Nu fi asa de sigur, ca e noapte, catzaule.În mintea lu' matale? Nici probleme nu-mi pun, vierme. 2 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 Ba da, mamae, dintr-o pungă cum sunt alea de parbrizol. Te-am și întrebat, pentru că am văzut cum te chinuiai să torni și mi-ai explicat mult mai mult decât era necesar. Doar nu-ți închipui că m-apuc să-ți aduc argumente. Mi s-a părut ridicol patosul cu care încercai să-mi explici că, dacă fuți o curvă, de fapt, te fuți cu tot trecutul ei șamd. Noaptea minții... Labă n-am cerut. Semeni cu mătușă-mea.daca tu esti asa de sigur ca am turnat ulei diintr-o punga de parbrizol ,si eu sunt foarte sigura ca ti-am bagat un pumn in cur si urlai ca mai vreiam deschis un topic unde am preluat un link cu un articol despre schimul energetic dintre partnerii de sex,pe topicul ala m-ai ,, intalnit ,,tu pe mine , amesteci imaginar tot pana faci o varza pe care o puncteaza cu plus mos picoaie, catelusul lui esti tu, ai venit fulger cand te-a fluierat ,ca singur nu mai rezista 6 12 Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 În mintea lu' matale? Nici probleme nu-mi pun, vierme.E palpabila suferinta si ura ta. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 E palpabila suferinta si ura ta.Ce faci tu cu limba, nu face nici Zorro cu sabia. Și nu se numește palpare. 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2017 Ce faci tu cu limba, nu face nici Zorro cu sabia. Și nu se numește palpare.E pur și simplu muie. Asta face: muie. 1 Link spre comentariu
lev miskin Reputație: 0 Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Ce faci tu cu limba, nu face nici Zorro cu sabia. Și nu se numește palpare.Zise aplicatorul de tusee rectale cu limba.La cat de priceput esti, limba-ti este mentionata drept remediu in ICD. Ai de...limba ta. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 31, 2017 L-a și dungat, să mor! 8 15 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat August 31, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat August 31, 2017 L-a și dungat, să mor! 36 minute,record mondial. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate