Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu înțeleg cum sunt în libertate niște dezorientate ca voi două!

ssi de ce te bâlbâi?

Cafeaua o verși de la altceva.

Gata prognosticul.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

deh, e de la proiectil, ti-am spus doar ,lasa-l :laugh2

Proiecțiile sale sunt intr-un grad mare de avansare, totuși...

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

umbrele  ,mai curand ,pe peretii pesterii,bau bau  si buff :laugh2

E totuși admirabil că ți-ai schimbat părerea despre târfe. Când am abordat subiectul cu matale, nu-ți mai tăcea gurița, să mă convingi ce jeguri energetice și ce ruine emoționale sunt.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

E totuși admirabil că ți-ai schimbat părerea despre târfe. Când am abordat subiectul cu matale, nu-ți mai tăcea gurița, să mă convingi ce jeguri energetice și ce ruine emoționale sunt.

io? pe tine? cand? cum?

ai inteles gresit ce-i spuneam io, tantricei,si despre cine spuneam io,yo

Link spre comentariu

io? pe tine? cand? cum?

ai inteles gresit ce-i spuneam io, tantricei,si despre cine spuneam io,yo

În timp ce-mi masai bucile cu nește ulei scurs dintr-un fel de pungă.

Acu' o dai cotită? Nu-i frumos, la cât de rectilinie și verticală te pretinzi.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Laba, ți-a făcut? 

• Minus 1
Link spre comentariu

yo, la mine uleiul nu se scurge dinntr-un  fel de punga,nu stiu la cine ai fost ,nu dau nimic cotit, nu am nimic impotriva ,,curvelor,, cum le zici, fiecare face ce vrea cu persoana lui/ei,singura certitudine e schimbarea ,ce se face se si desface,nu iincremeneste nimeni intr-o parere fixa,intr-o zi plac o actiune/replica a cuiva si dau +,in alta zi nu sunt de acord cu actiunea /eplica cuiva si imi exprim dezacordul,las-o asa cum a cazut ca replica era pt vis  ,ne distram ca fetele , te bagi ca musca in lapte si  rastalmacesti,yo

Link spre comentariu

Părinții mei sunt morți, distruso! Uite cum îți iese caracterul mizer la iveală și cum pojghița aia de sclifoseală de 2 bani, s-a dus pulii de suflet! Păi, băi terminato, am zis eu ceva de părinții tăi, de familia ta? Acum vreo 2 zile, deși eram en froid, nu am sărit eu, când cineva a zis ceva de fiul tău? Ia-te de mine, dacă e, dar ce poți să-i ceri unei dezorientate!

Am spus că ești cocalară, pentru că ai pus pozele alea cu bani, ca o melteancă, nu ca o glumă. Același lucru l-am spus și lui Pipilică și Miky,

S-a strigat bingo!

Atat ai asteptat.

:)

Link spre comentariu

yo, la mine uleiul nu se scurge dinntr-un  fel de punga,nu stiu la cine ai fost ,nu dau nimic cotit, nu am nimic impotriva ,,curvelor,, cum le zici, fiecare face ce vrea cu persoana lui/ei,singura certitudine e schimbarea ,ce se face se si desface,nu iincremeneste nimeni intr-o parere fixa,intr-o zi plac o actiune/replica a cuiva si dau +,in alta zi nu sunt de acord cu actiunea /eplica cuiva si imi exprim dezacordul,las-o asa cum a cazut ca replica era pt vis  ,ne distram ca fetele , te bagi ca musca in lapte si  rastalmacesti,yo

Ba da, mamae, dintr-o pungă cum sunt alea de parbrizol. Te-am și întrebat, pentru că am văzut cum te chinuiai să torni și mi-ai explicat mult mai mult decât era necesar.

Doar nu-ți închipui că m-apuc să-ți aduc argumente. Mi s-a părut ridicol patosul cu care încercai să-mi explici că, dacă fuți o curvă, de fapt, te fuți cu tot trecutul ei șamd. Noaptea minții...

Labă n-am cerut. Semeni cu mătușă-mea.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ba da, mamae, dintr-o pungă cum sunt alea de parbrizol. Te-am și întrebat, pentru că am văzut cum te chinuiai să torni și mi-ai explicat mult mai mult decât era necesar.

Doar nu-ți închipui că m-apuc să-ți aduc argumente. Mi s-a părut ridicol patosul cu care încercai să-mi explici că, dacă fuți o curvă, de fapt, te fuți cu tot trecutul ei șamd. Noaptea minții...

Labă n-am cerut. Semeni cu mătușă-mea.

daca tu esti asa de sigur ca am turnat ulei diintr-o punga de parbrizol ,si eu sunt foarte sigura ca ti-am bagat un pumn in cur si urlai ca mai vrei

am deschis  un topic unde am preluat un link  cu un articol despre schimul energetic dintre partnerii de sex,pe topicul ala m-ai ,,  intalnit ,,tu pe mine , amesteci imaginar tot pana faci o varza pe care o puncteaza cu plus mos picoaie, catelusul lui esti tu, ai venit fulger cand te-a fluierat ,ca singur nu mai rezista

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...